Endringer på designet

Mellom all pakkingen til treningshelgen og rydding av rom og vasking av bad, ja, mellom alt det så fikk jeg tid til å gjøre noen endringer på designet! Jeg har tenkt på det en stund, hvordan jeg vil ha det, og jeg ville ha en liten endring nå som sommeren er over. Ikke at denne er så mye mer "høst-aktig", men jeg likte det. Litt usikker på blandingen av rosa og grått, men isåfall kan jeg bare endre det senere. Elsker det nye sitatet mitt i bakgrunnen, for det er så sant! Kommer helt klart til å lese Harry Potter om og om igjen, resten av livet. Og Alan Rickman er en utrolig smart mann. Alan Rickman er han som spiller Severus Snape i filmene, han har også spilt i andre filmer som Love Actually og Pride and Prejudice (som jeg kommer på). Digger han.


Det gamle designetDet nye designet

Nå skal jeg pakke ferdig tingene mine så er det ikke lenge til jeg sitter i bilen. Ha en fin helg!

Hva syntes du om endringen i designet? Hva likte du best, det gamle eller det nye?

  Postet: 31.08.2012
 • Klokken: 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Younger now than we were before

Jeg sitter og ser ut av vinduet inne på Nora sitt rom. Man har godt overblikk og ser ut mot hustakene og den travle gaten der nede. Det blåser så mye at trærne blafrer og svinger frem og tilbake i takt med hverandre. Det slår meg hvor fort tiden går, er det ikke bare noen uker siden alle trærne var grønne og frodige? Nå ser jeg gult, og rødt over alt. Bladene ligger på bakken, hvorfor? Skal ikke de sitte fast i trærne, og svaie forsiktig i en svak sommerbris? Om de så blir gule er det bare solen som skinner så sterkt på dem. Det kan ikke være høsten som er kommet, jeg vil ikke. Dagene blir bare kortere og kortere, og kaldere og kaldere. Ut fra høytalerne fra Nora sin PC strømmer sangen "Never Say Never" av The Fray og jeg syntes den teksten bare blir enda mer fin jo oftere jeg hører den. Sånn er det med mange sanger. Fra vinduet om står på gløtt kommer lyden av vinden som fyker og så kræsjer i hverandre og lager lyder som om noen skyter i ei pute, sånne dempede slamrelyder. Vinden klarer ikke bestemme seg for hvilken rettning den skal ta og trærne blir herset med som et mobbeoffer blir. 

(6/365)

The lift offDisclaimer: Linket

Mine tanker på en torsdag. Ellers har jeg fått meg linser (jippi!), men glemte å ta de av meg i tide, så skulle ha gjort det for flere timer siden, i følge optikeren. Oops. Også har jeg nå laget meg Flickr bruker, og nå er det mye enklere å følge med på de talentfulle fotograferne der inne, i tillegg til at jeg poster mine egne bilder. Tror det blir fint. I morgen drar jeg på hytta, for så å pakke sammen sovemadrass og pledd og sette meg i en bil med volleyballaget mitt for å dra på treningssamling. Jeg er senterspiller nå, og trenger øving, tror det blir greit, jeg! Bare glad denne uken er over snart, den har ikke vært så veldig bra, og håper neste uke blir mye, mye bedre.

Tusen takk for alle de fine, og lange kommentarene jeg har fått i det siste, det er så morsomt og fint å lese alt det dere skriver til meg, føler liksom at jeg kjenner dere, håper dere fortsetter. God natt!

Har du Flickr? Begynner høstfølelsen og krype seg inn på deg og?

  Postet: 30.08.2012
 • Klokken: 22:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Ti ting på en onsdag

Jeg kom på disse, litt spesielle tingene ved meg og mine tanker og ville dele dem med dere.

1. Jeg elsket å skrive dikt for noen år siden, skrev dikt hele tiden og noen ble ikke så verst. Nå skriver jeg aldri dikt. Og de jeg skriver, er elendige.

2. Navnene jeg skal gi til ugnene mine er alt bestemt, og får jeg ikke så mange blir det dobbelnavn. Navnene er: Hedvig, fordi det er vakkert. Lily, fordi jeg føler jeg vil bringe navnet "mitt" videre. Snorre, fordi bestefar og pappa heter det, og må nesten la det gå videre i arven, Sara, bestemor heter det til mellomnavn og det er bare så ubeskrivelig nydelig og minner meg bare om hvor glad jeg er i bestemor. Og Tom, om jeg får en til gutt, for det heter pappa til fornavn, og fordi det er et pent navn.

3. Favorittfargene mine er blå og rosa og alt imellom de fargene, som lilla og indigo.

4. Min aller største frykt er at jeg skal bli alene og misslykket. Verste scenarioet er meg, alene i en dritleilighet, jobber på rimi og hele familien min har dødd i en tragisk ulykke eller forlatt meg fordi jeg er så horribel. Altså, det er veldig viktig for meg å følge drømmene mine og ha familien rundt meg hele livet.

5. Jeg vil veldig, veldig gjerne ha en katt. Enten en oransje en med mye pels, en grå katt med lang, lang pels og stor, fluffy hale eller en helt snøhvit en med kort pels.

6. Jeg vil gi ut en bok med sitater en gang i livet mitt. 

don’t run away

7. Det beste jeg vet å drikke er appelsinjuice med isbiter og te med honning og sukker.

8. Jeg liker ikke mennesker. Eller, jeg blir inspirert av dem og ser opp til mange, men de fleste jeg møter er jeg fiendtlig innstilt mot, kan ikke noe for det.

9. Jeg kan nok aldri gifte meg/dele livet mitt med en person som ikke liker bøker.

10. Elsker ballett, og skulle gjerne gått på dansetimer, men det er alt for sent å starte nå.

Fortell noen ting ved deg! Hva vil du kalle ungene dine? Hva er din favorittdrikke?

 

  Postet: 29.08.2012
 • Klokken: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tiredness

Cover av Hurt av Christina Aguilera (Hopp til 0.16 i sangen for å skippe pratingen)

Når du sitter oppreist men sakte, sakte synker du sammen, til du halvt lener deg, halvt holder deg oppe i sofaen, og øynene blafrer av anstrengelsene for å holde seg oppe. Da vet du at du er sliten. Nora feiret bursdagen sin i dag, familie og venner av henne kom på besøk og vi feiret med kake og is. Jeg klarte meg til kakene var oppspiste og magen var mett, men det endte til slutt med at jeg lå i et hjørne og tok opp en meter av sofaen (selv om det var dårlig plass) og halvsov. Burde kanskje ikke, men sånn ble det. Og selv om jeg nå skulle sittet med mattebøkene i fanget og jobbet flittig så klarer jeg ikke. For jeg er dritsliten og bare ufattelig trøtt. Skal legge meg skikkelig tidlig i dag, ikke lenge til faktisk og prøve å sove i over seks timer, for en gangs skyld. Jobbet i hele går med skolearbeid og skal gjøre en siste innsats nå så er jeg ferdig med nesten alt av ukens lekser. Så er det bare fremføring å forberede, labrapport å skrive og 100 000 000 000 matteoppgaver igjen. JIPPI, GLEDER MEG!Rufset til håret mitt og tok bilder av meg selv, GUD jeg er tragisk.

Blir sur og irritabel når jeg er sliten, så nå har jeg jo selvfølgelig ikke tatt med i betrakningen at jeg og Tonje hadde en suuuper formiddag på kjøpesenteret etter skolen å shoppet klær. Kjøpte meg et søtt rosa skjerf, som jeg kan tulle rundt halsen for bedre dager.

Har dere mye skolearbeid?

  Postet: 28.08.2012
 • Klokken: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Chervil flowers

Fint med musikk med litt fart i om morgen, da blir iallefall jeg mer våken. Dette er den nye sangen til Taylor Swift - We are never ever getting back together

Morgenene er ikke deilige lengre, som de var i sommerferien. Været ute er kaldt, følelsen av at vinteren ikke er så langt unna som jeg vil kryper innpå meg, jeg fryser og kler på med tykkere klær. Gymtimene har startet opp igjen for fullt, og nå vet jeg det sikkert; jeg hater å trene. Sukk, vil bare sove i to timer til, minst.

I går kjente jeg meg helt vanvittig slite, tenk det, starten på andre skoleuke etter ferie og jeg er dødssliten allerede. Vil bare ta ferie på nytt igjen. Satt i hele går med skolearbeid, fikk ikke slappet av før jeg tok et superkort bad på kvelden. Ikke for det, Henrik Ibsen og William Shakespeare er utrolig interessant å lese og jobbe om, og gleder meg til å bli fylt opp med kunnskap om dem. Men å jobbe flere timer sånn som jeg gjorde i går, det vil jeg absolutt ikke gjøre igjen!. (Selv om det må jeg jo, før prøver, fremføringer, tentamener og til slutt eksamen. Stress!)Tatt med macrolinse og Canon Eos 650D (tok disse bildene på lørdagen)

Jeg tror Hundekjeks blomstre er en av mine favoritt blomster. Elsker de små, hvite bladene. Så er det iallefall noe fint å tenke på denne morgenen. Ha en fin dag!

Savner du ferie?

 

  Postet: 28.08.2012
 • Klokken: 08:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Summer Bucket list check

Husker dere dette innlegget? Det var en liste over ting jeg ønsket skulle skje eller jeg skulle gjøre for sommerferien. Nå har jeg gått igjennom listen og dette er hva jeg har gjort og ikke gjort!

1. Lese fire bøker, to norske, to engelske = Har lest mange, utrolig fine bøker i sommerferien. To norske jeg har lest: Tilbake til Tall Oaks (461 sider) av Kathleen Grissom og Din Godhet (277 sider) av Linda Olsson, nydelige, fantastiske bøker begge to. To engelske jeg har lest: City of Bones (442 sider) av Cassandra Clare og A Tiny Bit Marvellous (390 sider) av Dawn French. Det kommer en video på bloggen om disse bøkene og de andre jeg har lest i sommerferien om en liten stund, gled deg!

2. Dra til utlandet = Jeg har opplevd veldig mye herlig i sommerferien, både vært i Sverige, Tyrkia og København! Opplevelser jeg vil ta med meg resten av livet.

3 Kjøpe det aller fineste klesplagget jeg kan finne i København = Ja, det har jeg virkelig gjort! Har fått flere nye favorittplagg som jeg kjøpte i København.


4. Fly høyt over skyene = Jeg er egentlig veldig glad å reise med fly, syntes det er vakkert å se på alle skyene, og at man nesten føler man er i himmelen. Har fløyet ekstremt mye i ferien, både til Tyrkia, til Gardemoen på mellomlanding og til Køben.

5. Stå opp grytidlig og få med meg soloppgangen (eller en form for, siden solen aldri går ned her i Bodø) i alle fall en gang =Vel, kan ikke si jeg har prioritert dette, og det skulle jeg ønske jeg gjorde! Jeg har sett uttalige, nydelig solnedganger da vi var i Tyrkia. Så brått og se at lyset ble borte på noen sekunder i det solen sank ned under horisonten. Tror jeg fikk med meg soloppgangen i Tyrkia, men akkurat den morgenen var jeg mest stresset over at kameraet mitt var stjålet.

6. Fullføre en novelle = Nei, det har jeg ikke. Men jeg har fått mange ideer og håper på å få bruk for dem!

7. Fortsette på Ilja-historien, en "roman" jeg har skrevet på i to år nå men ikke kommet så langt på = Ja, og jeg har nå offesielt skrevet starten på historien min. Dette er nå fjerde gangen jeg skriver starten, blir aldri fornøyd!


8. Spise masse, masse, masse is! = JAAA! Gud, det var deilig med all inclusive og is dagen lang i Tyrkia, hehe. Og isen jeg spiste i København var ikke så verst den heller.

9. Dra på tivoli i København = Ja, og det var også der jeg fullførte neste punkt..

10. Møte en snill person, bli kjent med en jeg aldri har møtt før = Møtte Nicole og Maria på Tivoliet i København. Det var to søstre fra Israel og vi ble ganske godt kjent på den tiden vi var sammen der. Det meste jeg husker fra Nicole var at hun sa "We're gonna die!" flere ganger før vi tok en karusell, hehe.11. Få en fin solkysset hud slik at jeg kan gå i hvite, fine kjoler uten å føle at vi går i ett! = Elsker å bli brun om sommeren, og denne gangen fikk jeg i tillegg solbleket hår!

12. Ha med kamera over alt og fotografere mye fint og bli inspirert = Jeg har nok tatt flest bilder denne sommerferien en jeg noen gang har gjort.

13. Gå med skjørt og kjole så ofte jeg kan = Det er så deilig å gå i kjole om sommeren, og denne gangen har jeg også kjøpt meg et nytt skjørt.

Har du fullført noen av dine ønsker for sommeren?

  Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Send eg mine tanker kjenner du de då

Kaizers Orchestra - Hjerteknuser

 

Elsker Kaizers, og klarer ikke helt bestemme om jeg liker Hjerteknuser eller Ompa til du dør best, haha. Det minner meg så mye om minner med familien.

Har for det meste vært ganske alene denne helgen, har vært sliten. Merket ganske godt på kroppen at skolen har startet og jeg må opp tidlig om morgen og prestere hele dagen. Særlig når jeg følte at skolestart kom som et pang, og nå er jeg midt oppi alt, må tenke på fremtidige prøver, og sette meg ned og lese i skolebøker og forberede meg til neste time også videre... Haha, det er hardt. Liker skolen, sånn egentlig, bare liker ikke at det føles ut som om livet tar opp 90% av livet mitt, eller, kanskje det gjør det, vet ikke, jeg suger i matte, haha.

Men det har egentlig vært ganske herlig å sitte her hjemme. Jeg er en person som liker å være alene, i perioder. Og nå har jeg jo nesten fått rommet mitt helt i orden, og det er utrolig deilig å sitte her nede i stedet for oppe i sofaen i stua med resten av familien som tråkker rundt i huset. Har også vært på innkjøp av nattbord, gardiner og litt andre ting i helga, nå mangler det vel egentlig bare å legge opp gardinene så skal jeg vise dere hvordan det ser ut, jeg gleder meg skikkelig, og det har vært en morsom prosess å endre rommet mitt så mye. Gikk fra å aldri være her inne, bare om nettene, til å sitte her hele dagen omtrent. Rart, er det ikke?

Ellers satt jeg i går hele dagen alene, lagde meg en sunn lunsj og følte at livet var skikkelig deilig med eplebiter, et gammelt Kamille-blad jeg ikke hadde fått lest ut og vannglass med isbiter (elsker å tygge på isbiter) Og det var forsåvidt greit med eple, men mot slutten så ble jeg bare kvalm av alle de eplebitene, haha. Jeg som trodde jeg var så sunn også holdt jeg på å brekke meg av eple og vann, jaja. Også viste det seg at jeg alt hadde lest de beste artiklene i Kamille-bladet, så koste meg heller med tre episoder av Greys Anatomy, og det slår jo aldri feil!

Selv om jeg liker å være alene, var det så godt å komme meg ut en tur, og i nitiden dro jeg på filmkveld til en kompis som heter Filip, med Margrethe, Charlotte og Tonje. Vi så The Hunger Games (kan aldri se den for ofte!) og døde nesten av latter da vi hadde sett den ferdig og slo på "Pinlige Sykdomer" på TV.

I tillegg har jeg funnet ut at håret mitt har blitt grått i det siste. Kan ikke håret mitt bare bestemme seg for hvilken farge det skal ha? Brunt, blondt eller grått?

Det beste med hele mitt sunne måltid var at jeg kunne fotografere det, haha, jeg tror jeg vil bli matfotograf i mitt neste liv.

Min nye genser som jeg kjøpte i København. Er blitt skikkelig glad i myke og gode gensere i det siste.

Liker du Kaizers? Liker du helst å være alene, eller i en stor folkemengde?

  Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 13:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Raindrops in my hair

Jeg er en person som liker regn. Å kjenne hvordan kalde dråper drypper ned på nesetippen og i håret, hvordan klærne og håret til slutt bli fuktige, for deretter våte. Sånn stille regn, sånn rolig regn hvor man kan se vanndråpene falle ned fra langt der oppe. Sånn regn, det er fint det. Men her i Bodø har vi ikke sånn regn. Om det først regner i Bodø (og det er ikke så rent sjeldent) så er det også en voldsom vind, og regnet skyter ned skrått og treffer deg i bakhodet som bittesmå piler. Vinden i Bodø røsker i klær, river i håret ditt og drar regnet med seg så du blir våt over alt, til og med nedi støvlene. Sånn er det med regnert her jeg bor, og når det nå er regn så holder jeg meg helst inne, med PC'en i fanget, eller boken min. Og siden internettet ikke har fungert de siste dagene, så har det mest vært musikk på mobilen, i sofaen med familien og "Mord og Mysterier" eller med den tørre nesa mi i boken min. Eneste regnet duger til her i Bodø er om du ønsker å kle på deg tett regntøy og danse i regnet mens du synger høyt. Eller vente til regnet stilner litt så du kan ta dråpebilder. Begge to syntes jeg høres akkurat like fine ut.


(c) Bilder tatt med Canon Eos 650D og Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro 

Hva syntes du om bildene? Hvilket regn har du i din hjemby?

  Postet: 25.08.2012
 • Klokken: 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Cheap Monday

 

Blitt hekta på denne coverversjonen av "Break Even" av Maddi Jane

Syntes det er så morsomt å dra ut å ta bilder av antrekket mitt, fordi jeg har fått så mange nyde klær i det siste. Dette er for eksempel første gangen jeg bruker denne genseren, go jeg elsker den virkelig! Den har superdeilig stoff på innsiden, er varm og jeg syntes den mørkelilla(ish'e) fargen er veldig fin. Også er det så lettvint å bare hive seg på seg en genser om morgenen og fremdeles føle at antrekket er planlagt.
Genser Cheap Monday // Bukse Carlings // Armbånd Tilbehør fra et magasin for lenge siden 

Har du en god genser du er glad i?

  Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Beautiful breakfastes

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne lage god mat. Sånn, vært skikkelig flink til det. Da skulle jeg laget god mat hele tiden, ikke bare middager, men også små måltider. Hadde vært fint å kunne våkne, egentlig føle det er en dårlig dag i vente, men fikse det med god frokost eller lunsj. Så trenger man ikke nøye seg med brødskive og salami for resten av livet.


Kollasj laget av meg, bilder fra forskjellige sider, flickr, tumblr og lignende men samlet fra Weheartit.com

Hva er din favorittfrokost? Er du flink til å lage mat? 

  Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 07:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Wonderstruck

Jeg husker for et års tid tilbake, jeg raidet gjennom Taylor Swift's spilleliste og hørte på alle mine favorittsanger da jeg tilfeldigvis kom inn på en reklamevideo. I startet trodde jeg det var en ny sang med den fineste musikkvideoen noen gang, så jeg ble virkelig interessert, og det viste seg å være en reklamefilm for Taylors nye parfyme, Wonderstruck. Jeg ble så inspirert av den videoen. En hel historie datt ned i hodet mitt, og historien utspilte seg foran øynene mine. Til den dag i dag inspirerer den videoen meg og historien som jeg en gang kom på er der fremdeles, allerede skrevet halvveis ned på papiret. Alt den gangen da jeg så den videoen visste jeg at, den parfymen skulle jeg prøve! Og nå kommer den snart ut, og blogg.no har lansert en konkurranse om å vinne denne parfymeflasken, noe jeg ser på som den beste konkurransen hittil. Jeg tenkte iallefall agt det ikke kan skade å melde seg på. Siden jeg har visst om Taylor Swift har jeg elsket henne og musikken hennes. Hun skriver så fint om kjærlighet og vennskap, og til og med triste minner og hendelser blir uttrykt med nydelige vers og melodier.Jeg ha rjo sagt det tidligere, at en av de tingene jeg virkelig vil oppleve, og helt klart skal gjøre før jeg dør er å dra på en Taylor Swift konsert. Jeg sitter og ser på videoen fra en av konsertene hennes satt sammen til musikkvideo til Sparks Fly og vil bare virkelig, virkelig oppleve noe så villt og fantastisk! Også vil jeg veldig gjerne prøve ut den nye parfymen hennes, haha.
Liker du Taylor Swift? Har du hørt om denne parfymen?


  Postet: 21.08.2012
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Live your own path

Live your own path, create your own destiny. Jeg syntes budskapet på T-skjorten min er så fint, og det blir enda bedre når selve trykket også er pent å se på. Jeg følte meg veldig fin med de nye klærne mine første skoledag. 

Cardigan New Yorker // T-skjorte New Yorker // Klokke Urban Outfitters // Buksethights Carlings // Sko Converse


Hva syntes du om dagens antrekk?

  Postet: 20.08.2012
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Oatmeal cookies

Første skoledag var bedre en forventingene, men så var jo forventingene veldig dårlige da. Ble positivt overrasket da vi fikk beskjed om at vi har fått ny lærer, og hun virker kjempegrei. For å fortelle historien kort, så har hver klasse to lærere. I åttende fikk vi to lærere, den ene fikk ny jobb og sluttet. I niende ble det mye frem og tilbake med forferdelige vikarer som ikke lærte fra seg noe som helst, men til slutt fikk vi en supersnill lærer som varte hele niende, før hun ble gravid og gikk ut i barnepermisjon. Nå har vi da fått enda en ny lærer, i tiende, og hun virker som en veldig dyktig lærer. I tillegg har vi den andre læreren, som vi har hatt i tre år, samme forbarskede læreren. Jeg er sikker på at han rett og slett misliker meg, men så er det jo gjensidig da. For å beskrive mine følelser mot denne læreren kan du jo lese noe jeg postet på tumblrbloggen min for en stund siden: "My math teacher kind of reminds me of Severus Snape. Except my teacher has no excuse, he?s just plain evil and would do much better of with Voldy than in the classroom.", hahaha, jeg syntes faktisk den var kjempebra og er stolt av meg selv.


Så koselig hadde vi det...

I løpet av skoledagen bestemte jeg og Tonje oss for å være sammen etter skolen og bare lese og slappe av. Så da vi ble ferdig med skolen så dro vi hjem til meg, fant oppskrift på kjeks og begynte å bake havrekjeks. Da de var ferdige satte vi oss nede på rommet mitt, i sofaen og stolen, men varme, hjemmelagde havrekjeks, jordbær og vaniljete og hver sin bok. Tonje leste Dødslekene og jeg leste The Distant Hours. Kjeksene var nydelige, teen var god, og vi koste oss rett og slett kjempemye. Her er oppskriften vi brukte, som er lånt fra http://silje-sin.blogspot.no/ (Hvordan hennes beskrivelse av oppskriften er: http://silje-sin.blogspot.no/2009/05/oppskrift-pa-havrekjeks.html)
6 dl små havregryn (vi brukte store, det går like fint!)

2 dl melk

2 dl hvetemel

50 g margarin

1/2 ts salt

1 ss sukker

2 ts bakepulver


Nystekt havrekjeks...

1. Mål opp havregryn og hell melken over, la det trekke sammen i ca. 15 min

2. Smelt margarin og bland alt i en deig

3. Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klart to stekebrett

4. Kjevle deigen til den blir 1/4 cm tykk, eller så tykk du vil ha den. Vi erfarte at tynne kjeks smaker sprøere og bedre, men tykkere smaker bedre med ost eller syltetøy, så alt etter smak

5. Trykk ut runde former med et glass. Dypp glasset i hvetemel slik at deigen slipper glasset

6. Du må sikkert kjevle deigen på nytt og på nytt for å få brukt alt

7. Stek kjeksen til de er gylne (fra 12 til 15 minutter, alt etter om det er tynne eller tykke kjeks)

Så er de ferdige, og de smakte herlig med både blåbærsyltetøy, hvitost og te!

Har du bakt havrekjeks før?

  Postet: 20.08.2012
 • Klokken: 17:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Daisy style

Nora har den utrolig gode parfymen Daisy av Marc Jacobs. Og av parfymeflasken og den søte, men friske lukten ble jeg inspirert til denne stilen og dette antrekket her. Som vanlig er polyvore perfekt til å få utrløp for sine ideer, og til å skaffe nye!

Daisy style

 

Hva syntes du?
  Postet: 19.08.2012
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Opp ned, bak, fram, speilvendt

Det er deilig å bo i Bodø by nå, når Parken festivalen er her. Elsker virkelig den festivalen, ikke at jeg liker all musikken der (nærmere 30% av den) men det er så morsomt  at den er i Rensåsparken og man kan høre musikken i hele sentrum. Det er også ganske digg å ikke være på Parken (sånn som meg) for da er det nesten ingen i gatene, og veldig få biler. Jeg gikk tur med Molly for litt siden, og siden jeg ikke møtte på en eneste sjel så var det bare å synge med på "Opp ned, bak, fram, speeeeeeeilvendt" og "Det har'kke nokka, nokka, nokka, nokka å siiii, det har'kke nokka, nokka å siii" fra Sirkus Eliassen. Haha, jeg liker virkelig ikke musikken deres, men en ting skal de ha, den fenger! Ellers har jeg vært utrolig slapp og sliten både i går og i dag. Jeg har reagert på noe, jeg aner ikke hva, og i går kveld hovnet føttene mine opp. Det var altså så vondt å gå, jeg måtte sitte i ro hele tiden. Jeg trodde egentlig at det kom til å gi seg til i dag. Men da jeg våkne ti morges hadde jeg opphovnede føtter og skikkelig, skikkelig hovne fingre. Det kjentes ut som når du snører en hyssing rundt fingeren veldig stramt og blodet pumper i det øverste leddet. Den følelsen hadde jeg i begge hendene. I tillegg følte jeg meg som Tante Maggen i Harry Potter og fangen fra Azkaban, som Harry blåser opp i starten av boken. Det var faktisk helt jævlig. Jeg tok zyrtec i morges, så det gikk noenlunde greit da jeg og Nora var ute på en shoppingrunde så Nora kunne få seg litt nye klær til skolestart, men nå er jeg så utmattet og føttene værker sånn at jeg bare skal sitte i sofaen, drikke opp smoothien min og se The Hunger Games resten av kvelden. Det er i sånne øyeblikke jeg elsker å være alene (forutenom Molly eller Ruffen, mind elskelige hunder) og bare slappe av. Det er så deilig å ikke høre lyder fra andre i huset, men bare ha helt stillhet og følelsen av å være alene. Nå skal jeg bare nyte den en liten stund før Nora kommer hjem en tur (det er rart, hun bor her hun og, men siden hun er hos moren denne uken så kommer hun jo egentlig på besøk til meg som en venninne) og etterhvert når familien kommer hjem til middag.Smoothie (hjemmelaget oppskrift), The Hunger Games film, og nydelige, enkle armbånd som jeg fant på BikBok (bokstavelig talt, noen hadde glemt dem i prøverommet, HAHA)

Hva syntes du om bildene? Liker du festivaler?

 

  Postet: 18.08.2012
 • Klokken: 20:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Malerprosjekt

Siden jeg ikke har hatt så mye å gjøre i dag, bestemte jeg meg for å sette meg ned å male. Så da startet jeg prosjektet mitt med å finne noe å male, tegne det ned og så male. Vel, det var ikke så enkelt som jeg trodde det kom til å blir. Jeg kom faktisk så langt til å være halvferdig med å male før jeg skjønte at, ja, dette ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Haha, dere aner ikke hvor vanskelig det er å få perfekt hudfarge når alle fargene jeg hadde var rød, gul, hvit, svart og blå.

Først tegnet jeg selve hodeformen, og enkle trekk som munn, nese, øyne og brynene. Og svakt hvordan håret skulle være.Så var det å begynne å male. Til dette punktet var jeg faktisk utrolig fornøyd, og hadde jobbet så mye med rett hudfarge. Og leppene og leppefargen syntes jeg passet perfekt.

Slikt ble resultatet. Helt greit, bortsett fra at det er en helt hvit bakgrunn (aner ikke hva jeg skal gjøre med det?) og håret er flatt, feil farge og absolutt ikke slik jeg hadde tenkt. Og jeg lover dere, det ser ikke like fint ut i virkeligheten. Det er rart hva man kan gjøre med et kamera og fotoredigering. Haha.

Har dere noen malerprosjekt på gang? Hva syntes du om maleriet mitt?

  Postet: 17.08.2012
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Autumn outfits

Nå som det snart er skolestart og høsten (dessverre) ligger rett rundt hjørne er det på tide å bytte ut de sommerlette toppene med Chunky gensere, shorts med lange jeansbukser og de bare føttene må få sokker og sko. Jeg har satt sammen noen bilder av mine favoritt gensere, jeansbukser og sko for høsten. 

Sweaters

 

Jeans

 

Shoes

 

Jeg gleder meg utrolig til jeg kan kle på meg min lilla/burgunder Cheap Monday genser fra Urban Outfitters (samme som øverste bildet), den nye buksetightsen fra Carlings (lignende bildet i midten) og mine lilla converse (nederste bildet)
Har du noen favoritter til høst og skolestart? Hva syntes du?
  Postet: 17.08.2012
 • Klokken: 14:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Harry Potter Maraton

Til nå har vi sett førstefilmen og spist taco, og nå har Harry nettopp møtt Weasley familien. Det kommer til å bli en koselig overnatting med Tonje og Mell og selvfølgelig alle mine beste venner som flimrer på skjermen..

Har du hatt Harry Potter maraton før?

  Postet: 16.08.2012
 • Klokken: 19:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Lily halskjede

Jeg så endelig Nora igjen, etter fire uker fra hverandre. Fire uker!? Det er ganske mye. Så det var utrolig deilig å se henne igjen, tenk så mye vi hadde å prate om. Så ble jeg invitert over på te og kjeks på lørdag, fint, hva? Nora har vært i Bulgaria i ferien, og hun har gitt meg det søteste halskjedet noen gang. Et  smykke hun kjøpte i Bulgaria, av en mann som vrir om ståltrå sånn at det til slutt blir fine ord, eller navn. Gjett hva det står på mitt halskjede?Er ikke det bare nydelig? Det er helt klart mitt nye favorittsmykke.

Hva syntes du om halskjede?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 20:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Fine ting

Untitled

Tekanne med gule blomster

Untitled

Dr.Martens og andre perfekte sko 

Untitled

Liten, gul tekopp

Panini & Earl Grey Blue Star

Tekanne med tilhørende tekopp, har en sånn selv, og det er så fint

keys

Gamle nøkler

Department of Coffee and Social Affairs

Sykler med spesielle kurver, sånne har de mange av i København.. Savn.

Mushroom soup

Tekopper så store man kan bruke dem som suppeskåler

Disclaimer: Alle bildene er linket

Ah, det finne så mange fine ting her i verden, og så mange fine fotografier av fine ting. Jeg tenkte det fortjente litt oppmersksomhet. Som mange vet (og dere sikkert har skjønt) så elsker jeg å ta bilder av ting. Små ting, store ting, lange ting, brede ting. Fine ting og stygge ting. Det er nok min favoritt innen foto.

Hva syntes du om disse fine tingene?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Moodboard

Jeg elsker moodboards. Man får en ide til et fotografi, eller en hel fotoshoot, også kan man bare plante hele ideen på skjermen ved et moodboard. Et helt brett med bilder som bare symboliserer akkurat det man har i tankene. Er ikke det flott? Jeg fikk denne ideen til en fotoshoot, men siden jeg verken har rekvisittene jeg trenger til fotoshooten eller en modell så måtte jeg nøye meg med å fylle inn ideen og inspirasjonen min på et moodboard. Så kan jeg hente frem ideen og inspirasjonen til den gangen jeg kanskje har både rekvisitter og modell. Smart, eller hva? 

Moodboard

Hvert for seg passer kanskje ikke noen av bildene til akkurat den ideen jeg har, men alle bildene sammen blir helt perfekt! 

Hva syntes du om Moodboards? Likte du dette?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Glasshusrotte

Betegnelse på glasshusrotte = Det man kaller ungdommene som henger i Glasshuset (kjøpesenter/gågate med tak) uten grunn. Bare sitter på benkene hele dagen for å henge med venner. 

Var sammen med Margrethe i hele går og Tonje deler av dagen. Hadde det utrolig fint i byen og drakk milkshake på Cielo Kaffebar, og gikk rundt i butikker med Tonje og Margrethe, selv om både jeg og Tonje var blakke. Fant iallefall endelig bursdagsgave til mamma, veldig sent, men ble ordentlig fornøyd! I dag blir det byen igjen, men denne gangen med mamma og lillebror, bestefar har bursdag i dag, så det blir en del bursdagsgaver akkurat nå. Gleder meg til feiring i ettermiddag, bestefar lager den beste bløtkaken som finnes!

Leppestift fra IsaDora til noe med 100 kr Simple fuktighetskrem for ansiktet til 30 kr fra Vita (Margrethe kjøpte denne til meg, er hun ikke grei?) Formula A.10.0.6 Strips til 69 kr på Vita

Ble litt skuffet over leppestiften, egentlig, den var helt ulik en den jeg prøvde på butikken, selv om jeg dobbelt og trippelsjekket at jeg kjøpte rett. Irriterende, for jeg har lenge ønsket meg en lys leppestift, men denne blir bare litt for.. vet ikke helt, lyserosa? Leppene blir helt hvite. Heldigvis kan jeg blande den med andre leppestifter, så det går bra.
Og så bursdagsgaven jeg og Morten (lillebroren min) gav til Mamma, hun elsker jo hjerter og sølvfarge så da syntes jeg dette var et så fint sett, som jeg fant på A&C.

Har du kjøpt noe i det siste?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 11:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Yesterday with my besties

Dagen i går var helt fantastisk! I går, før Tonje og Margrethe kom på besøk begynte jeg å skjære opp agurk og gulltrot i strimler, med dipp til. Da Margrethe kom hadde hun med seg tre, store sjokolademuffins og det endte med et stort bærebrett med tre glass med vann, en stor tekanne, honning, sukker, tre sjokolademuffins, stor dippskål og et glass med gultrot og agurkbiter. Vi hadde det utrolig koselig, der vi satt i sofaen i kjellerstuen med alt dette gode å pakke i oss, mens vi så på en fransk tegnefilm som het "Illusjonisten". Interessant film, og utrolig fin! Senere satt vi bare og pratet og pratet, tror aldri vi kan få nok å prate om! Helt til jeg måtte pakke tingene mine og dra til mamma (flytter hver søndag). Det som var så bra da, var at Tonje og Margrethe ble med meg. Så endte vi nede på rommet mitt hos mamma, hørte på musikk, pratet, fikset håret til hverandre (mest fordi jeg hadde veeeldig lyst til å prøve å slette Mell sitt hår, haha) og bare hadde det morro til langt ut på kvelden da de måtte dra hjem. Ja, jeg kan kalle det en vellykket dag. Vi fikk også avtalt en del ting til senere i uken, så nå har jeg masse å gjøre før skolen starter igjen!


Har du hatt en fin stund med vennene dine i det siste?

  Postet: 13.08.2012
 • Klokken: 12:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Elsker denne dagen

Jepp, jeg tror helt klart at ved å være positiv helt fra man våkner av gjør at man får en bedre dag! Jeg er en negativ person, jeg må innrømme det. Glasset er alltid halvtomt for meg, men i dag våknet jeg og tenkte, yes, det skal bli en bra dag. Og til nå, ser det veeeldig sånn ut. Det er også noen som sier noe om en god frokost gjør dagen bedre, eller noe sånt? Det kan også hende. For i dag, da jeg gikk opp til kjøkkenet fant jeg varme, amerikanse pannekaker og sirup som ventet på meg. Herlig, sant?

Så alt i alt har jeg en ganske deilig dag. Jeg sitter i sofaen med håret i våte fletter for å prøve å få krøller og Ruffen ved siden av meg. Tre amerikanske pannekaker ligger i magen min med litt sirup og sukker, og jeg har en avtale med Tonje og Margrethe om ikke lenge. Det er så utrolig lenge siden jeg så Mell sist, så det kommer til å bli skikkelig bra, selv om vi bare sitter og prater. Snart kommer de til meg så kan vi sitte i kjellerstuen og drikke te, prate og kanskje se en film. Ah, nå gleder jeg meg bare mer og mer! I tillegg har jeg to nye bøker å glede meg til. Da jeg og Sølvi var på Gardemoen så vi "Emma" av Jane Austen og "Wuthering Heights" av Emily Bronte tilbare 49 kr per stykke, så da ble det nye bøker på meg. Gleder meg noe vanvittig til å lese begge, men skal først lese ferdig "The Distant Houres", som også er en veldig fin bok. Kommer anbefaling av den boken, så skriver ikke så mye nå. Nei, nå kommer gjestene mine snart, må ordne te og slikt. Har sittet å skrevet tekstmeldinger til begge to i lang tid nå, så tror det ender på Harry Potter film, ah! ELSKER DENNE DAGEN.

Har du lest noen av disse bøkene?

  Postet: 12.08.2012
 • Klokken: 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Sunday Morning

Deilig å ligge i sengen med Pc'en i fanget og scrolle gjennom side etter side på tumblr, fine bilder som glir forbi og forsvinner igjen, men legger igjen inspirasjon. Deilig å kjenne det er søndag, og at det ikke er noen spesielle planer for dagen, bare slappe av, være med de man er glad i og nyte siste delen av sommerferien. Deilig å ikke stresse med å komme seg ut av sengen. Deilig å tenke på hva man kan lage til frokost, for man har så god tid, det kan være noe spesielt. Deilig å være litt alene. Deilig å leve.


FreeingBilder er linket

Hvordan er din søndagsmorgen?

 

  Postet: 12.08.2012
 • Klokken: 12:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
New Teacup

Jeg vet ikke helt om ordet "sommerferie" er den perfekte beskrivelse på været utenfor døra nå for tiden. Det regner, og bare ved å tenke på det sinnssykt tykke skylaget jeg og Sølvi måtte fly igjennom i går for å lande i Bodø, tilsier at det ikke vil lette med det samme. Men det er forsåvidt greit for meg, jeg har andre planer, som høres mye koseligere ut en å være ute, og da bryr jeg meg ikke med været. Snart skal jeg og Tonje være sammen, har ingen planer klar, for Tonje hadde til og med glemt avtalen vår og måtte bare "hoppe i dusjen, men skal være kjapp!", haha, hun er så søt. Men det går jo greit naturligvis. Også er det Fajitas med familien i kveld, vi skal sitte i sofaen og se på Håndball VM for kvinnene. Jeg gleder meg! Selv om jeg aldri, aldri har hatt noen interesse for sport, nesten ikke Volleyball en gang (og jeg har spilt Volleyball med et lag i tre år nå) så er det jo utrolig morsomt å følge med de norske jentene våre siden det er så flinke! 

Ellers har jeg kost meg med en god kopp te i morges, den vanlig jordær og vanilje. Det som ikke er vanlig er den nye, fine tekoppen. Jeg elsker den! Og for dere som kjenner meg, eller har lest bloggen min en stund vet dere at jeg virkelig har en ting for tekopper. Samler på dem, og jo mer unik, jo bedre. Denne koppen er veldig unik, og har et lite fat det står på med en superfin hank. Så ja, jeg startet dagen med å ta ti bilder av en tekopp...

Forresten vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk i går, kort eller lang, det gjør at å blogge blir så uendelig mye bedre og meningsfyllt. Takk, takk og takk!

Hva syntes du om tekoppen? Skal du se Håndball VM i dag?

  Postet: 11.08.2012
 • Klokken: 13:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
And to you... If you have stuck with Harry until the very end

Jeg sitter her med hovne øyne og salte tårer smurt ut over i hele ansiktet. Egentlig burde det ikke være lov til å skrive et eneste ord i den tilstanden jeg er i nå. Jeg sitter med så mange følelser inne i meg, total glede, men også total sorg. Etter å ha sett en helt ubeskrivelig fantastisk video. En fanvideo laget om Harry Potter, med de vakreste klippene og den beste sangen man kan tenke seg. Tenk det, at for noen få minutter siden visste jeg ikke hvilket innvirkning det vill ha på meg å trykke på den play-knappen. Hvor mange følelser som ville bli brakt til live igjen. Alle de uttallige følelsene som stormet gjennom kroppen da jeg leste Harry Potter bøkene for første gang. Det er umulig for uteforstående å forstå hvor mye Harry Potter og Jo Rowling sin verden har hatt på meg. Harry Potter er en stor del av livet mitt, det må jeg innrømme, og det kommer alltid, alltid til å være det. Sånn som en kjent tumblrblogger (Letterstomrpotter.tumblr.com) skrev: "Jeg vil ikke tvinge ungene mine til å like Harry Potter bøkene, men det vil være en dyp sorg om de ikke gjør det." Folk pleioer å komme bort til meg å spørre i vantro stemme "Hvorfor LIKER du egentlig de bøkene?" og jeg har ikke noe godt svar jeg kan gi dem. Det er vanskelig å beskrive, for det er jo selfølgelig en så stor og meningsfull grunn til det, men jeg vil ikke kaste bort så lang tid på å forklare noe så vanskelig å forklare til noen som ikke vil forstå det uansett. Det er det samme som å spørre noen "Hvorfor vil du leve?", man kan sikkert svare på det spørsmålet, men det vil aldri være et godt nok svar, vil det?Noen ganger undrer jeg hvordan jeg taklet livet før jeg leste Harry Potter. For etter at jeg leste dem for første gang gikk jeg inn i det jeg liker å kalle "Harry Potter-perioden" min, hvor Harry Potter var på hjernen min i 20 av døgnet 24 timer. Denne perioden varte vel i litt over et år. Etter dette har det bare glidd ut en slags Harry Potter-tilstedeværelse. Hvor bøkene alltid er der bake, i hodet mitt. Og popper opp stadig vekk ved at jeg tenker på noe, eller forbinder det med noe. Den serien er så praktfull. Hver historie i selve hovedhistorien er så ubeskrivelig vakker og gir så mye mening til hele livet, at jeg knapt skjønner det selv. Karakterene i den boken vil alltid være mine beste venner. De ordene som er trykt på alle sidene i bøkene har en dypere mening, en mening som omfavner hele verden og alles liv. Mange sier de liker sitater, som handler om livet, og kjærlighet. Men om du leser mellom linjene i Harry Potter bøkene vil du finne alle dine favoritter gjemt mellom permene. De klokeste menneskene jeg kjenner er de jeg har møtt i HP, men også de menneskene har feil, og det beskriver så godt at ingen er perfekte. Det er så mye kjærlighet, og sorg, og glede i de bøkene at jeg blir like overveldet hver gang jeg tenker på det.
Jeg tror egentlig ingen skjønner hvor dypt min kjærlighet for disse bøkene går. Kanskje bare de som har det på samme måte, de andre "potterheads" ute i verden. Familien min og vennene mine har også kanskje en liten anelse, når de ser meg hver dag sitte i et hjørne for meg selv, og plutselig begynne å le eller lage lyder av sorg og glede når jeg har mine "Harry Potter-stunder". Vel jeg har bablet en del nå. Men det jeg ville frem til var at den videoen under her, den må du se, den er fantastisk og vakker og helt ubeskrivelig fin. Også ville jeg bare linke til noen sider som iallefall jeg liker å være inne på om dagene for å få en liten prosjon med Harry Potter.

 http://letterstomrpotter.tumblr.com/ = Del aller, aller beste siden for å få en liten dose Harry Potter i form av små brev som blir sendt fra den ene karakteren til den andre. Man blir helt opplsukt, bare ved å tenke på hvor mange timer jeg har brukt der blir jeg lykkelig!

http://snapesdesire.tumblr.com/ = Bilder, gifer og litt forskjellig som beskriver både filmene, bøkene og andre ting rundt HP

 http://harrypottergif.tumblr.com/ = Her er de aller beste gifene (bevegende bilder) du kan finne, personene bak denne bloggen lager nye ofte, og alle er fra Harry Potter! Kan man be om mer?

http://fuckyeahharrypotter.tumblr.com/ = Vakre, vakre bilder. En blanding av bilder, gifer, fine ord og lignende. Det er så nydelig.

http://weheartit.com/search?utf8=%E2%9C%93&ac=0&query=harry+potter&commit= = Weheartit, rett og slett. En samling fra hele verden

Andre tips:

- Hør på lydbøkene, det er helt fantatisk å sette seg ned å bare høre historien bli fortalt til deg..

- Les fanfictions, aahh, jeg kan anbefale deg så mange gode! Disse er de to best jeg har lest noen gang: Her og her, det er litt lange, men verdt tiden!

- Tumblr, tumblr, tumblr.. Jeg har tumblr på mobilen og med det samme jeg har internettforbindelse ser jeg på HP bilder og leser rundt om kring

- Videoer på youtube. I tillegg til den jeg nå har vist dere burde dere se denne og denne.

- Harry Potter filmmaraton.

- DIY Harry Potter inspirerte klær. Jeg har for eksempel laget denne T-skjorten: Her

- Prat med andre HP nerder, skulle gjerne tipset til Pottermore, men det er jo en skuffelse siden det ikke er chat. Galtvortskolen.net er derimot et anne alternativ!

 


Uff, etter dette innlegget er jeg helt følelsesmessig utmattet. Jeg vet ikke helt hva dette er.. Jeg som skriver masse vrøvl, eller en nyttig guide for andre Potterheads? Samme det, det måtte ut.

Elsker du Harry Potter? Har du flere tips som jeg eller andre kan ta i bruk?

 

 

  Postet: 10.08.2012
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Copenhagen Love

Brolagte gater - Fargerike hus - Nydelige sykler over alt - Blomster oppover veggene og i fine bed - Lamper i gatene - Gamle, vakre husCopyright: Alle bildene er fotografert av meg(med unntak av bildene av meg som er tatt av Sølvi), med kameraet Canon Eos 650D, flest bilder med standarlinse og noen med Sigma 50mm 1:2.8 DG Macrolinse

Kom hjem fra København i dag, men lengter allerede tilbake til den vakre, vakre byen. Sol som tittet gjennom skyene, fine kafeer over alt, de flotteste bygningene jeg har sett på lenge (spesielt det gamle biblioteket, elsk!) og best av alt, alle de menneskene med fine antrekk som sykler rundt på gammeldagse sykler som bare dansker kan. Etter de få dagene jeg var i Købehavn lærte jeg meg å kjenne byen en del, og jeg kunne kommet meg frem og tilbake alene, både midt i sentrum og litt utenfor som om jeg hadde bodd der et år. Jeg skal helt klart tilbake!

Hva syntes du om bildene fra København?

  Postet: 10.08.2012
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
Last night of sleep on Denmarks grounds

Har syklet rundt i hele København - Øm i pekefingeren etter å ha knipset så mange bilder - Sett så mye fint - Forelsket meg i Københavns gater og bygninger - Vært på tivoliet - Beste sukkerspinnet i hele verden - Og beste slush med appelsinsmak - Vondt i hodet etter alle karusellene - Og mest av alt, vil ikke dra hjem, er så lykkelig her!

Jeg sa til Sølvi i går; Om himmelen er noe lignende dette her, så kan jeg dø akkurat nå. Vel, jeg vil jo ikke dø, men jeg vil gjerne være her litt lengre! Det er innmari trist å tenke på at i morgen tidlig ser jeg mitt siste syn av København, iallefall for nå. For en ting vet jeg, det er ikke mitt aller siste! Kommer iallefall hjem med noen handleposer med fine, nye ting. Visste ikke at shopping i fine gater og butikker man aldri har sett før kunne bringe så mye glede. Hehe. 

Har så mange bilder og vise dere! Skulle gjerne vist enda flere nå, men rekker ikke å redigere flere, og hasteredigering blir bare feil. Det har vært en lang dag, og nå har jeg brukt hele kvelden på å pakke, så er veldig klar for å legge meg for å sove. Selv om jeg vet at det blir min siste natt i Danmark, dessverre..

Vil du se flere bilder fra København?

  Postet: 09.08.2012
 • Klokken: 23:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Innkjøp fra København

Først vil jeg bare si noen ord; Jeg satt i senga med dyna trekt over meg, halvferdig med å skrive dette innlegget her da brannalarmen plutselig gikk. Overrasket som jeg var begynte jeg å lete etter sokker til skoene, da Sølvi sa til meg "Drit i sokkane, me må komma oss ut!". Vi gikk ganske rolig ned trappene (vi har hotellrom øverst, i femte etasje), men da vi kom til omtrent tredje etasje begynte vi å lukte noe svidd, og det kom røyk ut av gangene. En mann foran oss dyttet frem ungene sine og sa "Kjapp dere, vi må ut!", og da begynte jeg og Sølvi å gå raskere. Omtrent da kom brannvesenet. Vi ventet først i resepsjonen, jeg i T-skjorte, jeans og bare føtter. Før brannmennene kom inn og vi måtte helt ut av bygget. Så sto vi der, jeg oppå føttene til Sølvi for ikke å bli så veldig kald på tærne, og vi ventet for å finne ut, brenner det? Hvorfor er det røyk? osv.. Men nå sitter vi oppe på hotellrommet igjen, det lukter fremdeles svidd i omtrent hele bygningen, men det brenner tydeligvis ikke og brannvesenet har dratt. Så alt er greit. Tilbake til innkjøpet mitt fra i dag, som sagt, elsker butikkene de har her, så mye annerledes og nytt fra det vi har i Norge!Brun klokke fra Urban Outfitters, 220 DKK Bok "Wreck this Journal" fra Urban Outfitters, 94.94 DKK skrevet av Keri Smith Kortermet cardigan fra New Yorker, 179 DKK T-Skjorte med print fra New Yorker, 79 DKKBlå skjorte Topshop, 399 DKK

Grønn genser Topshop, 449 DKK


Grå cardigan med knapper bake og framme fra Topshop, 449 DKK Framsiden

 


Baksiden


Svart bukse Topshop, 449 DKK

Hva syntes du om innkjøpet?

  Postet: 08.08.2012
 • Klokken: 21:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
KBH shoppingdag

Syntes jeg og Sølvi var flink i morges, vi kom oss ut av hotellrommet i titiden allerede. Etter frokost og stelling. Egentlig hadde vi planer om å sykle rundt i byen i dag og besøke glypoteket. Men da vi kom inn til sentrum fristet butikkene så veldig, og uansett er det meldt bedre vær i morgen. Selv om det alt er supert vær, vi har gått med skjorts i hele dag. Så nå har vi tatt oss en times pause inne på hotellrommet etter å ha vært innoms store og små butikker. Butikker som jeg nå har lagt for elsking, det er så synd vi ikke har disse i Bodø! Eller kanskje det faktisk er bra, for da blir det ekstra spesielt om man først tar en tur til København eller Stockholm (eller andre storbyer, naturligvis) Min favorittbutikk til nå er Urban Outfitters, det var en så fantastisk butikk! De hadde tusen, kule klesplagg og mange nydelige bøker. Jeg fant "Wreck this journal" der, lykke, lykke! Og gjett hva jeg også så? Instax kameraet som jeg skrev om her hvor bildene kommer ut rett etter man har tatt dem, som et polaroid kamera. Men jeg valgte å ikke kjøpe det her, jeg vil heller bruke pengene jeg har spart opp nå på andre ting i København, for Instax kameraet kan jeg kjøpe hjemme i Bodø, på Internett. 

Inne på butikken hadde de rader med utsillinger av gamle, fargerike kameraer og hyller med CD plater jeg aldri har hørt om før. Jeg holdt nesten på å bruke opp alle pengene mine der inne, men heldigvis stoppet Sølvi meg. Selv om jeg helt klart skal tilbake til Urban Outfitters før vi drar hjem til Bodø igjen. Andre butikker har vi også vært på, og jeg har kjøpt meg et og annet klessplagg. Pluss et helt antrekk, faktisk! Gleder meg til å starte på skole med nye klær (les: med nye klær, jeg gleder meg ikke til å starte på skole, haha)

Vi hadde en liten stopp på "Joe & The Juice", en søt, men stappfull kafe hvor de selger sinnsykt god juice, og de hadde mange og velge mellom!

Ah, er ikke det et herlig syn?

¨

Hadde vært morsomt å ha et kamera i en så frisk farge.Også alle disse kule CDplatene, skulle virkelig ønske jeg kunne sette meg ned å lytte på dem i stedet for å bare beundre coveret!

Nå skal vi snart ut igjen, gå et stykke og se litt, og besøke parken utenfor glypoteket, eller en annen park. Gleder meg, og har tenkt til å ta med både notatbok og kamera. I kveld skal jeg vise dere innkjøpene mine, som jeg også gleder meg veldig til, jeg har kjøpt meg den nydeligste klokken på UO og også klær jeg er kjempefornøyd med. Følg med!

Har du vært på Urban Outfitters? Likte du disse kameraene?

  Postet: 08.08.2012
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Framme i Køben

Trøtte og glade sitter jeg og Sølvi og sløver på hotellrommet etter en lang og utrolig fin dag. Lykken over å pakke ned noen få klesplagg og sette seg på flyet til Gardemoen, og enda større lykke da vi var på på et tok fra Kastrup flystasjon og inn til København. Og selv om vi ikke har vært her så veldig lenge har vi sett mange fine byggninger, enda flere syklister og framsiden på Tivoliet. Ikke minst spist middag, til vi ble så mette at vi nå er helt utslitte. I morgen skal vi stå opp tidlig, tidlig og komme oss ut i byen, det blir deilig å leie sykler og sykle rundt i byen. Vi vil også innom glypoteket og en fin park. Det beste hadde vært om vi hadde funnet en bortgjemt, liten, vakker kafe hvor vi kan sitte og lese i bøkene våre, jeg kan ta bilder og notater og bare føle på lykken. Jeg gleder meg sånn!
Hva syntes du om bildene? Har du vært i København før?

  Postet: 07.08.2012
 • Klokken: 23:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Kameralykke og reiselykke

Jeg er så glaad! I dag drar vi, til København, åh, det skal bli så herlig, herlig, herlig! Jeg gleder meg virkelig til å sykle gjennom gatene, besøke biblioteket, shoppe på vintagebutikker og spise på vakre kafeer utsmykket med pent intreør. Og ikke minst til å ta mange, mange bilder, for nå har jeg kamera i boks. Etter at mitt ble stjelt (les om det her) sa var jeg helt fortvilet over å ikke ha kamera i København, men pappa var effektiv og ringte forsikringen og alt i går dro vi på elkjøp og kjøpte det splitter nye Canon Eos 650D, som er enda nyere en det jeg hadde før, 600D. Dette nye kameraet har mye bedre filming og touchscreen. Jeg virkelig elsker det, aah. Kamerahjertet mitt dunker tusen slag når jeg tenker på det.

Mitt nye Canon Eos 650D ligger nå trygt i den nye kamerabagen og er klar til å bli med meg på reise til denne fine byen!

Nå må jeg nesten dusje og pakke ferdig, jeg har fremdeles et lite problem, jeg aner ikke hvilke klær jeg skal pakke, jeg vet det er shortsvær, men siden de fleste shortsene og lette klærne er til vask etter Tyrkiaturen står jeg litt fast. Om dere har noen tips, kommenter gjerne, jeg må ha kofferten klar til i tolvtiden! Stress, stress, stress. Men lykkestress, da, for jeg skal jo tross alt til København!

Har du noen tips til hva jeg skal pakke? Har du hørt noe om dette nye kameraet innen Canon?

  Postet: 07.08.2012
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Mens jeg var borte

Jeg må si jeg er en heldig, heldig person. De to ukene jeg var i syden og nøt varmen satt min kjære bestevenn her i Bodø og skrev innlegg etter innlegg på denne bloggen. Og for dere som leste bloggen de to ukene, så vel hvor utrolig flink hun har vært! Jeg er så glad, for ikke nok med at Tonje har fått enda flere lesere på bloggen, men hun har skrevet mange nyttige og fine innlegg som lesere kan finne frem til senere ved å søke dem opp. Er ikke det fint? Og jeg måtte nesten le da jeg leste en av svarene hennes på spørsmålsrunden. Har Tonje møtt noe negativt med bloggingen? Njaa, det å blogge? Haha, du er nå god, Tonje. Jeg er iallefall ekstremt takknemlig, og jeg kan ikke tenke meg til at noen andre i verden har en bedre bestevenn en det jeg har.

Untitled

the water

Untitled

Untitled

it was raining all day long. we felt dull from the scent of flowers in my garden.

Disclaimer: Bildene er lånt (og linket) fra Annija Mui?ule på flickr. Flickr, er en fin ting det!

Så nå er København neste, kan ikke tro at jeg i morgen på denne tiden vil være i et helt nytt land, i en vakker by jeg lengter etter å se for første gang! og hva enda bedre er, gjett hva jeg har fått meg? Nytt kamera. Så nå står mitt nye kamera på lading, og jeg er virkelig kjempeglad for å kunne ta med det til København og kan blogge derfra med fine bilder.

Hva syntes du om Tonje sin (fantastiske) blogging disse to siste ukene?

Tips: Om det noen gang blir tid for ros og skryt på denne bloggen er det nå!


  Postet: 06.08.2012
 • Klokken: 16:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Rader på rader med solsenger i en by hvor solen skinner 330 dager i året

Så er jeg, Lily, hjemme igjen fra den toukers lange Tyrkia ferien. Jeg sitter her og nyter en skål med havregrøt, noe det føles ut som jeg ikke har spist på veldig, veldig lang tid. Jeg sitter med en følelse av at jeg savner varmen, er litt glad for å være hjemme, gleder meg helt vanvittit mye til å dra til København i morgen (JIPPI! Herregud, tenk det, i morgen!?) og et stikk av sorg. For noen har nemlig stjålet kameraet mitt. Tenk det! Og jeg og Sølvi som drar til København i morgen! Heldigvis har jeg det gamle kameraet mitt, Canon Eos 1000D, men linsen min (27-500mm) og kamerabagen min er borte. Jeg må nesten fortelle hele historien for at dere skal skjønne.

Og forigårs på kvelden hadde jeg og familien pakket alt klart og jeg hadde lagt fram kamerabagen, vesken og skoene mine som jeg skulle ha på meg på flyet. Rett før jeg la meg tok jeg vesken min inn på selve soverommet i leigliheten for å høre på musikk på mobilen, det er jeg iallefall glad for at jeg gjorde. Den natten (natten før vi reiste hjem, altså) syntes Sølvi at hun hørte at det gikk i en dør, og lillebroren min Morten våknet opp og trodde det var Pappa som gikk med koffertene, så han gikk faktisk helt ut i korridoren og ropte "Pappa!", og da hørte han noen springe ned trappene i full fart (Vi hadde hotellrom i den aller øverste etasjen). Morten gikk bare og la seg igjen, trøtt som han var. Morgenen etter sto alle klare til å forlate hotellrommet og gå ned i resepsjonen for å vente på bussen da jeg spurte hvor pappa hadde lagt kamerabagen min. Det viste seg at den var borte. Og da vi hadde våknet den morgenen sto døren inn til hotellrommet åpen. Etter å ha rapportert til resepsjonen om tyveriet fant vi merker på døren. Tenk det, noen hadde da brytt seg inn døren til hotellrommet hvor vi som, tatt kamerabagen min og dratt. Det er ganske ekkelt å tenke på at det var noen der inne på natten, og at det er såppass enkelt å komme seg inn på rommet. Nå håper jeg bare å få erstattning for det som er stjålet og kjøpe nytt kamera, så får jeg bruke mitt gamle i København.

Ellers har vi hatt en fin ferie, selv om vi nok aldri kommer til å dra på All-inclusive hotell igjen, æsj, hvor lei vi ble av den maten! Og at vi måtte lete hotellet rundt etter rent bestikk. Haha. Fine dager i solen har det blitt, og det har vært deilig å ligge på en solseng i varmen og lese bok etter bok. Jeg gleder meg til å fortelle dere om bøkene jeg har lest i sommerferien etter ferien er slutt!

Glad jeg tok noen bilder med mobilen også i løpet av ferien..

Det er så synd, alle de 600 bildene jeg tok i Tyrkia er borte for alltid. En stygg tyvfjært (beste skjellsordet jeg har) av en person sitter sikkert med kameraet mitt nå og prøver å selge det, minnekortet med alle bildene ligger i en eller annen søppelkasse i Antalya. Det er synd, det var mange fine bilder der, bokeh, vanlige turistbilder, familiebilder og bildene til den nye headeren jeg skulle lage. Jaja, det kommer nye bilder, minnene lagrer jeg i minnebrikken oppe i hodet, den kan ingen stjele. 

Har du blitt frastjålet noe i Syden noen gang? Har ikke Tonje vært flink til å blogge mens jeg var borte? :)

  Postet: 06.08.2012
 • Klokken: 12:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Cupcakes - "Yummi"

Ja idag har jeg endelig fått laget muffins, som jeg først hadde tenkt til å gjøre på torsdag! Jeg har baket så mye muffins at jeg kan oppskriften utenatt! Men det er jo en utrolig enkel oppskrift, og her er oppskriften, og framgangsmåten:

Du trenger:
150g myk smør
2dl sukker
2 egg
3dl hvetemel
1ts bakepulver
1/2dl kokende varmt vann
1 stor melkesjokoladeplate

Denne oppskrifen gir ca. 20 muffins.


Det første du gjør er å måle opp 150g smør og deler det opp i mindre biter. Så legger du det i en bolle.

Så måler du opp 2dl sukker og heller det i bollen sammen med smøret. Så skal det mikses med en miksmaster helt til det er hvitt.

Så klekker du et egg av gangen oppi bollen (klekk, rør, klekk, rør).

Deretter måler du opp 3dl hvetemel og putter oppi bakepulveret, og sikter blandingen i bollen.Så bruker du den samme skjeen du brukte til å sikte melet til å røre melet inn i røren.

Deretter tar du 1/2dl med kokende varmt vann og heller oppi, og rør ut til du har fått en jevn røre.

Da skal det se ut som noe som dette:

Sett på oven på 225 grader, og begynn å hakke sjokoladen. Du kan hakke i den størrelsen du vil, jeg liker å ha litt store biter. Så bare helle du det oppi røren og rører sjokoladen inn.Så legger du ut formene. Et tips kan være å ha to former over hverandre. Om du ikke har det kan røren renne utover.

Ta ca. 1ss med røre i hver form, og sett det i midten av ovnen i ca. 10 minutter.Etter ca 10 minutter tar du dem ut av ovnen, og lar dem hvile på en rist.

Da er muffinsene ferdige! ENJOY!

Har du laget muffins før? 

 

  Postet: 05.08.2012
 • Klokken: 16:53
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Everyday Makeup

Hei! Jeg fikk spørsmål i spørsmålsrunden min om hva slags sminke jeg prukte til hverdag, og hvor mye jeg brukte, så her er et innlegg som handler om akkurat det!


Det første jeg gjør er å ta på foundation på steder det trengs. Og da bruker jeg favorittfoundationen min som er "NYX HD Studio Photogenic Foundation". Den påfører jeg med en stipplingbørste med sirkelbevegelser. 

Så bruker jeg bare å gå over med et helt vanlig pudder fra Viva La Diva som heter "Waterproof Powder", nå har jeg endelig fått bestilt et nytt fra NYX, så i nermeste framtid kommer jeg til å bruke det istedet for. Det påfører jeg bare med en vanlig pudderbørste. Også legger jeg den stortsett bare i T-sonen hvor huden min blir ekstra fet. 

Så bruker jeg en Consealer fra Clinique som heter "Airbrush Consealer" under øynene og på urenheter. Så bruker jeg enten ringefingeren min for å blende consealeren ut, eller en helt vanlig foundationbørste. 

Så bruker jeg denne/dette bronzeren/solpudderet fra Guerlain som heter "Terracotta Light". Det påfører jeg på kinnbenene og i tinningen. Jeg liker å bruke en litt stor børste til å påføre dette med.

Så tar jeg blushen min fra NYX og legger på kinnet for å få litt farge. Den påfører jeg med en blushsørste eller en skråbørste.

Så markerer jeg brynene mine med en øyenbrynspenn fra H&M.

Derretter tar jeg litt øyenskyggeprimer fra Laura Mercier og legger på øyelokket. Så bruker jeg bare ringefingeren til å fordele primeren over hele lokket.

Så bruker jeg den lyseste brune matte fargen på dette pallettet fra Sleek som heter "Storm" og påfører på lokket opp til globalen med en vanlig øynskyggebørste. Så tar jeg den litt mørkere matte øyenskyggen og påfører den med samme øyenskyggekost i det ytre hjørnet. Så bruker jeg en blendingbørste til å duse ut fargen slik at jeg ikke får noen harde kanter og streker.

Så tar jeg denne "NYX jumbo Eye pencil" i helt hvit og bruker en liten kost og påfører i hjørnet og under brynet som en highlight.

Så tar jeg denne "NYX Jumbo Eye pencil" i en brun farge med gullshimmer og legger på vårlinjen. 

Så krøller jeg vippene mine og tar på denne maskaraen fra Makeup Mekka.

Og avslutter med denne nydelige leppestiften fra MAC i fargen "Creme Cup".

Og voila, her er den komplette looken:


Beklager, litt dårlig bilde, men fokusen på kameraet styrer seg selv og fokuserer absolutt ikke der jeg vi den skal. 

Bruker du noen av de samme produktene?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Header til Marthe Eline

Ja jeg har laget en ny header som jeg ble veldig stolt av!

Det etterspurte innlegget om hva slags sminke jeg bruker hver dag, kommer senere i dag! 

Hva syntes du?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Header til Lily

Hei, i går kveld prøvde jeg meg litt fram i et  nytt redigeringsprogram, og jeg endte opp med å lage en header! Jeg ble veldig fornøyd, så jeg ville dele den med dere! Jeg kommer garantert til å lage flere i framtiden!

Hva syntes du? 

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Somebody That I Used to Know

Jeg elsker den sangen, og denne versonen er enda bedre en originalen, ifølge meg da! Den er så fin! 

Hva syntes du om denne versjonen?

  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 00:38
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
#2 Svar på spørsmålsrunden!

Hva vil du utdanne deg som? Veterinær.

Har du vært forelska i en jente? Niks.

Hva syns du om røyk? Forferdelig, det kommer ingenting godt ut av det! Det får ut over utseende, helsen, og fører bare til sykdom osv.. Jeg har absolutt ingen planer om å røyke en eneste røyk i hele mitt liv.

Beste artisten? Innen sang? Hmm.. Vet ikke. Er glad i mye varierende. Bruno Mars kanskje?

 
Lånt fra Google.

Hva syns du om pitbull? Helt grei. Han har jo noen gode sanger. Men jeg er nok ikke en kjempefan.

Bruker du skjorter? Neei, kan ikke si det. Av og til.

Har du opplevd noe negativt i forbindelse med bloggen? Jeg blogger jo bare for Lily nå, så dette er ikke min blogg. Men negativt med bloggingen, at jeg må blogge hver dag. Jeg er egentlig ikke noe fan blogging.

Favoritt blogg (Ikke topplisten)? Lilyls.blogg.no, lisalilleseth.blogg.no og martyel.blogg.no.

Fineste minne? Det vet jeg ikke. Jeg har så mange fine minner at jeg nesten ikke vil plukke ut en.

Fineste minne dere to har sammen? Jeg og Lily har også mange gode minner, men jeg kan jo nevne den gangen vi nettopp hadde vært på tur med klassen på barneskolen. Det hadde regnet skikkelig mye, så vi hadde ikke fått spist opp pølsene våres. Det vi gjorde da var å lage bål i peisen til Lily, også grillet vi pølser og pølsebrød i oven. Men festen sluttet ganske fort når brannalarmen begynte å pipe!
Lily hadde en gang en hamster, den het Teddy. Og vi elsket å leke med han, så det vi gjorde var å ta han ut av buret og tok han med oss opp (buret sto i kjelleren). Men etter en halvtime eller noe, så ble Teddy litt vell kjedelig, så da ville vi kle oss litt ut, Lily hadde mange gamle kostymer, så det var morsomt å mikse dem sammen og lage en egen figur. Når vi hadde lekt oss litt i rundt 1 time, kom vi til å tenke på om vi la Teddy i buret igjen. Og det hadde vi jo selvfølgelig ikke! Så vi lette og lette, i hele huset! Etter en stund fant vi han på et utrolig lite bord vi hadde satt han på.

Favoritt dyr? Jeg er glad i alle slags dyr, men jeg tror jeg må si katt.

Favoritt antrekk? Hmmmm?.. Godt spørsmål, da har jeg noe å tenke på!

Hva liker du best med bloggen? Når Lily blogger, er det bildene. Det er kjempemorsomt å se på bildene. Hun bruker mye tid på å redigere dem og på å få dem til å se perfekte ut før de kommer ut på bloggen.

Bruker du mye sminke? Tja.. Jeg kan lage et innlegg med sminken jeg bruker hver dag. Jeg bruker for så vidt en god del sminke når jeg tenker meg om. Men det er veldig naturlig da. Heller for lys foundation enn for mørk, heller lite solpudder enn mye, brun nøytral øyenskygge om jeg har det, og ikke et tonn med maskara. Men jeg bruker jo en del produkter da.

Hva liker du å blogge mest om? Jeg liker å blogge om enkle ting. Spørrerunde høres jo lett ut, fordi da vet jeg alle svarene på en måte. Også innkjøp, outfit av og til, hvis jeg har på meg noe kult, sminke, ja. Jeg er ikke så glad i å blogge om tanker osv.

Hva synes du om Justin Bieber? Kjempeflink sanger, også er han jo litt kjekk også da! J

Hva synes du om 1D? De er også kjempeflinke, og søte, men jeg tror jeg liker Justin Bieber best?

Favorittplagg? Dongerivesten min!


Fra Primark.

Største drømmen? Å leve det perfekte liv!

Hvis det var noe du ville blitt veldig godt på, hva ville det ha vært (verdensmester liksom)? Kanskje volleyball spiller?

Liker du hest? Hadde ikke gjort noe å ha en for å ri på til skoen hver dag, men jeg har aldri vært en hestejente.

Liker du Justin Bieber? Ja, jeg liker de fleste sangene hans, men jeg er ikke en kjempefan.

Si en ting som irriterer deg noe sykt: Folk som tror de er så mye bedre enn andre.

Hvilken sminke bruker du? Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om det, so stay tuned!

Høyde? 170 tror jeg.

Sko størrelse? 37-38

Øyenfarge? Blå

Alder? 15

Favoritt hårprodukt? Jeg bruker ikke så mye i håret, det eneste er at jeg kurer det med denne kuren:

 

 

Favoritt hudprodukt? Jeg har blitt veldig glad i denne serien. Men det er ikke mitt, men lillesøsteren min sitt. Men jeg har planer om å kjøpe meg det fordi jeg syntes det fungerer så bra! J

 
Lånt fra google.

Hva har du gjort i sommer? Jeg har vært i London, også har jeg vært hjemme.

Favoritt quote? You only live once, but if you o it right, once is enough.

 

Har du noen ønsker eller spesielle mål for dette året? Nei, jeg tror ikke det, ikke som jeg kan komme på i alle fall.

Hva er det fineste noen har gjort for deg? Det har jeg aldri tenkt på, så jeg er ærlig talt ikke sikker! Det er så mange som gjør fine ting for meg hele tiden.

Når startet du å blogge? 22.juli.2012, når Lily dro til Tyrkia.

Når møttes du og Lily? Det er egentlig litt morsomt, fordi vi har jo alltid gått på skole i lag, og samme klasse også tror jeg, helt siden 1.klasse. Men det var først i 3.klasse vi ble venner, og bestevenner. Det var i sommerferien, og jeg hadde ingen ting å gjøre, så jeg ringte absolutt alle på kontaktlisten, også var det bare Lily igjen til slutt. Og jeg ringte hu også var vi i lag den dagen og lekte og hoppet på trampolinen hennes. Og da var vi vell i lag hver dag i sommerferien etter det.

Hvilke blogger leser du? Martyel.blogg.no, lilyls.blogg.no, lisalilleseth.blogg.no, og noen ganger l0ve.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og auroramohn.blogg.no

Hvilken musikk liker du? Veldig variert musikk, nesten alt utenom hard rock.

Er du belieber? Tja.. Ikke en kjempebelieber, men en liten en kanskje?

Har du det bra? Jotakk, veldig bra!

Åssen er jentegjengen din i Bodø?
Kjempehyggelig, supersnill og unik!


Det var alle spørsmålene! Jeg håper du fikk svar på det du lurte på! Og tuen takk igjen til alle dere som sendte inn spørsmål! 

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
#1 Svar på spørsmålsrunden!

Hei, jeg måtte dele opp svarene, det er ikke lov til å ha mer enn 32000 ord pr. innlegg! Og det er bare fordi jeg fikk kjempemange spørsmål, og tusen hjertelig takk for det!

Hvem er ditt forbilde? Jeg tror egentlig ikke at jeg har et forbilde. I så fall er ikke jeg helt sikker på hvem det er enda. Det høres litt rart ut, men sånn er det.

Hva vil du jobbe som når du blir eldre? Jeg har tenkt litt på veterinær, jeg elsker jo dyr, og det hadde vært så morsomt å få jobbe med dem og hjelpe dem.

Hva er det beste som har skjedd i 2012? Hmm.. At jeg ble konfirmert.


Konfirmasjonsbilder // PRIVAT


Noe du angrer på? At jeg ikke kjøpte noen ting fra Urban Decay mens jeg var i London.

Hva ser du deg selv om 10 år? Jeg har en god jobb som veterinær, en utrolig kjekk og snill kjæreste, vi bor i et stort og fint hus, og har masse penger!
J

Hvilken mobil har du? Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Men jeg skulle gjerne hatt en Iphone!


Lånt fra Google.

Hva slags PC har du? En fra Acer, vet ikke hva en heter.

Acer Aspire One AO532h Pine Trail Netbook Onyx Blue
Lånt fra Google.

Hva er din favorittshorts? Jeg ELSKER denne shortsen, den passer perfekt, er utrolig behagelig og den er utrolig fin! Nå ser den finere ut med en kropp da. Og bak shortsen er det en glidelås i gull, kjempefin, ELSKER den! Fra Veromoda.

Er du og Lilly tvillinger? Nei, absolutt ikke! Men når vi var mindre brukte folk å kalle meg Lily, og Lily Tonje. Men vi er så gode venner at vi kinne vært det.

Bestevennene dine? Ingen nevnt, ingen glemt!
J

Favoritt mat? Åhh.. Jeg har mange favorittretter! Chicken Tandori, Pita pizza, Taco, hjemmelagd pizza, hamburger, grøt, kylling med pesto, ja? Naaam!

Favoritt drikke? ELSKER iste! Men det må være den man lager selv med pulver og vann. Ellers liker jeg Sprite, te, milkshake, vann, appelsin juice, kaffe og kakao.

Har du dyr, hva heter de? Jeg har 7 katter. Bella, Luis, og kattungene til Bella som vi ikke har navn på.


Luis


Bella
Kattunger


Har du søsken? Jeg har en lillesøster som heter Marthe Eline. Hun har bloggen martyel.blogg.no. Også skulle jeg hatt en storebror, men han døde før han ble født av morskakesvikt.

Favoritt kjendis?
Åhh.. Jeg elsker Robert Pattinson, Hilly Hindi, Hannah Hindi Ed Sheeran, Adele, Johnny Depp, øhm.. Jeg kommer egentlig ikke på flere, jeg trodde det kom til å være flere.

Tre fine jentenavn, tre fine guttenavn? Leah, Lily, Bella. Julian, Liam, Theo.

Svare på video? Nej, jeg tror ikke det

Youtube-kanal? TheLeahLupin, men jeg bruker den bare til på lage egne spillelister og abonnere på andre kanaler.

Hva betyr bloggen for deg? Jeg leser den hver dag. Dette er jo egentlig ikke min blogg. Nå blogger jeg bare for Lily, bestevenninnen min. Men hun kommer hjem på søndag, så da slutter jeg å blogge.

Hvilket kamera bruker du? Canon EOS 550D

 

Hvorfor startet du og blogge? Jeg har vell ikke startet i og med at jeg blogger for Lily. Men jeg blogger fordi Lily er i Tyrkia, og da lovet jeg å poste et innlegg eller to hver dag.

Hva får deg til å glede deg til et nytt år? Det spørs hva som skal skje det året. I fjor gledet jeg meg til å bli konfirmert, og i år gleder jeg meg til å begynne å øvelsesskjøre!

Hvem er du hvis du ikke er Lily? Åh, beklager, noen ganger så er kommentarfeltet ?fucka? for å si det sånn. Jeg skriver at jeg er Tonje, men det postes som Lily. Jeg er Tonje, Lily?s bestevenn. Hun er i Tyrkia nå, så jeg blogger for henne, og det har jeg gjort i snart 2 uker nå. Men på søndagen kommer hun hjem, og da er det Lily som blogger igjen.

Hvordan fant du min blogg (catarinasophie.blogg.no)?
Jeg fant den i Bloggshoutfeltet på forsiden av blogg.no J

Har du lest den før (catarinasophie.blogg.no)?
Nei, jeg har ikke vært inne på den, men jeg ble vell lokket bort dit når overskriften sa at du hadde vært i London, slik som meg.

Hva likte du best med London?
Huff.. Nei det vet jeg ikke. Jeg likte alt! En utrolig tur! Om du er interessert i å høre om hvordan jeg hadde det og hva vi gjorde, så kan du lese dette innlegget "My trip to London"

Var du i noen byer utenfor London?
Nei, vi var ikke det. Vi var der i bare 5 dager, så vi brukte dagene i London, slik at vi fikk sett alle attraksjonene osv.

 
Fra London Eye

Hva er din favorittfarge?
Blå eller lilla kanskje? Jeg er egentlig glad i alle fargene.

Liker du pepsi max?
Yepsi Pepsi! Herlig, den er best i boks! 

Lånt fra Google.

Det var del 1, del 2 kommer ut iløpet av kvelden!

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Bestilt og på vei hjem til meg!

Åh.. Endelig har jeg fått kjøpt meg sminke og børster på nett! Deilig, og snille mamma var så snill og gjorde det for meg! 
Dette har jeg bestilt fra cherryculture.com


NYX Nude Matte Shadow i fargen Leather and Lace (ikke fargen på bildet).
$5.00 


NYX Matte Bronzer i fargen Light.
$9,00


NYX Mosaic Powder i fargen Highligter (ikke fargen på bildet).
$6,99 


NYX HD Studio Photogenic Consealer i fargen Fair.
$4,59 


NYX HD Studio Photogenic Foundation i fargen Nude.
$12,99 


NYX HD Studio Photogenic stay Matte but not Flat Powder Foundation i fargen Ivory.
$8,99 

NYX Round Lip Gloss i fargen Mauve (ikke fargen på bildet).
$2,49 

Og i tillegg når mang kjøper for over 20 dollar på cherryvulture, så får man med en sånn her valgfri smak:


Cherryculture lip balm i Lime

Det var det fra Cherryculture. De selger masse billig NYX sminke, man kan betale med PayPal, og det er absolutt helt trygt! 
Jeg bestilte også noen børster fra coastalscents.com:

Classic Bruch Angle Small Natural 
Classic Blush Angle Small Natural

 

Classic Fan Synthetic $4,95

Classic Fan Synthetic

 

 

Classic Kabuki Natural $6,49

 


Classic Blender Natural

Coastal Scents selger skikkelig billige børster med god kvalitet, også selger de diverse sminke, inkludert 88 pallette som inneholder 88 øynskyggefarger! Det er en trygg og ren nettside, man kan også betale med PayPal her. 

Jeg gleder meg kjempemye til jeg får dette i posten! Men jeg tror ikke jeg blogger når det kommer. Men jeg kan kanskje spørre Lily om jeg kan lage et innlegg hvor jeg skriver litt om hva jeg syntes om produktene hvis dere vil (så om dere vil, kommenter!)

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 15:41
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Siste sjanse!

I dag er et siste sjanse for å sende inn et spørsmål til spørsmålsrunden min >>HER<<.

Svarene vil komme i kveld! 

  Postet: 03.08.2012
 • Klokken: 11:37
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Be yourself; everyone else is already taken


Åhhh.. De tingene er så fine!
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN JEG HAR >>HER<<

Var det noen plagg her du likte?

  Postet: 02.08.2012
 • Klokken: 12:50
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Spørsmålsrunde

Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å ha en spørsmålsrunde, men jeg blogger jo ikke. Men siden jeg blogger for Lily nå, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Så det er bare å spørre om hva som helst. Om det er om Lily, eller meg, eller meg og Lily, det bestemer du selv. 

Svar på spørsmålsrunden kommer på fredag!Noe du lurer på?

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 14:30
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 30
 • Copyright ©
Tom for ideer!

Nå er det ikke mange dager igjen å blogge, så om du har noen ønsker om hva jeg skal blogge om de siste 4-5 dagene, så er det bare å legge en kommentar i kommentarfeltet. Fordi jeg har nemmelig gått tom for ideer! Blir utrolig taknemmelig for ideer og ønsker.Vær så snill, kom med ønsker!

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 14:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Pixlr

Jeg har nettopp oppdaget pixlr! Det er ut utrolig kult redigeringsprogram på nett som man kan bruke helt gratis! Man får en fantastisk kul effekt, og det er deffinitivt et redigeringsprogram jeg må begynne å bruke mer! 

Eksempel:


Før redigering.


Etter redigering.

Kult, ikke sant? 

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: Tonje
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits