No comments


Dette er en skuffelse. Neida xD Jeg bare lekte meg med Paint. Jeg er egentlig ufattelig fornøyd med alle kommentarene og alt. Har fått en stor pågang den siste uken, og er veldig, veldig glad. Dessverre vil den gå ned en del nå når jeg skal være borte i to uker i strekk uten internett, men da får jeg bare stå på når jeg kommer hjem, ellerno. Heh. På dette døgnet, faktisk, så har jeg gått fra 60 plass til 33 plass på "ditt distrikt" listen. Og det er jeg overgjett og veldig glad for. Takk til dere for det! Dere fortjener klemmer. Eller noe sånt. Takk!

(og takk til Leah, som sjekker bloggen min hver halvtime og ser om jeg har skrevet noe nytt.)

Tusen takk c:

  Postet: 31.07.2011
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
FOTO - Duer

Dette blir nok et kort innlegg, skriftlig sett, fordi jeg har meget dårlig tid. Men måtte bare fortelle (kort) om hvilken fin dag det har vært i dag! Jeg og Leah var ved andedammen og matet duer (og ender, heh) og det var virkelig morsomt. I ett øyeblikk hadde jeg fem duer på samme arm! Uansett. Vi spiste sjokolade og pratet til noen hyggelig forl som var ute med barnebarnet deres, vi ga dem en brødskive, vi. Her er masse bilder, men det er ikke i nærheten av hvor mange vi tok. Vi tok nok nesten 400! Tja, og siden jeg har ganske dårlig tid prøvde jeg bare å finne noen av de fineste, men det er vanskelig. Her er bildene:
//Canon Eos 1000D
Alle bildene er tatt av meg og noen av Leah. Copyright. 

Hva syntes du om bildene? Har dere en annedam i deres by?

  Postet: 31.07.2011
 • Klokken: 20:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
I can't help falling in love with you

He stood in front of me, his hand softly stroked my hair while I stared in to his brown, lovingly gaze.

"I can't help falling in love with you", he said, his words like a breath on my lips.

And so I kissed him, for the first time, with the song by Elvis Presley in my head, the song that had always been reminding me of him, the one I loved and kissed, right now.

(c) av meg. Jeg skrev det selv :)


http://www.youtube.com/watch?v=uqv5b0UjR4g


Haha, litt klisjè kanskje, eller noe slikt. Men jeg hørte på sangen fra Elvis og disse ordene poppet inn i hodet mitt, og jeg måtte skrive det ned. Men hvor? Så ble det i bloggen, da.

Hva syntes du?

  Postet: 31.07.2011
 • Klokken: 00:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Foto - Kveldsmat

Jepp, nå har jeg nettopp spist en skål med sukker :)Nei, naturligvis ikke. Det var bare tull. Men det var ikke helt ideelt å ta bilde av havregrøten min? Og denne fine skålen og skjeen er en av mine favoritter (liker den best i blomstermønster, skjønt)

Men jo, jeg har da endelig spist min favoritt rett - Grøt! Jeg elsker grøt. Bare spørr vennene mine, de kommer til å si at jeg kunne spist grøt hele sommeren. Hihi. Også liker jeg hjemmelaget syltetøy, nam. Men nok om den kjedelige saken. Jeg satt ved bordet, spiste god mat og så ut på den fine regnbuen. Og når jeg sprang ut etter jeg hadde ryddet etter meg, var den borte, triste saker. Men da jeg så den, tenkt ejeg på ordtaket:

Bilde har jeg laget selv i Paint, men ordtaket er ukjent. Har hørt det et sted, og jeg liker det. Cred til den som skrev det!

Iallefall spiste jeg min herlige grøttallerkenOk, det ser kanskje en smule ulekkert ut, men fy, det smakte godt!

...Og jeg gikk ut på terrasen og så etter regnbuer men Molly!Hun er så nydelig, men dessverre... hun nektet å smile. Trist :P


Ang. Innlegget jeg la ut tidligere i dag:

Jeg har bestemt meg for å ta med boken The Host. Jeg skal naturligvis lese Idas dans og Regines bok, de høres kjempe bra ut, og tusen takk for hjelpen! Men jeg tror jeg må ha noe lett som  jeg kan lese uten å tenke så mye, jeg skal jo tross alt slappe av.

Igjen, TAKK FOR HJELPEN! Dere er snille :3

  Postet: 30.07.2011
 • Klokken: 23:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Hjelp meg - velg en bok

Joda, dere leste riktig. Vi hadde vår ei fin lita stund og sommer i et par dager før det plutselig ble høst. Her i nord er det dessverre ikke alltid like fint. Så jeg sitter med en lang strikkagenser med enda en genser under og kjeder meg. Takk Gud for at vi heldigvis skal til Spania om to dager. Eller, ikke takk Gud, takk mamma for at hun kom på den flotte ideen!

Jeg har kjøpt den neste boken i serien jeg leser. "Passion", som er tredje bok i "Fallen" serien. Jeg har bare lest førsteboken til nå, holder på med bok nr. 2 "Torment", men kommer til å lese en del i Spania og på besøk hos tante, så det er fint å ha en ekstra en. I tillegg skal jeg ta med boken "Ghost Boy" som jeg kjøpte i London, og jeg tror jeg skal ta med enda en bok (har så mange jeg ikke har lest), men har ikke anelse om hvilken. Derfor ber jeg dere om hjelp. Hvilken bok skal jeg velge? Dette er de jeg står mellom.

 Pride and Prejudice - Jane Austen (Har alt lest den på norsk, så det er derfor jeg har aventet med denne)

 The Hunger Games - Suzanne Collins

 Idas dans - Gunnhild Corwin

 Regines bok - Regine (fra bloggen jeg dessuten har lest, fryktelig trist)

 The Host - Stephenie Meyer

 Harry Potter à l'école des sorciers - J.K Rowling (Fransk versjon, jeg måtte prøve det ut :P)Så du ser - Det er ikke bare enkelt!

  Postet: 30.07.2011
 • Klokken: 14:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21
 • Copyright ©
Kveldsinnlegg - FOTO

Wo-whoo, jeg er så stolt over at jeg for en gangs skyld lager et kveldsinnlegg og ikke et innlegg midt på natten. Og at mitt første innlegg var på dagen og ikke natten. Jeg er bare litt kry.

Men til saken. I dag har det jo vært mammas bursdag, og egentlig ikke noe spesielt har skjedd. Jeg tok noen bilder, uinterressante, og har egentlig bare prøvd å oppholde familien i selskapet. Det har vært folk her i hele dag. Eller, fra jeg stod opp klokken tolv iallefall. (Jeg vet jeg er lat, uff)

Og jeg har tenkt å lage en ny fanfiction. Men jeg starter nok ikke i dag eller i morgen fordi da pakker vi osv. til Spania. Det er jo en HP fanfic, og den andre jeg skriver. I tillegg til fortellingen min om Ilja, en vampyrhistorie. Ok, det hørtes lit useriøst ut.

Samme det, jeg er trøtt. Og sliten, og jeg liker å klage om det :D

Bilder:
Et lite utdrag fra dagen. Noen av bildene nederst er fra hytta, men jaja c:

Nå, vil jeg vennligst be om noe som kan være mammas bursdagsgave (hun blir glad for det, jeg lover deg :P) er at dere legger igjen:

Mammas bursdagsgave, det er vel ikke mye å be om? :)  Postet: 29.07.2011
 • Klokken: 21:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11
 • Copyright ©
God Juli

Da er jeg hjemme fra hytta (kom hjem i går, egentlig, men har ikke hatt tid før i dag), og endelig tilbake til internett, men det varer ikke lenge. Mandags morgen fyker jeg av til Spania. Og da blir jeg borte i to uker (jeg skal også besøke min tante i en annen by) og denne gangen uten internett, også. Kanskje jeg kan snike meg til en halvtime på noen internettkafe eller noe, men lite trolig. Vel, det er jo rart å tenke på at jeg skal rise bort, for slappe av? Jeg tror ikke jeg er helt klar til det. Føler meg bare litt stresset og "på tuppa" kanskje? Vel, vel, nok om det. Jeg skal tvinge meg selv til å slappe av, roe ned og lade batteriene. Jepp, helt klart.

Noen meter ned i bakken, utsikten fra hytten.

Vår vakre hage utenfor hytta. Eller mer en fin vekst vi ikke klipper fordi det er slik det skal være på en hytte. Heeh.

Og til slutt, et litt sørgelig bilde av den flotte hytten, i sin prakt.

Og gårsdagen:

I går skjedde det en del morsomt, jeg lagde bursdagsgave til mamma. Hun har bursdag i dag og jeg måtte jo ha noe fint. Hun ble fornøyd, det er alt jeg trenger å si, hehe. Og jeg fant et virkelig fund på youtube, en utrolig morsom person som heter Jon, eller på Youtube; Paint. Han lager masse videoer hvor han synger, sier morsomme ting, spiller ukulele osv.. Ok, jeg er dårlig til å forklare, sjekk det heller ut. Gå inn på www.youtube.com/paint, jeg lover deg, du vil ikke bli skuffet. Jeg anbefaler Harry Potter in 99 seconds og Duet with myself, de er hysteriske morsomme videoer, og han synger fint.

Ellers har jeg også fått meg lysekrone på rommet. Rommet mitt er ikke helt ferdig enda, jeg klarer ikke finne riktig stil og slikt, men jeg tror jeg er på vei. Har alltid ønsket meg lysekrone og er veldig fornøyd.


Dette bildet ble tatt i går kveld, så det er litt mørkt :)

Ha en fin dag videre ;)


 

  Postet: 29.07.2011
 • Klokken: 13:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
All Muddy

I dag har det vært fullstendig drittvær. Og det reflekterer vel bare følelsene til det Norske folk. Jeg er jo da på hytta (som sagt) og her er det ingenting å gjøre i ett vær som dette. Jeg som hadde gledet meg til å bade, kjøre båt, lese ute på terrassen og kose meg. Nå sitter jeg her med en følelse av å være låst på et sted uten å kunne gjøre noe, som dessverre også er blandet med det som skjer og har skjedd i Oslo og Utøya og alt. Det er bare så ubegripelig og forferdelig. Over 80 døde!
Jeg er helt rystet. Alle er helt rystet.

Ellers håper jeg på litte bedre nyheter, bedre vær og bedre humør.
Sov godt, iallefall. Selv om det er vanskelig (selv hadde jeg mareritt etter nyhetene i går)

Og beklager at jeg ikke legger inn bilde av den fine midnattsolen vi hadde i går natt, men det er dessverre alt for sjørt nett.

God natt!
  Postet: 24.07.2011
 • Klokken: 00:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
En bitter dag

Ja, så var det vår tur da. Visst du kan si det på den måten. Vi har jo visst det lenge, at Norge en gang i (nær?) fremtid ville bli utsatt for terror. Men det er jo helt forferdelig, uvirkelig grusomt når det skjer. Og på en så høy skala. Uff. Særlig det med Utøya, det er forferdelig! Tenk bare på frykten de må føle. Jeg sender alle gode tanker til dem. Og ber til Gud om at det ikke skal skje noe mer, fryktelig nå. Håper det blir bedre!

 

En annen ting er at jeg har funnet ut at internett så vidt fungerer her på hytta, så jeg kan kanskje komme med et daglig emne, selv om jeg ikke kan surfe på nettet, eller se på min egen blogg, etter som det bryter ned. Så, fortsett med min lille inspirasjon-test. Altså; Fortell meg hvilket bilde du likte best på innlegget 'Inspirasjon'. Jeg forventer mange kommentarer når jeg har muligheten til å sjekke!

Ha en fin helg, selv om det er vanskelig i denne situasjonen.

 

  Postet: 22.07.2011
 • Klokken: 23:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
En grå sommerdag

Det er grått og kjedelig i dag, uff. Og jeg har fremdeles mange plikter å gjøre. Stod jo opp tidlig for å få gjort dem? Hvor fløy tiden? Jeg må visst være ganske kjedelig, ettersom jeg lager dette innlegget. Men så er det vel bare jeg som unngår pliktene. Uff, igjen :P

Her er ut av vinduet mitt, men det er ganske dårlige bilder, dessverre. Jeg har prøvd å redigere dem, men gjorde det nok litt for raskt. Haham jeg er virkelig en kjedelig person.

Nå skal jeg sette på litt musikk og rydde ferdig rommet og diverse. Det blir vel ikke flere innlegg før etter hytta og Spania, men jeg kan tenke meg til at det ikke er noen her til å savne meg :) Farevaren.

  Postet: 22.07.2011
 • Klokken: 12:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Inspirasjon

Siden jeg vil være borte en god stund nå vil jeg gjøre en ting for å få inspirasjon til å blogge igjen, når jeg komme tilbake. For ærlig talt, synet av gir ikke særlig piffen til å fortsette med dette. Men så har det seg sånn at jeg virkelig storkoser meg når jeg skriver på bloggen og når jeg tar bilder til bloggen. Vel, jeg tror bare det hadde blitt enda bedre om jeg hadde fått tilbakemeldinger på det jeg gjør :) Derfor skal jeg sette inn et inspirasjonsbilde, et collage fra bloggen Katrineaastorp.blogg.no (jeg har ikke stjelt det eller noe, ta det rolig c:), og det jeg vil er at hvem som helst som besøker bloggen skal prøve å enten kommentere en ting dere liker ved bildet, eller fortelle meg hvilket bilde dere likte best. Det er ikke så vanskelig c: Og det gjør en stor forskjell for meg! Når jeg kommer tilbake for å se hvor mange som har kommentert, håper jeg å bli overrasket :)<3Jeg likte best bilde nr. 2, sånn at dere vet det :) Det minte meg om min favorittkjole som jeg kjøpte på Tommy Hilfinger.

 

Hva var ditt favorittbilde?

 


  Postet: 22.07.2011
 • Klokken: 00:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
My Sister's Keeper & "pakke-rydde-før-reise" dagen

Jeg har visst en tendens til å lage alle innleggene på kvelden eller natten, hehe. Men det er vel fordi det er da jeg har tid og kan fortelle om hva jeg har gjort. Ingen liker å høre at jeg spiste brødskive med ost og drakk eplejuice til frokost, med mindre de trenger tips til hva å spise til nettopp det måltidet, heh. Så det er slik det blir.

I dag var vel "pakke-rydde-før-reise" dagen. I morgen drar jeg nemlig til hytta hvor jeg ikke har nett eller noe annet en sol, skjø, skog og familien. Det blir med andre ord kos. Og jeg måtte rydde litt i klesskap og på rommet mitt, det er evigheter siden. Det kom faktisk godt med, for da fant jeg et ubrukt gavekort til kinoen og endte like godt opp med å se bridesmades med Leah (veninnen min, vet dere) og pappas kjæreste. Det var en utrolig morsom film, så jeg anbefaler den vel til alle som, tja, vil se noe på kino :)

Ellers hører jeg på Rascal Flatts - My Wish og jeg skal også snart fortsette å lese på favorittboken min denne sommeren som heter "My Sister's Keeper" som er skrevet av Jodi Picoult og er helt fantastisk. Skulle du måtte velge mellom å lese denne boken og å se filmen "Bridesmades" så velg boken, den er utrolig bra, og utrolig trist. Uff.Tatt bildet selv men det er jo fra coveret, så kan nok ikke sette full copyright på denne :)

Har du lest den?

  Postet: 22.07.2011
 • Klokken: 00:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Hjemmelaget collage

Jeg og min veninne Leah har laget en egen collage som på en måte hadde temaet "lykke", ting som gjør deg lykkelig eller som skaper en koselig atmosfære. Ting vi alle liker, med andre ord. Alt vi trengte var lim, en del magasiner for å klippe ut av, papir og naturligvis saks. Her er hva vi gjorde i bilder, og sluttresultatet. Vi er bare så stolte :P

Her har vi gjort en del, men det er bare starten på "verket" :)


Nå begynner det å ta form..


Nesten ferdig :)Og ferdig c: Det ble en ganske kul collage til slutt, og veldig detaljert.


Bilde hvor man ser mer detaljer.

 

Hva syntes dere? Kunne dere gjort noe slikt selv?


  Postet: 20.07.2011
 • Klokken: 22:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Første bilde av meg

Ok, det er neppe særlig innteressant, men det er et viktig steg for meg. Dette er ikke bare første gangen jeg legger ut bilde av meg selv på bloggen, men første gang på hele internett. Og tja, det er egentlig bare litt minnerikt, hehe c:

Bildet viser jo ikke akkurat noe av meg, og man kan ikke akkurat se noe mer en håret mitt + at det er litt uklart av masse kule farger, yey.

Litt unyttig, med andre ord. Jeg er iallefall stolt!

(Bildet er til venstre for innlegget)

  Postet: 19.07.2011
 • Klokken: 16:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Comfort, is the name of the day

Ok, siden jeg hadde tidenes dårligste innlegg på bloggen i går, skal jeg prøve å gjøre det godt igjen i dag c: Dessverre har jeg litt lite inspirasjon for tiden. I da stod jeg ikke opp fra senga mi før klokken to, siden jeg bare satt og leste hele tiden, og tja, har enda ikke blitt kledd eller gjort noe fornuftig som å spise frokost (nesten middag nå, hehe) Iallefall har jeg bestemt meg for å skaffe meg selv et kick. Altså å fjerne sjokoladebarten etter kakaoen jeg har drukket, dusje og å spise noe sunt før jeg går en tur, yey! Men først skal jeg legge inn ett par bilder fra London/Paris ferien, som jeg er så sløv at jeg ikke har lagt ut noen ting om, og kom hjem for flere dager siden.

London er forresten et helt fantastisk sted. Elsket å være der, det er nå min favoritt by c: Paris var og bra, og selv om jeg egentlig kan litt fransk, forsto jeg nesten ingenting. Og det er rett som de sier. Franskmenn snakke fransk, hele tiden! Vi var på en matbutikk, og da vi spurte om litt forskjellig hjelp og sånt, pratet han bare fransk når vi svarte på engelsk. Jau, jau! Uansett, det er nydelig der, og mitt favorittsted var den nydelige parken nær Eifeltårnet, Jardin de Tuileries (husket navnet og hvordan det skrives, yey) hvor vi var i to dager i stedet for å besøke kjente steder. Det endte med at vi utsatte museum turen til Lovre til siste dagen fordi det var så fint i parken, og da det viste seg at Lovre er stengt på onsdager, dro vi til parken igjen, og skuffelsen ble snart glemt. Jaja, slutt på denne kjedelige ..teksten(?).. Her er noen bilder :)<3Humm. Det irriterer meg at bildet blir så lite, i redigeringsprogrammet er det betydelig mye større.

Well, Well. Hva syntes du?

 

  Postet: 19.07.2011
 • Klokken: 16:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Harry Potter, et fyrverkeri av en film!

(SPOILER, du er herved advart)

All was well. Yup, da har jeg sett filmen jeg også. Og må si, det var noen av de tristeste filmene jeg har sett. Helt fantastisk film, men det var bare fordi det var Harry Potter. Jeg syntes det var en liten bit som manglet, men det er nok noe som bare finnes i bøker. Det var en nydelig opplevelse. Nå venter jeg bare til å kjøpe filmen, så skal jeg nerde mine favoritt opplevelser dag inn og dag ut.

Det beste i filmen:

-  Scenene i tanketanken fra Snapes liv

- Det ufattelig, ubegripelige triste øyeblikket hvor Fred ligger på bakken, død, og familien sørger rundt. Stakkars George.

og naturligvis når Lily, James, Sirius og Lupin viser seg for Harry.

Hva er dine favorittscener?


  Postet: 18.07.2011
 • Klokken: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
London, Paris!

Jepp, jeg drar.. i morgen!! Jeg gleder meg utrolig mye, og det kommer nok til å bli fantastisk. Men da får jeg jo heller ikke blogget. Så jeg kommer med bilder og handlingsreferat etterpå, haha. Neida, men dere skal nok få deres bit også.

Har dessverre ingen bilder nå, og heller ikke noe mer og si. Til sist: Vi ses om to uker!

Random bilde fra sist sommerferie i syden (ett sted?) (c)  Postet: 03.07.2011
 • Klokken: 14:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits