FALL INTO AUTUMN - FOTOSHOOT

SE RESTEN AV BILDENE PÅ MIN NYE BLOGG :)

Dette er bare en smakebit av noen bilder jeg har tatt i dag. Se resten på den nye bloggen min atinybitbeautiful.com og kommenter gjerne der! :) Modell: Nora Kristine Grytøyr Nansmork

  Postet: 29.09.2012
 • Klokken: 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16
 • Copyright ©
Ny blogg og nytt domene!

Ja min kjære lesere, nye og gamle. Nå skal jeg fortelle dere om denne hemmeligheten som jeg har gått rundt med i flere uker. Nemlig at jeg har fått meg en ny blogg! Jeg har i flere måneder planlagt dette, og nå i de siste ukene har jeg virkelig gått inn for å realisere ønsket mitt. Nemlig å ha en selvstendig blogg som går litt utenfor de vanlige hverdagsbloggene. Jeg vil altså fortsette å blogge som vanlig, bare med flere kreative innlegg, bilder, videoer, tips og triks, DIY's og masse, masse annet. Og selvfølgelig med et helt annet domene. Jeg gleder meg virkelig til å starte opp dette, og gjør allerede det nå, i det jeg publiserer dette innlegget. Jeg vil ikke lengre blogge på blogg.no men håper dere vil følge meg med den nye bloggen.

Bloggen heter atinybitbeautiful.com, og tittelen kom jeg på fordi som dere vet så liker jeg å blogge om de fine tingene i livet, alt fra gode bøker til inspirerende bilder. Så med den nye bloggen blir det enda mer fokus på det, gjennom faste ukentlige og månedlige "temaer" jeg vil blogge om, og slikt. Det blir altså en hverdags, kreativ OG inspirasjonsblogg. Jeg gleder meg iallefall kjempemye! Jeg skal også sette opp en bloglovin for denne bloggen, så det blir enklere å følge den. A Tiny bit Beautiful <

 
 

  Postet: 23.09.2012
 • Klokken: 19:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12
 • Copyright ©
Mon grand secret

Går rundt og er skikkelig spent for tiden. Har denne hemmeligheten som jeg gleder meg noe vanvittig til å fortelle dere om. Det er noe bloggrealetert og jeg tror det kommer til å bli kjempebra. Så dette opptar jo en del av tiden min, håper å ha alt klart i løpet av helgen, men tror nok det ikke blir før i neste uke. Gled dere!

Ellers ble faktisk pappa og stemoren min gift i dag, sprøtt hæ? Det var en overraskelse til jeg kom hjem, selv om jeg visste jo at de skulle gjøre det da, og de hadde bare dratt ned på kontoret nå i formiddag. Likevel ble det et lite sjokk da jeg trodde jeg skulle hjem å gjøre husarbeid, så ble det heller å bytte til litt finere klær og dra på restaurant. Så nå har jeg altså en stemor, er ikke det rart når sånne ting plutselig skjer? Sølvi og Pappa hadde det iallefall kjempemorsomt siden de ikke hadde fortalt noen om at de skulle gjøre det i dag, så de smilte og lo for hver gang en overrasket melding kom inn på facebook etter statusoppdatering. Det jeg syntes er best med hele greia er at jeg ikke trenger å si "Ja, det er kjæresten til pappaen min" som er tre ord for mye. Nå kan jeg bare si "Dette er stemoren min", myyye enklere.

Så har egentlig vært en super dag med skole, null lekser, pianotime, restaurant, to desserter (først på restauranten og deretter is på 7-eleven fordi det er sånne ting pappa og Sølvi kan finne på nå som de er gift) og se på at hunden min Ruffen spiser is, fordi vi kjøpte en spesielt til ham. Kos!


Drakk deilig te mens jeg holdt på med disse "hemmelige" planene mine etter skolen i dag.Også ble jeg overlykkelig da jeg fant nutella i skapet hjemme! Jeg er så mongo at jeg ikke visste at man faktisk kunne finne Nutella her i Bodø, så måtte ta meg en skje med det samme.


Fine, røde roser som kom på døren. Gratulerer med brullypet Pappa og Sølvi!

Kunne foreldrene/foresattene dine funnet på noe sånt? Hva tror du overraskelsen min er?

  Postet: 20.09.2012
 • Klokken: 21:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
All you need is curls

Følte håret mitt så helt forferdelig ut i går kveld, men orket ikke vaske håret ettersom jeg har trening nesten rett etter skolen i dag og håret vil bare bli overvasket og tørt. Så jeg krøllet det! Jeg elsker virkelig å ha håret mitt i bølger og krøller, og det slår jo aldri feil med litt fall og krus i håret. Så da var det min måte og føle meg ok i dag.

Skal jogge til treninga i dag (noe som er et godt stykke, pleier å bli kjørt!) noe jeg IKKE tror blir like fint som på mandagen. Gleder meg ikke akkurat, for å si det sånn. Men lovte meg selv at jeg skulle ta to joggeturer denne uken, for jeg vil ha karakteren 5 på joggetesten på mandagen. Æsj, hva gjør man ikke for gode karakterer? Ønsk meg lykke til. Og ha en super duper dag!

Liker du å krølle håret ditt?

  Postet: 19.09.2012
 • Klokken: 07:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Yesterday's feelings

I går var jeg egentlig skikkelig stolt av meg selv! Klarte å gjøre om en vanlig, fæl mandag om til en strålende dag, selv om jeg gjorde noen av de tingene jeg liker minst. Rett etter skolen dro jeg på en joggetur, hadde gruet meg hele dagen, men visste jeg måtte gjøre det for å øve til neste ukes utholdenhetstest på skolen. Og selv om jeg trodde det kom til å bli grusomt, så var det ikke så ille. Og jeg følte meg virkelig stolt av meg selv da jeg satt på trappa utenfor huset og pustet tungt, fordi jeg hadde fullført joggeturen min og målet mitt som var å jogge uten å stoppe en eneste gang i mellom. 

Så kunne jeg sette meg ned med nyvasket hår og en kopp kakao og begynne med leksene. Da ble jeg enda mer stolt av meg selv da jeg faktisk gjorde ferdig forrige ukes mattelekse! Ok, høres kanskje ikke ut som noe å være stolt av siden det tross alt var sist ukes lekse. Men for meg er det ingen selvfølge å bli ferdig. 

Etter det kunne ingenting gå galt. Følte meg super ette rå ha gjort masse lekser, også kom Tonje på besøk og vi lagde smoothie og så på Castle. Jeg elsker virkelig slike serier, og Castle er spesielt bra siden Beckett og Castle er så søte sammen. Liker også NCIS, CSI Miami, NCIS Los Angeles,CSI New York og masse mer. Dere skjønner tegninga, blir aldri lei! Senere på kvelden spiste jeg og Tonje toast og drakk kakao og bare hadde det varmt og koselig nede på rommet mitt med pledd tullet rundt oss og en annen episode med NCIS Los Angeles på TV'en. Høres ut som en super mandag, ikke sant?I dag skal jeg bare prøve å fortsette i samme stilen. Skal prøve å få gjort litt mattelekse nå så blir det Greys Anatomy i kveld!

Liker du serier som NCIS og CSI? Hadde du en fin mandag i går?

  Postet: 18.09.2012
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Living like there's nothing left to lose

En sang jeg blir skikkelig glad av å høre på - Fant den på Unni sin nydelige blogg - "Between the Raindrops" av Lifehouse og Natasha Bedingfield

Er midt i en vanvittig spennende "bok", en fanfiction av The Hunger Games, noen som har skrevet en fjerde bok, og den er f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Er i skikkelig lesehumør og har lukket døren til rommet mitt og sitter bare å leser helt alene, stopper bare for å trykke på play på sanger, ellers er det stille og rolig med blikket mitt som danser frem og tilbake på bokstavene på skjermen som forteller en vanvittig bra historie. Lå oppe til langt på natt i går og leste, noe jeg fikk svi for i morges. Heldigvis klarte jeg å våkne opp da jeg og Mamma gikk en lang tur med Molly (hunden min) og besøkte tanten og søskenbarnet mitt. Nå skal jeg bare lese videre, og håper på at jeg ikke må avbryte midt i en spennende scene når jeg skal besøke bestemor og bestefar senere i dag.Bare noen bilder jeg knipset da vi var på vei hjem fra byen i går..

Har du lest The Hunger Games? Liker du fanfictions? Ha en nydelig søndag videre!

  Postet: 16.09.2012
 • Klokken: 16:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
To kafeturer

Er det noe jeg liker så er det å dra på kafeer. Å sette seg ned ved et bord med en god venn eller familiemedlem overfor seg. Drikke god juice eller kakao med rundstykke eller et kakestykke og bare slappe av. Alle de menneskene som sitter rundt deg og går forbi deg. Hvor forskjellige de er fra deg, og hvordan du kan hente inspirasjon fra de de gjør, hva de spiser, hvordan de ser ut og hvilket kroppsspråk de har. Jeg syntes det er fasinderende å titte rundt med, og se på omgivelsene. En kafe er virkelig et av de neste stedene man kan dra for å få inspirasjon til fotografering og skriving. Så da var jeg overlykkelig i dag da jeg kunne kle meg i litt finere klær en jeg vanligvis bruker, og legge fotokamera, skriveboken min og blyant i den brune skinnvesken min. For så å dra ned til byen på kafe. Kan ikke si annet en at jeg har hatt en fantastisk lørdag til nå.Vi startet med å dra på Mon Ami, en fransk inspirert kafe og restaurant nede i byen, hvor jeg spiste deilig sjokoladefondant med krem og vaniljeis, og mamma klarte å velte kaffen sin utover bordet og strømpebuksen min. Jeg gledet meg over å kunne ta så mange bilder, for vi var hele syv stykker på kafe og alle hadde forskjellige ting. Både milkshake, kake, muffins og kaffe. Jeg elsker virkelig å ta bilder av mat! Før vi siden skilte lag, Nora dro på butikker med sin venninne Silje, Morten dro på butikker med sin kompis Simen og jeg slo følge med Mamma og Terje til dit de skulle. Helt til Margrethe kom og jeg kunne dra innom de butikkene jeg ville. Vi gikk fort gjennom regnet med hennes regnjakke over hodene våre, lo og flirte til vi kom inn på butikker som Ark og Ludvigs bruktbokhandel. Gikk med sakte skritt gjennom bokhyllene med rader med gamle og glemte bøker oppå hverandre, og stabler med tegneserier som flere en to hender har bladd i. Jeg brukte dagen på å la pekefingeren trykke på utløser knappen på kameraet for å forevige minner om mat, bøker og folk, og føttene mine ble til slutt slitne av all gåingen.Da var det fint at da vi egentlig var på vei hjem, så stoppet mamma utenfor Cielo Kaffebar og sa ordene "Kan vi ikke ta oss en iskaffe her?" Gjett hvor mye glede som spredte seg gjennom kroppen min av de ordene? Se ble det både sjokoladefondant, iskaffe og en rekke fine matbilder på meg i dag. Og jeg sitter igjen i stolen på rommet mitt med slitne føtter og et smil om munnen.


(c) Alle bilder er tatt i dag, av meg med Canon Eos 650D og macrolinse fra Sigma, ikke lån/ta bilder uten tillatelse, og all videredeling skal også inneholde informasjonen om hvor bildene er fra

Hva gir deg glede på en lørdag? Hva er finest med kafeer syntes du? Liker du å ta bilder av mat? 

  Postet: 15.09.2012
 • Klokken: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Danseprosjekt

Solen skinte da jeg, Tonje og Conny møttes utenfor skolen for å møte Aleksandra nede på hotellet hvor faren hennes jobber. Vi hadde med alt av utstyr, PC, kamera, stativ, ladere og klærne vi skulle danse i. Det eneste som manglet var inspirasjon. Hvordan i huleste skulle vi klare å lage en dans, filme den og redigere til klokken ni på kvelden? Vi var omtrent tappet for alle ideer og inspirasjon til i tolvtiden, da vi bare måtte ta en lunsjpause. Heldigvis kom vi på noe etter det og vi kunne begynne å lage en dans.

Vi hadde da fått en oppgave fra skolen som skulle være et dagsprosjekt hvor vi skulle lage en dans og lage en dansevideo ut av dette. Det var en utrolig morsomt oppgave, og vi hadde det sinnssykt morsomt med å danse og filme, men pauser for å drikke iskaffe og spise boller. Eneste var at da dagen var omme i går hadde vi holdt på i elleve timer til sammen, med bare to superkorte pauser, den ene for å spise lunsj og den andre for middag. Da vi endelig var ferdig i titiden på kvelden var vi mildt sagt dauslitne og jeg og Tonje ville bare sove i evigheter. Underveis i prosjektet fikk vi flere problemer, og mange ganger ville jeg bare gråte og rope ut i sinne. Men resultatet ble bra, og det var noe nytt og spennende! Det var en ganske så fin dag i går, sett bort i fra stresset og problemene.

Musikken vi brukte for å lage dansevideoen. Sangen Lights av Ellie Goulding. Liker sangen, men etter å ha øvd til den i flere timer og hatt den på replay 1873494057430 ganger er jeg litt lei av den.


Jeg har blitt vanvittig glad i iskaffe i det siste. Det smaker så godt! Så, til deg Sølvi: Håper du har alt klart til neste uke! Iskaffe morgen og kveld, for sure!Må ærlig si jeg ble fornøyd med dette bildet. Fikk slik inspirasjon da Tonje lente seg mot vinduet, og lyset kom på den måten. Skulle gjerne hatt en hel fotoshoot der og da, men det var det jo ikke tid til.Boller med sjokolade i..Verdens tøffeste genser som Conny hadde! Hun er en utvekslingsstudent på skolen vår fra Tyskland. Hun kom til Norge for å lære norsk, og er skikkelig flink til det allerede.

Tonje fikk en ide, og ville vise det med det gamle "lyspære over hodet" trikset. Noe hun synlig misforstod litt.

 Har du hatt et veldig tidskrevende prosjekt på skolen før? Har du noen gang laget en dansevideo?

  Postet: 14.09.2012
 • Klokken: 21:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Friday feelin'

Først nå kan jeg ta helg, etter å ha hatt en lang skoledag, ryddet rommet, støvsugd hele nederetasjen, tørket støv og vasket badet. Og skal jeg si dere noe? Nå skal jeg virkelig ta helg. Med høy musikk, pc'en i fanget, tumblr og blogg i fanene og bare slappe av. Er rett og slett utslitt etter gårsdagen, for da hadde vi et dagsprosjekt på skolen som tok ELLEVE TIMER. Kan ikke si annet en at det er deilig å ta helg. Skal nyte ostesufflé med familien og Noske Talenter i kveld. Selv om jeg syntes det er ytterst pinlig å se på i starten, rett og slett fordi jeg blir flau over at skikkelig dårlige folk går ut på scenen med den selvsikkerheten. Også får de nei uten nøling, hehe. Enkelt og greit, oppskriften på en god helg er: Familie, koseklær, TV, blogg, tumblr, venner og god mat! Jeg har kommet godt i gang med min med blogg, tumblr og mug-brownie (kake i en kopp)


Herlig, herlig brownies med smeltet sjokolade på toppen. Tar fem minutter og lage og smaker himmelsk.Hunden min er en katt. Molly sitter i vinduskarmen med sin ugreide pels og vokter over huset og hagen.Smeltet sjokolade. Kjenner smaken på tungen...Vil bare klemme denne nusselige hårdotten.

Har du mye husplikter? Hva er helg for deg?

  Postet: 14.09.2012
 • Klokken: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Lately

Dagene går fort når man er på skolen. Man skulle egentlig trodd de ville snegle seg forbi, siden man står opp mye tidligere en i feriene og har mye mer å utrette før dagen er omme. Men sån føler ikke jeg det. Skolearbeid, treninger og lekser tar tid. Ja, til og med venner tar tid. Eller heller; man må ta seg tid til dem. I ferien kan man bare møres, for man vet den andre ikke har nose spesielt å gjøre den heller. Nå må man planlegge. Plutselig dukker det en trening opp, eller så er det masse skolearbeid som skal gjøres. Jeg vet iallefal at de eneste fridagene jeg har er tirsdager og lørdager. Tirsdag er den eneste dagen uten husplikter, trenigner eller pianotimer. Likevel ender det opp med at det er den dagen jeg må sette meg ned å gjøre lekser, rett og slett fordi det er da jeg har tid. Heldigvis er lørdagene fri, da skal jeg ikke på skolen, skal ikke gjøre husarbeid, og heller ikke pakke, noe jeg må bruke hele søndagen til, for det er da jeg flytter mellom foreldrene mine.

Og så, når jeg har disse fridagene, så må jeg utnytte de så mye som mulig. Lørdagene er klar familiekveld, men tirsdagenen er litt mer varierte. Noen ganger vil jeg helt sitte alene hjemme på rommet mitt med en bok, te og PC'en. Mens andre ganger vil jeg være med venner. Slik som i går, da dro jeg med en hel gjeng ned til kinoen og så Tina og Bettina. Egentlig kunne jeg gjerne sett en annen film, som sikkert hadde vært mye bedre. Men så er det jo fint å bare se noe morsomt med venner i blandt. Jeg kjøpte potetgull midt i uken og så på kino med Mell, Øystein, Charlotte (emescee.blogg.no) og to andre som er venner av Charlotte. Det ble koselig, selv om jeg måtte stresse hjemover for å bli ferdig med nynorskleksen (eller som Tina og Bettina sier; SPYNORSK, haha) viste seg at jeg ikke ble ferdig med den før i ellevetiden, men så satt jeg jo også å så på Privat Praksis også, hehe.

Ripsbær vi spiste her om dagen med vaniljesaus, namnam.

På slutten vil jeg bare si at jeg har virkelig lyst til å vinne i denne giveawayen: http://trieutran.blogg.no/1347400135_11092012.html?c=1347437504098 på Trieu Tran sin blogg, det er sååå mye fint der.

Og gjerne vinne denne konkurransen her også: http://merethebr.blogg.no/1347371882_konkurranse.html for som dere vet så ble jo min selvutløser stjålet med kameraet mitt i sommerferien min,og jeg må nesten ha en ny en for å ta bilder. Så da v il det være fint å vunnet den i en konkurranse.

Hva har du gjort i det siste? Syntes du uken går fort eller sakte?

  Postet: 12.09.2012
 • Klokken: 18:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tips til hva man kan gjøre inne en høstdag

Nå går det jo mot høst, og jeg har funnet ut at jeg er ganske flink til å slappe av inne når det er surt og kaldt ute. Og siden jeg er så flink til det, så kan jeg jo dele mine tips til dere. Jeg har tatt i betrakning at noen ikke liker bøker, for eksempel, eller ikke syntes te er noe godt. Selv om det er det jeg helst ville gjort, sittet og lest og drukket te på en kald høstdag!Se på en serie. Akkurat nå har jeg ikke så mange penger å rutte med, men når den tid kommer skal jeg dra ned på videosjappa og kjøpe meg sesong 1 av The Vampire Diraies. Det vil bli koselig å bare sette seg i en godstol med pledd, eller til og med legge seg i senga med dyne. Så kan man se på favorittserien sin på PC'en. Du kan egentlig se hva du vil, det vil sikkert være minst like morsomt med noen episoder med Castle eller CSI, bare husk at serie er best, for da kan man se et par episoder i slengen og så vente til dagen etter. En film ser man ut alt for fort og hvis man serr en ny film hvert dag kan det bli slitsomt i lengen. En serie er fin for da kan man glede seg til å se neste episode osv.. Smart, hva?

Lag noe godt. Jeg skulle kanskje skrevet "bake" her, men det ville egentlig blitt feil. For jeg er ikke en person som er spesielt glad i å bake kaker eller lage en stor middag. Jeg gjør det enkelt, og da kan jo du også gjøre det. I stedet for å lage oreokake som tar over et døgn, så kan du jo kjøpe ferdigppose og steke en brownieskake på maks tyve minutter. Eller lage noe annet sånn som mug-brownie (skrevet om det på bloggen tidligere, du kan søke etter innlegg i søkefeltet), smoothie eller kanskje iskaffe, for det er simpelthen nydelig! Alt trenger ikke være så avansert for å smake godt.

Sett på musikk og les i blader. Mange som ikke liker å lese bøker, men det er jo fremdeles herlig å sette på glad musikk og bla igjennom blader med mote og -interiørtips. Så kan man bli inspirert av bilder og velskrevne artikler.

Male eller skrive. Fint å sette i gang sine kreative sider når man ikke har mye å tenke på å gjøre. Om du så ikke vil ta fatt malepenselen eller begynne på en roman, så kan du jo skrible ned noen ideer, eller skrote litt på et ark med gråblyanten din. Jeg er sikker på at du kommer til å bli fornøyd med deg selv når tentamen eller nye Kunst og Håndverk prosjektet starter på skolen.

Nettshoppe. Slev om du ikke kjøper noe, så er det veldig morsomt å trykke seg rundt på sider som selger ting og tang, sminke eller klær. Jeg liker iallefall å tenke at "åh, en sånn vil jeg ha", selv om jeg vet at jeg ikke har noen planer om å kjøpe det.

Besøk med venner. Jeg pleier ofte å invitere venner over for å prate, spise kjeks og drikke deilig, deilig te. Det er utrolig koselig! Også får man helt andre samtaler en de man har i friminuttet på skolen, så ingen unnskylding for at du har pratet med dem allerede den dagen. En annen god ide er å invitere til filmkveld, og enten be de ta med noe godt å spise selv, eller servere noe enkelt som gulrøtter og dip.

Utføre DIY-prosjekt. Se på youtube om du finner noen morsomme, eller smarte ting du kan gjøre. Det kan være alt fra å fikse neglene med neglelakk til å strikke en hel ganser eller lage en kjole ut av et gammelt skjørt. Mange muligheter, og mange flinke folk som har lagt ut videoer med tips og hjelp.

Lese en bok og drikke te. Sist, men ikke minst må jeg jo ha med dette punktet her. Ingenting slår å sette seg ned med en god bok man lever seg helt inn i, og en varm kopp med te med sukker og honning. Så kan man kose seg i timesvis.Hva syntes du om tipsene?

  Postet: 11.09.2012
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
So much pretty

So much pretty, my eyes need a break..

--> to Brooklyn.
bartown howl
Kyler Jewelry- Neon
brooklyn style

 

Forstuet fingeren min i gymtimen i går, og det gjør sinnssykt vondt å skrive. I tillegg har jeg matteprøve i dag. STRESS! Vil bare si tusen millioner takk for tilbakemeldinger i går, skal helt klart ta de med videre. Og ha en strålende dag! (Jeg skal iallefall prøve)
Hva syntes du om disse kollasjene?
  Postet: 11.09.2012
 • Klokken: 08:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
Summer reads video

Husker dere før sommerferien? Da skrev jeg på bloggen at jeg skulle lage en video om de bøkene jeg fikk lest denne sommeren, og nå har jeg gjort det! Det er en middels lang video, i forhold til hvor mye jeg hadde å fortelle om, og det er nok mest fordi jeg prater så sinnssykt fort, beklager så mye for det! Men det er da en video om bøkene jeg har lest i sommeren og en liten anbefaling av dem, slik at dere kan finne noen nye bøker å lese utover høsten og vinteren. Kos dere med videoen!

Bøkene jeg forteller om i videoen (rekkefølgen jeg leste dem i også):

Tilbake til Tall Oaks, av Kathleen Grissom

Fade out, av Rachel Caine

Kiss of death, Rachel Caine

City of Bones, av Cassandra Clare

Din Godhet, av Linda Olsson

A Tiny bit Marvellous, av Dawn French

Arven, av Christopher Paolini

The Distant Hours, av Kate Morton

+ at jeg leste ferdig Pride and Prejudice av Jane Austen i starten av sommerferien, men denne tok jeg ikke med i videoen fordi jeg hadde starten med den lenge før sommerferien, også glemte jeg uansett å ta med boken til pappa. Denne er veldig kjent (norsk tittel; Stolthet og fordom) så det er mye bedre anbefalinger på nettet enn det jeg noen gang kunne sagt.

 Husk, kommenter hva du syntes, jeg døøør etter tilbakemeldinger. Dette er jo egentlig den aller første, ordentlige videobloggen jeg har hatt (om du ser bort fra de få, kleine sekunden jeg pratet i romvideoen) så jeg vil veldig gjerne vite hva du syntes. Pratet jeg for fort (okei, det vet jeg at jeg gjorde, dessverre) Hadde jeg nok lys? Hva syntes du om starten av videoen? For lang? For kort? Jeg vil vite det, og du som ser på er den eneste som kan gi meg tilbakemelding :)

Hva syntes du om videoen? Har du lest noen av de bøkene?

  Postet: 10.09.2012
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Instagram Lately


Her er bildene jeg har tatt, og publisert på Instagram den siste uken. Har blitt helt hekta, det er jo så morsomt! Ikke like fint som Tumblr'ing og blogging, men ganske ålreit likevel. 

Og den videoen jeg skulle publisere i dag tar usannsynelig lang tid å laste opp på youtube, så den kommer i morgen. Tenk det, jeg begynte å laste den opp klokken halv tolv i morges, og nå er den på 61 %, jeg blir gaaal! Men det går fint, og gleder meg til dere får se den i morgen.

Har du Instagram? Hva syntes du om bildene?

  Postet: 09.09.2012
 • Klokken: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Simplicity

If God made the world and everything around it, who made God? Someone says he made himself, but who is "he" if "he" is not yet made. If there is no he, he can't make himself. So many questions, who will answer them for me? -Lily

Untitled

Jeg syntes dette bildet var så fint. Jeg fant det gjennom Tumblr og kom til Flickr brukeren som har lagt det ut og fotografert det. Er det ikke et nydelig bilde? Det er et eller annet med det som jeg liker veldig godt. Brillene, genseren, koppen og håret, det bare passer så godt sammen.

De siste dagene har gått unna fort, sist skoleuke raste forbi i så raskt tempo at jeg er overrasket over at jeg fikk plass til alt jeg gjorde i den uken. Har allerede unnagjort prøver, fremføringer og litteratursamtalerm og kjenner godt på kroppen at dette er tiende klasse, og at alt jeg har lært i de ti årene jeg har hatt med skolegang skal bevises dette året. Jeg har en matteprøve på tirsdag, og for de som kjenner meg, så vet de at jeg ikke hater noe i verden mer en det. Matte er faktisk det teiteste, og verste jeg kan finne på å gjøre. Jeg hater det hinsides all fornuft, kan ikke engang sette ord på den forbitrende følelsen jeg føler mot det faget og alt det inneholder. I tillegg til at jeg hater faget, så er jeg også ganske dårlig på det. Derfor må jeg jobbe enda mere med det, verdens ondskapsfulle karme, eller hva? Så siden jeg har prøve på tirsdag har jeg lovet meg selv å sette meg ned i dag, og jobbe. Og hele dagen i morgen skal brukes til å regne ut oppgaver og gjøre skrive fasit, utenom en liten pause med trening. Math is a dramaqueen, it can't seriously have that many problems.. Jeg gruer meg til i morgen, og i overimorgen.Egentlig ser jeg ikke frem til dette skoleåret i det hele tatt, og gleder meg bare til at jeg kan gå ut av grunnskolen og starte på Media og Kommunikasjon, hvor jeg kan jobbe med det jeg faktisk interesserer meg for. Og jobbe mot det jeg faktisk vil her i livet

Nå har jeg trykket ned mange unødvendige bokstaver med tastaturet mitt, og formet det i ord og lange setninger som sikkert er helt uinteressant for resten av verden. Men så er det jo bevist at mennesker liker å prate om seg selv, og dette er en blogg.. Også ville jeg så gjerne vise dere det bildet over her, i et eller annet innlegg!

Om ikke lenge skal jeg legge ut videoen med bøkene jeg leste i sommer, og anmeldingene. Skal bare laste opp på youtube, så kommer den. Jeg skulle gjerne skrevet "gled dere!" men jeg vet ikke helt om det er så mye å glede seg til. I tillegg er det noe jeg har planlagt i det siste som snart skal utføres og jeg er helt giiira! Dette er noe dere kan gled dere til.

Hva likte du med dette bildet?

 

  Postet: 09.09.2012
 • Klokken: 11:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Iskaffe og bowling

Har hatt skikkelig fin familietid i dag. Startet med felles frokost før jeg, pappa og Morten dro til byen på kafe. Hvor jeg drakk iskaffe igjen, har seriøst blitt helt hekta, det er jo SÅÅÅ godt. Skal nok trygle Sølvi om hun kan lage det igjen i dag, også må jeg lære meg oppskriften. Icecoffe everyday from now on! Etter kafetur så dro vi ned til bowlingen, det er utorlig lenge siden vi har spilt bowling, og da var bare så deilig å ha litt tid med lillebroren min og pappa. Det beste med hele bowlingen var likevel at jeg vant. Tenk det? Jeg, som alle sier har null muskler klarte å sikte og hive den kula så jeg fikk opptil flere strike, og vant over pappa som har en personlig rekord på 250. Jeg ruler, sånn totalt.


O, deilige iskaffe fra Java kaffebar. Dette er lillebroren min, Morten. Eller "Burgerbroren din" som Ingvild sa i en skypesamtale. Hun er så KUL!Jeg møtte på noen venner av både mamma og pappa, og måtte jo låne hatten til Andreas. Han er tydeligvis like fotogen som meg, haha.Fine, fine ballonger..Og bowlingsko. Jeg synte heller de ligner mer på klovnesko. Hvorfor må de absolutt være røde og blå??What can I say? Jeg er simpelthen en fantastisk bowlingspiller. 

Har du et godt forhold til faren og søskene dine (om du har)?

  Postet: 08.09.2012
 • Klokken: 16:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Before I die

Det er mange ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør, her er 60 av dem..


Read all of the Jane Austen's novels.

Fall deeply and madly in love.

Write a book.

Be kissed in the rain.

Travel around Europe with a boyfriend.

Meet Emma Watson.

Try everything from Starbucks.

Be on the cover of a fashion magazine.

Take a cooking class.

Have a child.

Magic is might.

Have a conversation with J.K Rowling.

Create a popular blog.

Go to Greece. ✓

Dance in the rain.

Become a known journalist.

Go shopping in London, Paris and New York.

Learn how to make jam.

Own, at least, one pair of Jeffrey Campbells.

Open a small coffee shop (with books and magazines).

Walk the streets of Madrid.

Untitled

Cut my hair as short as Emma Watson did after the HP movies.

Learn how to speak fluent french.

Get a British boyfriend who'll read "Pride and Prejudice" to me.

Be truly happy.

Have a british accent.

Live in a house in the country with my family.

Learn how to play an instrument.

Learn how to play the piano perfect.

Grow old with someone I love.

Meet the actors from Harry Potter.Be someone's first love.

Read all of the Harry Potter books.  ✓ 

Talk to an old person and listen to all of the stories she has to tell.  ✓ 

Do something crazy with my hair.

Have my first kiss.

Do something really good for charity.

Read all of Jodi Picoult's books.

Have a library in my house.

Live in London. 

Be an author.

Good Morning!

Read all the books on the list "50 books to read before you die".

Get married.

Name my kids after people I love or/and look up to.

Have a whole wall filled with pictures of good memories.

Go to a Taylor Swift concert.

Go to Italy ✓ 

Have dipdyed hair.

Have a beautiful wedding.

Finish a Wreck This Journal.

Paint something pretty.

258/365 Mansfield Park

Write a poem book.

Be a good hobby photographer.

Own a Polaroid camera.

Have a cat.

Pet a monkey.

Have someone tell me they want to spend the rest of their life with me (boyfriend).

Feel that my life is perfect.

Fulfill at least one of my biggest dreams.

Get Tumblr famous

Own an old, but beautiful car in a pretty colour

Disclaimer: Ingen av bildene i dette innlegget er mine, og alle er linket til den rettfulle eieren.

Hva vil du gjøre før du dør? Nevn 3 ting!

  Postet: 07.09.2012
 • Klokken: 15:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Do you?

Har brukt ettermiddagen på å skrive en lang liste jeg har koset meg skikkelig med. Men så ble det så sent, så jeg sparer det til helgen så kan flest mulig lese det. Snart skal jeg drikker iskaffe og gå igjennom notatene mine om William Shakespeare og Romeo and Juliet mens jeg hører på enda mer musikk fra Ben Howard. Koselig kveld!

Så en liste da jeg trykte meg igjennom Flickr og tenkte det ville bli morsomt å fylle den ut selv. (Orker ikke oversette spørsmålene fra Engelsk til norsk, men svarer på norsk)

1. Thing you cannot leave the house without? iPhonen min, og en leppestift eller lipsyl.

2. Favorite brand of makeup? Qlinique, har nøytral øyenskygge og enkel maskara derfa, og elsker dem!

3. Favorite flower? Krokkus, hundekjeks og andre blomster med fine blader!

4. Favorite clothing store? Alle butikker med fine klær.

5. Favorite perfume? Er ikke sikker, syntes Daisy av Marc Jacobs lukter godt, og en frisk prafyme fra Cleen. Men har ingen parfyme selv, så vet ikke.

6. Heels or flats? Flats.

7. Do you make good grades? Ja, jeg gjør i grunnen det. Er utrolig opptatt av å gjøre det bra på skolen, det kommer tross alt til å påvirke resten av livet mitt. Og hva er vitsen med å leve om man ikke gjør det beste ut av det?

8. Favorite colors? Fargene fra blå til rosa.

9. Do you drink energy drinks? Nei, men får ganske mye energi fra juice og te!

10. Do you drink juice? Juiceelsker delux!

11. Do you like swimming? Tja, det er ikke selve svømmingen som er min favoritt, men å være under vann og bare flyte er noe av det fineste jeg kan gjøre, så stille og behagelig.

12. Do you eat fries with a fork? Ja, og med fingrene?

13. Favorite moisturizer? En liten tube fra Simple. Den er billig, og utrolig bra, enkelt.

14. Do you want to get married later on in life? Ja, ja, ja, ja!

15. Do you get mad easily? Jepp, jeg er super temperamentsfull. Men blir ikke sint, egentlig, blir egentlig bare veldig fort irritert.

16. Are you into ghost hunting? Nei. Jeg jakter dem ikke, vil helst ikke ha noe med dem å gjøre.

17. Any phobias? Lyden når noen filer neglene, og får frysninger av klistremerker som man har på frukt. Selv om den "fobien" jobber jeg for å bli kvitt nå.

18. Do you bite your nails? Nei, ikke med mindre jeg "må", at en negl er sprukket, brukket eller slikt. Det er vel mer at jeg piller på neglene og ødelegger dem hele tiden. Klarer ikke å ha lange negler..

19. Have you ever had a near death experience? Nei, tror ikke det. Men har opplevd at jeg har glemt å se til begge sider før jeg har gått over en vei og akkurat kommet meg ut av veien før en bil dundret forbi.

20. Do you drink coffee? Nei, men i kveld skal jeg smake iskaffe for FØRSTE GANG I MITT LIV. Det blir kos.

 

Nå har du kanskje lært noe nytt om meg?

Gjør du noen av disse tingene?

  Postet: 06.09.2012
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Dancing in the rain with a chunky, green sweater

Vi hadde skriveøkt på skolen i dag, og det var deilig å bare sitte der å skrive. Å sette ørepluggene i øret me dlav musikk og isolere seg fra de andre elevene. Bare falle ned i en egen verden. Ble ikke hundre prosent fornøyd med novellen min, sånn egentlig. Likte ikke selve historien, og det ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Men ble fornøyd med at jeg ble ferdig før tiden. Vanligvis sitter jeg der når tiden er ute og sier "vent litt, snaaart ferdig" og egentlig skulle jeg ønske jeg kunne få seks timer til å skrive på. Vel, vel. Det går sikkert greit. Da jeg kom hjem tok Tonje noen bilder av meg med den fine, grønne genseren min, og det var virkelig morsomt å ta bilder i det regnråpene splattet ned.
Tok dette bildet av meg selv, for så å ta bilde av kameraskjermen som hadde vanndråper på seg og redigerte det i Instagram.


Dråpebilde tatt av TonjeGenser Topshop // Støvler Lulu // Bukse Massimo Dutti // Smykke Har dessverre glemt det

Hva syntes du om antrekket og bildene? Har du skrevet en fortelling i det siste?

  Postet: 05.09.2012
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Keep your head up

Ah, sitter alene i stolen min og vifter med armene og danser til sangen som runger i ørene mine fra ørepluggene mine. Første minuttene med stillhet og alenetid og jeg tar meg små pauser mellom ordene jeg trykker inn på dataen for å vifte vidt og bredt med armene, i takt med den herlige musikken. "Keep your head up, keep your heart strong. No, no, no, no." Jeg synger med på det jeg kan og snufser innimellom. Ble jo selvfølgelig syk i helga, men det går bra, skal bare ta det litt rolig på treninga i dag. Nå trykker jeg "replay" på sangen, så starter den nydelige gitarspillingen på nytt. Deilig, deilig. De har rett, de som sier man får et rush av bra musikk. Nå fikk jeg lyst til å danse, i et mørkt rom med flakkende lys og bare sokker på føttene, så jeg kan bevege meg fritt.  Åååå, nå kommer refrenget igjen "No, no, no, no!"  Heeerlig.

Også holder fremdeles ettersmaken av en god bok på å flyte ut av meg. Så jeg sitter med den tankegangen som lurer bake i hodet, hvor slutten av boken spilles på nytt og på nytt gjennom hodet. Gode bøker og fine sanger, det er nok for å ha et lykkelig, lykkelig liv. Tror jeg, da. Ja, boken jeg leste ut i gårkveld var en ubeskrivelig fin bok. Og endte helt uventet! Herrejesus for en fin, men også trist slutt. Ja, veldig trist. Kate Morton er bare en vidunderlig forfatter, og skal helt klart lese hennes to andre bøker. Jeg vil også skrive bøker som henne! Om vakre London, om store slott, og facinerende mennesker. Det må være veldig fin. Shit, shit, under en halvtime til trening. Jeg har ikke kledd på meg treningsklær enda!

Men jeg er så glad! Før jeg logget meg inn på bloggen var jeg egentlig slapp og sliten. Så ikke frem til lekser og slikt som venter etter treningen. Men så logget jeg inn, og der var det så mye fint å lese, så mange morsomme, og nydelige kommentarer. Og med musikken på øret ble alt bare fint, fint, fint! Så tusen milliarder takk, for dere som har skrevet de kommentarene mens jeg var borte i helga har gjort denne dagen FANTASTISK! Skulle ønske jeg kunne klemme dere alle sammen, en lang og god klem. Så glad er jeg. 

Skjønner meg egentlig ikke på den videoen, men sangen er fin, syngingen er fin, videoen er fin og den sklien ser morsom ut!

Si meg tre ting som gjør deg glad akkurat NÅ!

  Postet: 03.09.2012
 • Klokken: 18:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits