Widgets

Heh, jeg har sett litt på widgets nå, og bestemte meg for å lage min egen, heh :D Vel, jeg prøvde den på bloggen også, men den ble for stor og... synlig. Hehe. Men jeg vil iallefall poste den, for jeg ble ganske fornøyd faktisk :)

Først: Mottoet er fullstendig copyright Lilyls.blogg.no så ikke stjel det. Takk <3

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Tadaaaa, hehe kunne ikke dy meg, igjen *uskyldig smil*

Vel, whatdyathiink? (det pleier jeg å si til Sam, min engelske veninne)  Postet: 21.09.2010
 • Klokken: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Skrivekonkurranse

Ja, nå skal jeg da melde meg på en skrivekonkurranse snart, med en historie jeg holder på med nå, og dn jeg har holdt på med nå i en stund, heh. Konkurransen arrangeres av Shibsted Forlag (tror det hete det?) Så nå holder jeg på med romanen da. Men det kommer nok til å bli et par sider, så må holde på en stund. Bidraget skal være sendt inn til 1. mars 2011 så jeg håper virkelig jeg er ferdig til da. Holder også på å lese Pride and Prejudice, til inspirasjon. Jane Austen sine bøker er jo tross alt et av grunnlagene til alle bøker som noen gang er skrevet, så der shar du forklaringen. Dette er en underholdende hobby og ta for seg, og det er virkelig morsomt når man er midt i det. Ønsk meg lykke til da! :D  Postet: 20.09.2010
 • Klokken: 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits