Skryteinnlegg.. Neida :)

Etter å ha skeivet litt ut med godteri og brus i helga er det tilbake til militærleir. Neida, men jeg prøver å være litt sporty. Så i går trente jeg Volley Ball, og i dag dro jeg og Leonh på joggetur etter skolen, noe vi begge er veldig fornøyd med! Vi syklet dit med Molly i kurven min, og jogget frem og tilbake en tursti som ligger sentralt. I tillegg har vi også spist en sunn middag. Pytt i panne med pasta og grønnsaker. Nå har vi dusjet og skal gjøre leksene. Vi snakkes!


Yummi..

 

  Postet: 30.08.2011
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Slapper av med kakao og Costume

Nå bare slapper jeg av litt etter trening. Skal dusje nå snart, men måtte bare ha en kopp med kakao og litt avslapping først. Så nå sitter jeg egentlig bare her med kakaoen min og datamaskinen og blar litt gjennom bladet jeg kjøpte i går, Costume. Jeg valgte å ikke lese noe i går ut av det, ettersom jeg ville lese ferdig boken min først, hehe, sånn går det. Heldigvis har jeg noe å kose meg med nå :) Ellers tar jeg god natt, og håper dere sover godt også!

God natt/kveld :)

 

  Postet: 29.08.2011
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Uten lesestoff...

Æsj. I dag hadde jeg klart meg i gjennom hele skoledagen, nemlig fordi jeg gledet meg slikt il å dra å kjøpe "Catching Fire" Andre boken i "The Hunger Games" trillogien som jeg leser nå. Men etter å ha sjekket alle ark butikkene i hele sentrum (vi har tre stykker) og notabene (selv om de ikke har engelske bøker) og til og med narvesen og Coop Obs ble jeg skuffet. For nei, ingen av dem hadde denne boken på engelsk. Ergelig. Så til slutt endte jeg opp med å måtte bestille låning fra biblioteket. Jeg visste nemlig at de ikke hadde den på engelsk, men da jeg dobbeltsjekket sa damen i skranken at jeg kunne låne den fra et annet bibliotek, jeg takket ja, og de vil sende melding når de får den. Høres jo ut som en grei løsning, men jeg ville jo ha boken i dag, ikke om en uke eller to. Irriterende.

Ellers blir dette en fryktelig kjedelig, slitsom dag. Trening, lekser, og ingen bok. I tillegg er jeg ikke i kjempehumør heller, som dere kanskje skjønner. Haha. Det var godt å få ut litt frustrasjon, iallefall :) Håper å få komme med et gladinnlegg senere i dag, nå er det leksetid!

Har du noen gang opplevd noe lignende?

  Postet: 29.08.2011
 • Klokken: 16:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Afternoon Tea - Tetesting

Beklager at jeg postet dette innlegget litt sent. Det ble skrevet tidligere i dag, men som vanlig skulle jeg bare "ordne noe" og det ble glemt. Beklager!


Er du lei av teen du drikker nå for tiden? Eller liker du å lese om tester eller te? Her er innlegget for deg, haha. I dag har jeg, Tonje og Mell testet te for deg. Vi tok frem masse te, og skulle vel egentlig teste alle, men uff, man kan bli lei av te en gang! Så vi har da drukket seks kopper med te, og her er anmeldelsen av alle seks smakene.Infusion, bringebær grønn = Terningskast 6. Denne teen er en av mine personlige favoritter. Smaken er frisk og søt, og man kan både drikke den med eller uten sukker, kommer ann på hva man ønsker selv. Teen er en av de mer eksklusive, og det er lite i hver pakke, men fremdeles er det verdt det, den smaker nydelig!

Blodappelsin, Svart te = Terningskast 3. Blodappelsin teen lukter i grunn fantastisk, som får en til å tro at den smaker godt også, det gjør den ikke. Teen er alt for bitter, selv med sukker. Ellers er smaken god, men det er vanskelig når man ikke kan finne en mellomting mellom for lite smak, og bitterhet. Passer bra for de som liker bitter te :)

Lady Green = Terningskast 5. Denne teen er veldig frisk, som kommer fra at det er en grønn te. Veldig forfriskende, og passer godt til morgenen. 
Svart te, Mango (eller kalt Mangote) = Terningskast 6. Dette er vel egentlig min egentlige favoritt. Dette var teen som først og fremst fikk meg til å like te, som er en god stund siden, og jeg elsker den fremdeles. Mangoteen står alltid i skapet og er nesten et "must". Nydelig smak, man får aldri nok av den. Elsker denne. Jeg kjøpte den på "Smak & Behag", men den kan sikkert kjøpes på andre kaffe/te butikker :)

Bestemors Frukthage, Frukt te = Terningskast 5. Denne teen smaker egentlig det samme som den lukter, som er veldig greit om man står i butikken og er usikker. Den smaker veldig godt, men kan fort blir søt. Eller som Tonje sa selv: "Litt for søt, men det kan være de 5 skjeene med sukker jeg hadde i". Haha, noen liker vel det og.

Rooibos te, Rabarbra og vanilje = Terningskast 2. Om man liker en tung smak på teen er jo dette ideelt, ellers er teen grusom. Smaken er alt, alt for "mye" og teen er på ingen måter forfriskende eller tørst mettende. Lukter heller ikke noe godt, skjønner ikke hvorfor vi kjøpte den, hehe.


Tonje ser ut som en modell.


Mell har så nydelige øyne!

 

Håper dere fant interresse i dette og kanskje vurderer å prøve en av teene vi har anbefalt. De fleste er kjøpt på "Smak & Behag", vår kilde til te her i byen, hehe, men det er også et par fra andre butikker jeg ikke har full oversikt over, beklager. Dere finner vel de fleste av disse litt over alt. 

Likte du denne type innlegg? I'd die to know :P

 

 

  Postet: 28.08.2011
 • Klokken: 21:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
I det kreative hjørnet?

Nå er jeg så mett at jeg nesten blir syk, her. Spist kake i konfirmasjonen og pizza da jeg kom hjem, no good. Nå skal jeg sette meg ned og lese igjen, denne serien var veldig bra :) Men først måtte jeg jo innom her, og det gleder meg! Jeg elsker å få kommentarer fra nye folk, og jeg elsker nesten mer å se at andre kommer tilbake. Tusen takk! 

Nå de siste dagene har jeg følt at jeg har kommet mer til meg selv. Og det kommer vel med at jeg endelig har begynt å lese en bok igjen. Det er jo ikke så fryktelig lenge siden sist, men fremdeles er det vel tre uker siden, og det har vært en liten tomhet i hverdagen og ikke ha boken sin å glede seg til. Ellers kom jeg på et sitat når jeg syklet til Leah og Marthe i går, nemlig dette:

"Livet er som en sykkeltur. Slipper du taket av rattet og lener deg bak og blåser i det, vil du sjangle frem og tilbake og kanskje dette. Holder du hendene fast og vet hvor du skal, går det alltid bra til slutt.", Lily

Hva syntes du?
  Postet: 27.08.2011
 • Klokken: 22:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Lost in Books

I dag har jeg bare lest. The Hunger Games er jo helt fantastisk! Men er ikke egentlig overrasket, for jeg vet allerede en hel masse om den, desseverre vet jeg også hvordan det ender, jaja, sånn er det når det er venninnens favorittbok. Nå har jeg bare tatt med en dusj, og hadde egentlig lyst til å bare lese videre helt til jeg skal ordne meg og dra i konfirmasjon, men måtte jo skrive ett eller annet her, så ikke dere kjeder dere. Senere vil jeg komme med en bokanmeldelse av bøkene (det er jo en trillogi) men først må jeg nesten lese de ferdig. Det var vel egentlig alt, håper å komme tilbake sterkere senere i dag, men akkurat nå er jeg litt "Lost in Books". 
Bildet ble tatt i går, så kan vel ikke strengt tatt kalles dagens bildet. Fint?

Har du lest "The Hunger Games"?

 

  Postet: 27.08.2011
 • Klokken: 15:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
An Extraordinary Title

Endelig helg. På ordentlig. Egentlig var vi ferdig på skolen i ett-tiden, men så var det jo lekser som skulle gjøres. Det er ikke noe fint å sitte med mattelekse på en fredags ettermiddag. Jaja, heldigvis ferdig, og jeg fikk hjelp fra Leah, så det gikk da unna. Nå skal jeg snart sette med ned med boken min, The Hunger Games, som jeg nettopp startet med, etter at Mell har mast i lang tid. Har lest nesten hundre sider, og den virker veldig bra til nå. Så gleder meg til å lese!

Egentlig regner det som bare det, men det var et lite solglimt da jeg tok disse bildene. Og det var jo bra :)

Hva syntes dere?

  Postet: 26.08.2011
 • Klokken: 16:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Hund i kosehumør

I dag hadde jeg vært hos pappa hele ettermiddagen, gjort lekser, spist, sett på tv, det vanlige. Og når jeg nå kom hjem til mamma igjen var det en utrolig kosete hund som møtte meg! Molly hoppet og hvinte som vanlig, hun er alltid så glad når vi kommer hjem igjen, og hun hoppet opp i sofaen for å kose. Etter det har hun bare kost og kost, hun la seg på ryggen og jeg strøk henne på magen, og når jeg tok bort handen for å slå på datamaskinen, nippet hun til handen men med tennene og la seg på ryggen igjen, haha, hun ville ha mer kos. Hun la seg til og med helt inn i armkroken min for å kose med meg, hun er så bedårende og søt! Er alene hjemme (nesten, mammas kjæreste er ute og maler, men han er jo ikke inne, så) og det var godt og bare fortelle dette til noen, Molly har aldri vært så kosete før, hun vil vanligvis leke og tulle, så det var litt spesielt.
Bare se på det nusselige fjeset, ett av de bedre bildene av hodet hennes, hun er jo en liten mopp til vanlig.

Har du en kosehund hjemme? Er ikke Molly bare kjempesøt?

  Postet: 25.08.2011
 • Klokken: 22:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Dagens bilde

Dere vil vel ikke lese om leksene mine, skoledagen min, eller den fine tannlegetimen? Tenkte meg det. Så her er dagens bilde :) Canon Eos 100D//Lily

Hva syntes du?

 

  Postet: 25.08.2011
 • Klokken: 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Photoshoot - Ut på tur Del 2

Rull ned for Del 1.

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 24.08.2011
 • Klokken: 22:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Photoshoot - Ut på tur Del 1

Så ble det ikke innlegg før nå, men slapp av, jeg har ikke glemt dere! Jeg elsker, virkelig elsker å komme inn på bloggen og se at noen har kommentert. Det er så godt og kjenne at folk bryr seg om det du driver med i livet ditt, hva du gjør i denne verden, selv om du er liten og kanskje litt ubetydelig i det store og det hele.

I dag har jeg gjort en del, men jeg skal ikke kjede dere med alle leksene jeg gjorde, alle de kjedelige, men lærerike skoletimene og om middagen jeg spiste, hehe. Nei, jeg vil heller si at når jeg og Leah gikk tur med Molly (Hunden min, om du ikke har lest tidligere innlegg :D) så tok vi en rekke bilder. Det ble en hel photoshoot fra blomster, hus, ting rett og slett, i en gate. Disse bildene kommer i to deler, for da tar det ikke så lang tid før de kommer frem, det blir enklere. Håper dere liker dem!  Postet: 24.08.2011
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Et øyeblikk med ro...

Etter en hel dag med non-stop stress skulle jeg bare en rask tur til kjøpesenteret for å kjøpe litt bokbind til skolebøkene, og når vi (Meg og Mamma) hadde gjort det og jeg var klar til å dra, skulle jeg bare sette meg ned og knyte skoene mine siden skolissene hadde gått opp. I gangen holdt alle butikkene på å stenge, så det var bare meg og mamma i gangen. Når jeg satte meg ned følte jeg en utrolig følelse av ro, det kom rolig musikk fra en av butikkene og ellers var det stille over alt rundt meg. Det føltes ut som om hele verden stoppet og jeg kunne ta et pust i bakken, så herlig. Dessverre måtte jeg nesten kjappe meg og knyte skoene, for mamma var utolmodig, men gud så godt det var og bare kjenne det øyeblikket, jeg kunne nesten lagt meg ned og sovnet der, så godt var det.

Jeg skrev dette for å minne meg selv og andre på hvor godt det er med like øyeblikk. Elsker ikke du og plutselig kjenne en ro over kroppen og i sinnet?

 

 

Her er en av favorittsangene mine for tiden, jeg satt den sammen med bildene fra en photoshoot, med tema ute i naturen. Videoen er lang, men det er for det meste musikken som er poenget, hehe.

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 23.08.2011
 • Klokken: 21:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Yesterday, all my troubles seemed so far away...

I går var nærmest skolen litt koselig å komme tilbake til. Men nå slår det meg virkelig hvor mye jeg ikke har savnet det. Jeg føler allerede jeg har dårlig tid, med lekser, ting jeg må gjøre og to prøver på rappen de kommende dagene. Uff for et styr. Nå skal jeg faktisk på resturant og spise i forhold med en bursdag. Dermed blir det dårlig tid til å blogge. Senere i dag kommer det iallefall ett, om ikke to blogginnlegg, så vi sees.

Her er en bilde tatt av moren min, når jeg red for et par år tilbake. Randomness, var gjør vi uten det?Gratulerer med dagen Leonh!

  Postet: 23.08.2011
 • Klokken: 15:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Rainy Day

Første skoledag var ærlig talt ikke så alt for ille. Først pratet vi om 22.7.2011, og da var egentlig ikke stemningen så god, det er jo fryktelig det som er skjedd, og vi hadde vel heller litt stillhet for ofrene. Siden hadde vi faktisk litt anatomi og om sykdommen Narkolepsi, skal ikke gå så mye inn på det ettersom jeg ikke skjønner så mye, hehe. Og etter lunsjen var det vel egentlig bare vanlige fag. Nå har jeg unnagjort halvparten av matteleksen for uken og franskleksen min, ikke stort mer å si. En ting som er litt morsomt er at jeg faktisk sa til pappa at: "Jeg vedder på at mattelæreren vår vil gi oss matteprøve første uken." Og hadde jeg rett? Ja. Todelt matteprøve Onsdag og Torsdag, rett på kjør første skoledag, ikke noe tull her, nei. Men nok om det, som egentlig er en fryktelig kjedelig tema.

Det har regnet de siste dagene, som naturligvis ikke har vært så festlig, men nå klarte jeg å snu det til noe bra. Vanndråper dryppet ned på bordplaten, og det så så fint ut innenfra når jeg så ut vinduet, så jeg tenkte jeg skulle avbilde det. Dessverre ble det ikke helt hva jeg håpte, det ble litt for grått, og for mye i veien, så bildene ble litt forvridd når jeg prøvde å unngå å få det i bildet. Ja. Ellers ble det veldig stilig syntes jeg.

Hva syntes du?

  Postet: 22.08.2011
 • Klokken: 16:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12
 • Copyright ©
Details is what completes - Bildedryss

Jeg lovte dere at jeg skulle komme tilbake med bilder fra hvordan jeg har dekorert rommet mitt med detaljer, og jeg holder løftene mine. Her får dere et lite bildedryss av detaljene på rommet mitt. Håper dere får inspirasjon eller iallefall glede av bildene mine! Kommenter gjerne på alt jeg gjør bra eller dårlig ang bildene, jeg er en nybegynner og elsker å ta i mot råd.

Hva syntes du? Ros eller konstruktiv kritikk? Hvilket bilde var best?

  Postet: 21.08.2011
 • Klokken: 23:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Header til ximox.blogg.no

Jeg tror ikke det fungerte å legge igjen enda en kommentar, jeg vet ikke. Men jeg legger den ut her slik at hun eventuelt kan finne den.Kanskje jeg tok helt feil og hun har fått linken, men, men.

  Postet: 21.08.2011
 • Klokken: 14:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Tips for å få en fin skolestart!

Siden jeg selv er litt plaget med at jeg gruer meg til skolen, og alt som følger med (karakterpress, sure lærere, stress, prøver, sa jeg karakterpress?) har jeg tenkt å lage en liten liste med punkter som kan gjøre det lettere å glede seg. Nå er dette kanskje litt i seneste laget, ettersom vår skole starter i morgen, og mange alt har startet. Men det er aldri for sent med en forandring! Endre håret ditt - En liten forandring på håret kan være noe som gjør at du gleder deg til at folk skal legge merke til det. For eksempel kan du ta glansvask, det har faktisk jeg gjort, og nå føler jeg det blir litt bedre, nå gleder jeg meg til at folk kanskje skal se en forandring og nevne det for meg. Noen ganger er det godt og ha masse rundt folk seg som legger merke til ting.

 Kjøp nye klær - Etter en lang sommer hvor du bare har gått i sommerklær omtrent, er det kanskje godt med enda en forandring. Når jeg var mindre pleide vi å kjøpe ett nytt antrekk til skolestart hvert år, og jeg fikk ikke lov å bruke klærne før skolen startet, dermed gledet jeg meg utrolig til å bruke dem, og også til å starte på skolen. Når man blir eldre er kanskje ikke dette så lurt, siden man ikke vokser like mye, men det går fremdeles ann å iallefall skaffe en liten forandring. Du kan kjøpe en ny jakke, bukse, eller kanskje til og med nye sko. Og så kan man vente til første skoledag med å bruke klærne, så gleder man seg ekstra.
Legg planer til forandring og glede - Du kan skape en forandring til det nye året slik at du har ett eller annet å glede deg til. Du kan for eksempel lage en avtale om å slå følge med en venn til skolen, eller du kan avtale en kveld i måneden/annenhver uke hvor alle vennene dine og deg møtes og kanskje har leksekveld med boller og kakao. Sistnevnte er en spesiell god løsning, både for å øke lærelysten og det blir noe sosialt dere gjør sammen.

Lag mål med premie - Om du gruer deg spesielt til for eksempel prøver, kan du lage deg mål om at du skal øve så så mye og lese så så mye til hver prøve, og om du oppnår den karakteren du ønsker kan du gi deg selv en premie, i form av noe du virkelig ønsker deg, det kan være alt fra at du kjøper det nye klær til at du lager en koselig filmkveld meg alle vennene dine. Kom på ting underveis som motiverer deg!

Skap en god start med lærerne - Gruer du deg kanskje til skolen fordi du ikke liker lærerne, er de sure og og kjefter og er ikke noe hyggelige. Da kan du prøve å snu det. Vær ekstra hyggelig mot lærerne dine den første tiden, og fortsett å bare vær engasjert i timene og når du prater med dem. For om læreren ser at iallefall en elev blir mer interressert, syntes de også det blir bedre å lære bort. Hvem vet, kanskje du elsker læreren til slutt, og læreren elsker elevene.

Ikke tenk negativt - Og sist men ikke minst, så må man ikke tenke negativt. Det er kanskje vanskelig å tenke positivt, men om du ser på skolestarten som en utfordring blir det iallefall dårlig. Prøv heller å la være å tenke på skolen i seg selv og alle prøvene, leksene og maset. Tenk helle på følelsen når du får en god karakter, når du har hatt et fint friminutt med god lunsj og slike ting, se hvor mye bedre du føler deg!Håper dette hjelper for alle som gruer seg til skolen. Jeg vil bare understreke at alt jeg har skrevet kommer fra meg selv, så ikke kopier noe som helst, om du gjerne vil ha slike tips på din egen blogg, kan du helle linke til min blogg. Bildene er også copyright :)

Hva syntes du om tipsene? 

  Postet: 21.08.2011
 • Klokken: 12:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Trøtt morgen + problemer med designet

Jeg er trøtt. Enkelt og greit. Jeg måtte tvinge meg selv opp klokken ti over åtte. Tenk hvordan det blir når jeg må opp syv og halv syn senere på skoleåret? Uff, det er en tanke jeg missliker å tenke. Ellers irriterer jeg meg grønn over at jeg ikke får designet til å fungere. Jeg vet hva som er feilen, det er arkivet som er alt for fullt. Men jeg klarer ikke endre det. Jeg kan jo naturligvis fjerne hele arkivet, men jeg vil jo gjerne ha det der..


Trøtt Molly..

Hjelp?

  Postet: 21.08.2011
 • Klokken: 09:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Summertime - Outfit

Det er er virkelig helt nydelig vær i dag! Sommervær, faktisk. Og jeg som var sikker på at høsten var kommet for å bli. Hehe, bra jeg tok feil iallefall for en dag. Siden jeg fikk så bra respons da jeg prøvde meg på outfit, gjør jeg det igjen. Denne gangen har jeg valgt et mye mer sommerlig antrekk, og jeg har også tatt bilder ute, så vi får se da.


Beltet skal være litt lengre opp, og det er jo ikke meningen at det skal bule sånn ut, men sånn går det når man ikke dobbeltsjekker før man tar bildet..Kanskje ikke helt relevant, men det var litt koselig, da..

 

Hva syntes du?

  Postet: 20.08.2011
 • Klokken: 12:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
God morgen!

Endelig har jeg klart å stå opp i en passende tid. Og nå er det ikke lenge til jeg faktisk må begynne å stå opp klokken syv, hver morgen. Men jeg har fremdeles denne lørdagen og søndagen igjen, og det skal jeg nyte.

I dag er det nydelig vær, som er ordentlig deilig, vi får bare håpe det varer. Jeg har ingenting mer å tilføye, men se på denne:


Bare kom på ting jeg spesielt likte, og lagde en slik, det er mange flere tid jeg liker mer en dette, men disse tingene er vel de mest hverdagslige gledene.

Har du noen slike? Hva syntes du om tingene jeg nevnte?

 

  Postet: 20.08.2011
 • Klokken: 09:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
VINNEREN!

Da ble vinneren Linda KN! Og velfortjent var det. Hun har en utrolig ryddig og bra blogg, og det er gode innlegg med bra bilder. Det er også veldig interressant og lese. Og ikke minst helt nydelig design!

Det var veldig mange gode blogger dere hadde, og det ble et vanskelig valg, jeg kan jo røpe at Green Girl også var en kandidat til seieren, så litt skryt til henne og. Det var så mye bra bilder og bra skriving på bloggene deres, at det ble vanskeligere og vanskeligere å velge, men jeg har brukt lang tid, to timer faktisk, på å kåre en vinner, så det er meget gjennomtenkt. Gratulerer Lindakn.blogg.no for seieren!Burde jeg ha en slik konkurranse igjen? Vet dere om noe som kan være en god premie? (I tillegg til at jeg kommenterer og leser bloggen til vinneren)

GRATULERER IGJEN! :)
  Postet: 19.08.2011
 • Klokken: 23:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
HELGENS BLOGG - Blir det deg? Jeg leser bloggen din!Ja, da er det bare å kommentere "Jeg er med" eller lignende i komentarfeltet og du er med i konkurransen. Jeg skal lese og vurdere alle bloggene som er med, og velge 1 vinner. Bloggen som vinner vil (om ønsket) være min venn og jeg vil kommentere og lese bloggen i fremtiden, flott sant?

Bare å bli med!

  Postet: 19.08.2011
 • Klokken: 20:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28
 • Copyright ©
I'm dreaming all day and all night

Da har jeg fått en ny idé i hodet! Jeg skal lage meg et drømmefanger smykke. Det vil bli nydelig! Jeg leter fremdeles etter ting å bruke for å lage, men har ikke så mye så må nok ikke på butikken en tur. Men ikke nå, er sengeliggende, haha. Neida, jeg er bare lat. Lat med Leah, i dag og. Nå har det blitt en del "Jeg og Leah har.." setninger her inne. Jaja. 

 
De 4 bildene brukt i dette collaget er hentet fra Weheartit.com - Resten er mitt arbeid.

For å lage drømmefangeren tenkte jeg at jeg bare skulle bruke masse trå, en pappring, perler og naturligvis fine fjær. Så limer jeg fjærne til perlene og perlene til tråden fra selve drømmefanger ringen. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal lage den "nettingen" i midten, så kanskje dere vil hjelpe?

Har du noen ideer til hvordan jeg kan lage drømmefangeren? Eller til hva jeg kan bruke?

  Postet: 19.08.2011
 • Klokken: 15:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Hva er det NOE? + dagen min

Det er regnvær og kaldt, og jeg er sliten av å ha gjort for mye unyttig. Rommet mitt er rotete igjen, og jeg ryddet i går, og jeg er kald. I dag har jeg faktisk gjort en hel masse. Møtte på det gamle fadderbarnet mitt fra skolen, og hun passet faktisk på noen hun også kjente fra skolen, så da de maste om å være med meg, sa jeg ja. Så nå har jeg fulgt de minste på kiosken for å kjøpe is, og lekt med dukker med dem, hehe. Først var det jo rikitg koselige, men det ble litt slitsomt til slutt, og jeg var våt og kald, så jeg kom på en unnskyldning for å dra hjem. Nå har jeg nettopp laget planer med Leah om å ha filmkveld, og jeg har også planlagt med pappa at vi skal bestille pizza til kvelds når de er på festival. Det blir jo flott. Det er nemlig en Parken festival her i byen, jeg var der i fjor, men orket ikke i år, det er jo ikke noe fint vær heller og ingen band jeg liker. Bortsett fra at Lissie skal spille, men da bare sniker jeg meg litt utenfor og lytter. Det er ikke noe poeng i å betale masse penger for hele helgen når jeg bare vil høre første artist!

Har merket at jeg har en del slurvefeil i tidligere innlegge, bare si i fra om dere ser noen, det er ikke morsomt med slikt, vet dere :)Ok, for dere som leser bloggen min og ikke syntes det der var noe særlig interressant, så beklager. For alle er jo forskjellig, noen elsker å lese om hva folk gjør, spiser, kler seg i osv, mens andre er ute etter kreative tekster, inspirasjon og mer. Derfor prøver jeg litt forskjellig, sånn at min blogg kan være nyttig, interressant og grei for alle, forhåpentligvis. Men fortsatt er det visse ting som går igjen på min blogg som på andres blogger. Klær, hår, pyntegjenstander og foto. Og det er jo litt greit det, at det finnes så mange forskjellige versjoner av akkurat dette, på hver blogg du besøker nesten. Men er det noe mer.. Noe som kanskje kan bli en trend? Noe som kan bli med på denne listen som jeg nå nevnte. Det må da eventuelt være noe som mennesker bruker i hverdagen, eller som de kanskje har lyst til å tenke på/bruke. Noe som inspirerer folk til å bli den perfekte personen de lengter etter, som svever som en rollemodell i bakhodet. Men hva er det noe?

Legg igjen en kommentar på hva du tror det noe er for noe. Og så kan vi diskutere det, det hadde vært interressant å lese hva andre syntes. Eventuelt lag et blogginlegg på din egen blogg om dette, men link til min blogg, helst, siden det opprinnelig var min idé. Hva er det noe?
  Postet: 19.08.2011
 • Klokken: 13:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
God natt

Nå er det mørkt og kaldt ute, det kjenner man. Uff, det er ikke lenge til kulde og sørpevær! Gruer meg. Men høsten er ikke alltid så ille. På kvelden er det ganske koselig i blant, bare man har varme klær. Elsker å gå turer på høstkvelder, og det blir ekstra fint nå som jeg kan ta med hunden min. Men nå får dere ha en god natt!


Sist høst, et sted sørpå, her har vi ikke sånne store trær, haha.


  Postet: 19.08.2011
 • Klokken: 01:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
It's all just time

Seconds become minutes, minutes gets hours, hours is days, days and then months. It's all just time. Use it.

- Lily

For en fin dag det har vært i dag, jeg har gjort en hel masse. Jeg har vært på resturant med Lyra og Mell og jeg har vært på volleyball trening med alle folkene. Nå sitter jeg her, i senga mi med Leah, spiser smash (nå er det vel egentlig tomt) og bare slapper av med musikk og en god venn.

Først var denne dagen stress, kom ti minutter for sen til trening pga det tok tid før maten på resturanten kom og slikt. Men så kom jeg hjem etter trening og fant ut at jeg hadde en skokk med kommentarer! Ble helt overlykkelig, det kan ikke beskrives. Og etter å ha brukt over en halvtime på å svart på alle bloggene til dere nydelige folk, har jeg faktisk fått flere. Jeg er så fornøyd og glad. Dette er øyeblikk som gjør at å blogge blir ekstra morsomt! 

Siden det har vært en ganske hektisk dag, har jeg ingen bilder, det er ganske tungvint å gå rundt med et speilreflekskamera, hehe. Men jeg har da et bilde av hvordan jeg har det nå, og det er så flott redigert, hehe. Datamaskinen er min gud!For å gå inn i detalj sitter jeg og Leah og ser på triste musikkvideoer. Rascal Flatts sine "What Hurts the Most" og "Here Comes Goodbye" er våre favoritter, så triste og bra! Vi var nesten på gråten her i stad. Uff, vi er litt trøtte kanskje. Vi hører også på favorittsangen vår akkurat nå: "Set fire to the rain", av Adele. 

(kommer video)

Har du noen triste musikkvideoer du liker å se på? Liker du sangen "Set Fire to the Rain" av Adele?

  Postet: 18.08.2011
 • Klokken: 22:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Outfit inspirert fra Lookbook

I dag valgte jeg å få inspirasjon fra Lookbook til hva jeg skal kle meg i. Jeg elsker jo som sagt høstmoten, altså litt røde, brune, grønne farver. Så det var noe slikt jeg ønsket. Så fant jeg da frem til noe jeg godt kunne kledd meg i, og prøvde å få inspirasjon fra det. Dette er bildet jeg valgte ut:

Lookbook.nu

Fint sant? Men jeg har ikke tenkt til å kopiere dette antrekket heller, faktisk. Jeg bare henter inspirasjon og prøver å lage noe eget. Så får vi se hvordan det gikk, da.

 
Satt inn bedre versjoner av bildene siden sist, om du merker en forandring.


Så.. Hva syntes du? Dette var første gang jeg viste noe "outfit"-lignende på bloggen min, så jeg er litt nervøs. Håper på gode tilbakemeldinger.

Hva syntes du? Burde jeg gjøre noe lignende på bloggen igjen?

  Postet: 18.08.2011
 • Klokken: 11:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27
 • Copyright ©
I'm dying in here


Bella, Leahs katt // Canon Eos 1000D 

Ville bare si GODNATT og..

Jeg slettet et innlegg jeg hadde psotet, som jeg også hadde sent bloggshout på.  Angrer. 15 kroner fra bloggshouten gikk i vasken. Går det ann å gjennopprette? For å beholde kommentarene, tenker jeg på.

TAKK. Og god natt, igjen.

  Postet: 18.08.2011
 • Klokken: 01:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Oppskriften på SmoothieRull ned for å lese innlegget tilhørende :) Og husk at jeg blir glad for kommentarer <3

  Postet: 17.08.2011
 • Klokken: 20:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Smoothie i finværet!

Når dagen viser seg å være solfylt, full av kreativitet og latter, er det spesielt godt å fortelle om det :D I dag har jeg gjort så mye! Jeg har ommøblert rommet mitt, men det er dessverre fortsatt for rotete til bilde, så det kommer muligens i morgen :D Og jeg har vært og handlet møbler til rommet, spist grillmat, og sist men ikke minst...

Laget smoothie! For første gang, faktisk. Jeg har jo drukket det før, men aldri sånn hjemmelaget, kald og god sånn som nå. Så her får dere bilder av sommerdagen min med Leah og oppskriften på den utsøkte smoothien vår :)<3
Utsøkt...


Søteste Mollypus


What a wonderful day..

 

Hva syntes du om bildene? Liker du Smoothie?

(Og oppskriften på neste post :D)

  Postet: 17.08.2011
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
There's Time

Det er så godt noen ganger, og bare kjenne stillheten i huset, og en sigende følelse av ro komme over deg. Og endeleg føle seg inspirert, våken og til stedet samtidig som du mystisk tenker at du drømmer. Denne bloggen var i starten ment for at jeg kunne skrive historier og slikt for å øve meg, sånn at folk kunne gi tilbakemeldinger på det jeg gjorde, og jeg kunne bli bedre. Men i det siste har den blitt alt annet en det. Nå er det vel dette en hvilken som helst blogg dere kan finne bedre utgaver av der ute, og det var vel ikke helt poenget? Men da få vel jeg tenke meg om; Liker jeg det sånn? Eller vil jeg endre på det? Svaret er ja på begge spørsmålene. For jeg vil skrive om det jeg gjør og det som interresserer meg, men jeg vil prøve å gjøre det mer aktuelt for denne bloggens formål, nemlig å inspirere meg selv og andre, skape kreative løsninger og bare la det være et sted med ideer og tenkemåter. Nå skal jeg ikke ta helt av her, jeg er fremdeles en kjedelig person i vekst, og jeg liker både klær og ting og tang, så dette vil nok bli et sted hvor jeg får utløp for det :) Men kanskje jeg kan endre på noe? Hva syntes du?

 Her er noen bilder jeg har tatt i dag og i går.
Disse bildene tok jeg i går av Leah sin hand, var det ikke et litt fint konsept? (En fin ide med andre ord)

Og før dere ser disse bildene må jeg si at det der er frokosten min. Jeg stod opp i dag g tenkte at jeg skulle lage en eneste muffins. Så jeg fant frem oppskriften på havregrynsmuffins, fant frem en liten skål, og tok en dæsj av mel, havregryn, vaniljesukker, melk og en lite klype salt, bakepulver og kanel. På toppen er det en liten kladd med bringebærsyltetøy. Jeg syntes det var en smart løsning. Jeg droppet faktisk egg, fordi det ville bli for mye egg å kaste, og egentlig skulle det hverken være vaniljesukker eller bringebær. Men det smakte utsøkt. alt dette helte jeg forresten i en ganske stor muffinsform og satt det på 170* grader i ovnen. Mhmm.. Nam!


Med formen


Uten form

Først og fremst: Syntes du jeg burde endre noe på bloggen min eller skrivemåten, innleggene eller noe slikt?

Og hva syntes du om muffinsen? Var det ikke en lur ide? Sunt og utsøkt :)

Og en ting til... Bildet av blomst og Love You. Var det ikke litt fint?


Tusen takk for tilbakemeldinger, kommentarer og alt. Jeg elsker å lese det :D

  Postet: 16.08.2011
 • Klokken: 10:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Venne-Scrapbook

Nå er jeg da hos Pappa, og har nettopp spist litt middag og slikt. Kjedelige saker, egentlig. Men det jeg ville fortelle var at jeg og Leah har kjøpt oss en svart Scrapbook som vi skal ha til vennebok. Vi har kjøpt dine papirer, blomster, paljetter osv som vi skal ha på forsiden, og vi skal bruke en del av det jeg alt har (Det er en stor, brun boks i kjelleren hvor jeg har "utstyret" mitt) og det vil nok bli en veldig fin bok med bilder, notater og slikt, som vi kan se på senere og mimre. Dessverre har jeg hverken kamera eller min datamaskin til stedet, alt er jo hos mamma siden jeg skal tilbake dit i morgen. Så det blir vel bilder i morgen, eller i kveld, om jeg henter kameraet osv. Håper jeg får tatt masse bilder til dere, men nå blir det bare et enkelt inspirasjonsbilde, som hører til designet fra Julie Halvorsen sin blogg. Elsker det, gjør du?

 Har dere en slik Venne-Scrapbook? Har dere bilder og slikt på bloggen som vi kan hente inspirasjon fra?

  Postet: 15.08.2011
 • Klokken: 16:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Good Mooooorning!

Ok, det er vel formidag nå, men likevel, det er jo hyggelig å tro at man har en lang dag forran seg. Eller? Til nå har jeg gått tur med Molly (hunden min, for deg som ikke har lest bloggen min tidligere), jeg har spist brød og stekt egg, samt drukket Activia og dusjen. I tillegg er det fint vær, som gjør at jeg føler meg glad!


Utenfor vinduet mitt i dag, blå himmel og litt skyer, flott!

Nå skal jeg da være med Leah, og det gleder jeg meg masse til, og senere skal jeg faktisk litt i bursdag. Litt og litt, det blir vel mer på besøk til bestefar og bestemor, bestefar blir vel 71 år, så det må jo feires med kake. Jeg skal også til pappa i dag, og overnatte der selv om jeg egentlig er hos mamma, savner han jo litt etter å ha vært bort fra han i nesten tre uker (!)


Her sitter nå jeg, med lille Molly ved min side, øyet hennes ser dessverre ikke særlig bra ut, hun har sikkert tette tårekanaler, stakkars, men vi vasker og steller det, som dyreklinikken sier vi skal. Håper hun blir bedre!

Jaja, nå skal jeg nå møte Leah ett eller annet sted, vi snakkes!

Og husk at jeg setter pris på kommentarer :)


  Postet: 15.08.2011
 • Klokken: 11:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Ny headerNå som det begynner å nærme seg høsten, tenkte jeg at jeg skulle fikse en header som passet til temaet. Den gamle headeren var jo egentlig helt grei, men jeg fant ut at forandring fryder, så hvorfor ikke? Orginalbildet er av Rei4.deviantart.com og jeg har naturligvis spurt om lov for å bruke det. Ellers har jeg rediget det selv med skrift og alt slik at det passer til bloggen og det designet jeg alt har. Nok snikksnakk...

..Hva syntes dere?

 

  Postet: 14.08.2011
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Lack of Inspiration? - Barnesko FOTO

Jeg følte meg egentlig ganske tom denne morgenen. Den lille ungen (Ella pus) var nok litt trøtt og gretten, hun våknet nemlig ti over syv. Heldigvis blundet hun litt og er en liten solstråle nå. Hun sitter og tegner med mammaen sin nå, for de kom på besøk og skal hente henne. Så da fikk jeg tid til litt blogg! I dag reiser vi jo hjem og besøket hos tante og onkel er over. Derfor er det litt pakking og gjøre, det meste er vel egentlig pakket, ettersom vi ikke tok så mye ut etter syden (vi reiste rett fra gardemoen og hit, nemlig) Nå føler jeg meg egentlig veldig klar til å dra hjem, men kanskje ikke like fullt til å starte hverdagslivet, for nå er det ikke lenge til skolestart. Men over til poenget: Jeg føle meg jo som sagt litt tom i morges, og følte jeg trengte litt inspirsjon, derfor tok jeg noen bilder! Dette var en utrolig kort "shoot" og jeg brukte bare ett minutt på å ta disse bildene. Vel, vel. Håper dere liker dem likevel: Gamle barnesko er alltid så koselige, og disse syntes jeg var spesielt fine å fotografere.

Hva syntes DU? :D  Postet: 14.08.2011
 • Klokken: 14:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Når enden er god, er allting godt

Nå er det vel en uke omtrent til skolen starter igjen, og derfor skal jeg legge meg før tolv, basta. Prøver nå iallefall. Nå har jeg spist en helt fantastisk middad. Onkel og søskenbarnet mitt har både skutt gås, villsvin og dåhjort, og de har tilberedt den helt nydelig! Jeg har også kost meg litt med familien i sofaen med litt real bilspill (selv hvor gammel man blir blir man aldri lei av slikt!) og ikke minst ordnet ferdig header og designdetaljer på Leonh sin nye blogg. Men siden mine kjære lesere (dere, og særlig Leah) gjerne vil ha flere innlegg, tenkte jeg at jeg skulle legge inn et siste ett før jeg legegr meg under dyne, kniper igjen øynene og later som jeg sover til jeg faktisk gjør det. I morgen skal jeg opp og hoppe med søskenbarnet mitt sin lille jente, søte Ella på 2 og et halvt år. Selv om hun faktisk kan sove helt til tolv på formidagen, tror jeg ærlig talt ikke hun vil gjøre det, unger er unger! Håper dere sover godt, kommenterer hyggelig, og får en fin morgen i morgen, når jeg er opptatt med leking og barnepassing.
Ella kan mye, men ikke å sitte stille og smile når jeg skal ta bildet! Likevel. Er hun ikke søt?

GOD NATT!

  Postet: 13.08.2011
 • Klokken: 23:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Leonh har fått blogg

Da har venninnen og stesøsteren (vel, ikke egentlig, men hun er datteren til min mors kjæreste og hun er yngre enn meg, om du lurte) min Leonh fått seg blogg! Det var vel egentlig jeg som lagde den til henne, det var også jeg som ordnet henne et litt ordentlig design (gratisdesign) og slikt, og nå vil jeg reklamere for henne. Gud, jeg er så snill! Neida. Men her er bloggadressen: Leonh.blogg.noLeonh har tatt dette bildet med mitt kamera og jeg har redigert.

Sjekk ut bloggen hennes, da :D

  Postet: 13.08.2011
 • Klokken: 20:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Autumn - New Shoes

Nå ble det veldig mange klær-innlegg for dere, men jeg elsker høstmoten og interresserer meg nok litt ekstra for klær og slikt denne årstiden (Det er snart høst). Så jeg fant da disse skoene som passet veldig godt til klærne jeg har kjøpt meg.

Jeg virkelig elsket fargen på disse skoene, sålen er god, og de er egentlig bare veldig gode sko! De kostet ca 400,- på Økonomisko.


Så, hva syntes du? Liker du dem like godt som meg? Jeg dør etter å vite det :)
  Postet: 13.08.2011
 • Klokken: 17:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
It's not the goodbye that hurts. It's knowing you'll never say hello again

Her er et bilde jeg har tatt helt selv og redigert, men jeg vet ikke hvilken redigering jeg likte best. Hjelp meg og bestemme. Hvilket syntes du var finest? Øverst eller nederst?

 
//Canon EOS 1000D / Copyright Lilyls.blogg.no

Hva syntes du om bildet generelt?

Og hvilket likte du best?


  Postet: 11.08.2011
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Nye klær til skolestart - bilder

Skolestart, o' grufulle skjebne! Neida, det er ikke så ille. Men sommeren har gått så fort! Naturligvis er det jo litt igjen, jeg har nettopp kommet for å besøke tanten min, og det er sikker mye dere skal gjøre og. Eller?

Men fremdeles, skolestarten kommer med stormskritt, og jeg tror ikke at jeg riktig liker det. Før elsket jeg skolen, og syntes at to måneder sommerferie egentlig var litt mye. Nå kan det aldri bli for mye ferie. Noe av det skolen drar med seg er jo positivt; Jeg får treffe alle vennene mine igjen, og jeg setter mer pris på tiden med ro og fred. Men likevel, det er nesten flere nedturer. Jobb, jobb, jobb og en masse prøver. Hele tide må man tenke på prestasjoner og karakterer, det er ikke bare lett!

Men så er det da en ting som gjør at det fremdeles er noe å glede seg til. Nye klær! Hehe, det høres kanskje rart ut, men jeg elsker å kjøpe nye klær til skolestart, fordi noe er for smått (ja, jeg vokser fremdeles!) og at jeg rett og slett ønsker meg flere klær, woo-whoo. Så nå har jeg kjøpt meg en ny, nydelig høstjakke, en varm cardigan og en flott topp. Alt dette kjøpte jeg på Zara. Ellers har jeg også kjøpt meg en mørkeblå jeansbukse fra Massimo Dutti i Paris, men den har jeg ikke her, så den ble ikke med på bildet. Her er mitt nye, flotte anntrekk til skolestart:Beklager for at det siste bildet ble litt uklart og slikt, men det var iallefall bedre enn det mamma tok, hehe. Så hva syntes dere?

Har du kjøpt nye klær i det siste? Ville du gått med noen slike klær som disse selv?

  Postet: 11.08.2011
 • Klokken: 15:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Ny veske

I Spania har jeg kjøpt meg min nye favorittveske, som også passer til min favorittkjole. Men det beste med veska er jo naturligvis at den har plass til nesten to bøker. Jeg er så heldig. Hehe. Her er bilder.Elsker pynten på siden, og fargene er virkelig flotte.Kjolen har jeg lånt fra mamma på dette bildet, men den er i grunn litt lik favorittkjolen jeg pratet om.

Hva syntes dere om vesken? Fin sant?  Postet: 08.08.2011
 • Klokken: 23:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
På Gardemoen

Da har vi kommet oss til Gardemoen flyplass, ettr allerede en flytur. Nå er det fire timer igjen, det blir jo.. flott. Heldigvis har jeg bøker og dt er kanskje trådløst nett på flyet, og Leonh har med data. Det er egentlig ikke så mye mer å skrive, ingenting interressant, i all fall. Jeg skal prøve å komm med noe ordentlig når jeg får tid på flyet, kansje en bokannmeldelse eller noe slikt. Kanskje dere kan hjelpe meg med å fortelle meg hva dere vil lese?

Hva skal jeg lage et innlggom på flyet? Hva som helst, bare si det :-) 

  Postet: 01.08.2011
 • Klokken: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits