StatisikkWell, well, well. Hva er dette? Utakknemlige boklesere. Dette vil jeg ha en slutt på!

Tuller. Jeg vil derimot si takk.For at dere i det hele tatt viser interesse for denne bloggen. Jeg er svært takknemlig. Som dere ser så har det vært en svær stigning fra 26 i 6 til 1 i 7. Og nå er det og en liten stigning fra 19 til 21 i 10.

Tack så mycke. (haha, svenska nordmenn xP)

Jeg vil også gi dere et lite hint til en liten hemmelighet jeg har: Jeg har nå begynt på en historie i hodet mitt. Dette er denne historien som jeg skal prøve å gi ut til Panthera Publish. Om den er godt skrevet selfølgelig :D

  Postet: 23.07.2010
 • Klokken: 23:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Vakre danmark

Jo. Jeg er virkelig blitt fryktelig glad i Danmark, og alle steinhusene, og alle de fine hagene! Gjett om jeg skal skrive en historie hvor Danmark er med en gang. Men jo, jeg tok noen få bilder når jeg var der, og når dere ser de vil dere skjønne hva jeg elsker med Danmark. Beklager at bildene ikke er så bra, men jeg hadde dårlig tid når jeg tok de fleste bildene.

Dette bildet elsker jeg virkelig. Likte virkelig himmelen. Det norske flagget som dere ser, er fra paraden. Jeg var jo i Danmark på tursnstevne.Dette bildet elsker jeg også. Det er liksom så  mye mystikk i det, på en måte.Hva syntes du om bildene?  Postet: 19.07.2010
 • Klokken: 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits