Cupcakes - "Yummi"

Ja idag har jeg endelig fått laget muffins, som jeg først hadde tenkt til å gjøre på torsdag! Jeg har baket så mye muffins at jeg kan oppskriften utenatt! Men det er jo en utrolig enkel oppskrift, og her er oppskriften, og framgangsmåten:

Du trenger:
150g myk smør
2dl sukker
2 egg
3dl hvetemel
1ts bakepulver
1/2dl kokende varmt vann
1 stor melkesjokoladeplate

Denne oppskrifen gir ca. 20 muffins.


Det første du gjør er å måle opp 150g smør og deler det opp i mindre biter. Så legger du det i en bolle.

Så måler du opp 2dl sukker og heller det i bollen sammen med smøret. Så skal det mikses med en miksmaster helt til det er hvitt.

Så klekker du et egg av gangen oppi bollen (klekk, rør, klekk, rør).

Deretter måler du opp 3dl hvetemel og putter oppi bakepulveret, og sikter blandingen i bollen.Så bruker du den samme skjeen du brukte til å sikte melet til å røre melet inn i røren.

Deretter tar du 1/2dl med kokende varmt vann og heller oppi, og rør ut til du har fått en jevn røre.

Da skal det se ut som noe som dette:

Sett på oven på 225 grader, og begynn å hakke sjokoladen. Du kan hakke i den størrelsen du vil, jeg liker å ha litt store biter. Så bare helle du det oppi røren og rører sjokoladen inn.Så legger du ut formene. Et tips kan være å ha to former over hverandre. Om du ikke har det kan røren renne utover.

Ta ca. 1ss med røre i hver form, og sett det i midten av ovnen i ca. 10 minutter.Etter ca 10 minutter tar du dem ut av ovnen, og lar dem hvile på en rist.

Da er muffinsene ferdige! ENJOY!

Har du laget muffins før? 

 

  Postet: 05.08.2012
 • Klokken: 16:53
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Everyday Makeup

Hei! Jeg fikk spørsmål i spørsmålsrunden min om hva slags sminke jeg prukte til hverdag, og hvor mye jeg brukte, så her er et innlegg som handler om akkurat det!


Det første jeg gjør er å ta på foundation på steder det trengs. Og da bruker jeg favorittfoundationen min som er "NYX HD Studio Photogenic Foundation". Den påfører jeg med en stipplingbørste med sirkelbevegelser. 

Så bruker jeg bare å gå over med et helt vanlig pudder fra Viva La Diva som heter "Waterproof Powder", nå har jeg endelig fått bestilt et nytt fra NYX, så i nermeste framtid kommer jeg til å bruke det istedet for. Det påfører jeg bare med en vanlig pudderbørste. Også legger jeg den stortsett bare i T-sonen hvor huden min blir ekstra fet. 

Så bruker jeg en Consealer fra Clinique som heter "Airbrush Consealer" under øynene og på urenheter. Så bruker jeg enten ringefingeren min for å blende consealeren ut, eller en helt vanlig foundationbørste. 

Så bruker jeg denne/dette bronzeren/solpudderet fra Guerlain som heter "Terracotta Light". Det påfører jeg på kinnbenene og i tinningen. Jeg liker å bruke en litt stor børste til å påføre dette med.

Så tar jeg blushen min fra NYX og legger på kinnet for å få litt farge. Den påfører jeg med en blushsørste eller en skråbørste.

Så markerer jeg brynene mine med en øyenbrynspenn fra H&M.

Derretter tar jeg litt øyenskyggeprimer fra Laura Mercier og legger på øyelokket. Så bruker jeg bare ringefingeren til å fordele primeren over hele lokket.

Så bruker jeg den lyseste brune matte fargen på dette pallettet fra Sleek som heter "Storm" og påfører på lokket opp til globalen med en vanlig øynskyggebørste. Så tar jeg den litt mørkere matte øyenskyggen og påfører den med samme øyenskyggekost i det ytre hjørnet. Så bruker jeg en blendingbørste til å duse ut fargen slik at jeg ikke får noen harde kanter og streker.

Så tar jeg denne "NYX jumbo Eye pencil" i helt hvit og bruker en liten kost og påfører i hjørnet og under brynet som en highlight.

Så tar jeg denne "NYX Jumbo Eye pencil" i en brun farge med gullshimmer og legger på vårlinjen. 

Så krøller jeg vippene mine og tar på denne maskaraen fra Makeup Mekka.

Og avslutter med denne nydelige leppestiften fra MAC i fargen "Creme Cup".

Og voila, her er den komplette looken:


Beklager, litt dårlig bilde, men fokusen på kameraet styrer seg selv og fokuserer absolutt ikke der jeg vi den skal. 

Bruker du noen av de samme produktene?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Header til Marthe Eline

Ja jeg har laget en ny header som jeg ble veldig stolt av!

Det etterspurte innlegget om hva slags sminke jeg bruker hver dag, kommer senere i dag! 

Hva syntes du?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Header til Lily

Hei, i går kveld prøvde jeg meg litt fram i et  nytt redigeringsprogram, og jeg endte opp med å lage en header! Jeg ble veldig fornøyd, så jeg ville dele den med dere! Jeg kommer garantert til å lage flere i framtiden!

Hva syntes du? 

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Somebody That I Used to Know

Jeg elsker den sangen, og denne versonen er enda bedre en originalen, ifølge meg da! Den er så fin! 

Hva syntes du om denne versjonen?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 00:38
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
#2 Svar på spørsmålsrunden!

Hva vil du utdanne deg som? Veterinær.

Har du vært forelska i en jente? Niks.

Hva syns du om røyk? Forferdelig, det kommer ingenting godt ut av det! Det får ut over utseende, helsen, og fører bare til sykdom osv.. Jeg har absolutt ingen planer om å røyke en eneste røyk i hele mitt liv.

Beste artisten? Innen sang? Hmm.. Vet ikke. Er glad i mye varierende. Bruno Mars kanskje?

 
Lånt fra Google.

Hva syns du om pitbull? Helt grei. Han har jo noen gode sanger. Men jeg er nok ikke en kjempefan.

Bruker du skjorter? Neei, kan ikke si det. Av og til.

Har du opplevd noe negativt i forbindelse med bloggen? Jeg blogger jo bare for Lily nå, så dette er ikke min blogg. Men negativt med bloggingen, at jeg må blogge hver dag. Jeg er egentlig ikke noe fan blogging.

Favoritt blogg (Ikke topplisten)? Lilyls.blogg.no, lisalilleseth.blogg.no og martyel.blogg.no.

Fineste minne? Det vet jeg ikke. Jeg har så mange fine minner at jeg nesten ikke vil plukke ut en.

Fineste minne dere to har sammen? Jeg og Lily har også mange gode minner, men jeg kan jo nevne den gangen vi nettopp hadde vært på tur med klassen på barneskolen. Det hadde regnet skikkelig mye, så vi hadde ikke fått spist opp pølsene våres. Det vi gjorde da var å lage bål i peisen til Lily, også grillet vi pølser og pølsebrød i oven. Men festen sluttet ganske fort når brannalarmen begynte å pipe!
Lily hadde en gang en hamster, den het Teddy. Og vi elsket å leke med han, så det vi gjorde var å ta han ut av buret og tok han med oss opp (buret sto i kjelleren). Men etter en halvtime eller noe, så ble Teddy litt vell kjedelig, så da ville vi kle oss litt ut, Lily hadde mange gamle kostymer, så det var morsomt å mikse dem sammen og lage en egen figur. Når vi hadde lekt oss litt i rundt 1 time, kom vi til å tenke på om vi la Teddy i buret igjen. Og det hadde vi jo selvfølgelig ikke! Så vi lette og lette, i hele huset! Etter en stund fant vi han på et utrolig lite bord vi hadde satt han på.

Favoritt dyr? Jeg er glad i alle slags dyr, men jeg tror jeg må si katt.

Favoritt antrekk? Hmmmm?.. Godt spørsmål, da har jeg noe å tenke på!

Hva liker du best med bloggen? Når Lily blogger, er det bildene. Det er kjempemorsomt å se på bildene. Hun bruker mye tid på å redigere dem og på å få dem til å se perfekte ut før de kommer ut på bloggen.

Bruker du mye sminke? Tja.. Jeg kan lage et innlegg med sminken jeg bruker hver dag. Jeg bruker for så vidt en god del sminke når jeg tenker meg om. Men det er veldig naturlig da. Heller for lys foundation enn for mørk, heller lite solpudder enn mye, brun nøytral øyenskygge om jeg har det, og ikke et tonn med maskara. Men jeg bruker jo en del produkter da.

Hva liker du å blogge mest om? Jeg liker å blogge om enkle ting. Spørrerunde høres jo lett ut, fordi da vet jeg alle svarene på en måte. Også innkjøp, outfit av og til, hvis jeg har på meg noe kult, sminke, ja. Jeg er ikke så glad i å blogge om tanker osv.

Hva synes du om Justin Bieber? Kjempeflink sanger, også er han jo litt kjekk også da! J

Hva synes du om 1D? De er også kjempeflinke, og søte, men jeg tror jeg liker Justin Bieber best?

Favorittplagg? Dongerivesten min!


Fra Primark.

Største drømmen? Å leve det perfekte liv!

Hvis det var noe du ville blitt veldig godt på, hva ville det ha vært (verdensmester liksom)? Kanskje volleyball spiller?

Liker du hest? Hadde ikke gjort noe å ha en for å ri på til skoen hver dag, men jeg har aldri vært en hestejente.

Liker du Justin Bieber? Ja, jeg liker de fleste sangene hans, men jeg er ikke en kjempefan.

Si en ting som irriterer deg noe sykt: Folk som tror de er så mye bedre enn andre.

Hvilken sminke bruker du? Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om det, so stay tuned!

Høyde? 170 tror jeg.

Sko størrelse? 37-38

Øyenfarge? Blå

Alder? 15

Favoritt hårprodukt? Jeg bruker ikke så mye i håret, det eneste er at jeg kurer det med denne kuren:

 

 

Favoritt hudprodukt? Jeg har blitt veldig glad i denne serien. Men det er ikke mitt, men lillesøsteren min sitt. Men jeg har planer om å kjøpe meg det fordi jeg syntes det fungerer så bra! J

 
Lånt fra google.

Hva har du gjort i sommer? Jeg har vært i London, også har jeg vært hjemme.

Favoritt quote? You only live once, but if you o it right, once is enough.

 

Har du noen ønsker eller spesielle mål for dette året? Nei, jeg tror ikke det, ikke som jeg kan komme på i alle fall.

Hva er det fineste noen har gjort for deg? Det har jeg aldri tenkt på, så jeg er ærlig talt ikke sikker! Det er så mange som gjør fine ting for meg hele tiden.

Når startet du å blogge? 22.juli.2012, når Lily dro til Tyrkia.

Når møttes du og Lily? Det er egentlig litt morsomt, fordi vi har jo alltid gått på skole i lag, og samme klasse også tror jeg, helt siden 1.klasse. Men det var først i 3.klasse vi ble venner, og bestevenner. Det var i sommerferien, og jeg hadde ingen ting å gjøre, så jeg ringte absolutt alle på kontaktlisten, også var det bare Lily igjen til slutt. Og jeg ringte hu også var vi i lag den dagen og lekte og hoppet på trampolinen hennes. Og da var vi vell i lag hver dag i sommerferien etter det.

Hvilke blogger leser du? Martyel.blogg.no, lilyls.blogg.no, lisalilleseth.blogg.no, og noen ganger l0ve.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og auroramohn.blogg.no

Hvilken musikk liker du? Veldig variert musikk, nesten alt utenom hard rock.

Er du belieber? Tja.. Ikke en kjempebelieber, men en liten en kanskje?

Har du det bra? Jotakk, veldig bra!

Åssen er jentegjengen din i Bodø?
Kjempehyggelig, supersnill og unik!


Det var alle spørsmålene! Jeg håper du fikk svar på det du lurte på! Og tuen takk igjen til alle dere som sendte inn spørsmål! 

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
#1 Svar på spørsmålsrunden!

Hei, jeg måtte dele opp svarene, det er ikke lov til å ha mer enn 32000 ord pr. innlegg! Og det er bare fordi jeg fikk kjempemange spørsmål, og tusen hjertelig takk for det!

Hvem er ditt forbilde? Jeg tror egentlig ikke at jeg har et forbilde. I så fall er ikke jeg helt sikker på hvem det er enda. Det høres litt rart ut, men sånn er det.

Hva vil du jobbe som når du blir eldre? Jeg har tenkt litt på veterinær, jeg elsker jo dyr, og det hadde vært så morsomt å få jobbe med dem og hjelpe dem.

Hva er det beste som har skjedd i 2012? Hmm.. At jeg ble konfirmert.


Konfirmasjonsbilder // PRIVAT


Noe du angrer på? At jeg ikke kjøpte noen ting fra Urban Decay mens jeg var i London.

Hva ser du deg selv om 10 år? Jeg har en god jobb som veterinær, en utrolig kjekk og snill kjæreste, vi bor i et stort og fint hus, og har masse penger!
J

Hvilken mobil har du? Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Men jeg skulle gjerne hatt en Iphone!


Lånt fra Google.

Hva slags PC har du? En fra Acer, vet ikke hva en heter.

Acer Aspire One AO532h Pine Trail Netbook Onyx Blue
Lånt fra Google.

Hva er din favorittshorts? Jeg ELSKER denne shortsen, den passer perfekt, er utrolig behagelig og den er utrolig fin! Nå ser den finere ut med en kropp da. Og bak shortsen er det en glidelås i gull, kjempefin, ELSKER den! Fra Veromoda.

Er du og Lilly tvillinger? Nei, absolutt ikke! Men når vi var mindre brukte folk å kalle meg Lily, og Lily Tonje. Men vi er så gode venner at vi kinne vært det.

Bestevennene dine? Ingen nevnt, ingen glemt!
J

Favoritt mat? Åhh.. Jeg har mange favorittretter! Chicken Tandori, Pita pizza, Taco, hjemmelagd pizza, hamburger, grøt, kylling med pesto, ja? Naaam!

Favoritt drikke? ELSKER iste! Men det må være den man lager selv med pulver og vann. Ellers liker jeg Sprite, te, milkshake, vann, appelsin juice, kaffe og kakao.

Har du dyr, hva heter de? Jeg har 7 katter. Bella, Luis, og kattungene til Bella som vi ikke har navn på.


Luis


Bella
Kattunger


Har du søsken? Jeg har en lillesøster som heter Marthe Eline. Hun har bloggen martyel.blogg.no. Også skulle jeg hatt en storebror, men han døde før han ble født av morskakesvikt.

Favoritt kjendis?
Åhh.. Jeg elsker Robert Pattinson, Hilly Hindi, Hannah Hindi Ed Sheeran, Adele, Johnny Depp, øhm.. Jeg kommer egentlig ikke på flere, jeg trodde det kom til å være flere.

Tre fine jentenavn, tre fine guttenavn? Leah, Lily, Bella. Julian, Liam, Theo.

Svare på video? Nej, jeg tror ikke det

Youtube-kanal? TheLeahLupin, men jeg bruker den bare til på lage egne spillelister og abonnere på andre kanaler.

Hva betyr bloggen for deg? Jeg leser den hver dag. Dette er jo egentlig ikke min blogg. Nå blogger jeg bare for Lily, bestevenninnen min. Men hun kommer hjem på søndag, så da slutter jeg å blogge.

Hvilket kamera bruker du? Canon EOS 550D

 

Hvorfor startet du og blogge? Jeg har vell ikke startet i og med at jeg blogger for Lily. Men jeg blogger fordi Lily er i Tyrkia, og da lovet jeg å poste et innlegg eller to hver dag.

Hva får deg til å glede deg til et nytt år? Det spørs hva som skal skje det året. I fjor gledet jeg meg til å bli konfirmert, og i år gleder jeg meg til å begynne å øvelsesskjøre!

Hvem er du hvis du ikke er Lily? Åh, beklager, noen ganger så er kommentarfeltet ?fucka? for å si det sånn. Jeg skriver at jeg er Tonje, men det postes som Lily. Jeg er Tonje, Lily?s bestevenn. Hun er i Tyrkia nå, så jeg blogger for henne, og det har jeg gjort i snart 2 uker nå. Men på søndagen kommer hun hjem, og da er det Lily som blogger igjen.

Hvordan fant du min blogg (catarinasophie.blogg.no)?
Jeg fant den i Bloggshoutfeltet på forsiden av blogg.no J

Har du lest den før (catarinasophie.blogg.no)?
Nei, jeg har ikke vært inne på den, men jeg ble vell lokket bort dit når overskriften sa at du hadde vært i London, slik som meg.

Hva likte du best med London?
Huff.. Nei det vet jeg ikke. Jeg likte alt! En utrolig tur! Om du er interessert i å høre om hvordan jeg hadde det og hva vi gjorde, så kan du lese dette innlegget "My trip to London"

Var du i noen byer utenfor London?
Nei, vi var ikke det. Vi var der i bare 5 dager, så vi brukte dagene i London, slik at vi fikk sett alle attraksjonene osv.

 
Fra London Eye

Hva er din favorittfarge?
Blå eller lilla kanskje? Jeg er egentlig glad i alle fargene.

Liker du pepsi max?
Yepsi Pepsi! Herlig, den er best i boks! 

Lånt fra Google.

Det var del 1, del 2 kommer ut iløpet av kvelden!

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Bestilt og på vei hjem til meg!

Åh.. Endelig har jeg fått kjøpt meg sminke og børster på nett! Deilig, og snille mamma var så snill og gjorde det for meg! 
Dette har jeg bestilt fra cherryculture.com


NYX Nude Matte Shadow i fargen Leather and Lace (ikke fargen på bildet).
$5.00 


NYX Matte Bronzer i fargen Light.
$9,00


NYX Mosaic Powder i fargen Highligter (ikke fargen på bildet).
$6,99 


NYX HD Studio Photogenic Consealer i fargen Fair.
$4,59 


NYX HD Studio Photogenic Foundation i fargen Nude.
$12,99 


NYX HD Studio Photogenic stay Matte but not Flat Powder Foundation i fargen Ivory.
$8,99 

NYX Round Lip Gloss i fargen Mauve (ikke fargen på bildet).
$2,49 

Og i tillegg når mang kjøper for over 20 dollar på cherryvulture, så får man med en sånn her valgfri smak:


Cherryculture lip balm i Lime

Det var det fra Cherryculture. De selger masse billig NYX sminke, man kan betale med PayPal, og det er absolutt helt trygt! 
Jeg bestilte også noen børster fra coastalscents.com:

Classic Bruch Angle Small Natural 
Classic Blush Angle Small Natural

 

Classic Fan Synthetic $4,95

Classic Fan Synthetic

 

 

Classic Kabuki Natural $6,49

 


Classic Blender Natural

Coastal Scents selger skikkelig billige børster med god kvalitet, også selger de diverse sminke, inkludert 88 pallette som inneholder 88 øynskyggefarger! Det er en trygg og ren nettside, man kan også betale med PayPal her. 

Jeg gleder meg kjempemye til jeg får dette i posten! Men jeg tror ikke jeg blogger når det kommer. Men jeg kan kanskje spørre Lily om jeg kan lage et innlegg hvor jeg skriver litt om hva jeg syntes om produktene hvis dere vil (så om dere vil, kommenter!)

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 15:41
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Siste sjanse!

I dag er et siste sjanse for å sende inn et spørsmål til spørsmålsrunden min >>HER<<.

Svarene vil komme i kveld! 

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 11:37
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Be yourself; everyone else is already taken


Åhhh.. De tingene er så fine!
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN JEG HAR >>HER<<

Var det noen plagg her du likte?

  Postet: 02.08.2012
 • Klokken: 12:50
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Spørsmålsrunde

Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å ha en spørsmålsrunde, men jeg blogger jo ikke. Men siden jeg blogger for Lily nå, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Så det er bare å spørre om hva som helst. Om det er om Lily, eller meg, eller meg og Lily, det bestemer du selv. 

Svar på spørsmålsrunden kommer på fredag!Noe du lurer på?

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 14:30
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 30
 • Copyright ©
Pixlr

Jeg har nettopp oppdaget pixlr! Det er ut utrolig kult redigeringsprogram på nett som man kan bruke helt gratis! Man får en fantastisk kul effekt, og det er deffinitivt et redigeringsprogram jeg må begynne å bruke mer! 

Eksempel:


Før redigering.


Etter redigering.

Kult, ikke sant? 

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Outfit 31.07.2012 - Almost Famous


Bukse fra Bikbok (den er egentlig mye mørkere, men jeg har brukt denne buksen litt, så den ser ikke helt lik ut) // 499kr 


Disse to bildene ble tatt på et annet sted med forskjellige lys, beklager det.


Topp fra Bikbok // Ordinær pris: 79kr // Kjøpte for 49krHva syntes du? Utrolig simpelt.

  Postet: 31.07.2012
 • Klokken: 19:12
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Innkjøp 30.07.2012

I går var jeg og Margrethe i byen ilag, og jeg brukte faktisk opp alle pengene mine, på klær! Helt utrolig! Men jeg er storfornøyd så det vaar verdt det. Beklager at bildene ikke er helt, bra. Jeg bruker vanligvis å ta bilder på balkongen min, men idag regnet det sånn, så det var ikke mulig. 


Topp fra Bikbok // Ordinær pris: 79kr // Kjøpte for 49kr 


Topp fra Bikbok // Ordinær pris: 129kr // Kjøpte for 49 kr
Genser fra H&M // 199kr


Topp fra Bikbok // 149kr

Hva syntes du om innkjøpene? Har du noen av disse plaggene?

  Postet: 31.07.2012
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
In love with OPI

Jeg har blitt så utrolig glad i neglelakk  det siste, og jeg elsker å prøve nye ting. Favorittneglelakkmerket er selvfølgelig OPI! De har så mange kule farger, alle slagt typer! Shimmer, glitter, matt, metallisk, grafitti, neon, pastell, utrolig mye forskjellig. Og navnene på de ulike lakkene er så kule og unike, jeg blir utrolig inspirert av å lese hva fargen på en OPI neglelakk heter! Også er flaskene er søte og originale. Jeg virkelig elsker dem! Har du noen OPI neglelakker?

  Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 19:22
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Inspiration


Likte du noen av bildene?

  Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 14:25
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Blogger jeg leser

Da er det tid for å avsløre hvilke blogger jeg leser! Jeg leser ikke så utrolig mange, men de jeg leser sjekker jeg flere ganger hver dag.

lilyls.blogg.no

Ja denne bloggen leser jeg jo, fordi jeg ikke har noe valg. Neida, jeg bare tuller. Men jeg liker å lese for å se bilder som Lily legger ut, og for å se hva hun gjør og for å få litt inspirasjon. Det er forsåvidt det jeg gjør når jeg er på bloggen. Designet er bra, Lily skriver bra og tar flotte bilder, og skriver variert, det er liksom ikke det samme hver dag. Hun skal skrive om bøker, klær, innkjøp, tanker, hverdag, sminke, utrolig variabelt!

martyel.blogg.no

Denne bloggen leser jeg for å følge med på hva Marthe Eline gjør og for å se på bildene for det meste. Designet er bra og det er alltid bra skrevet i innleggene, som også er variabelt. Hun blogger for det meste om hverdagen, men kommer ofte med tips og triks her og der.lisalilleseth.blogg.no

Denne bloggen leser jeg fordi jeg er interissert i sminke, og Lisa kommer med mange gode tips og gode sminkeprodukter. Hun blogger om hudpleie, hårpleie, negler, sminke, altså alt innenfor skjønnhet. Hun har aller mest videoer, så det er ikke så mange bilder å ta. Jeg elsker at hun legger ut videoer, da er det mer som å høre tips osv. fra henne, at det virkelig er henne som forteller det, også er det mye morsomere enn å lese en teks.

 Det er vell alle bloggene jeg faktisk leser. Det hender at jeg går innom alndre blogger som Marthe Borge eller l0ve, men det er ikke hver dag. 

Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 12:05
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
#1 Teenager Post

  Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 00:31
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
#2 Before I die

Da var det klart for del 2 av planene mine. Jeg lurer på hvordan jeg skal få tid til alt, og hvordan skal jeg skaffe så mange penger?
I'm on my way!Vet du hva du skal bruke livet ditt på?

  Postet: 29.07.2012
 • Klokken: 18:22
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 10
 • Copyright ©
Det er vell ikke bare meg..

..som ELSKER Jefferey Campbell skoene? Jeg virkelig ELSKER dem, de er så kule. Men også dyre. Derfor har jeg funnet opp en liten løsning!
goJane.com selger sko utrolig billig, og sjekk disse:Amerikanske flagg // HER // $48.00 = ca 290 NOK

Flettet skinn // HER // $48.00 = ca 290 NOKSvart med "nagler" // HER // $59.00 = ca 355 NOK

Rosa // HER // $48.00 = ca 290 NOK


De er utrolig like, og koster bare ca 30% av det originalene gjør! Jeg har også hørt at disse har mye bedre kvalitet enn de fra Nelly.com. De har skoene i denne formen med flere forskjellige farger og mønstre, og de har også mange andre billige sko! Enkle pumps til under 100-lappen!

Så, skal du lade opp kortet og finne deg noen ny sko?
 

  Postet: 29.07.2012
 • Klokken: 15:23
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
9 ting du ikke visste om meg

Nå er det ikke så veldig mye dere faktisk VET om meg utenom at jeg er interisert i sminke og fotografering, jeg heter Tonje og er Lily's beste venninne. Men jeg skal gjøre en sånn her sak uansett, fordi jeg syntes det er litt morsomt å høre på "morsome" ting om andre. Så jeg kommer med andre ord til å liste opp 9 rare ting med meg. Og forresten skulle det egentlig være 10 ting, men jeg kom ikke på en siste ting, så da ble det 9.

 1. Jeg hadde en storebror som het Julian, men han døde før han ble født av morkakesvikt. Så jeg kjente han egentlig ikke, det var det bare mamma som gjorde.

2. Jeg ble født på Mo i Rana, men jeg har aldri bodd der. Mamma ville at moren til hun som skulle bli min gudmor skulle ta imot meg, og hun bodde på Mo, så det ble en kjøretur to dager før fødselen.

3. Jeg har alltid elsket å pynte meg, med kjoler spesielt. Når jeg var 3-5 år var det eneste jeg gikk med Snøvitkjole, askepottkjole og noen andre rosa kjoler jeg hadde. Mamma strevde virkelig med å få på meg bukse når jeg skulle ut.  


Askepottkjolen


Rapunzelkjolen.


Den andre rosa kjolen.4. Jeg har vært plaget av migrene siden jeg var 3 år gammel.

5. Jeg har aldri hatt kjæreste. Jeg tipper jeg venter på den rette. Dårlig system egentlig.

6. Jeg er elendig til å finne klær til meg selv! Jeg er så kresen, og ser ikke hvor fin plaggene er før de faktisk er på kroppen min. Jeg må ofte spørre lillesøsteren min (to år yngere som elsker mote) eller mamma om hjelp.

7. Jeg er ikke så flink i engelsk, fransk (mitt fremmedspråk på skolen) norsk (sidemål og bokmål). Språk generelt. Og jeg får (nesten) alltid dårlig karakter på engelsk, nynorsk og norsk tentamener fordi jeg er så utrolig lite kreativ, og ideen til historien er forferdelig.

8. Lillesøsteren min er utrolig irritert over at jeg er så treg når det kommer til musikk. Når musikken er HOT liker jeg den ikke, men etterpå, når sangene er gamle og pugga, da setter jeg akkurat de sangene på på full guffe! Irriterende. 

9. Jeg er totalt avhengig av den store vifta mi som står på gulvet på rommet mitt! Jeg MÅ bruke den hver natt, om jeg ikke har den på klarer jeg ikke å sove, og om noen kommer og skrur den av på natten, våkner jeg etterhvert. Men når jeg sover borte, er det helt OK, selv om jeg egentlig skulle hatt viften min der. 

Har vi noe til felles? 

  Postet: 29.07.2012
 • Klokken: 13:24
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
#1 Before I die..

Det ble litt mange bilder når jeg fant dem, så jeg har store planer! Derfor blir det delt opp i flere deler. Har du også en "bucket list"?

  Postet: 29.07.2012
 • Klokken: 02:14
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Hvis lørdag hadde vært hver dag

Da kom endelig lørdagskvelden, herlig! Og jeg har funnet fram godteriskålen, og kvelden er klar for å nytes med godteri, film/tv, blogging kanskje og musikk! Lørdagen er en herlig dag, om den bare hadde vært hver dag!


Og kanskje blir det en annsiktsmaske?Hva er det du gjør på en lørdagskveld? 

  Postet: 28.07.2012
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
My favorite quotes

 

Er det noe som virkelig får meg til å tenke, er det sitater. Jeg ELSKER dem! Jeg tenkte at jeg bare skulle poste et innlegg med mine favoritter, så her er de:* Don't cry because it's over, smile because it happened.

* You only live once, but if you do it right, once is enough.* We're all human, aren't we? Every human life is worth the same, and worth saving.

* A friend is someone who knows all about you and still loves you.
* It is better to be hated for what you are than loved for what you are not.

* I'm not afraid of death; I just don't want to be there when it happens.

* You'll stay with me?' Until the very end.


* There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate.

* If you love two people at the same time, choose the second one.
Becouse if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second. 

* Hate may win som battles, but love wins in the end.

 

Har du hørt noen av disse?

  Postet: 28.07.2012
 • Klokken: 16:03
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Cute little kittens

Jeg må vel bare si det, 14.06.2012 ble de søteste kattungene født, nettopp fordi de ble født av min superfine katt, Bella:


Gammelt bilde

Er ikke hun bare nydelig? Men uansett.. Klokken 20:00 (ca) på torsdagen begynte Bella å skrike og løpe rundt, og vi skjønte fort at noe var på gang. Så vi flyttet opp "fødekassen" hennes på rommet til mamma og pappa, ryddet i tissekassen i all hast, og fikk med oss alt opp på rommet.

Bella lå og vrei og skrek i kassen sin, og det var ikke noe godt å se på det, selv om at vi viste at det er mer vanlig for katter å føde, enn for mennesker. Men det var likevell tungt. Så, like før klokken 20:30, hoppet Bella ut av kassen sin, og fødte sin første lille baby på gulvet ved siden av kassen sin. Vi løftet både Bella og kattungen i kassen igjen, og 21:00, kom kattunge nr. 2. Slik fortsatte det, helt til unge nr. 4 var kommet ut.

Da så hun veldig ferdig ut, og hun lå i kassen sin og malte med ungene sine rundt seg, så vi bestemte oss for å legge oss, klokken var tross alt 23:30. Plutselig hører jeg og lillesøsteren min at mamma roper på oss, vi kommer løpene mot rommet hennes, og da hadde hun funnet en ny dødfødt unge. Det var ikke koselig. Vi fant ut av vi måtte kaste den. Og mens vi nå enda var våken, bestemte vi oss for å bytte på tillelakenet som lå i kassen hennes. Så vi flyttet litt på Bella, og da fant vi enda en liten kattunge! 

I to måneder hadde Bella 6 kattunger i magen sin. Det var vell ikke så rart, magen så ut som en kule fra alle vinkler. Og den tosdagen kom skjønnhetene. Det var en spennende dag, som jeg gjerne vil oppleve igjen. Det å se små katter, på 6 cm er en rar følelse når man trodde at moren til ungene var liten. 

Fødselsdagen:


Slik ser mor og unger ut 1 uke gamle:
Nå er kattungene 6 uker gamle og de har vært seg å vaske seg selv, gå, løpe, hoppe og klatre. Vi må virkelig ha øyne i nakken, i baken og under føttene, fordi nå er de virkelig over alt! Kattungene spiser nå kattemat (siden Bella fikk brystbettennelse etter ammingen), og de har lært seg å bruke tissekassen. De har også funnet mange nye soveplasser, f.eks i kost og støvbrettet er det utrolig romslig, og i kjøkkenhjørnet forran døren ned til kjelleren, og bak/inni ovnen. Og ikkeminst har de blitt utrolig lekne, og de kan løpe og jage hverandre kjempelenge! Og de setter selvfølgelig pris på litt kos, og det viser de ved å male. To av kattene er allerede lovet bort (de oransje), så da er det tre igjen.

Slik ser de ut idag:Har du opplevd å få kattunger? Hva syntes du om den opplevelsen?

  Postet: 28.07.2012
 • Klokken: 11:54
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Innkjøp 27.07.2012

Hei! Jeg må bare dele med dere at jeg endelig har kjøpt en krukke jeg kan ha sminkebørstene mine i! Jeg har lett etter en med perfekt høyde, og berfekt bredde utrolig lenge, og endelig fant jeg en som jeg likte! Åhlens // 59,-

Akkurat en sånn ville jeg ha, helt enkel. Men så måtte jeg jo også ha noen små steiner inni, og da endte jeg opp med disse:Nille // 19,-

De er nesten gjennomsiktig, men litt beige/hvit farge i. Slik ble resultatet til slutt, jeg er utrlig fornøyd! Hehe, se hvem som stakk innom mens jeg tok bilder på verandaren! Det er en av mine 7 katter, Luis. (Vi har en jente, Bella og en gutt, Luis. Også fikk Bella 5 kattunger, det kommer et innlegg om det med bilder senere)

Hva bruker du å ha børstene i? 

  Postet: 27.07.2012
 • Klokken: 20:24
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Wishlist

Dette håper jeg virkelig mamma ser! Fordi dette er nemmelig kjoler fra nelly.com som jeg har utrolig lyst på! *hinthint* 


// NOK 349 // HER //


// NOK 399 // HER //


// NOK 449 // HER


// NOK 449 // HER //


// NOK 240 // HER //

Var ikke de fine? Jeg virkelig ELSKER dem! De er superfine! 

Hvilken var finest? 

  Postet: 25.07.2012
 • Klokken: 13:20
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Five makeup favourites

Nå hadde jeg tenkt til å dele mine fem favorittsminkeprodukter! Jeg har mange sminkeprodukter som jeg liker, men jeg har klart å plukke ut fem favoritter. 

Sleek-Palette


Dette er et av mine to favorittpallett og det er fra Sleek. Det er i fargen Storm 578 og det er 12 forskjellige farger, og det er en god blanding av shimmerøyenskygger og matte øyenskygger. Det er nude farger og litt mer, andre farger. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Dette palettet bruker jeg nesten hver dag, og det er mange muligheter. Fargene er utrolig pigmentert, og det kostet nesten ingen ting! Jeg kjøpte det i London da (på Health and Beauty) og da kostet den 6 pund, som er rundt 55 norske kroner, og det var det absolutt verdt!

 

NYX Jumbo Eye Pencil

Dette er en slags creme øyenskygge fra NYX. Jeg bruker den svært skjeldent på lokket, men nesten hver dag på vårkanten, og den holder seg faktisk der hele dagen! Jeg tror ikke andre folk ser at jeg har noe på, men jeg ser det og syntes at det gir en fin effekt. Jeg har både i fargen Iced Mocha (den jeg har tatt bilder av) og i fargen Milk. Milk er helt matt hvit, og er fin å bruke som base/primer. Fordi da kommer fargene på lokket bedre fram. Det er utrolig bra farge på disse, og de varer utrolig lenge! den koster heller mesten ingen ting! På cherryculture.com får du den for $3,50 som er rundt 20 norske kroner pr.stk! (Klikk HER og kom rett til produktet)

 

Too Faced PaletteDette er det andre øyeskyggepalettet mitt som jeg absolutt ELSKER! Det er fra Too Faced i Pixie Perfect. Og jeg skifter på å bruke dette palettet og Sleek palettet. Dette palettet har fire øyeskygger (som du sikkert ser) og et stort speil. Fargene er godt pigmentert og er absolutt nydelige! Og selvfølgelig, utsiden av palettet er så søtt, også er det jo et digert speil. Jeg kjøpte det på allcosmeticswholesale.com for $16,99 som vil si ca 100 norske kroner. Der selger de utrolig mange produkter fra ulike merker som ikke er like lett å få tak i til en rimelig pris. (Klikk HER for å komme rett til produktet)

 

Laura Mercier EyeprimerDenne øyeskyggeprimeren er helt fantastisk. Man merker skikkelig forskjell fra øyenskygge uten primer og øyeskygge med. Denn primeren er i fargen Linen, som er en utrolig lys farge, noe jeg syntes er utrolig greit, fordi jeg føler at fargene på øyeskyggene kommer mer fram. Den har en myk og kremete konsistens og er utrolig lett å smøre ut. Øyeskyggen sitter like bra hele dagen! Primeren gjør at øyeskyggen ikke striper seg/setter seg på en bestemt plass på lokket slik at der blir en stripe med masse øyeskygge og ikke på resten av lokket (hvis du skjønte hva jeg mente). Og selvfølgelig sitter øyeskyggen hele dagen! Jeg kjøpte den på allcosmeticswholesale.com for bare $14,99, som er ca 90 norske kroner. Og jeg syntes det er verdt prisen, så absolutt! Akkurat på ser det ut som om det er utsolgt for den primeren i akkurat den fargen, så jeg kan dessverre ikke linke rett inn til produktet, men HER er siden over Laura Mercier produkter.  

 

NYX HD Studio Photocenic Foundation

Denne foundationen elsker jeg, den ser så bra ut på bilder, syntes jeg da. Jeg har den i fargen Nude, og den passer meg utrolig bra! Den er utrolig lett å smøre ut, jeg bruker en stipplingbørste til å påføre den, men det fungerer fint med hendene og en vanlig foundationbørste. Den er egentlig litt for tjukk konsistens, men det er egentlig ikke noe jeg bryr meg om, fordi den er så bra. Den har medium dekkevne og varer hele dagen, iallefall på meg. Jeg kjøpte den for en billig penge på allcosmeticswholesale.com, men man får den faktisk billigere på cherryculture.com. Der koster den bare $12,99 som er under 80 norske kroner! Det er utrolig billig. Nå begynner min å bli tom, så da skal jeg bestille en nye en. 80kr for det, er helt utrolig billig! (Klikk HER for å komme rett til produktet)


Slik ser foundatioen ut på bilder (På min hud da).

Det var mine favoritter, ALLE produktene er 100% dyrevennlige! Produkter som tester på dyr er noe jeg ikke er særlig stor fan av. Så det er viktig for meg når jeg handler sminke. 

Hva er dine sminkefavoritter? Har du prøvd noen av mine? Hva syntes du om dem?

  Postet: 24.07.2012
 • Klokken: 12:34
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
My trip to London

Denne sommeren har vært veldig annerledes enn hvordan de vanligvis er, fordi vi har vært i London, som er en storbyferie når vi vanligvis er i Syden. Det var herlig å få oppleve andre deler av verden enn basseng, strand og varme.


Tatt ifra flyet til Oslo.

London var en tur jeg og Marthe Eline hadde ønsket oss, og det var definitivt et sted jeg vil tilbake til! Mamma var derimot ikke en så stor fan. Men det var en fin tur med masse undergrunnbanereising, shopping, Madame Tussauds, Queen-musikalen "We will rock you", London Eye og London Dungeon. Jeg var overasket over hvor mye vi fikk sett på bare fem dager! Og i tilegg fikk vi sett litt av vaktskiftet på Buckingham Palace, men det var egentlig ingen ting å skryte av. Så det ble bare en liten tur. Undergrunnsbanene, utrolig morsomt transportmiddel!

Vi ankom Gatwick Airport og tok en buss inn til hotellet i byen. Bussturen tok hele 2 timer! Men vi fikk sett mye av London på turen da. Vi fikk se de kjente røde toetasjesbussene, men det var utrolig vanskelig å få bilde av dem siden vi faktisk var i fart. Og vi fikk se hus og bygninger jeg virkelig forbinner med England. 


En sliten gjeng som leter etter riktig buss på Gatwick Airport. Marthe Eline, Mamma og Pappa.


Et forsøk på å ta bilde av bussene, good job! (Y)


Engelske hus. Er ikke det hus du ville sett i England da? 

Vi shoppet for det meste i Oxford street, og favorittbutikken min var definitivt House of Fraser, en sminkebutikk som solgte masse sminke hudpleie og hårpleie, og jeg tror det var vesker og noen andre ting der, men jeg kom dessverre ikke så langt. De solgte produkter fra Decleor, Urban Decay, Clinique, Lancome, og mange flere merker! Jeg har så lyst til å dra tilbake dit. Spesielt fordi at jeg holdte meg unna Urban Decay mens jeg var i London, fordi de testet på dyr, men det gjør de ikke nå lenger. Også var jeg litt glad i Primark da. Det var utrolig billig og jeg fant et par plagg, blant annet favorittplagget mitt, dongerivesten min! Og, Starbucks, naaaaam! Jeg fikk desverre ikke noen bilder inne i butikkene. Det var utrolig stressende med så mange folk, og så mange selgere som presset hvert menneske de fant i en stol for å vise fram et produkt.


På undergrunnsbana på vei opp til Oxford street.


Mmm.. Mocha Cookie Crumble tror jeg den het, HELT FANTASTISK!


Utenfor Primark, hvis ikke du skjønte det da.

Jeg må si det at Madame Tussauds overasket meg. Det var virkelig bra! Jeg elsket at det ikke vare var voksdukker der men at det var andre ting der også, så jeg ble positivt overasket over det.


Utenfor Madame Tussauds.


Se hvem vi traff på! Like heldig på bildene som alltid vet du! 

London Eye var noe jeg noe jeg virkelig gruet meg til! Det så så høyt ut, og jeg har høydeskrekk! Men det var absolutt ingen ting å være redd for! Det var bare en "glasskule" som vi satt i, og jeg la faktisk ikke merke til av vi var så høyt over bakken. Og vi fikk god utsikt og god tid til å ta bilder.Vognen over oss som nådde toppen.Det var faktisk Lily som tipset meg og familien om Queen-musikalen. Det var utrolig bra. Jeg trodde det bare kom til å være sanger fra Queen som skulle bli framført, men det var det ikke, i alle fall ikke bare det. Det var skuespill og dansing og lys. Virkelig en kjempeopplevelse å få med seg!
Irriterende med et bilde som ikke fokuserer. Men det er det eneste jeg har dessverre. Legg merke til de kule neglene mine!

Også Dungeon var noe jeg gledet meg til først, men etter det lille ?skrekkhuset? i Madame Tussauds, ble jeg plutselig litt skeptisk. Men det var virkelig fantastisk. Vi ble skremt vett av, fikk være med på hendelser som hadde skjedd i London, som Jack the Ripper og Sweeny Todd. Kjempeskummelt. Og jeg må nesten si det at siste del av Dungeon var det beste! Men det tror jeg ikke at jeg skal si i tilfelle noen ikke har vært der. Også har jeg ingen bilder derifra, det var ikke lov til å ta bilder der inne. 


Buckingham Palace


Green Park

Turen til London var en fantastisk ferie, og vi fikk sett og opplevd mye. Så om du er litt usikker på om du skal ta sjansen, så anbefaler jeg deg virkelig til å ta den! Fantastisk tur, hyggelige folk og morsomme opplevelser.


Huff.. Hva gjør jeg ikke for dere og Lily. Der er dongerivesten min forresten, ELSKER den!

Har du vært i London før? Vil du tilbake?

  Postet: 23.07.2012
 • Klokken: 13:21
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Gjesteblogger

De neste to ukene kommer til å bli de beste i løpet av bloggens historie! Dere kommer til å få kipe tekster, dårlige overskrifter og skurrete bilder, for mens Lily er i Tyrkia, skal nemmelig jeg blogge på bloggen hennes! Jeg er da Tonje, som har blitt nevnt ganske ofte på bloggen, og jeg er Lily?s aller beste venninne. Og det har i vært siden 3.klasse, tipper jeg.Næimen sjå kor fin vi e! Bildene er nok rundt 5 år gamle.

Selv om vi er bestevenner, er vi ikke helt like. Lily ELSKER skriving og lesing, mens jeg, leser og skriver så lite som mulig! Det er så kjedelig, og det tar så lang tid! Men vi har jo også noen ting til felles. For eksempel liker begge å ta bilder, og vi begge interesserer oss for sminke, selv om jeg kanskje ligger litt foran henne da, hun som knapt bruker maskara annenhver dag. 

Bloggen til Lily leser jeg flere ganger hver dag, eller, går i alle fall innom den. Som dere kjenner Lily so har hun så utrolig lange tekster, så jeg ender opp med å lese første avsnitt også gi litt opp. Men det er greit fordi jeg som regel vet hva hun driver med.
Om det er noe du lurer på om meg, eller om Lily, eller om Meg og Lily, så er det bare å spørre.


Et litt nyere bilde da. Niceface, I know. 

I tillegg til bloging fra meg, vil det muligens komme et innegg eller to fra min lillesøster (Marthe Eline) som driver bloggen martyel.blogg.no, men i hovedsak er det jeg som skal blogge.


Gammelt bilde av meg, Lily og Marthe Eline.

Har du noen gang blogget for noen andre? Hvorfor? 

  Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 13:43
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits