10things - Dette visste du ikke om meg

Det ser så morsomt ut å skrive slike ting, som andre ikke visste om deg. Ser mange gjør det for tiden. Og fant ut at dere burde få vite litt mer om meg!


1. Jeg ble født den 13. Mars, og lillebroren min ble født tre år etter, på nøyaktig samme dato, den 13. mars! Så vi har bursdag på samme dag.

2. Jeg er faktisk litt god i Engelsk. Om jeg leser eller ser en film glemmer jeg at det er engelsk, siden jeg forstår det så godt at jeg tror det er norsk.

3. Jeg ønsker å være feature journalis og forfatter, men det er så vanskelig å bli det, så jeg satser på å bo hjemme til jeg blir gammel og kommer på gamlehjem. (særlig)

4. Min største drøm som barn var å gi ut bok i løpet av barneskolen, jeg skrev faktisk en "bok", men ble skuffet da læreren sa den var for kort. 11 sider er mye det!

5. Jeg syntes lyst blondt hår er utrolig vakkert, men tørr ikke farge håret mitt, siden jeg vet jeg ikke vil kle det. Kommunegrått, forever!

6. Et stor hemmelighet er at jeg faktisk er skikkelig lat, eller egentlig ikke, er veldig åpen om det, faktisk.
7.  Før gikk jeg aldri i skjørt, bare bukser, nå bruker jeg skjørt hver uke

8. Jeg syntes guttenavnet Leonhard er utrolig fint, men syntes synd i alle som heter det.

9. Jeg hater å legge meg om kveldene, men elsker å sove!

10. Jeg har aldri blitt forelsket i en kjendis før. 
Ja, det var da 10 ting om meg. Noen av de var kanskje ikke så viktige, men det var morsomt for meg å skrive dem. Nå har du kanskje et bedre innblikk i hvem jeg er?

 

(forresten: Litt usammenhengende med bildene. Men ville at vært skulle ha sitt eget tema, så det ser veldig dårlig sammensatt ut)

  Postet: 07.11.2011
 • Klokken: 16:20
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Om meg

Har egentlig ikke skrevet noe særlig om meg selv, utenom interessene mine. Og nå som jeg skal få nytt design (ordner fremdeles på det) tenkte jeg å ha med en link til dette innlegget om meg, slik at dere ser litt bedre hvem jeg er.

 


Det er egentlig ikke så mye å si om meg, men det er da noe. For ikke å få så mye tekst har jeg tenkt å skrive punkter, kanskje det blir lettere å få med seg noe?

- Jeg liker årstidene sommer og vinter best. Sommer fordi jeg elsker å gå i lette klær og bare føtter. Og vinteren fordi jeg sover best i mørket, så sover lenge og godt.

- Jeg kunne levd livet mitt med bare å spise grøt, jeg elsker grøt.

- Favoritt middagen min er hva som helst meg kylling. Eller grøt, naturligvis.

- Jeg er veldig glad i brunt hår, og skulle ønske jeg hadde nøttebrunt hår selv. Min hårfarge er musebrunt med innslag av jordbærblondt, om det sier deg noe.

  _arkivbilde

- Jeg er veldig, veldig åpen og sier alt til alle. Jeg har bokstavelig talt ingen hemmeligheter, fordi jeg liker at andre kan prate med meg om hva de vil, livet blir enklere da. Spør du vennene mine vil de også si at jeg aldri blir flau.

- Jeg elsker å planlegge fremtiden min. Jeg har alt planlagt alt, mulig og umulig. Fra hårfargen til mannen min til hvor stor alderforskjell det skal være mellom ungene mine til hva hunden min skal hete. Allerede i fjerde klassen på barneskolen visste jeg hva jeg skulle bli når jeg ble stor; forfatter.

- Jeg elsker å drikke te, og jeg elsker også tekopper. Samler faktisk på tekopper, men ikke mengdesamling, men samler på ekstra fine eller spesielle kopper.

  _arkivbilde

- Jeg elsker å lese, og jeg leser veldig mye. Fremdeles leser jeg ganske sakte, så om en venninne vil lese over skulderen min kan de fort bli lei, jeg blir nemlig aldri ferdig.

- Jeg er veldig redd for å dø, ikke fordi jeg tror det kommer til å bli vondt eller dårlig etter døden, men fordi jeg ikke kan tenke på å forlate de jeg er glade i. Jeg er også veldig redd for at de jeg er glade i skal dø, og begynner nesten å gråte ved tanken.


Kanskje jeg fjerner eller tilføyer noen punkter, man vet aldri. Men jeg håper da dette var en liten pekepinn på hvem jeg er. Jeg vet ikke, å skrive slike tekster er ikke det jeg er flinkest i.

Kan du kjenne deg igjen i noen av disse punktene?

  Postet: 10.10.2011
 • Klokken: 23:08
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits