Blue and yellow

Det har vært en lang og fin dag i Sverige. Vi startet dagen på hotellrommet, jeg og Nora har et eget rom for oss selv, og gikk ned til en utrolig bra frokost. Er det bare meg, eller er hotellfrokoster generelt herlige frokoster? Jeg elsker å gå ned i en lys spisesal, ta et fat og ha uendelige muligheter å velge mellom. Elsker å kunne ta meg varme pannekaker med krem og sukker til frokost og ikke bry meg om at det er usunt fordi det er ferie, og med den fine følelsen av at man ikke trenger å rydde opp etter seg.

Vi har nærmest brukt hele dagen på badelandet her, Pite Havsbad. Egentlig skulle vi til stranden, men dessverre er det ikke akkurat sydentemperaturer. Så jeg, Nora og to venninner har fliret og plasket i vann i hele dag, haha. Det var faktisk en sklie der som var skikkelig morsom, så ja, jeg følte meg som et lite barn.

Nå for litt siden kom vi hjem fra sentrum her i Piteå, hvor vi har spist deilig pizza fra «beste pizzeria i staden», som en svensk fyr fortalte oss. Og så har vi vært en del i butikker, shopping er merkelig nok mye morsommere i et annet land (eller annen by) en hjemme, selv om det er samme Cubus og BikBok som hjemme. Har en del svenske penger, og har da kjøpt meg en ny bikini, helt vanlig, hvit, med blonder.

Ellers er Piteå veldig preget av fottball og mange, mange, MANGE folk som spiller fotball. De er over alt, og alle har på seg treningsklær, haha. Føler meg nesten litt rar som går rundt i vanlige klær og har vanlig ferie, helt uten noen form for trening.Hva er feriestestedet ditt for sommeren?

  Postet: 29.06.2012
 • Klokken: 19:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
In the forest at night

Mellom pakkingen, besøk hos venner og familie og middagsspising på restaurant har jeg nå meldt meg på en fotokonkurranse fra Canon. Jeg har meldt meg på med et bilde jeg tok disse dagene på hytta og har gitt det tittelen "In the forest at night" og håper virkelig på mange stemmer. Likevel syntes jeg det er morsomt bare å være med i konkurransen.

STEM HER

Og del gjerne på facebook, jeg har jo ikke facebook selv så har ingenting imot at andre gjør det, hihi.

Hva syntes dere om bildet?

ix8vip
  Postet: 27.06.2012
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Følelsen av ferie

Oppskrapte ben med blåmerker på vei til å få en flaskegrønn farge, sånn er det når man valser rundt i shorts og korte kjoler i både høyt gress, i fjæra og vassende i saltvannet. Følelsen av sommerferie er når du spiser sen frokost og har grillmat til middag flere ganger i uken. Det er også når man ikke har noen bekymringer, annet en at været kanskje blir dårlig til uken. Alt du tenker på er reisen du skal på, eller minnene du har fra reisen du nettopp har vært på, kort eller lang, kanskje bare en sykkeltur med blå himmel og varm bris. Jeg forbinder sommerferie med mange ting, grilling, hyttetur, familien, reise, varmt vær, og også å lese. I løpet av sommerferien kan jeg ha opptil flere leseperioder, hvor tankene mine nærmest lever i boken, selv når jeg ikke leser og gjør noe helt annet. Jeg har nettopp kommet ut av en sånn periode, hvor jeg bare har lest. Jeg leser hele dagen i solstolen, jeg leser om natten når resten av familien sover, det første jeg gjør om morgenen er å åpne boken. Jeg har nettopp vært oppslukt i boken «Tilbake til Tall Oaks», en nydelig roman om slavehandel, tobakksplantasjer, forskjellen mellom svarte og hvite og Lavinia, en hvit jente som vokser opp i en svart familie. Det er virkelig en rørende bok, og jeg skal helt klart lese neste bok som forfatteren Kathleen Grissom gir ut.
Livet på hytta har vært herlig, atmosfæren har vært avslappet, men det har ikke vært noen late dager. Vi har våknet i elleve-tolv tiden og hatt mange planer foran oss. Besteforeldrene mine har vært på besøk, med jordbær og fløte, Sankthansaften ble feiret i fjæra med grilling og stort bål med alle de andre hyttene i hyttefeltet. Jeg, mamma, Terje, Morten og Nora har tatt en lang kjøretur til Sørfolda, hvor foreldrene til Terje bor, og vi har feiret morens bursdag. En av dagene var vi også på båttur, til en strand i nærheten hvor vi grillet pølse og slappet av. Tiden på hytta har vært skikkelig deilig, og selv om været bare ble kaldere og kaldere de siste dagene vi var der, så har jeg hatt virkelig sommerfølelse. Gleder meg til å komme tilbake til hytta senere i sommer, men nå er det Sverige som står for tur.


Nå er det bare å pakke ned sakene igjen, sommerkjoler, shortser og T-skjorter, kameraet og solbriller, for alt i morgen kjører vi til Sverige. Jeg tar med Pc'en og gleder meg til å oppdatere dere om hvordan jeg har det i Sverige, jeg er veldig spent, for jeg har faktisk aldri vært på ferie i Sverige i sommermånedene. Jeg forbinder Sverige med slalom og mye snø, så det vil bli en ny opplevelse!

 Hva er dine planer for sommeren? Har du hytte?

  Postet: 27.06.2012
 • Klokken: 14:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
First day of summer

Tenk at første dag i sommerferien er her, den er nå, det er sommerferie. Det er en uvant tanke, likevel tror jeg at sommerfølelsen kommer seg snikende innpå meg nå. Herlig med fri og mange fine planer foran seg.

Selv om det er fri, ingenting jeg må møte opp på så våkent jeg relativt tidlig, av mamma som vekte meg. Jeg, Nora og mamma lagde planer om å dra på svømmebassenget, og det gjorde vi. Etter litt trening og en tur i det varme bassenget dro vi ut, vi hadde ingen planer om å være der lenge. Derimot brukte vi heller tiden på en kafe rett i nærheten av svømmehallen og spiste frokost der. Utrolig koselig med et glass juice et annet sted en hjemme. 

Nå sitter jeg og Nora på trampolinen, vi har spist mug-brownie (som rett og slett er kake man lager i mikrobølgovnen) og hoppet masse. Solen skinner for en gangs skyld, og man fryser ikke om man ikke har på seg jakke. Det er fint, det! Eneste minuset er at når vi nå sitter her og nyter sommeren så reiser tiden fra oss og vi får bare enda strammere skjema til å pakke ferdig før vi kjører til hytta.Ble ganske fornøyd med mange bildene av Nora, jeg prøver å øve meg på portrettbilder, og Nora er så ufattelig fotogen. Gleder meg til å ta enda flere bilder på hytta, hvis jeg bare klarer å finne kameraladeren!

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 22.06.2012
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Summer bucket list

Tenk at nå er det sommerferie, to måneder med ekte lykke før et strevende skoleår starter opp igjen. Jeg har tenkt til å nyte disse månedene til det fulle, med fine reiser og hodet fylt med surrende inspirasjon. Til dette har jeg laget en liten liste, jeg elsker jo å lage lister, og denne listen er over ting jeg ønsker å få gjort i løpet av sommeren. Håper jeg får gjort alt!

1. Lese fire bøker, to norske, to engelske

2. Dra til utlandet

3 Kjøpe det aller fineste klesplagget jeg kan finne i København

4. Fly høyt over skyene

5. Stå opp grytidlig og få med meg soloppgangen (eller en form for, siden solen aldri går ned her i Bodø) i alle fall en gang

6. Fullføre en novelle

7. Fortsette på Ilja-historien, en "roman" jeg har skrevet på i to år nå men ikke kommet så langt på

8. Spise masse, masse, masse is!

9. Dra på tivoli i København

10. Møte en snill person, bli kjent med en jeg aldri har møtt før

11. Få en fin solkysset hud slik at jeg kan gå i hvite, fine kjoler uten å føle at vi går i ett!

12. Ha med kamera over alt og fotografere mye fint og bli inspirert

13. Gå med skjørt og kjole så ofte jeg kan

Tretten punkter, fordi tretten er et lykketall, og fredag er min yndlingsdag, så altså, elsker fredag den trettende! Men dette er da min liste for sommeren, ting jeg håper å få gjort, og som jeg skal prøve å gjøre. Kjenner jeg blir i litt mer sommermodus av dette, hva tror du?

Hva er din Summer Bucket list?

  Postet: 21.06.2012
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Summer feeling

Så var det skoleåret over. Tror ikke helt at det har gått opp for meg enda. På veien hjem fra siste skoledag i dag så regnet det, jeg frøys, og ærlig talt føltes det mest som en etterlengtet fredag midt på høsten i kulde og drittvær. Altså ikke helt som sommer. Heldigvis har været bedret seg litt, man kan til og med se blå himmel sprike mellom de store, mørke, tunge skyene. Men jeg skal prøve å være positiv, snart skal vi til Sverige, det blir superfin sommer da. Og i morgen drar vi til hytta, håper bare at solen står høyt på himmelen, med solstråler som stryker oppover huden og gjør det varmt over alt, ute, inne og i havet. Det hadde vært fint det!

Jeg vil ut på havet med båten og fiske, jeg vil sitte ute på verandaen på hytta med lette klær og en bok i fanget, jeg vil hoppe uti havet fra bryggen og bade, jeg vil springe rundt i det høye gresset og le hele dagen, helt enkelt; Jeg vil ha sommer og sol! Rart å tenke det egentlig, når skolen offisielt har erklært sommerferie, hehe. Håper solen skinner snart, jeg er utålmodig.

Jeg gleder meg virkelig til å dra på hytta, kunne virkelig vært der hele sommerfeiren, to hele måneder, om bare vi hadde hatt internett, haha, det er sinnsykt hvor avhengig jeg er av det. Klarer meg ikke uten tumblr, blogg og lignende over lang tid, selv om det er godt å være unna det i perioder. Det er det man har hytta til! Og mye annet da.

Har du sommerfølelsen enda?

  Postet: 21.06.2012
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Melkebaren

Om noen år skal jeg sitte akkurat slik som nå, på en myk barstol ved et bord ved vinduet, på en liten kafe med utsikt mot gågaten i sentrum. Om noen år skal jeg ha en liten nett pc foran meg, og hundrevis av sider foran meg med boken min, som en dag blir verdenskjent. Haha, det er iallefall lov å drømme!

Mannen som jobbet der lagde utrolig fine hjerter i kaffen, og måtte bare dra opp mobilen for å ta bilde av det. Surt at jeg ikke tok med kamera!


Av en eller annen mystisk grunn har jeg bare vært sliten og slapp i dag, ok, kansje ikke så mystisk. Det er nok på grunn av det triste været. Er lei av regn og skyer, gi meg sommervær! Men selv om jeg går i trenings slash daffeklær så var det virkelig en boost på humøret å dra på denne yndige lille melkebaren "Cielo" og føler at jeg vil spasere ut med frisk inspirasjon..

Hva gir deg inspirasjon denne dagen?

 

  Postet: 20.06.2012
 • Klokken: 18:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Dyrevennlig sminke

Jeg er en person som ikke bruker så veldig mye sminke, og sminker meg langt fra hver dag. Likevel har jeg nå sminke, og liker å sminke meg, og da er det et spørsmål som bare har blitt mer og mer viktig for meg: Hvorfor skal levende dyr lide for at vi skal gni ting inn i huden? For at vi skal påføre sminke på fjeset, for så å fjerne det etterpå. Når man tenker på det slik er det fullstendig tåpelig, hele greia. Sminke er fint, og utrolig morsomt å drive med, så lenge sminken ikke tester på dyr! Så derfor har jeg nå gått igjennom sminkemappen min og mappen min med andre produkter som neglelkakk og tannkrem, og er faktisk helt sjokkert.

Tenk at produkter som The Body Shop, som så høylytt reklamerer for at de er vennlige mot dyr og miljø, egentlig ikke kan stå for det? The Body Shop er nemlig et merke som eies av L'oreal, og L'oreal er alt annet en dyrevennlig? Jeg går inn på den lokale The Body Shop butikken her i byen og finner et produkt for huden som sier det er miljøvennlig og ikke tester produket på dyr. Jeg kjøper dette produktet med god samvittighet. Det jeg ikke vet er at litt av pengene jeg nettopp har brukt går til eieren L'oreal, og da har jeg dermed støttet L'oreals dyretesting. Det er faktisk skikkelig ille.

Så jeg anbefaler dere å gå igjennom sminkemappene deres, finne frem en liste over dyretestingverstinger og luke ut produktene som tester på dyr. Jeg har tenkt til å forstette å bruke produktene jeg alt har, sånn som deodoranten min som er forholdsvis ny og som ikke en gang er halvtom fra Hugo Boss, men den dagen den deodoranten er tom skal jeg aldri kjøpe en Hugo Boss deodorant igjen. Så vet du det!


Produkter fra Qlinique og Dior er bra merker som ikke tester på dyr, dette liker vi!

Sminke jeg ikke skal kjøpe igjen pga dyretesting:

MaXfactor

Estèe Lauder

HR: Helena Rubenstein

Hugo Boss

Colgate (Tenkt å teste TANNKREM på dyr, det er sykt)

Vaseline Intensive Care

Lancôme

Lano

 

Sminke jeg skal prøve å holde meg unna:

Sunsilk (elsker denne sjampoen og balsamen, beste jeg har prøvd, ergelig at de tester på dyr!!)

The Body Shop

Biotherm

 

Ting som er usikkert pga forskjellige lister:

Chanel

Sunsilk

L'Occtaine

Guerlain

 

 
Produkter fra Estèe Lauder, Helena Rubenstein og Hugo Boss har jeg ikke tenkt til å kjøpe igjen, for disse er testet på dyr, fyfy!Ja, det var det. Jeg er faktisk utrolig skuffet. Særlig over sjampoen og balsamen min som jeg syntes er så bra, og nå føler jeg at jeg må ut å finne en ny en. Tenkte iallefall at jeg ville få frem dette her, for det er veldig viktig, det er så unødvendig at merker som tjener så vanvittig med penger, sånn som Lancôme, L'oreal og lignende tester på dyr, når det er mange andre måter å sjekke om produktene er bra eller ikke. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være sånn.

Ble du engasjert til å tenke dyrevennlig av dette innlegget? Vet du om noen verstinger innen dyretesting?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 20:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Red berries and melted chocolate

På værmeldingen i går meldte de overskyet og ikke akkurat sommervarme, men det er jo kanskje like greit, for da jeg gikk til skolen i dag kunne jeg bli positivt overrasket! I ensten hele dag er det vært fint vær, slapp skoledag, langball/baseball i gymtimen og utrolig koselig besøk av Tonje etter skolen. Dette er min andre dag som jeg kan bruke på å være med noen av mine beste venninner, og i dag hadde jeg og Tonje det utrolig koselig med god mat, musikk, morsomme videoer og forskjellig.

På vei hjem fra skolen syklet jeg og Tonje innom butikken og kjøpte jordbær, sjokolade og av alle ting muffinsformer! For i dag, på et av mine tumblrbesøk kom jeg over et fint bilde av jordbær, dekket med smeltet sjokolade i små former og tenkte; dette skal jeg lage! Og så gjorde jeg og Tonje det. En time senere kom vi ned til et ryddig og fint rom (pakket bort rotet mitt i all hast) med to fat, mange muffinsformer fylt med røde, store jordbær og myk, varm sjokolade og to glass med hjemmelaget iste. Tenk at mat kan være en så stor glede! Underveis i spisingen var det mange ting vi ble enig om, dette skal vi virkelig lage igjen, og at neste gang må Nora lage iste, for jeg er visst ikke like flink som jeg trodde, hehe. Så har hatt en koselig dag selv om himmelen nå er overskyet og lite sommerlig igjen.Har dere sol hjemme hos dere?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 18:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Detail work

I går kveld gjorde jeg noen små endringer på designet, ble liksom aldri 100% fornøyd sist gang. Hehe, jeg som liksom skulle holde meg til blått, jaja, nå er det nok passelig rosa igjen. Men så passer vel dette mer til sommeren som fohåpentligvis kommer nå (selv om det regner her i byen). Har også lagt inn et lite element fra Harry Potter, og liker det virkelig! Har alltid hatt lyst til å ha et fullt design basert på denne flotte bokserien (og filmene) men hadde jeg hatt det på bloggen så tror jeg nok det hadde blitt veldig misledende. Nå har jeg jo da denne rundingen på bakgrunnen, og selv om det er minimalt med Harry Potter budskap så syntes jeg det ble veldig fint, egentlig. Så med mindre dere virkelig hater det så er mitt lille Harry Potter element kommet for å bli. I tillegg har jeg fått kommentarer på at headeren jeg hadde tidligere ikke stod i stil til resten av designet, så nå håper jeg at denne er bedre. Si ifra om det er andre ting jeg kan fikse på, eller om dere har noen ideer til nye endringer!

tumblrbilde

Og ellers ha en god morgen, håper dere får en super dag og at iallefall dere har litt solskinn og varme i deres by.

Hva syntes du om den lille endringen på designet?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 07:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Høyt opp i skyene hører man motordur

På søndags morgen våknet jeg, ekstremt groggy, av at Noras mamma vekte meg med ordene "faren din står nede i gangen". Jeg var fullstendig på tur, så trøtt at jeg ikke helt skjønte hvor jeg var eller hva jeg gjorde. Sjanglende ned trappen kom jeg, i pysjen, til en litt irritert pappa. "Vi avtalte at du skulle være hjemme halv ti, flyshowet har startet", åja, det var det. På søndagen skulle jeg på flyshow, det var planen. Da var det kanskje ikke lurt å ligge oppe halve natten og prate med Nora. Men sånn ble det. Jeg fikk kommet meg hjem, fått på meg litt ordentlige klær, og med kameraet over skulderen kjørte vi til flyplassen, hvor flyshowet var. Da visste vi ikke hvor vill denne opplevelsen ville være.Flyshowet er et show som har blitt avholdt noen ganger i Bodø med noen års mellomrom, og på søndagen var det altså show, hele dagen. Flyvere med flyene sine har fløyet inn til Bodø hele uken, jagerfly, jumbojetfly, små akrobatfly, helikoptre, seilfly og til og med et slags gammeldags trefly. For å være ærlig finnes det ingen andre ord for dette en dritkult. Showet startet klokken ti og varte utover kvelden til klokken åtte cirka, men vi dro litt tidligere. Rett og seltt fordi vi var kalde, jeg var ekstremt trøtt etter fem timers søvn og det hadde regnet i to timer i strekk. Nesten over hele flyplassen var det utstilt store og små fly, racerbiler og andre biler, det var stands, og aktiviteter som crossykling, flysimulator og sånn bilkjøring, haha, husker ikke hva det heter. Sånne små biler som kjører veldig fort, aner ikke jeg, men er ikke helt min greie iallefall.

Image and video hosting by TinyPic

 Selve showet med flyene var helt vanvittig bra, og flyverne som er av verdensklassen gjorde de mest spektakulære triks. Jeg syntes virkelig synd på de som ikke har sett noe lignende. Triks som at seks jagerfly splittet opp for så å kjøre rett mot hverandre i voldsom fart og kjøre igjennom hverdandre med bare to meter fra hverandre, det er virkelig fantatsisk. Eller triks som at to svenske damer sitter oppå flyvingene når flyet er høyt, høyt, oppe i luften. En mann steg opp i skyene med flyet sitt, og pauset motorene så han rett og slett falt nedover, før han slo dem på igjen og sirklet rundt i luften, to sekunder på hver "lup" med snuten av flyet rett ned. Det er rett og slett litt sykt. Det var så mange flinke flyvere på det showet, og så mye forskjellig og kult å se at denne opplevelsen vil jeg ikke være foruten.

 

Det er egentlig få ord som kan beskrive den opplevelsen jeg hadde i går, på flyshowet. Den dagen var så lang, så vanvittig lang, og det skjedde så mye. Ute i regnet hele dagen, vått og kaldt, flydur konstant og å prøve å ta kameraet opp fra jakken i de periodene det ikke regner så veldig mye, bare for å knipse så mange bilder som mulig av det fantastiske som skjedde oppe på himmelen. Det var så mye kult og også noe veldig fint. Rolig musikk som flommet ut av høytalerne i det en ung gutt, verdensmesteren i det han driver med, som svever rundt over himmelen i sitt lange og storslåtte seilfly. Det var virkelig fint, det.

Image and video hosting by TinyPic

 Så for og si det sånn, selv om Ørlandet har tatt fra oss kampflybasen, er Bodø fremdeles flyby nr. 1!

Var du på flyshowet i helga? Har du vært på noe lignende?

 

  Postet: 18.06.2012
 • Klokken: 17:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Sunny day

I byen med lillebror - Brus - Youghurtis med jordbærstrøssel - Prøverom - Ny shorts - Rockekonsert 

Jeg har hatt en så nydelig dag, og kjenner meg bare så glad! Har gjort utrolig mye i dag, og nå ligger jeg bare ute på verandaen i den nye shortsen og singlet med en skål popcorn og et tomt brusglass fordi jeg ahr drukket det opp, hehe. Været er nydelig og det er utrolig varmt!

Har du en fin dag?

  Postet: 16.06.2012
 • Klokken: 15:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Shorts

Sola skinner og det er SÅ fint vær, seriøst, har skikkelig sommerfølelse og det er D-E-I-L-I-G! I morges klarte jeg endelig å komme meg opp tidlig (for meg å være) og klokken ti over ti var jeg ute i hagen og luket ugress, fordi pappa har lovet meg 300 kr for å ta hele hagen, noe som er fullstendig umulig. Men, men, jeg skal prøve, har lyst på penger til sommeren, hehe, is er dyrt! Løp ut til en gressplen litt unna huset mitt i bare crocks, shorts og en genser, og spiste is til frokost, herlig liv, altså! Nå skal jeg bare stelle meg, prøve å se anstendig ut og så dra til byen med vesle lillebror, trenger en ny shorts til sommeren og neste helg er jeg på hytten alt, så now is the time. Håper dere har en super sommerdag i finværet, om dere har finvær da..

Tumblr_m5f5t63wmj1rvtleko1_500_largeTumblr_m5mq2xkx8w1qfv39ho1_500_largeTumblr_m5momsinro1rv1vrmo1_500_largeTumblr_m49tg95oow1qmiswlo1_500_large

Inspirasjon til shorts, haha. Lurer på hva jeg kommer hjem med, eller om jeg kommer hjem med noe.

Har du shorts til sommeren?

  Postet: 16.06.2012
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Hva syntes du jeg skal gjøre med rommet mitt?

Annenhver uke, når jeg er hos faren min, så er jeg minimalt på soverommet mitt. Jeg går ned på kveldene, sover, og går opp igjen neste morgen, uten noen planer om å komme ned igjen før dagen er omme. Men nå ønsker jeg en forandring, jeg er ganske lei av hvordan rommet mitt ser ut og vil totalforandre det. Nye farger, ommøbølering, andre møbler, ja, ganske mye. og da lurer jeg på om du har noen gode ideer til hvordan jeg kan ordne på rommet, og til det har jeg laget en liten video.

Har du noen ideer?

  Postet: 15.06.2012
 • Klokken: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tiden flyr når man har det fint

Det er så fint når man tror man har lite å gjøre om dagene, sånn at det nesten heller over til å bli kjedelig, så får man en overraskende telefon fra noen man ikke hadde tenkt på, så plutselig har man mange planer og mye fint å se frem til. Sånn var det i dag, Nora ringte og kom innom etter skoletid, det var kjempekoslig syklet bort til butikken og kjøpte to mangoer, en til hver, en boks med friske bringebær og en herlig youghurt is med et trekk av bær, som Nora insisterte på at jeg skulle kjøpe. Det er jeg glad for, for den var virkelig god, en klar favoritt for sommeren! Vel hjemme satte jeg og Nora oss på gresset, spiste is og skjærte opp hver vår mango og spiste med kniven. Det var synd at tiden var så knapp, Nora måtte dra nesten med det samme siden hun skal reise bort i helgen. Men det betydde at jeg fikk bringebærene helt for meg selv, hehe. Ser på klokken nå og ser at tiden har fløyet nærmest ut av vinduet. Solen skinner, det var kjempekoselig med Nora, skoledagen var avslappet og helt ok og jeg har laget en bitteliten videoblogg som jeg sitter og redigerer nå. Kom nemlig på noe på vei hjem fra skolen og tenkte jeg skulle lage en video av det, så vi får se, da.

Hva har du gjort på denne fredagen så langt? Hva er din favorittis for sommeren?

  Postet: 15.06.2012
 • Klokken: 18:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Flowertree

Te, tvtitting, film, pianospilling og skolearbeid er ord som kan beskrive dagen i dag. Det har vært en rolig og ekstremt behagelig dag. Jobbet litt med et naturfagsprosjekt etter skolen, spiste deilig wok hos Tonje krydret med masse, masse karri, og dro på pianotimen min. Er stolt over å endelig ha lært meg Fur Elise ordentlig på piano, uten bokstaver (kan jo ikke noter så bruker fingerbokstaver) og uten hjelp. Så nå har jeg iallefall lært meg en sang på disse to årene med pianotimer, haha, jeg lærer ikke så fort, og er fryktelig dårlig til å øve. Etter pianotimen har jeg kost meg hjemme med den herlige teen som vi kjøpte for noen dager siden som jeg også drakk i går, og sett på The Big Bang Theory, haha, det er et så morsomt program, men ekstremt slitsomt i lengen.. Som de prater! Nå har jeg nettopp trykt meg over til en Canal+ kanal og ser på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, LYKKE! Så herlig å se Dobby, Hermione og de andre igjen, selv om jeg nesten ser dem hver dag, gjennom bilder på nettet, hehe, for en nerd jeg er.


Nå kommer snart Tonje innom, bare for å slappe av, håper vi kan fortsette å se film. Er virkelig slapp disse dagene, kroppen har tatt fullstendig sommerferie, selv om været ikke skulle tilsi det, det regner i ett sett, kun avbrutt av overskyet eller glimt med sol.

Gleder du deg til sommerferie?

 

 

  Postet: 14.06.2012
 • Klokken: 19:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Feels like home

Etter at jeg fikk en kommentar fra Ingvild om sangen "Feels like home", har jeg lullet meg inn i en slags melankolsk tilværelse hvor jeg mimrer tilbake til den nydelige boken "My Sister's Keeper". Ettersom denne vakre sangen er fra filmatiseringen av boken. Har en stor tekopp ved min side fylt med herlig rød jordbær og vanilje te, en av mine favoritter og lytter bare til Edwina Hayes myke stemme som flyter inn øregangen via ørepluggene mine. 

Husker da jeg leste slutten på "My Sister's Keeper", hadde rundt 150 til 200 sider igjen og la meg godt til rette i sengen min på hytta. Da jeg bladde rundt og begynte på siste kapittel tenkte jeg inne i hodet mitt "nei, nei, nei", det var som om noe var i gjæret, noe fint kanskje, en lykkelig slutt, eller det motsatte. Alt før jeg leste de siste setningene begynte jeg å gråte, tårer sildret ned kinnene og jeg kunne ikke stoppe de. Da jeg klappet sammen boken for siste gang gjennom leseprosessen klemte jeg den hardt inntil brystet og la meg i fosterstillig og bare gråt og gråt og gråt. Mamma sin kjæreste kom inn etter en halvtimes tid, for å finne meg hulkende i senga. Han ble jo naturligvis helt bestyrtet, hva hadde skjedd? Jeg prøvde å forklare han gjennom hulkene "Det var ikke sånn den skulle ende, det var ikke sånn det skulle være, det er feil, bare så feil!" og gråt i enda en halvtime til hulkene til slutt stilnet. Den boken der, den var faktisk bare helt jævlig trist. Beklager ordspråket, men det er det eneste som kan beskrive det. Uff. Men fremdeles en vakker bok, og så veldig, veldig bra! Anbefaler deg å søke opp "My Sister's Keeper" på google og finne boken, dra en tur til biblioteket eller nærmeste bokhandel og skaffe den. Sett deg ned, ha en god kopp te, eller noe annet å drikke eller spise, og bare les. Jeg lover deg en fantastisk leseropplevelse.Something in your eyes, makes me want to lose myself

Makes me want to lose myself, in your arms

Something in your voice, makes my heart beat fast

Hope this feeling lasts, the rest of my life

 

It feels like home to me, it feels like home to me

it feels like I'm all the way back, where I belong

Har du lest "My Sister's keeper", eller sett filmen? Hørt denne fine sangen før?

  Postet: 13.06.2012
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Run away with me

Bukse fra Cubus Genser 199,- fra Cubus Sko Converse

Det er en frihet å ta bilder med kamerastativ og fjernutløser, elsker det! Så mye enklere, og morsommere. Trykker på den lille knappen og gjør masse tull foran kameraet, hehe, det er skikkelig gøy. I går fikk jeg jo denne genseren som dere vet, og liker den skikkelig. Den er så myk på innsiden og virkelig kul. Jepp, jeg digger den. Og kjempetøff med converse og hestehale, etter min mening. Endelig et bilde på bloggen med meg med briller. Bruker jo briller hver dag, med mindre det er helg og jeg ikke trenger dem, blir jo sliten av å ha dem på også, men vanligvis tar jeg brillene av før jeg tar bilder til bloggen. Vet ikke helt hvorfor, har bare blitt sånn. 

Hva syntes dere om klærne og bildene? Bruker dere briller?

  Postet: 13.06.2012
 • Klokken: 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Forrest freaking Gump

Lærerne våre ga oss oppgaver for flere uker siden, og NÅ, etter mange utenom det vanlige skoladager, ja nå skal vi ha alle disse fremføringene, innleveringene og samtalene om ditt og datt. I tillegg har hodet mitt tatt fullstendig sommerferie, så jeg henger ikke med i det hele tatt. Vi har en gruppesamtale i morgen om filmen Forrest Gump, som jeg har skrevet om for lenge siden på bloggen, og alt skalforegå på engelsk. Jeg fant ut nå, klokken 9 at jeg skulle øve. Så sitetr jeg og gjør det da. Siden resten av dagen har jeg for det meste sløst bort, trist det, egentlig, har ikke gjort noe som kommer til å ha betydning for noen eller noe, så sånn er det.

Men med all den tiden foran dataskjermen har jeg nesten fullført redigeringen på en video av mange klipp fra Cheerleading showet, som jeg tenkte at jeg skulle poste den. Også har jeg spist herlig, forfirskende vannmelon!

Og i treningsbuksa med fett hår og skitten genser svingte jeg en kort tur innom City Nord, Sølvi skulle innom en bokbutikk, og på kjøpesenteret fant jeg ut at det var 30 % rabatt på alle klær inne på Cubus. Så gjett hva jeg fikk meg? En ny genser! Kjempemyk og fin var den også. Gleder meg til å bruke den til shorts, jeans eller bare som kosegenser.

Nå, før jeg sier god kveld må jeg bare si tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg ser dere, dere som kommer tilbake hele tiden, Ingvild, Sarah, Ingeborg, Lyra, Birgitte, Marthe Eline og alle dere andre som jeg vet leser bloggen min men som jeg ikke nevner her i frykt for å glemme noen, TUSEN TAKK! Jeg blir bare så utrolig glad at jeg må uttrykke det, og selv om jeg tror dere aldri vil skjønne hvor utrolig mye jeg setter pris på det, så nevner jeg det likevel, dere gjør at dette blir så uendelig mye mer morsomt å drive med! Så takk, igjen.

Har dere mange fremføringer og innleveringer på skole i siste liten før sommerferie?
  Postet: 12.06.2012
 • Klokken: 21:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Å lukte bål

Det er mange lukter som er veldig fine. Lukten av nyklipt gress på en varm sommerdag, lukten av blomstre og lukten av en person du er veldig glad i, sånn som lukten bare bestemor har. Å lukte bål er ikke en av disse luktene. Når det er et bål i nærheten, og det er sol og du pølser på et grillspyd eller marshmallows, da er det en kjempefin lukt. Men når du kommer hjem, sliten, lei av naturen og bratte, bratte, nedover og oppoverbakker med ben som værker så mye at du har lyst til å amputere dem. Da er det ikke en fin lukt. Skoledagen var ok, kjempemorsomt å være med Filip, Carlotte, Even og Tonje, men lærere som kjefter på deg fordi du går deg vil i skogen og de ikke gadd å vente på deg, det var ikke så morsomt. Heller ikke de forbannede bratte stiene og sko som er knytt så hardt at du stopper blodsirkulasjonen bare sånn at de ikke skal gli av deg. Haha, jeg er faktisk veldig takknemlig for at det er over, og selv om det var en fin tur, og jeg sikkert kan gå opp og ned det fjellet igjen, så vil jeg ikke gjøre det med lærerne og skoletrinnet på slep. Ja, så var det ikke helt på slep da, de var jo tross alt milevis foran oss.

Hva er dine favorittlukter?

 

  Postet: 12.06.2012
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
All I can do is be me, whatever that is

Noen sanger jeg hørte for første gang i dag, eller for første gang på lenge, og syntes var virkelig fine: 

Lenka - The Show

Janet Devlin - Your SongEn blanding av blomster, antrekksbilder, selvdiggerbilder og litt stilig også siden blidene er kornete og litt spesielle! Hehe. Eller hva er din mening?

Snart sykler jeg til en hall her i byen med Tonje for å se på et cheerleadingshow, egentlig er det bare vanlig opptreden fra en treningsgruppe i byen, men vi tenkte vi skulle ta en tur. Har egentlig litt lyst til å starte på cheerleading, savner turning så veldig! Har gått på turn i mange, mange år, men sluttet på grunn av dårlig miljø og startet på volleyball med vennegjengen. Etter tre år er jeg fremdeles livredd for ballen og har ikke noe særlig god spenst, vet ikke helt om det er min greie. I tillegg er jeg sikker på at treneren rett og slett ikke liker meg, nylig fortalte han meg at jeg ikke er opplegger lenger (det eneste jeg får til innen volleyball) og at jeg burde skjerpe meg til neste sesong. Dessverre har jeg prøvd nå i alle årene, og jeg blir bare ikke bedre, haha. Så vi får se!

Har du hørt noen fine sanger i det siste?

  Postet: 11.06.2012
 • Klokken: 17:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
The sky is the limit

Halve tentamen i dag gikk til å hvile øynene mine ut vinduet, hvor en gigantisk, kritthvit, myk sky svevde, rett i nærheten. Det var egentlig ganske sinnsykt. For den var så stor, og himmelen var så blå, kontrasten var interessant. Etter jeg kom hjem har jeg slappet av og trykket meg gjennom tumblrblogg etter tumblrblogg og trykket alt for mange ganger på knappen "reblog", det er så masse fint! Vakre bilder, og nydelige sitater. I tillegg har jeg kjørt bort til byen igjen, hvor skyen svevde over fjellet, og fotograferte den. Den store skyen var ikke like stor nå, men har iallefall bilde av den, og minne i hodet av den virkelige størrelse, hehe.

Her ser dere den fine skyen bak hustakene. Den var fem ganger større da jeg satt på skolen under tentamen.Det er så irriterende når man tar et bilde også når man kommer hjem så finner man ut at fokusen er en anelse feil. Argh..

Har du sett en så stor og hvit sky før?

  Postet: 11.06.2012
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Monday comes too soon

Jeg skulle ønske at jeg kunne knipe øynene mine hardt igjen og legge meg ned i fosterstilling så skulle tiden ha stoppet. Men den vil den ikke. Alt jeg gjør nå, tar av tiden min, klokken tikker av gårde og det er så alt for sent allerede. Det er så mye jeg må gjøre, vil gjøre. Og mandag kommer, så alt for fort. Fy, som jeg gruer mer, det skulle ikke vært lovlig. Det er ikke egentlig så mye jeg gruer meg til, av selve tentamen. Jeg har visst lenge at den kommer. Det er bare det at jeg vil utsette de, og utsette den, og utsette den, og bare unngå den for alltid. Men det kan jeg ikke, og i morgen sykler jeg til skolen, vel vitende om at jeg har fem timer med bare teite matteoppgaver som er viktig for karakteren foran meg. Og jeg liker det ikke.

Dagen i går var såå fin, og jeg glemte for et øyeblikk hele tentamenen. Så jeg fikk ikke gjort noe matte da heller. Vel, vel.. Jeg koste meg iallefall, jeg gjorde noe ut av dagen, jeg levde. Tonje, Nora og jeg fikk sett filmen "One Day" og spist jordbær og marsmhallows dyppet i smeltet sjokolade. Filmen var så... lik boken. Helt lik faktisk. Og selv om jeg ikke gråt da jeg leste boken, eller da jeg så filmen så ble jeg så utrolig trist. Og da rulleteksten kom så flommet tårene. Jeg begynte virkelig å hulke, og Nora og resten av familien stod rundt meg og lo og pekte. Men hallo, den historien er så urimelig trist, det må være lov å gråte. Også blir jeg veldig følsom av filmer, gråter hver gang det er noe trist.
Alle bildene ble tatt i går, av meg // Canon Eos 600D // SIGMA 50 mm 1:2.8 DG Macro // Copyright

Hva syntes du om bildene? Hvilket bilde likte du best?

 

  Postet: 10.06.2012
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Husmor for en dag

Nå har mamma og Terje forlatt meg alene her hjemme med de små ungene, og jeg er husmor for en dag. Haha, neida. Jeg, Nora og Morten er hjemme alene siden mamma og Terje er på et årlig sykkelritt som varer i flere timer, og siden jeg er eldst så fikser jeg middag og alt slikt. Vel, er ikke mye å skryte av. Snart skal jeg hive en grandiosa i ovnen og dekke på bordet, kommer nok til å herse Nora rundt å få henne til å hjelpe meg. Og å hjelpe meg, det betyr å gjøre all jobben. Flink mamma! For en dag iallefall. Nei, jeg tror ikke jeg er klar for å være 30 år enda, men unger og hus å passe på. Selv om jeg gleder meg. For det er ganske vanskelig å ha venninne på besøk og fikse klar til mat og underholdning for kvelden. Nå nettopp kom jeg og Tonje hjem på sykkelen, etter å ha lett hele byen rundt etter ferske jordbær og sjokolade vi kunne smelte, så skal jeg, Tonje, Nora og lille bruttern sette oss ned foran sofaen i kveld og se på One Day og spise jordbær dyppet i smeltes sjokolade. Koselig! Før det blir det pizza for meg, Nora og Morten foran en annen film, jeg tror det er American Pie nr. 5, men er ikke helt sikker, jeg bare lot dem leie den siden de syntes den er bra, jeg var bare lykkelig over å holde "One Day" i hendene. Hehe.

Og selv om pappa minner meg på alt for ofte at på mandag er det mattetentamen. Så har jeg virkelig ikke lyst til å sette meg ned å øve. Jeg tror den følelsen jeg har i kroppen minner mest om likegyldighet. Jeg har vært så usannsynelig redd for denne prøven så lenge. Og hvert år rett før tentamen har jeg vært fylt med panikk. Men nå, nå bryr jeg meg rett og slett ikke. Jeg tror iallefall ikke det. Kanskje redselen velter over meg mandag morgen og en stemme i hodet skriker til meg "HVORFOR ØVDE DU IKKE!?!", men akkurat nå er jeg helt rolig. Mattetentamen kommer, og den går. Karakteren jeg får er ikke så viktig uansett, det er tiende som gjelder. Håper iallefall å få litt tid til å klemme inn en halvtime hvor jeg setter meg ned og ser over notatene mine og litt i matteboka, så frykt ikke, pappa. Jeg har ikke tenkt til å komme på mandagen uten å en gang ha åpnet boken.

Er du alene hjemme i dag? Hvilke følelser sitter du med rett før en mattetentamen?

  Postet: 09.06.2012
 • Klokken: 18:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Helt nytt utseende

Det var dette jeg gjorde på datamaskinen i går, og forsåvidt de siste ukene. Jeg har brukt så ufattelig mange timer på det nye designet at det nesten er litt sykt. Men nå er det her, endelig. Og det er helt ulikt de jeg har hatt tidligere. For dere som har fulgt med bloggen min ganske lenge vet dere at jeg har hatt veldig rosa design og at jeg har hatt samme header i ett og et halvt år. Så nå var det virkelig på tide med noe nytt, og jeg har gått for noe blått og enkelt nå. Jeg syntes det er en stor overgang og jeg kjenner jeg savner det gamle designet selv om jeg er lei av det, så det kommer til å ta litt tid å bli vant til det, men jeg er fornøyd så jeg tror det skal gå bra!


Så her ser dere virkelig den drastiske forandringen, det er rart å tenke at "dette er min blogg, sånn ser den ut", men det er jo en fint design, er det ikke? Jeg har lagt til en tumblrknapp til venstre som ikke hørte til gratisdesignet, denne knappen fører deg til min tumblr. I tillegg har jeg fått en enkel og fin header fra Kapowi. på headerplease.com, en genial nettside. Kapowi. er virkelig flink til å lage headere, så valgte denne fremfor de andre. Noe av det jeg syntes var mest genialt, egentlig, er knappene som jeg har laget til "blogger jeg leser", jeg syntes det var en ryddig og fin løsning. Hva syntes du? Nå håper jeg bare dere liker designet.

Hva syntes du om det nye designet? Hvilken design likte du best, gammelt eller nytt?

 

  Postet: 09.06.2012
 • Klokken: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
10 filmer jeg vil se

Herregud, så sent det er. Familien har lagt seg. Burde kanskje sove, men dette er ganske nært tiden jeg har lagt meg i det siste, så sitter i stua og er LYS. VÅKEN. Så, familie som leser dette innlegget: Ikke se på klokkeslettet for når jeg la ut dette innlegget. Takk. Jeg fikk bare en ide fra bloggen Sarajane.femelle.no, hun hadde en liste over hvilke filmer man burde se denne tiden, og da jeg fant ut at jeg også hadde lyst til å se disse filmene så jeg skulle skrive noe ut i fra det.

Snow White and the Huntsman 

Mirror Mirror

The Amazing Spider-Man

The Lucky One

The Vow

The Twilight Saga - Breaking Dawn part II 

The Perks of being a Wallflower

Battleship

One day

The AvengersDen første filmen på listen, "Snow White and the Huntsman" så jeg jo i dag og den er ferskt i minnet. For en bra film! Og skikkelig bra spilt av Kristen Stewart. Er virkelig glad for at jeg dro på den kinoen. Derfor kan jeg nok krysse av den fra listen.

Neste er "Mirror Mirror", som jeg skal leie eller kjøpe når den kommer ut, skulle faktisk se den på kino med Sølvi, men da vi sjekket fant vi ut at den nettopp hadde sluttet å gå, surt. Dette er en film som også er basert på Snehvit, akkurat som filmen jeg så i dag, bare helt annerledes utført. En morsom film uten den fantasy-spennende-kriging-blod faktoren, om du skjønner?

Så er det "The Amazing Spider-Man" som jeg så på reklame rett før kinoen, da brøt jeg ut "Den skal jeg se!", så der ser du, har lyst til å se den og! Det er da en film om Spider-Man, bare med andre skuespillere og annen historie en de vanlige Spider-Man filmene vi kjenner til.

"The Lucky One", har faktisk ikke hørt om den, så måtte jo søke den opp nå og det viste seg at den skulle ligne litt på "The Vow" som er neste på lista, så tar den i samme slengen. "The Lucky One" har Zac Efron som skuespiller av en av hovedkarakterene, og det er jo bare gamle minner tilbake til "High School Musical", hehe. Men jeg tror det kan være en søt film , jeg elsker jo sånne filmer, koselig og romantiske, sånn som "PS. I love you", likte virkelig den filmen. "The Vow" høres ut som en virkelig søt film, om at kvinnen mister hukommelsen og mannen hennes må vinne tilbake kjærligheten hennes, typisk klissegreier som jeg liker.

Det føles totalt ut som om jeg har sett "The Twilight Saga - Breaking Dawn part ||", men så er det jo bare det at jeg har lest boken og sett første del av filmen, så jeg gleder meg jeg! Twilight er jo en så nydelig bok, og historien er jo bare så genial og vakker. 

Jeg husker da jeg sa til Sølvi at jeg skulle lese boken "Perks of Being a Wallflower" før jeg så filmen, fordi Emma Watson spilte i filmen, og da MÅTTE den jo være bra. Likevel har jeg ikke lest den, rett og slett fordi jeg lest omtaler om at den var mørk og ja.. jeg vet ikke, den bare minner meg sånn om "13 reasons why" og det er en bok jeg ikke trenger å lese igjen (selv om boken 13 reasons why er skikkelig bra). Så jeg er nok feig og ser filmen først, ærlig talt ble jeg jo mest interessert på grunn av Emma Watson, hun er jo en av mine store forbilder, har bilde av henne på veggen på rommet, sammen med J.K Rowling. 

"Battleship" har jeg heller aldri hørt om, har du sett den? Virker som en film jeg kommer til å se i lag med Pappa og Morten, på en av de guttekveldene hvor jeg er inkludert.

Og så er det jo "One Day", herregud, leste jo ut boken i går, og den er bare fin. I morgen (eller det blir jo i dag, det er jo langt over midnatt) så får dere en liten overraskelse. Jeg har nemlig laget anmeldelse av boken, PÅ FILM. Er helt utrolig spent, aldri gjort noe sånt før og det føles ut som å hoppe utfor et stup, bare litt skumlere, nesten. 

Sist men ikke minst, "The Avengers", før pleide jeg å blande det med "The Fantastic Four" og ærlig talt gjør jeg det fremdeles, for jeg var en av de som så på "De fantastiske fire" og "X-men" på Disney Channel, animert, naturligvis. Jeg syntes det var skikkelig bra, jeg. Men nå skal jeg få sett "The Avengers", og forhåpentligvis slutte å blande disse uvanlige menneskene AKA superhelter, hehe.


Nei, nå skal jeg komme meg i seng, det er tyve minutter siden jeg lovte mamma å legge meg, hun ligger og sover søtt. Og jeg tror jeg begynner å bli trøtt jeg og, det kan man merke på hvordan jeg skriver. Mest sansynlig kommer jeg til å våkne i morgen, lese dette innlegget og tenke "Oh God, Why?"

Har du sett noen av disse filmene?

 

  Postet: 09.06.2012
 • Klokken: 00:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Får ikke gjort noen ting

Jeg skulle være flink i dag. Jeg skulle RETT hjem, sette meg ned og gjøre matte. Forberede meg skikkelig til tentamen på mandag. Og da Tonje spurte om hun kunne være med  var det greit, for vi var helt klare på at vi skulle virkelig PUGGE. Så kom vi hjem, og vi skulle bare hoppe litt på trampolina, og etter det måtte vi jo se på det nye kameraet mitt, og filme litt, og ja.. Dere ser hvor historien ender? Jeg har ikke gjort noen ting i dag. Og jeg er ikke annet en kjempeskuffa over meg selv, jeg er bare i så fælt helgemodus, haha. Typisk å begynne med prøveøvingen på en fredag.

Iallefall, jeg og Tonje fikk laget en fin liten video, egentlig var jo meningen å poste den på bloggen, men ærlig talt er den en anelse litt for flau og dum til å publiseres, så jeg vet ikke helt. Som jeg sa i videoen "De e så mye teit hær, filma i 30 minutta også blir det bare 2 minutta med video", så dere kan se, det blir en del sletting, kutting og endring. Hehe. 


Uff, herrefud som tiden flyr. Det er under en time til jeg, Tonje og Margrethe skal være nede i byen inne i kinosalen og se "Snowhite and The Huntsman" og jeg skal spise, rydde opp rotet jeg har laget i dag og så hadde jeg tenkt til å skrive om det nye kameraet. Det er ufattelig at klokken har tikket av gårde så fort, det føles ut som det er en time siden jeg satt hengslengt i en stol på skolen og så på en film om den Lutherske Kirke og Martine Luther og tenkte "Drep meg, drep meg nå" Jaja, sånn kan det gå.

Hva har du gjort i dag?

  Postet: 08.06.2012
 • Klokken: 17:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Overnatting

Etter at jeg kom hjem fra overnattingen har jeg bare vært helt sinnsykt sliten. Jeg sjanglet inn døren med hele oppakningen og la meg rett ned på sofaen, ør i hodet og rett og slett drittrøtt. Etter den lange sykkelturen hjem har jeg bare ligget på sofaen og ikke gjort noen ting. Lest ut boken min "En dag" og sett filmen X-men Last Stand, jeg har ikke kommet meg i dusjen enda, og vært for sliten til å åpne lokket på PC'en. Eneste gangen jeg kom meg opp av sofaen var da pappa kom med kameraet mitt som han har hentet på postkontoret. Det har endelig kommet! Så nå blir det videoblogg hver dag og ingen innlegg med tekst, hoho, neida. Bare tuller (du ler deg skakk nå, hva? Jeg ER så morsom)

Ellers har jeg bare sittet igjen med et smil om munnen og gode minner etter overnattingen, det var så BRA. Ble så positivt overrasket over hele greia at jeg nesten ble svimeslått. har hatt det så koselig med grilling, vassing i vannet og å ta bilder. Har tatt så mange bilder, over 400! Dessverre kan jeg nesten ikke poste noen av dem her på grunn av at det mest sannsynelig ikke er greit for klassekameratene mine. Men, men, Tonje er jo en ivrig gjest her på bloggen, selv om fåtallet av bildene jeg tok var av henne, hehe. 

Ja, overnattingen har virkelig vært fin. Det var utrolig fint vær nesten hele tiden og jeg fikk pratet med folk fra min klasse og den andre vi reiste med som jeg vanligvis aldri har noen kontakt med, og var i godt humør hele tiden. Kanskje utenom da jeg endelig hadde sovnet i den ufyselige soveposen (ja, jeg hater å sove i sovepose) og plutselig ble vekt av en medelev som ristet i teltet MIDT PÅ NATTEN og ropte "Heeey, er det noen som har potetgull, eller?" og vi (jeg og Tonje) måtte rope tilbake med grøtet stemme "Nei! Og du vekte oss", jepp, litt småirriterte.

Nei, nå skal jeg komme meg i dusjen. Kjenner meg fremdeles ganske sjaber, og har jo fremdeles skole i morgen og en mattetentamen på mandag, eller som T-skjorten til Sigurd over her sier "Shitday"

Har du vært på overnattingstur med klassen din før?

 

 

  Postet: 07.06.2012
 • Klokken: 20:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Orange juice and ice cubes

Jeg vet ikke helt hva det er, noen ville vel sagt at jeg nesten skriver for mye på denne bloggen her, jeg bare syntes det er så gøy! Hver dag tenker jeg på hva jeg vil skrive om, om det er et lite spesielt øyeblikk så vil jeg skrive det ned, kanskje det kan brukes til noe. Også planlegger jeg langt frem i tid hva jeg vil skrive om. Noe som kanskje er litt synd er at når jeg først setter meg ned med datamaskinen på fanget så blir jeg plutselig så kritisk å tenker "det kan jeg ikke skrive om, nei, uff, det kan jeg heller ikke skrive om " eller "så teit ideen min egentlig var" også blir det ikke noe av. Som oftest så skriver jeg om noe "trygt", hverdagen min, hva jeg spiser, sånne litt fine ting også, men ellers er alt bare samme greia. Rett og slett for at jeg forkaster alle ideene mine. Også er jeg litt redd av meg. Tør ikke å ha noe videoblogg, eller noen spørsmålsrunde eller lignende. Jeg må kanskje bli litt tøffere, gjøre litt flere ting, få litt variasjon. Jeg tror kanskje det kan gå. Nå når jeg snart får kameraet mitt har jeg lyst til å lage en videoblogg, å anmelde en bok. Jeg vet ikke helt hvilken bok enda, tror kanskje det blir "En dag" eller hele serien "The Morganville Vampires", hva syntes dere?Hun trippet over gulvet med bare tær, tærne berørte det kalde gulvet, sveipet over det tynne laget med støv som lå der, nesten som det hørte til. Hun sjonglerte et brett med fat på og to glass stablet oppå hverandre. Ved å bruke den ene armen og dytte brettet inn til brystkassen klarte hun å befri den andre armen for å åpne døren. Hun trykket håndtaket lett ned og gikk ut på terrassen utenfor. Uten å se rundt seg satte hun brettet med fatene på og de to glassene. Hun satte det ene glasset ved siden av der hun stod, med den ledige stolen rett under henne, og det andre glassen rett overfor henne, uten å se opp og møte blikket hans. Sakte satte hun seg ned, og som om hun ikke kunne drøye det uungåelige noe lengre så løftet hun blikket og så rett inn i de grå øynene hans. Hun prøvde seg på et bredt smil, men det ble som en søt endring i ansiktsuttrykket hennes. Hele kroppen hennes låste seg, bare vinden som rusket i håret hennes og hjertet hennes som banket fort. Dunk-dunk, dunk-dunk. Hun så at han gjengjeldte smilet hennes, bare varmere, mer kontrollert, på en så perfekt måte. Og hun kunne ikke unngå det, det var nesten som om hele henne ble fylt med kjærlighet igjen, selv om hun var sikker på at det ikke var mulig å fylle mer, det var fullt, det rant alt over. Hun bare elsket han så mye.Bare et lite utdrag jeg skrev akkurat nå faktisk, det var egentlig ikke planen, jeg fikk bare en ide da jeg gikk og hentet glasset mitt med appelsinjuice. Sånn ble det da, når jeg hadde noe foran meg å skrive på. Nå sitter jeg med kroppen lent bak i sofaen, solen stråler ute og jeg vil egentlig ut med PC'en på fanget men det er så lyst at jeg ikke klarer å se skjermen. Mine to giflar som jeg hadde varmet i ovnen og hadde på et fat ved siden av meg i sofaen er spist opp, og isbitene i glasset mitt med appelsinjuice begynner å smelte.

Hva syntes du om det lille utdraget mitt?

  Postet: 05.06.2012
 • Klokken: 16:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Be nicer to people

Da var tentamenen min innlevert, to og en halv side med sakpreget tekst om hva jeg syntes er grensen mellom spøk og alvor. Jeg har sittet siden klokken halv ni i morges med dette og syntes det er ganske formidabelt at den første tanken min etter jeg hadde levert var "åh, nå har jeg lyst til å skrive et innlegg på bloggen", haha. Nå skal jeg snart begynne å sykle tilbake til mamma igjen, jeg får virkelig igjen for at jeg slappet så mye av i går, så i  dag må jeg pakke alt. Telt, regnklær og turmat, det er nemlig turdag for trinnet mitt i morgen, og vi skal overnatte på en campingplass fra onsdag til torsdag. Jeg syntes det er latterlig, og gleder meg egentlig ikke i det hele tatt, men jeg får bare pakke og dra, det er ikke annet å gjøre.

Om jeg lager en til T-skjorte med trykk for å vise dere (det var jo noen som hadde veldig lyst på en sånn DIY) så skal jeg lage en T-skjorte med samme trykk som bidlet over her. Kanskje bare skrive "Be nice" i stedet for, for å forkorte det litt. Vi får se, kanskje jeg gjør det, for har litt lyst på e T-skjorte som er litt lang med det trykket, i forskjellige fargenyanser, så tror det hadde vært fint.

Hva syntes du om den ideen?

  Postet: 05.06.2012
 • Klokken: 14:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Skrivedag

Good morning! Nå skal jeg sykle bort til pappa, må nok begynne å komme meg igang med skrivingen. Uff som jeg gruer meg, selv om det sikkert blir helt fint, sånn egentlig, og MYE bedre en å sitte inne på et støvete klasserom i tusen timer og skrive på en treig PC uten ordentlig mus. Såå, jeg skal ikke klage (selv om jeg kommer til å gjøre det uansett, men hey, jeg er født sånn)
Inspirasjonbilder fra Lookbook for dagen, etter skriveøkten min skal jeg heldigvis ut og nyte det fine været! Til da, er det noen som har noen ideer til en artikkel om grensen mellom spøk og alvor? Jeg tar gjerne imot litt tips.

Har du hatt skriveøkt hjemme før?

  Postet: 05.06.2012
 • Klokken: 08:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Sea shell and ocean

Ikke fult en innsjø, eller et hav, men begynnelsen på det. I dag var vi på stranden, jeg, mamma, pappa og laget selvfølgelig. Vi pleier å gjøre det hvert år, det har blitt en tradisjon på laget. Det fineste har vært at de årene vi har gjort det har det alltid vært fint vær, og i dag var det superfint vær, 17 varmegrader og alt! Det er en liten øy utenfor stranden, og når det er fjære så er det steiner man kan gå på, det er kjempefint å gå der og bare legge seg på gresset og se opp i solskinnet, selv om det siste der kanskje ikk er så lurt.

 

Dagen i dag har ikke vært annet en fin, jeg har bare slappet av og kost meg. Med gode venner, laget, familien og sinnsykt fint vær! Selv om jeg kanskje skulle ha gjort litt skolearbeid, ettersom jeg har norsktentamen i morgen. Likevel blir det ikke en vanlig tentamen siden streiken herjer og jeg ikke kan gjøre det på skolen. Dermen blir det en egen liten skriveøkt hjemme, jeg har fått oppgavene og må levere til i morgen klokken kvart over to. 

Nå sitter jeg og ser på Touch, en tvserie, og skal snart legge meg i senga og lese litt i boken "En dag", jeg er snart ferdig og kan ikke vente med å lese slutten! Og bøkene mine som jeg bestilte på nettet har kommet, så da blir det mer lesing, hehe.

Hva syntes du om bildene?

 

  Postet: 04.06.2012
 • Klokken: 22:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Fin skoledag

Den fineste skoledagen er fraværet av en skoledag, hehe. I dag syklet jeg til skolen litt før halvt tolv og hadde verdens korteste skoledag, på under en halvtime, med litt info om streiken og overnattingsturen på onsdag. Også var det fri! Jeg, Mell, Tonje og Charlotte begynte å gå mot byen og etter hvert kom Filip (gammel klassekamerat), det var utrolig koselig, for været var så fint. Jeg begynte å angre litt på at jeg tok på meg dongeribukse i morges, og ikke skjørt eller shorts, for det var det helt klart vær til. I tillegg har jeg så snille venner som spanderte is på meg, to ganger!

 

Nå har jeg tredd på meg en T-skjorte og satt opp håret i en hestehale, for jeg og Mamme er på tur ned til "byens strand", også kalt Breivika, for å grille med Volleyballlaget som avsluttning. Det er en veldig bra dag med smålig stress for å rekke alt det fine, men jeg klager ikke!

Har du spist mye is i dag?

  Postet: 04.06.2012
 • Klokken: 16:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Slapp dag

Døgnrytmen er helt snudd, og jeg kommer nok ikke til å bli trøtt før i tre tiden i natt, likevel har jeg vært slapp i hele dag. Bare helt utmattet, av ingenting egentlig. Jeg gikk med pysj i dag, helt til klokken åtte på kvelden. Tenk det? Og da bestemte jeg meg for å ta en dusj og få på meg noen ordentlige klær, og ikke bare sitte i sofaen og lese hele dagen. Selv om boken er så spennende. Det er en stor glede å lese om Dex og Em sine liv.Ellers gleder jeg meg til det nye kameraet mitt kommer i neste uke, har bestilg Canon Eos 600D for konfirmasjonspengene mine og gleder meg veldig. Kameraet jeg har nå er jo egentlig familiekamera, som pappa kjøpte for alle sammen, men så har det bare blitt til at jeg har brukt det. Så nå er jeg klar for helt eget kamera. I tillegg kommer mine nye bøker snart, bok nummer syv og åtte i serien "The Morganville Vampires", jeg skal også bestille bøker i serien "Vampire Academy" som Ingvild har tipset meg om, men kan ikek bestille så mye på samme tid, og så ofte, og uansett må jeg jo lese ut dette først, hehe. Snart må jeg jo også starte på Wuthering Heights og Jane Eyre, for ikke å snakke om lese ut Pride and Prejudice og Ringenes Herre. Uff, for et styr det er, et skikkelig luksusproblem, hehe.

 

Har du hatt en rolig dag?

  Postet: 03.06.2012
 • Klokken: 22:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
The Road is Home

Noen ganger, når man sitter i sengen hele dagen, under dynen og ikke gjør noe godt ut av dagen. Ja, sånn som det jeg driver med akkurat nå, så kan det hende at man plutselig ramler over et skarpt lys av inspirasjon også vil man gjerne gjøre noe, noe viktig. Jeg sitter her og gjør ingenting, og bare ved å trykke meg rundt på en hvilken som helst blogg, som viser seg å faktisisk ikke være en hvilken som helst blogg men heller en ganskje unik en. Så føler jeg plutselig at jeg vil ut med kameraet rundt skulderen, og at det skal være fint vær og masse fine bygninger og noen å fotografere. For jeg har nettopp gjenoppdaget bloggen The Road is Home, og det er en så fin blogg, hvor forfatteren skriver om vakre ting og tar de mest fantatiske bildene av mennesker i hele verden. Det er så fint at jeg kan knapt beskrive det.

"Very soon i was filled with angsty teenage passion. drunkenly stumbling suburban streets with a camera in hand and friends mostly chosen for how well they photographed. the camera was a part of myself and i slept with it beside my pillow every night for years." "We moved to the blue mountains, where we?d always longed to live. we got a place on a hill with a fireplace, room for a veggie garden and a balcony where you could see the blue, hazy mountains all around. a quiet place where we can write, create and love." "These are our adventures, this is our life."
// Alle bildene og all tekst i kursiv er fra bloggen www.theroadishome.com, jeg eier ingenting

 Er ikke disse bildene fantastiske, er ikke det hun har skrevet vakkert? Tenk så mye fint man kan finne hvis man bare holder øynene åpne.

Har du noen gang hørt om denne bloggen? Har du sett så fine bilder før?

  Postet: 03.06.2012
 • Klokken: 15:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Yellowish pictures

Vanligvis når jeg drar til byen så drar vi på kafe og jeg ender opp med å tenke "åh, det hadde vært et så fint bilde!", også har jeg ikke med kameraet og må gjøre det beste ut av det med mobilen. I dag, derimot, tok jeg faktisk med kamera. Og gjett hva? Vi dro ikke på kafe, haha. Men jeg og Tonje koste oss med is på en benk, som Tonje måtte spandere på meg, så snill som hun er, for da jeg sjekket pengene på kortet sto det at jeg hadde under femti øre. Smartingen på kjøpesenteret.Vi hadde det likevel koselig, og jeg tok uendelige bilde rpå butikkene vi var på, du kan tro kassedamen ble irritert da jeg gikk runt i et kvarter og knipset bilde av hver bidige ting de hadde inne på Karisma. Jaja,

En dag skal jeg ha så mange tekopper og tekanner. Herlighet, de er så nydelige! Har faktisk to kopper fra samme merke og stil som dette. Elsker dem!Det sto der fra før av altså, vi er ikke dølle nok til å skrive på noe sånt! Haha, neida, jeg syntes det var litt morsomt, jeg.

Dette fotograferte jeg rett og slett fordi det er så smart å ha en liste med det. Skal skrive det ned i notatboken min, det er jo lurt å ha det til man skal trekke te, for det verste jeg vet er bitter te. Og det skjer jo ganske ofte, så da blir det oversukret, mettet og bitter te. Hehe.Min nye favorittekanne, denne var så søt! Likte hanken, hele tingen hadde en sånn kinesisk vri, stilig. Tok også en del bilder av kameler (små, pyntekameler altså) og buddhastatuer, men det bringer bare tilbake dårlige minner fra rle-prøven sist uke som ikke gikk så bra, så sparer bloggen for det!

Nå skal jeg snart spise deilig grillmat og pakke tingene mine. Skal nemlig til Tonje og sove over der i natt, vi skal se koselig film (basta), spise godteri og ta masse bilder, det blir sikkert veldig fint, så gleder meg masse.

Har du tatt bilder i en butikk før?

  Postet: 02.06.2012
 • Klokken: 18:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Forever could never be long enough for me..

Forever can never be long enough for me, feel like I've had long enough with you..

 Together can never be close enough for me, feel like I am close enough to you..

 If I ever get the nerve to say hello in this cafe, say you will Mm-hmm.. Say you will, marry me..

Jeg våknet utrolig sent i dag, og var helt i ørska, har faktisk klart å snu døgnet alerede i dag. Det er nesten litt sykt. Jeg og pappa satt i går natt og så på X-men: Evelution til det var langt ut på neste dag. Nå har jeg sett den filmen hvertfall tre ganger, men det er jo greit. I dag håper jeg at jeg kan se Last Stand, som jeg ikke fikk sett i går, men vi tok den opp. Likevel kan det hende jeg ikke tar meg tid, for det er nydelig vær ute, ikke en sky på himmelen og varmt. Så nå drar jeg ut en tur med Tonje, vi skal traske rundt på et kjøpesenter, også skal jeg spise is. Det blir en fin lørdag!

Senere i dag skal vi grille, også håper jeg at jeg og Tonje kan se en koselig film, det er lenge siden! I det siste har det bare vært skrekkfilmer og ekkelt gørr, noe som ikke er helt min stil. Nå regener jeg ikke med X-menn, altså. 

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 02.06.2012
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
En dag

Høydepunktet i hverdagen er når jeg kan gå ned trappen sent på kvelden, men pusset tenner og pysj. Når jeg kan legge meg i sengen på det kjølige soverommet mitt og trekke den myke dynen godt over meg. Høydepunktet er når jeg slår på nattbordslampen og åpner leseboken min, og bare kan lese og lese til jeg blir trett, eller det blir for sent og jeg må klappe den sammen og legge meg til å sove. Det er høydepunket, alt er stille rundt meg og jeg vet jeg ikke skal gjøre noe mer den dagen, annet en å lese og sove. Det lille høydepunktet er det jeg gleder meg til hver dag.

Nå for tiden leser jeg den fine boken "En dag", om Dexter Mayhem og Emma Morley, to personer som aldri egentlig har kjent hverandre før etter eksamensfesten. Og etter det blir de i hverandres liv senere og. Vi får lese hva som skjer fra natten, 15. juli 1988 da de møttes, og hver 15. juli år etter år. Det er en fantastisk bok, og jeg tror jeg må lete etter flere bøker fra David Nicholls, for skrivemåten hans er så morsom, og skarp men samtidig skriver han så fint om alt det vakre. De to karakterene hans, Dexter og Emma, er så bra oppbygd, alt ved dem fra utseendet til handlinger og hva deres handlinge rog valg gjennom livet er så flott. Han er virkelig en flink forfatter. Og som Tony Parsons, en britisk journalist skriver: "Alle lesere vil forelske seg i den. Og alle forfattere ville ønsket at de hadde skrevet den."

En annen ting er at nå har jeg begynt på min nye notatbok. Jeg er nok en av de forfengelige, jeg liker å ha noe fint å samle tankene mine i, og har gått for utgavene fra Paperblanks. De har så fantastiske notatbøker, i alle størrelser. Jeg har alltid vært en som skriver ned notater, og skrev også dagbok før. Jeg har hatt uttallige mange notatbøker med både dagbokinnlegg (om det er det det kalles), dikt og bare vanlige lsiter. I mine paperblanksbøker har jeg alt av dette. Også tegner jeg. Jeg skriver personlige ting, og bare våsete ting. ingen får noen gang lov til å lese i dem, så alt blir veldig personlig. Men jeg kan jo vise dere forsiden! For nå har jeg da blitt ferdig med å skrive ut to notatbøker og brukt nesten nøyaktig to år på det, så nå har jeg begynt på min tredje. Sist bok skrev jeg faktisk ut på nøyaktig ett år, startet den 27.mai og sluttet den 27.mai ett år etter. Litt morsomt.

Den første boken min fra paperblanks var i blomstrete mønster som het "Lyon Florals", det var derfor jeg kalte boken for Lyon. Det er kanskje teit, men jeg skriver til Lyon som om det er en venn jeg skriver brev til. Den andre hadde jeg i brune fargetoner og katter som tema "Native Cats", selv om jeg syntes de lignet på hester, hehe. Nå gikk  for noe blått og fint, med katter, som faktisk ligner på katter og ikke hester i temaet "Blue Cats & butterflies". Det er så vakkert cover, syntes du ikke? Jeg kjøper mine bøker på Bok og media her i byen, men man kan kjøpe det på nettet også: http://www.paperblanks.com/no/en/product/1/full

Det var bare tanker jeg hadde nå på en fredags kveld.

Skriver du i en notatbok? Hvilken bok leser du akkurat nå?

  Postet: 01.06.2012
 • Klokken: 18:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Streik er kult

Pappa fikk lov til å bestemme navn på innlegget nå, hva syntes dere?

Endelig tilbake. Den siste tiden har vært helt grusom, men så masse skolearbeid og så liten tid til det jeg har lyst til å gjøre, det hele har nesten vært en sånn ut-av-kroppen opplevelse. Det verste er at det har vært de to siste dagene som har vært ille. Men fremføringer, rle prøve og i dag mattetentamen. Som det ikke ble noe av. Tenk det, jeg sløste bort en hel dag på å pugge, og øve og forberede meg psykisk på fem grusomme timer med matte som jeg hater like mye hver gang. Og så kommer vi på skolen i dag og får vite at "det er streik, det blir ikke noe av mattetentamen", jeg ble fylt med to helt forskjellige følelser. Sinne, fordi læreren i går sa at det var 100% sikkert at mattetentamen skulle bli gjennomført og jeg øvde så lenge og så hardt og tok med god lunsj og forberedte meg. Og lettelse fordi nå får jeg bedre tid til å øve meg til tentamen siden den blir utsatt og det er jo forsåvidt bare fint å bruke fredagen foran datamaskinenen, en bok eller sammen med noen jeg vil være med i stedet for matte.

De to dagene her har vært ganske så ille, har nesten blitt kvalm i perioder av alt skolearbeidet, og blitt rammet av abstinenser fra å være så langt unna alt jeg liker, bøker, pc'en og kameraet. Haha, det har vært fælt. Men nå er jeg tilbake, og mattetentamen trenger jeg ikke bekymre meg til på noen dager, litteratursamtalen og fremføringene i neste uke er utsatt og norsktentamen min som jeg skal ha på tirsdag kan jeg få gjøre hjemme, og da blir jo alt bare fint. Jeg tror nesten jeg har blitt forelsket i ordet streik for tiden. Hehe.

Mens jeg har vært borte:

Sølvi lagde cupcakes i går, nydelig!

Og selv om jeg lovte Charlotte og ikke stjele noen bilder fra bloggen hennes (emescee.blogg.no) så kunne jeg ikke unngå det. Kameraet mitt og pc'en har vært forbudt område for meg de siste dagene. Ingen kan si at jeg ikke prioriterer skole!

Fra skolegårdsfesten for noen dager siden, selv om det føles ut som om det er en helt livstid siden. Uff, dagene går så sakte, men samtidig så fort! Bildet er tatt av Charlotte og jeg har tatt det fra henens blogg uten tilatelse, beklager!

Nei, nå som jeg har litt fri skal jeg pakke ned litt deilig tentamensmat og sykle bort til bestemor en tur, har ikke vært der på evigheter ettersom skole har tatt så mye tid, og kjenner virkelig på følelsen savn akkurat nå. Herregud, tenkt det, det er helg og jeg skal bare slappe av. Så herlig!

Så fortell meg, hva har dere gjort disse siste dagene?

 

  Postet: 01.06.2012
 • Klokken: 11:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits