Not chasing your dreams is like realising you had a whole life, too late

Uforståelig sitat av ingen ringere en: Meg


Bilde fra grillingen på gamleskolen i dag, Charlotte tok bildet med mitt kamera

Hva jeg har gjort i dag:

Skole - Skrevet to innleveringer til skolen på nesten 20 sider til sammen - Spist middag på grillfest på barneskolen - Øvd til rle prøve - Øvd mer til rle prøve - Blitt skikkelig lei av skolearbeid - Øvd mer til rle prøve - Nesten blitt sprø av hele skolegangen - Øvd mer på rle prøve

Håper iallefall dere har hatt en fin dag! Denne uken, og neste forsåvidt er bare sånne skoleuker. Jeg har enten fremføringer, tentamener eller prøver HVER ENESTE DAG disse neste ukene, og jeg er alt mektig lei. Men selv om livet ser surt ut akkurat nå, i lyset av alt dette skolearbeidet hjemme skal jeg bare komme meg gjennom det og tenke; "samme det, karakteren gjelder ikke før i tiende klasse uansett". Ja, ikke helt min greie. Jeg blir ikke fornøyd før jeg har fem i snitt. Så den planen går jo rett i vasken.

Nå skal jeg pakke sammen rle boken og legge vekk alle notatene mine om hinduisme og buddhismen, legge meg i senga og lese i boken min. Ha en fin natt, og håper dere får en fin dag i morgen, for da sitter jeg hjemme hos mamma med min fantastiske hjelpelærer i matte (mammas venninne) og pugger matte for harde livet.

Har dere innspurt i skolearbeid nå på slutten av året?
 

  Postet: 29.05.2012
 • Klokken: 22:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
New lipstick

I går kom mamma hjem fra Riga med denne skjønnheten av en leppestift til meg, som jeg ba henne om å kjøpe for meg. Er utrolig fornøyd med den, fargen er så fantastisk fin, kan ikke gjøre annet en å elske den. Jeg har lenge ønsket meg en veldig knæsj leppestift som ikke er alt for "gammel dame aktig" (jeg har alt en del av de, hihi), så nå har jeg altså fått meg denne leppestiften her. En rosarød leppestift med kremete konsistens. Den heter Dior Addict og er visstnok i fargen 578.

Jeg ser for meg meg selv med bare tær som trår i grønt gress en varm sommerdag. Men den blomstrete, nye kjolen min, vinden som blåser forsiktig i håret mitt, og meg, med rosarøde lepper. Det er en fin tanke. Jeg tror nok at jeg kommer til å bruke den nye leppestiften ganske ofte.Har du prøvd denne leppestiften?

  Postet: 29.05.2012
 • Klokken: 15:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Fødselsdagsfeiring, et bildedryss

Forteller om fødselsdagfeiringen via bilder..


Her ser dere kortet jeg lagde til vesle bursdagsbarnet, jeg må si jeg er stolt, hehe. Fineste kortet jeg noen gang har laget, tror jeg. Med rosa, fine farger, bilde av Ingeborg og litt andre detaljer i tillegg til selve budskapet.Øverste bilde er av Ingeborg, se så skjønn hun er. Tror jeg tok rundt 100 bilder av henne, for hun er så fin å fotografere, som en liten engel. Og under er Marius, jeg måtte jo ha med han, det er nok den største linselusa i hele familien.Et lite bilde av dagens antrekk, med stol i bakgrunnen og ryggen til Ruffen i høyre hjørne, helt nederst. Haha.

Hva syntes dere om bildene?

  Postet: 28.05.2012
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Fin mandag

Æsj, jeg hater stress, hater det. Likevel setter jeg utfor i det alt for ofte. Denne fridagen startet fint, men en herlig frokost, men alt mitt gode humør ble ødelagt da jeg måtte sette meg ned med matteboka og pugge. Virkeligheten har stukket meg, jeg har mattetentamen på fredag, og jeg bare må pugge, ellers går det ikke. Jeg har aldri likt matte, aldri. Alt på kontaktmøtereporten i andreklasse på barneskolen stod det "må øve litt mer på matten", jauda, det har stått hvert år siden. Og noe lignende som "må gjøre matte til et positivt fag", men etter alle disse årene, er det ikke så lett. Så i dag ble det sånn, klarte å jobbe i en halvtime før jeg måtte legge meg ned på gulvet og bare puste rolig inn og ut, jeg blir så fort sliten, og så påen igjen med matte. Nå er jeg heldigvis ferdig for dagen, jeg rekekr faktisk ikke mer. Nå sitter jeg med den nye, fine kjolen min og vått hår, det er 30 minutter til jeg skal være i bursdagen til søskenbarnet mitt, rett etter det er det trening, det er nesten så jeg ikke gidder noe av dette. Fin mandag? Nei.

Bursdagen til søskenbarnet mitt blir likevel kjempefint, at hele familien samler seg og spiser kake, er alltid en fin ting. Det blir fint å dra hjem til tante og søskenbarnet mitt, har ikke vært der på lenge, og sier jo aldri nei til en adlending til å pynte meg litt ekstra. I tillegg er jeg så utrolig fornøyd med kortet jeg har laget til henne, tror det blir stas å se reaksjonen hennes. Gleder meg til å vise dere bilder av det etter hun har fått det.

Må bare si tusen hjertelig takk for at dere leser bloggen min og kommenterer. Jeg mener det, jeg skriver det ikke bare her for at det skal bli upersonlig og fordi jeg føler jeg må det. Nei, det er fordi jeg virkelig vil at dere skal få det med dere, jeg smiler hver gang jeg leser det dere skriver så TUSEN TAKK. Dere gjør alt dette så himla mye morsommere å drive med.

Hva skal du gjøre i dag?

  Postet: 28.05.2012
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
OH, SKINNY LOVE


"Skinny Love is when you are in a realitionship because you need help, but that's not necessarily why you should be in a realationship. And that's skinny. It doesn't have weight. Skinny love doesn't have a chance because it's not nourished.", dette er nesten nøyaktig det Bon Iver sier om hva den vakre sangen hans "Skinny Love", handler om. 

Alt startet da jeg begynte å høre på Birdy og hennes uvirkelig fine stemme. Særlig sangen "Skinny Love" som hun hadde covret etter Bon Iver, klarte jeg ikke å få ut av hodet. Så det ble til at jeg lagde en tumblrblogg med samme navn, og nå har jeg den fremdeles. Jeg poster bilder hver dag, noen bilder har jeg tatt selv med mobilen, resten er ting jeg poster fra andre steder på internett eller "reblogger, det er nemlig min favorittknapp på hele internettet, hehe. Jeg ville bare si ifra, om at dere liker å se på inspirerende bilder, ta en titt innom tumblrbloggen min: Ohskinnylove.tumblr.com Til nå har jeg 6 followers, og det skader ikke med flere, håper dere vil ta en titt innom.

Har du tumblr?

  Postet: 27.05.2012
 • Klokken: 19:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Nabojenta

Det var så fint vær da jeg gikk ut i dag, nå høljeregner det og skoene som jeg glemte ute på verandaen er gjennomvåte og en smule ødelagt, humøret mitt har dermed gått rett nedeom og hjem. FUN-NY.

Iallefall startet alt fint, det ringte plutselig på døren i totiden og den et år yngre venninnen min  som bor rett over hekken sto utenfor. Det er evigheter siden vi var sammen sist, jeg husker som små unger så pleide vi å være ute til sent på kvelden hver sommerferie og synge og danse med de to lillebrødrene våre som er på samme alder. Fint med sånne minner. Jeg fikk på meg klærne og gikk ut i hagen hvor Ida satt og hørte på musikk, den nye favorittspillelisten hennes. Det endte med at vi hørte den sinnsykt lange spillelisten med bare One Direction sanger hele tiden i de timene vi var sammen, om og om igjen uten en eneste pause. Så nå har jeg totalt One Direction på hjernen.
Det var koselig å endelig være med Ida, har savnet henne, vi skled fra hverandre da først hennes foreldre så mine foreldre ble skilt. Nå flytter de også snart og er ikke naboene mine lengre, det blir merkelig, for vi har alltid bodd rett overfor hverandre.

Dagen i dag var iallefall fin, særlig da det var fint vær og vi lagde milkshake og satte oss ute og drakk den. Mest komiske måten å lage milkshake på spør du meg, ingen av oss hadde blender så vi brukte en stavmikser, haha. Så til slutt ble det vel mer smeltet is og knuste isbiter med oboypulver i. Det smakte nå godt likevel, og vi pratet lenge med One Direction sanger i bakgrunnen.
Nå for litt siden ble vi også ferdig med en del bursdagskort som vi brukte over to timer på før Ida nå dro hjem. Jeg skal nemlig i bursdag til søskenbarnet mitt i morgen og har laget et kort til henne, skal ta bilde av det så dere får se, men ikke før bursdagen er over, vil ikke at søskenbarnet mitt skal se det på bloggen min før hun får det. Ida lagde opp til flere kort "fint å ha noen om jeg skal i bursdag", sa hun, og det er jo rett.

 Har du en nabo du var venner med som barn?

  Postet: 27.05.2012
 • Klokken: 18:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Shades of greenSå var det søndag igjen, da. Med søndagsfrokost med familien, pc'n på fanget, bare tær fremdeles og ingen vanlige klær. Morten springer rundt på gulvet og leker med Ruffen. Han bærer han opp og spinner rundt, og når den stakkars hunden kommer ned på gulvet igjen er han så svimmel at han ikke klarer å gå i rett linje. Jeg tenkte jeg snart skulle få på meg noen klær, og begynne å gjøre noe, det er så irriterende å ikke gjøre en eneste ting i løpet av dagen, man kaster bort en del av livet. Jeg er flink til det, det har vært utallige dager i mitt live hvor jeg bare har sittet inne og ikke gjort en ting. Men det er fint det og, mange av de fineste dagene i livet mitt har foregått nemlig inne, med en bok i fanget eller tusen ideer oppe i hodet og skrivesaker foran meg.

Jeg gikk for første gang barbeint ute i gresset i dag, det var herlig. Noe av det beste jeg vet om sommeren er å gå barbeint, det er så befriende. Likevel er jeg redd for jordveps og spisse ting, men jeg trår bare forsiktig, det har ikke skjedd noen ulykker hittil. Sola skinner utenfor verandadøren, det er faktisk en ganske fin dag.

Nå gjenstår det bare å velge ut en bok og sette seg ute og lese, det vanskelige er å finne den rette boken, jeg leser rundt 20 bøker samtidig akkurat nå, og de fleste er hos mamma for tiden. Lurer på hva jeg skal gjøre med den saken.

Hva syntes dere om bildene?

 

  Postet: 27.05.2012
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Kosekveld med Tonje

Musikk som runger ut fra MGP på tv'n, smashsjokolade i en skål, kosebukse og hettegenser, brus og hver sin datamaskin på fanget. Sånn tilbringer jeg og Tonje kvelden. Foreldrene til Tonje har vært ute i dag, og pappa og lillebroren min sitter og ser fotball på tv'n hjemme, så vi gjemte oss bort her, med MGP og godteri. Koselig! 
Ja, så er det bare å følge med på MGP, da. Jeg for min del heier på Sverige, jeg kan ikke gjøre annet, den sangen er virkelig fengende! Ikke den musikken jeg vanligvis lytter til, men når det gjelder MGO så må man jo velge mellom de det er. Nå, i skrivende stund har ikke Norge fått et eneste poeng, det er jo litt synd. Skulle så gjerne ønske at Norge kunne ta seg opp litt!

Hvem heier dere på i MGP? Ser du på dette programmet?

  Postet: 26.05.2012
 • Klokken: 23:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Cali Love and red roses

Jeg sitter godt i den blå lesestolen vel hjemme hos pappa, med føttene plantet på den myke puffen og et kremhvitt pledd over meg. Jeg begynner heldigvis å få varmen igjen i kroppen, men det var temmelig kaldt da jeg syklet hjem fra kjøpesenteret i bare t-skjorte med blonder og dongerijakke i piskende regn og sur vind. Dagen min i dag har vært utrolig fin, og jeg har ikke merket at den har gått så fort. Det startet med at jeg våknet i sengen min og åpnet boken min, har lest ut "Carpe Corpus" nå, må si jeg er veldig spent på neste bok, men litt skuffet over å ikke ha den "oij, jeg er ferdig med en bok" følelse som jeg vanligvis får. Men så har jeg jo hatt en del andre ting på hjernen i dag, da.

I halv to tiden syklet jeg bort til City Nord og møtte Margrethe, vi orket ikke vente på Tonje ved inngangsdøren og begynte heller å traske inn, vi endte opp på Carlings, og ble der en stund. Jeg har funnet meg en helt nydelig sommerkjole med bar rygg som jeg virkelig gleder meg til å bruke. Den er blå med røde roser, full av farge, og kommer til å passe kjempefint tildongerijakken min. Og dere kan tro jeg følte meg heldig da jeg prøvde på en kul men fin T-skjorte med et stilig motiv. Så da endte shoppingturen vår med en handlepose med kjole og T-skjorte og en mett mage etter et langt besøk på kafeen Mon Ami.

Kjole Carlings 249,-

Er det ikke en søt kjole? Jeg har en som er litt lik, men den er helt sort og et helt annet stoff, så fint med en med farge og mønster. Elsker blomsterne på kjolen.

T-skjorte Carlings 149,-

Og nei, det er ikke jeg som holder opp T-skjorten på det nederste bildet til høyre, det er pappa. Jeg har ikke så kraftige armer eller hender. Jeg sto bak kameraet, hehe.

Hva syntes du om innkjøpet?

 

  Postet: 26.05.2012
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Fredagskos og bursdagsfeiring

Vanligvis flytter jeg frem og tilbake fra mamma og pappa om søndager, men siden mamma har tatt en misunnelsesverdig tur til Rige hvor det er 20 grader, sol og god mat, så flyttet jeg til pappa i dag. Dere kan tenke dere hvor gjerne jeg skulle reist med mamma i dag, har utrolig lyst til å besøke Riga, gå på de steinbelagte gatene, og sett på de spesielle byggene deres med høye tårn og spirer.
Likevel er det også fint å være hjemme i lille Bodø, for i dag var jeg på bursdagsselskap hos en klassevenninne, Linn, som feiret bursdagen hennes. Det var utrolig fint, lenge siden jeg har vært i en så koselig bursdag, til og med bedre en min egen! Hahaha. Det var godt med pizza, selv om jeg nettopp hadde kommet hjemmefra etter å ha spist en stor porsjon rømmegrøt, og de herlige muffinsene var enda bedre. Med søt rosa og blå frosting og skjolodagebiter inni. Enda godt vi hadde spist dem opp før vi begynte å se film, for da hadde vi sikkert mistet dem rett i sofaen og sølt over alt, for vi skvatt sånn under filmen at det er ikke til å tro. Spesielt meg, jeg har aldri vært så redd under en film før i hele mitt liv. Jeg hylte virkelig høy, fikk tårer i øynene rett og slett for at jeg var redd for mitt liv. Alt virket så forbasket ekte, det var skikkelig skummel. Slimete ansikter, blod, trange grotter som virkelig får en til å føle seg klaustrofobisk. Nei, for deg som er lettskremt anbefaler jeg ikke filmen The Descent. Herregud, ikke søk på det på google en gang, jeg er sikker på at mareritt kommer til å vekke meg i natt. 


Feiringen var topp, og jeg fikk til og med smuglest meg noen sider i sjetteboken i Harry Potter. Vi var der en time ekstra, bare fordi det var så koselig,  hørte på musikk, pratet og drakk brus. Det var bare synd at flesteparten av bildene jeg tok tok jeg med bursdagsbarnet sitt kamera, så har dem ikke her. Men håper at hvis hun legger dem ut så kan jeg låne noen, har jo for eksempel ingen bilder av Linn selv, haha. Tonje og bursdagsbarnet Linn på det øverste bildet..

 

Nei, nå kjenner jeg at jeg begynner å bli virkelig trøtt, noe man godt ser på dette innlegget her. Det har vært en urimelig lang dag, både med skole, pakking, rydding og langt besøk. Bare jeg ser på klokken nå er det temmelig sent. Håper dere får en fin natt som ikke er fylt av ekle slimete monstre og dammer med blod som mine. Uff.

Har du vært i en bursdagsfeiring i det siste? Noen gang sett en skikkelig skummel film?

  Postet: 26.05.2012
 • Klokken: 00:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Sitat fra filmen "Forrest Gump"

Jeg kom hjem i friminuttet på skolen i dag, sliten og lei etter en grusom joggetur i gymtimen, og tok et kort bad (virkelig kort, bare fem minutter) og en dusj. Da visste jeg ikke at jeg kom til å ha en så fullstendig morsom, koselig og avslappende dag resten av skoledagen. Vel tilbake på skolen med fuktig hår og sliten kropp stimlet jeg og hele klassen gjennom den smale døren inn til filmsalen, vi visste at denne filmen kom til å være med mange hendelser fra virkeligheten og at vi måtte være oppmerksom fordi vi kom til å få karakter på det vi kunne huske senere. Det var nok til at alle elevene tenkte på det som tvang, og ikke noe morsomt. Jeg kunne ikke forestille meg for hvilken opplevelse jeg kom til å få.
Jeg har rett og slett vært på kino i dag, og sett den særeste og mest spesielle filmen jeg noen gang har sett. Nemlig filmen "Forrest Gump", en film om Forrest Gump sitt interessante liv, historien gjennom hele filmen foregår på en benk, hvor Forrest sitter og venter på bussen. Og der hans sitter forteller han om hele hans livshistorie til hver person som kommer og går og sitter på bengen vid siden av ham. Det er virkelig en formidabel film. Man blir kjent med Forrest, moren hans, bestevennen fra barndommen Jenny som viser seg å være en slags hoveperson hun også, og bestekameraten hans fra Vietnamkrigen Bubba, som man blir kjent med i løpet av filmen. Jeg anbefaler denne filmen, det er skikkelig rar og fin. 
Da jeg kom hjem fra skolen var jeg full av kribling i hele kroppen, den følelsen man har rett etter man har sett en skikkelig bra film. Nora som holdt på å lage en form for røre i en kopp tilbydde seg å lage til meg også. Så fikk jeg noe godt etter skolen i dag og. Nora lager de beste ting. I dag var det "Mug-brownies", altså sjokoladekake laget i mikrobølgovnen! Det er virkelig genialt, og for dere som har fulgt med bloggen min en stund, så vet dere at jeg elsker å lage ting i mikrobølgovnen. Jeg har hatt en liten pause i det siste, men før pleide jeg å lage spaghetti, grøt og alle slags matretter i nettopp mikrobølgovnen. Så i dag ble det herlig sjokoladekake etter skolen.

Og selv om jeg ikke redigerer copyright på noen av bildene mine er likevel alle mine og du har ikke lov til å ta dem eller låne uten å linke bildet til meg og skrive hvor det kommer fra :)

Har du sett filmen "Forrest Gump"? Noen gang smakt Mug- Brownies?

 

  Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 17:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Summer feelings

Denne morgenen er fylt med sånne fine tanker. Jeg vil ta fine notater i den vakre Paperblanks boken min som jeg går rundt med hele tiden. Jeg stryker over den mye pelsen til den lille ulldotten min av en hund. Og jeg vil ut å ta bilder, eller gå en lang tur, eller ligge på ei grønn eng. Også vil jeg ikke på skolen å ha gym, og gjøre lekser og alt sånt. Kan ikke si annet en at jeg gleder men helt vanvittit til sommerferien. Til tur til Sverige med koselige gater, søte drops og varmt vær, forhåpentligvis. Og til to uker i syden, som kommer til å bli helt himmelsk. Kjenne sanden renne mellom tærne i det man går på stranden, eller saltvannet i håret når man bader i havet. Ah, gleder meg sånn til sommerferien!

Hvilke tanker sitter du med denne morgenen?

  Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 08:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Blue stripes and Crochet

Gårsdagens antrekk. Shorts med lyseblå striper og blondetopp.


Shorts Cubus Topp Byoung Smykke Market i Spania 

Hehe, jeg og Nora prøvde å ta noen kule bilder med håret i vinden i går, egentlig skulle det bare være vanlige bilder av antrekket, men dere vet meg, jeg er ikke så glad i å posere foran et kamera, særlig ikke når det står noen bak kameraet og ler seg skakk. 

Hva syntes du?

 

  Postet: 23.05.2012
 • Klokken: 15:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Beste morgenen på lenge

Jeg våknet i dag med en herlig følelse. Følelsen av å ha null stress, jeg kunne bare legge meg ned igjen å sove. De tvar virkelig herlig, et selv etter det igjen, når jeg våknet en time senere var jeg opplagt og glad. Gikk opp til et stille og rolig hus, og solskinn som strømmet inn i hvert vindu. Da jeg gikk tur med Molly kunne jeg virkelig føle på det; jeg har fri de tre første skoletimene, det er fremdeles en og en halv time til skola starter og jeg har det kjempefint. Det var en god følelse. Så nå sitter jeg her i godstolen, med et glass med smoothie. Smoothien er ok, men langt fra så gode som de Nora lager, min smoothie blir alltid så vannete og fulle av små biter, haha, jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt. Smaken av bær er der nå likevel, og det er det som er best.

Morning Pictures Productions... Oh-yeah (Canon Eos 1000D / 24-50mm 3.5 -5.6 HF) (Copyright Lily)

Nå skal jeg snart tre skinnjakken på meg, henge sekken over ryggen, sette meg på sykkelen og sykle bortover til skolen i finværet. Jeg gleder meg faktisk til å dra på skolen, har ikke noe annet jeg kunne tenkt meg å gjort i dag. Bortsett fra å sitte ute på verandaen å lese, eller skrive på datamaskinen, eller blogge, eller hoppe på trampoline. Jo forresten, det er fremdeles en hel masse jeg ville gjort i stedet for skolen, men skole er ikke så ille det heller. Ha en nydelig dag, og tusen takk for at du leser bloggen min!

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 23.05.2012
 • Klokken: 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Fly high, soar in the sky like it's the last thing you do, and you have forever

Dagen i dag har vært intet annet en kjempefin. Skolen sluttet tidlig, og jeg og Tonje dro hjem til henne for å sette opp trampolinen hennes, mye latter og tullete klaging måtte til for å sette sammen den store greie med nett, lange stenger og en diger, elastisk greie. Og selv om jeg irriterte meg litt, så gikk det bra og vi satte den opp til slutt. Så kunne vi begynne med hoppingen. For i dag hadde vi nemlig egentreninge, og denne egentreningen hadde jeg og Tonje gledet oss mest til av alle, tenk det, trene, får karakter på det og alt vi egentlig gjorde var å tulle, le høyt og hoppe på trampoline. Jeg kan iallefall si at det var mye morsommere en å sitte inne på et alt for varmt klasserom på skolen.

Nå er det matte resten av dagen, det kommer nok til å sette en demper på humøret, men det må likevel gjøres. Ha en fin kveld mens jeg sitter druknet i likninger, potenser og konstruering! 

Hva syntes du om bildene? Liker du å hoppe på trampoline?

  Postet: 22.05.2012
 • Klokken: 17:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Tirsdagsmorgen

God morgen!

På kveldene pleier jeg å legge et pledd over vinduet for at rommet skal være så møkt som mulig, klarer ikke å sove med mye lys. Og da jeg tok av det pleddet i morges flommet det inn med herlig sollys. Så utrolig deilig å føle seg litt våken på morgenen, og endelig fikk jeg bruke shorts! Det er godt å ha litt bedre holdning om morgenen en "Trøtt, vil gå å legge meg, orker ikke skole", så tror dette blir en fin dag. Bortsett fra at jeg må sette meg ned å øve matte med det samme jeg kommer hjem fra skolen. Fikk ikke noe tid i går, typis,

Og siden jeg hadde så mye å gjøre i går legger jeg ut noen bilder av antrekket mitt i går. Var meget fornøyd kan jeg si, særlig når kommentarene på skolen var "HARRRYYY!" også en sånn fancy handshake, haha. Klassekamerater, hva har man ikke de for?

Jeg satte kameraet på en stolrygg og tok disse bildene på to sekunder mellom all leksegjøringen. Men her har dere iallefall to bilder av hvordan sette sammen verdens kuleste, hjemmelagde T-skjorte og verdens fineste cardigan, hehe. Jeg hadde også et fint grønt armbånd som Nora har gitt meg og grønn neglelakk, men det vises ikke så godt på det blurrete bildet.

Håper dere får en nydelig dag fylt med enkelt skolearbeid, fint solskinn, mye latter og ingen lekser!

Hva syntes dere om antrekket?

  Postet: 22.05.2012
 • Klokken: 08:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Fine ting i dag

- Jeg kjøpte en stor boks med nydelige jordbær for bare 10 kr i skolefriminuttet

- Det var sol hele skoledagen

- Jeg var på fotobutikken og fant ut at jeg snart skal få meg macrolinse og nytt kamera

- Nora og jeg lagde smoothie, og den smakte kjempegodt, synd at over halvparten ble sølt utover gulvet da vi sølte "litt"

- Endelig volleyballtrening etter mange uker

Hvilke fine ting har du gjort i dag?

 

 

  Postet: 21.05.2012
 • Klokken: 17:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
En sånn utypisk søndag

Sola skinner, det er faktisk et herlig vær, og jeg skal ut. Likevel blir det ikke morsomt, eller fint på noen måte. For jeg og Tonje må ut å jogge, siden vi har et opplegg på skolen med egentrening. Jeg vet ikke om jeg har nevt det på bloggen før, men jeg missliker jogging sterkt. Fremdeles skal jeg ut nå og løpe i solskinnet, for så å utføre trappetrening med hinking, hopping med samlede ben og lignende. For meg ser det ut som missbruking av trapper, men det er min mening. Etter treningen skal jeg iallefall ha en fin søndag, nesten iallefal. Må nesten øve på matte, vi har mattetentamen snart, og jeg henger sånn etter at det er umulig å tenke seg. Aner ikke hva vi har gjort på skolen de siste tre kapitlene. Og mattetentamen er om under to uker. Fint. Det verste er at om jeg får karakter under 4 går jeg og.. jeg vet ikke, graver meg ned. Karakterer er veldig viktig for meg, og da må jeg jobbe. Livet er ikke enkelt, skal jeg si dere. Jeg er ikke lat, jeg er bare ikke særlig motivert til å jobbe, haha.

Hva skal du gjøre i dag?

  Postet: 20.05.2012
 • Klokken: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
DIY: iPhone Case

I dag fikk jeg endelig satt i verk noe jeg har tenkt på lenge, nemlig å lage et eget deksel til mobilen min. Har en iPhone og er som alle andre med iPhone livredd for at den skal falle i bakken og knuses. Så jeg har det utstyrt mobilen min med hardt deksel og skjermbeskyttelse. Og siden det finnes så mange fine deksel til iPhone har jeg byttet litt imellom, men fant nå ut at jeg ville lage et helt personlig deksel. Derfor tenkte jeg at i dette innlegget skal jeg vise dere hvordan man kan lage et helt personlig deksel til IPhone 4. Metoden går på alle andre mobiler, så lenge det du får kjøpt transparente deksler til. Dette har jeg kommet opp med helt selv, men det er så enkelt at mange sikkert har gjort dette før meg. For dere som ikke vet det derimot, her har jeg beskrevet hvordan jeg lagde et eget deksel til iPhone.

Det du trenger:

Transparent iPhonedeksel

Det du ønsker skal være bakgrunnen (papir, bilde ol.)

Dette var første gangen jeg gjorde det, så jeg satset på noe enkelt. Neste gang lager jeg kanskje noe mer avansert, scrapper sammen eller lignende, men dette var det jeg gjorde nå. Du starter iallefall med å finne et ark, bilde eller bare et papir med motiv. Så legger du dekslet (eller mobilen) over og tegner formen rundt. Så er det bare å klippe ut så det blir et papirbit med samme form som iPhonen..

Da skal du ha et transparent cover og en papirbit. Så må du på nytt legge det transparent coveret over og tegne formen til rundingen for kameraet. Jeg brukte en saks til å klippe hullet (som mer lignet på en oval sirkel) men det er egentlig best å bruke en tapetkniv til å skjære ut.

Og her kommer hele trikset. I stedet for å lime papiret på toppen av dekselet for så å pynte med paljetter, studs og lignende. Så tar du papirbiten og legger den på innsiden av dekselet. og ta-da; du har et ferdig deksel!

Det er latterlig enkelt. Og ved å lage flere forskjellige papirbiter har du mange forskjellige deksler, man kan bytte hver dag om man vil, så det matcher antrekket, haha!Jeg lagde tre papirbiter..

Og har bare ett deksel. Fremdeles tre deksel til mobilen, genialt, sant?Og dette er dagens stolthet. Jeg lagde denne kollasjen på datamaskinen, skrev ut på fotopapir, klippet til og la det i et transparent deksel. Så ble det en søt gave til pappa som er real Liverpool-fan. Alt er helt hjemmelaget, det var først et helt vanlig, hvitt papir og jeg pyntet det med bilde, T-skjorte og tekst med ordene "Gla i dæ Pappa!" .. Er så stolt! 

Hva syntes dere? Har du laget noe lignende?


  Postet: 19.05.2012
 • Klokken: 22:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19
 • Copyright ©
Good Morning!

Good Morning!Laget selv (c)
Har blitt helt hekta på å lage slike kollasjer, og lagde dette til dere i morges, er superfornøyd selv, hihi.

Regnet høljer ned, og går man ut er man i fare for å drukne. Men jeg skal ut likevel, med Sølvi. Vi skal til byen og kjøpe noen småting, sokker og diverse, og spise frokost i byen, som alltid er like koselig. Må nesten bare kjappe meg nå, ha en fin morgen!

Hva syntes dere om bildet?

 


  Postet: 19.05.2012
 • Klokken: 11:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Front page of Lilys Magazine

Front page of Lilys Magazine
Fullstendig copyright. Bilde til bakgrunn hentet fra Zara.com, og resten er fra Polyvore.com

Jeg har en stor drøm om å være forfatter, og å eie et magasin hvor jeg skriver om reiser, mote, fine historier og alt annet vakkert i verden. Magasinet skulle selfølgelig bære navnet "Lilys" Så jeg lagde denne forsiden med Plyvore, holdt på i flere timer og er virkelig fornøyd med innsatsen. 
Hva syntes du om "forsiden"?

  Postet: 18.05.2012
 • Klokken: 23:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
It's not a miracle we needed

Det ligger et grått lag over himmelen, så tykt og ugjennomtrengelig at jeg nesten tror det skal falle ned og klemme meg fast mot bakken. Jeg har nærmest låst meg inne på kjøkkenet, hadde det ikke vært for at vi har åpen løsning inn til stua og ikke har noen dør jeg kan låse. Har sittet der i flere timer, helt siden frokosten jeg spiste, det var rømmegrøt. Nå spiser jeg druer, føler det er alt jeg har gjort i dag, sittet her og spist. Sånn er det når man venter, det er en litt ensom følelse. Det jeg venter på nå er at bilen skal bli ferdig på verksted sånn at jeg og pappa kan kjøre til byen. Det var planen for i dag, dra til byen, vi trodde vi hadde så dårlig tid. Men så har man plutselig ikke det når man ikke kan gjøre noe med tiden man har. Vi skal til byen for å se på kameralinse, skal bruke litt av pengene jeg fikk i konfirmasjonsgave og kjøpe meg kameralinse. Vet ikke helt hvilken, har lyst på macrolinse. Har også litt lyst på helt nytt kamera, Canon Eos 5D Mark ii, men det er så dyrt, også har jeg jo kamera. Og om jeg ikke kan ta meg råd nå, når jeg sitter med over 20 000 kr, når kan jeg ta meg råd da? 

Image and video hosting by TinyPic

Fokus-gifer, har alltid syntes de var så kule.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Det skal liksom se ut som om flagget vaier i vinden, men det ser heller ut som om det har fått spasmer, hahaha. Bedre lykke neste gang, tenker jeg.

Liker du bevegelige bilder(gifs)? Hva har du gjort i dag?

 

 

  Postet: 18.05.2012
 • Klokken: 16:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
17.mai 2012

Dagen i går var fantastisk. Sol hele tiden, masse god mat, var sammen med familien min og hadde det kjempefint. Gikk rundt med kameraet så og si konstant, bortsett fra da jeg var på tivoli senere på kvelden. Har fotografert alt jeg gjorde, nærmest, og det er fint å vite at jeg har mange minner å se tilbake på senere. I løpet av hele gårsdagen fikk jeg tatt 269 bilder, det er ganske mange, i tillegg til at jeg sletter underveis om det er bilder jeg ikke er fornøyde med. Typisk meg. Jeg hadde egentlig tenkt til å lage flere kollasjer og vise flesteparten av bildene, men da jeg så godt gjennom dem nå var jeg så misfornøyd at jeg bare vil vise dere disse under meg. Typisk meg, igjen.
I alle år har pappa glemt å ta med paraply på 17.mai, også har det regnet. I går gikk han og holdte paraplyen hele dagen, og det falt ikke en dråpe fra himmelen.Dette er min nye favorittkake, herre min hatt så nydelig..

 

Hva syntes du om bildene? Hadde du en fin dag?

 

 

  Postet: 18.05.2012
 • Klokken: 15:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
En herlig syttende mai

Jeg tror Bodø har det fineste været i hele Norge akkurat i dag. Og vi har det fineste være vi har hatt i Bodø på flere år. Det er så fint, å gå rundt i den blå, fie bunaden min og smile og rope hurra. Etter skoletoget og besøl på barneskolen med loddtrekkning og kake dro vi hjem til bestemor og bestefar. Har nå spist enda litt mer kake, og er skikkelig mett, uff. Men godt med søt bløtkake, da. Snart skal vi dra hjem og bytte om til treningsklær så skal jeg gå i borgertoget med volleyballaget.

 

Bilder av den gode kaken vi nå har halveis spist opp, Molly som ligger på sin spesielle måte på armlenet og bestefar som har laget bløtkaka.

Hva syntes du om bildene?


  Postet: 17.05.2012
 • Klokken: 15:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Gratulerer med 17.mai!

Er det egentlig det man sier? Sier man gratulerer til folk? Jeg ble litt usikker nå jeg. 

Sto opp utrolig tidlig i dag for å være en fridag, og har til nå dusjet sminket meg, gjort klar bunaden og krøllet halve håret. Har omtrent en halvtime igjen på å krølle resten av håret og få på meg bunaden. ønsk emg lykke til!

Denne dagen kommer til å bli så fin, akkurat nå ser det ut til at det kommer til å bli fint vær, skal snart ut å gå i tog med skolen, det er helt greit. Gleder meg mest til å komme hjem og grille og spise is, håper det blir masse sol. I tillegg skal vi på besøk på barneskolen, der lillebroren min går og jeg gikk før. Gleder meg så innmari til å hilse på gamlelærerne mine, savner dem som bare det. Spesielt norsklæreren, hehe.

Ha en fantastisk fin dag!

Skal du gå i tog?

  Postet: 17.05.2012
 • Klokken: 09:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Wants in the makeup world

Fuktighetskrem helt til venstre: Formula 10.0.6 Face the day tinted Moisturizer Leppestift: Dior Addict Be Iconic, fargen Diorkiss Neglelakk: China Glaze Nail Laquer, fargen Argo Fuktighetskrem helt til høyre: The Body ShopDaily Moisturizer SPF 30

Hehe, lagde en kollasj i paint av dagens "wants", har ikke hatt det på en stund, og dette har jeg faktisk lyst på.

 

Ønsker du deg noe av dette?

  Postet: 16.05.2012
 • Klokken: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Sunshine, my lovely sunshine

Akkurat nå føler jeg meg bare skikkelig glad. Sånn glad at jeg ikke en gang klarer å trykke det inn på datamaskinen for å beskrive det. Det er så himla fint vær, sola skinner og det er kjempevarmt. Og selv om jeg har mattetentamen nå og skal øve i dag så er det deilig å vite at i morgen skal jeg ikke på skolen, bortstett fra å gå i tog, jeg er flaggpike i år og skal gå fremst i toget med et stort norgeflagg, det blir fint. Det er så godt med sol og langhelg.

Håper jeg kan få lest litt i boken min også. Skal gjøre det nå før Tonje kommer. Tenkt, det er så fint å sitte i en god stol på verandaen med strålende sol og en litt kjølig bris og bare lese. Super onsdag!Canon Eos 1000D / 24-70mm 3.5-5.6 HF // Copyright Lily

Har du en solrik onsdag?

  Postet: 16.05.2012
 • Klokken: 15:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Hjemmelaget iskrem

Turen hos fotografen gikk fint, men det var det største stresset jeg noen gang har hatt rett før vi dro, herregud for et styr. Tenk å ha en dårlig hårdag akkurat den dagen hvor man skal ta bilder som skal vare resten av livet. Typisk.

Fikk besøk av Nora da jeg hadde kommet meg hjem. Vi har ikke vært sammen på evigheter, ikke på flere måneder. Bortsett fra annenhver uke når vi bor sammen, haha. Det var utrolig koselig, og Nora tok med hjemmelaget is med ferske bringebær som moren hadde laget, det smakte himmelsk! Koselig med et kort besøk, selv om vi ikke gjorde annet en spise og prate.

For å være ærlig så ser ikke hjemmelaget is like godt ut som kjøpeis, fordi den er så omrørt og kremete, men det smaker MYE bedre..

Haha, Nora gjorde en grimase med det samme hun kom inn døren, håret sto til alle kanter etter vinden ute og paparazzian som jeg er knipset jeg et bilde før hun fikk sagt hei en gang..

Nydelig solnedgang...

Har du smakt hjemmelaget iskrem?

  Postet: 15.05.2012
 • Klokken: 22:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
A picture of a flower tells it's beuty far better than a thousand words

Det er så fint i dag, for sola skinner gjennom gløtt av grå skyer, og den er så varm og herlig. Etter skolen la jeg meg ned på kunstresset på fotbalbanen, og tenkte ikke en gang at det ikke var ekte gress i det jeg lot fingren stryke gjennom de stive stråene og lot Shelter av Birdys nydelige stemme flyte gjennom hodet. Det var godt med et lite pust i bakken, før Tinje kom tilbake og vi skulle ha egentreningen. Er så godt å være ferdig med første trening, er ikke noe glad i å jogge, hehe. Så er det bare to treninger igjen denne uka, pluss volleyballtrening. Heldigvis har vi fri på fredagen fra skolen, så kan ta den da. Kan nesten ikke vente til 17.mai, håper virkelig det blir fint vær og mye sol, men med det skiftende været her i Bodø kan man ikke stole på noe.

resten av dagen i dag blir stress, stress, stress. Skal komme meg i dusjen nå, bruke lang tid på å ta på meg mye mer sminke en jeg noen gang har brukt og krølle håret (elsker håret mitt når det er krøllet, skulle ønske de ikke gikk ut i vask) fordi jeg skal til fotografen. Det minte meg på at jeg må finne et antrekk ekstra, ve tnesten ikke hva jeg skal ha på meg, disse bildene skal jeg jo ha hele livet, det gjør meg litt nervøs.

I det fine været i dag gikk jeg ut og tok noen bilder, prøvde å gjøre de så macrolignende som mulig, med pappa sin linse. Endelig minner det om vår, det er så FINTFINTFINT! Er så glad i sol, gress, blosmtrer og varme.Canon Eos 1000D / Sigma 24-70mm 3.5 - 5.6 HF // Lilyls.blogg.no (C)

Hva syntes du om bildene?

 

  Postet: 15.05.2012
 • Klokken: 15:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Fineste konfirmasjonen i verden

Herre min hatt, for en fantastisk fin helg det har vært. Konfirmasjonen var virkelig nydelig. I løpet av hele dagen, fra jeg våknet om morgenen klokken halv åtte, lys våken, til jeg la meg om kvelden klokken halv tolv og ikka klarte å sovne, har jeg hatt et fyrverkeri av et rush inne i kroppen. En kriblende fornemming har spredt seg rundt i kroppen og gjort at humøret har vært på topp hele tiden, kilden til denne kriblingen har kommet fra min vakre, vakre familie, som jeg er så ubeskrivelig glad i! Konfirmasjonen på søndag var så fin, og mamma er så flink å holde tale. Alle gavene jeg fikk er jeg så utrolig takknemlig for og enda mer takknemlig for at alle mine kjære ville komme! Tenk onkelen min, som kjørte helt fra Kristiansund til Bodø i strekk, bare for å komme i min konfirmasjon, jeg kan ikke føle en dypere følelse av takknemlighet! Det var så godt med kake, og så fint med alle de varme ordene som kom fra over alt. Det har vært en så fin helg. 

Maria og Tonje, like før konfirmasjonen i kirken, veldig spente!

Beste vennen i hele verden, så glad for å dele denne flotte dagen med deg! Kjempe glad i deg Tonje.


Bordpynten på bordet tok sinnsykt lang tid å lage, måtte putte inn pynten i røret selv og ble litt lei av å pirke for å få det fint, perfeksjonisten som jeg er.

Denne bordpynten var virkelig nydelig, vi hadde også samme bare med vakre, rosa peoner i andre glass.

Fineste mammaen og pappaen i verden, som har stelt i stand hele festen. Kan aldri takke nok. ELSKER DERE!

Verdens fineste lillebror.

Det har også vært kaffeselskap i dag, så etter skole og langt besøk kjente jeg meg helt knust, jeg er så utrolig sliten. Gleder meg sannelig til fredagen etter 17. mai, for da er det langhelg, hehe. Jeg sitter igjen med mange gode minner og en sliten med lykkelig følelse etter denne helgen.

Har du hatt konfirmasjon?

  Postet: 14.05.2012
 • Klokken: 22:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Portrett av baby

Bilder jeg tok av Tuva i går, hun ville jo selfølgelig aldri ligge stille, men det ble noen morsomme bilder likevel. Bamsen er faktisk min bamse om jeg lånte bort til henne, han heter Ringle og jeg fikk bamsen på sykehuset rett etter jeg ble født. Har bamsen fremdeles og det er veldig morsom tå tenke på nå i konfirmasjonstiden.Bildene er tatt med Canon Eos 1000D og helt vanlig 0.28m/0.9ft linse

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 12.05.2012
 • Klokken: 13:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Yesterday's feelings

Fredagen i går var helt fantatisk. Selv skoledagen var utrolig fin, beste fredagen på lenge. Jeg elsker sånn dager hvor man bare smiler hele tiden, og om man blir irritert over noe så tar man seg i nakkeskinnet og sier til seg selv at man bare skal slutte med det, for det er ikke verdt å ødelegge dagen med det. Tenkt at fredagen i går var så fin, sola skinte hele tiden, jeg gikk rundt skinnjakke og bare kjente en varm vind. I hele går fikk jeg muligheten til å være med de personene i livet mitt som jeg er så glade i, familien min. Jeg flyttet frem og tilbake fra bestemor og bestefar sitt hus, til pappa sitt hus og til mamma, fordi familien min er spredt over alle husene, det var så utrolig koselig! Tenk at jeg først fikk muligheten til å spise middag hos mamma, men familien min der, onkel og søskenbarnet mitt med hans samboer og datter. For så å dra rett til pappa og spise herlig grillmat der med resten av familien, tante, bestemor og bestefar, søskenbarna mine og datteren. Jeg føler meg så utrolig hedlig akkurat nå, denne helgen vil bli så fantastisk fin!

Her er kjæreste mamma med lille Tuva som vi passet i går, det er barnet til mammas venninne. Tuva har helt fantastiske blå øyne, selv om de ser litt grå ut her. Det veier nesten opp for at hun gulpet over hele meg i går, haha.

Bunadsforkle og sjal er strøket og henger klart til i morgen, på den store dagen.

Dette er et bilde fra i dag, Terje lager en av de beste kakene i verden til konfirmasjonen min, krokankake!

Morten, i kjent stil foran TV'en, det blikket når han fokuserer er litt morsomt

Krokankake tar faktisk flere dager å lage fordi den må stå så lenge osv. Terje begynte med kaken på torsdag, tenk det!

Hadde du en fin fredag i går?

  Postet: 12.05.2012
 • Klokken: 12:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Good evening!

Følelsen av trøtthet overmanner meg nesten, det er ikke til å tåle. Klokken er ni og jeg vil gå å legge meg, det er helt sykt. Vanligvis blir jeg ikke trøtt før i halv ett tiden, og må tvinge meg selv til søvn hver kveld. Nå er jeg bare helt utmattet etter en lang uke og gleder meg til skoledagen i morgen er over. Det som er litt teit er at selv om jeg er trøtt som bare det og sikkert hadde sovnet innen en halvtime om jeg hadde lagt meg, så går jeg ikke å legger meg. Skal dusje, spise kveldsmat, stelle meg og lese. Også kommer jeg meg aldri i seng i tide, haha. Jeg er patetisk.

Sånn er kvelden min:Også har jeg nettopp laget og drukket et glass med skikkelig faila smoothie. Tenk å lage faila smoothie? SMOOTHIE? Jeg er helt overgitt, haha. Men knuste bær smakte også godt da, følte meg sunn i kveld!

Nå skal jeg komme meg i dusjen. God natt!

Liker du smoothie?

  Postet: 10.05.2012
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Ferdig med alle konfirmasjonsforberedelser!

 Yes, da var alt i boks. I dag var siste konfirmasjonsøving, bare en til i morgen og det er vel strengt tatt ikke annet en gjennomgang av hele konfirmasjonsdagen. All pynten er klar og jeg og mamma har endelig blitt enig, jeg skal ha glassrør med rosa roser i og lys oppi, og boller med vannkuler og rosa og blå blomster i forskjellige boller. Gjestelisten er klar, bordplasseringen er bestemt og bunaden henger nede på rommet mitt. Jeg gleder meg sånn til søndag! De fleste gjestene er alt kommet, jeg var og besøkte dem hos pappa i dag (de bor der og jeg er hos mamma siden det ikke er plass hos pappa) og jeg er så glad for å ha familien min rundt meg. De neste dagene kommer til å bli stress, men alt er verdt det for konfirmasjonen på søndagen blir perfekt!

Her ser dere en av bordynten vi  skal ha, rør med stearinlys og to roser, er det ikke fint?

Jeg og mamma har laget sanghefte med et kollasj av bilder av meg på forsiden og sløyfe som setter fast arkene med sanger på hvor det står "konfirmasjon"Dette er da innbydelsene vi har sendt ut, helt hjemmelagde og veldig enkle. Bildene av innbydelsene ble ikke så bra, og selv om jeg tok tusenvis av bilder (ikke bokstavelig talt!) så ble disse de eneste som var ok. 

Så, hva syntes du? Har du hatt konfirmasjon?

  Postet: 10.05.2012
 • Klokken: 20:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Flickr inspiration

Dagen i dag går sånn:

Pianotime - kirke -sove

Vet ikke helt når jeg kommer hjem i dag, håper det ikke er alt for sent. Vi har en sånn gudstjeneste før konfirmasjonen på søndag. Can't wait till sunday! Ønsk meg lykke til i dag, jeg skal skuespill en "kirkemann" som blir redd for regnet. HAHA!

Hva skal du gjøre i dag?

  Postet: 10.05.2012
 • Klokken: 16:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Byen etter skolen

Nynorsktentamen i dag gikk fantastisk! Jippi, blir så glad, haha. Teksten min ble helt klart ikke den best jeg har skrevet, men satt og rettet fra klokken halv ett til klokken to, seriøst, jeg har døpt dagens skrifefeilretting for naziretting, du aner ikke hvor lei jeg er av teksten min etter å ha lest den så ufattelig mange ganger, hehe.

Etter skolen var enda mer kos, tok med meg noen av mine beste venner til Spiseriet og spanderte is på dem. For på lørdagen var jeg nemlig med på en quiz, og for en gangs skyld vant jeg! Så nå har ejg et lekkert gavekort på 1000 kr, jeg er helt i skyene. Skal ta med søskenbarnet mitt på kafe og spandere på henne også, fordi hun er den lille engelen som fortalte meg om quizen og var med og tok den med meg (det var quiz bare for konfirmanter) Fikk iallefall kjøpt noen fine ting med gavekortet i dag, men måtte kjappe meg av gårde etter. Hadde nesten ingen tid fordi jeg skulle til 7 himmel og nappe brynene. Haha, jeg har aldri gjort noe lignende før, men glad jeg gjorde det, for det var nesten som meditasjon og massasje bare at det gjorde vondt, haha, jeg er så dårlig til å forklare. Og resultatet ble veldig fint!


Mobilbilde

Dette er isene vi spiste, ser godt ut sant? Min is er den nest til venstre, sjokolade med brownies og oreois, det er så utrolig godt!

Denne kjøpte egentlig mamma for noen dager siden til Nora, men siden Nora hadde lyst på rosa sa jeg til henne at da jeg skulle kjøpe min egen kunne hun få den (så kjøpte jeg bare den hun ville ha) så fikk jegg hennes sorte. Dette er da en hårbørste, en veldig kjent en kalt Tangle Teezer. Når man børster håret lugger den ikke i det hele tatt og er spesiallaget for å løse opp floker på en enkel måte, derfor har den mange små tagger erstattet med de vanlige, store plasttaggene på vanlige hårbørster. La meg se, nå har jeg da tre hårbørster jeg bruker daglig, haha! Hårpleie er viktig, dere.

I tillegg til hårbørsten kjøpte jeg også denne eosen. Går alltid rundt med Savex i lommen (Savex er nesten akkurat det samme som Carmex) og lipgloss eller leppestift.  Den leppebalsamen jeg har er jo veldig bra, men den er veldig flytende, på en måte, så blir så klissete. Derfor syntes jeg en fast lipsyl også er fint å ha. Og eos er jo helt fantastisk.

I tillegg til alt dette fikk jeg en hyggelig overraskelse i dag. Jeg har nemlig fått konfirmasjonsgave fra Lyra (Periculum.blogg.no) gleder meg utrolig mye til å åpne, men skal vente med å åpne til konfirmasjonsfagen som er på søndag. Jeg gleder meg helt ubeskrivelig mye, kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg. 

Verdens fineste gave, sant? Og all skriften er da vår måte å skrive kort på, nemlig rett på innpakkningspapiret, vi er så smarte.

Alle bildene under det øverste er tatt med Canon Eos 1000D

Har du vunnet penger i en konkurranse før?

 

  Postet: 09.05.2012
 • Klokken: 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Trening i regnvær og vind

Nå skal jeg fortelle dere en historie. Det er en veldig interressant historie, så hold øynene skjerpet.

Alt startet i sofakroken hjemme klokken syv i dag. Mamma skulle til butikken og kunne kjøre meg, Tonje og Margethe til maskinisten hvor vi skulle starte egentreningen vår. Da var det bare å sprette opp og hoppe i treningsklærne. Snart var vi på veien og snart oppe i maskinisten. Solen skinte og vi var faktisk ganske positive alle sammen. Med godt humør startet vi oppstigningen til keiservarden. 

På veien så jeg noen nydelig blåklokker, som gjorde meg enda gladere. "Våren er her!", tenkte jeg med glad mine.

Men denne flotte følelsen knuste i en milliarder, bittedsmå biter da jeg på veien så at det var SNØ. I MAI. Jeg dør snart.

Mobilbilder tatt med iPhone

Men vi prøvde å holde smilene påklistret. Selv da det begynt å høljeregne, blåse også gikk vi oss vill og avsluttet denne turen i Rønvika. Ikke akkurat etter planen! Men, men. Nå er det et varmt bad, om jeg rekker det, og frustrerte fruer. Håper jeg får pugget litt til nynorsken også. Hadde det ikke vært for "i siste liten" hadde jeg aldri fått gjort ferdig en ting! Hehe.

Liker du å gå turer?

  Postet: 08.05.2012
 • Klokken: 21:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Hvordan lage verdens beste iste (HOWTO)

Som dere vet lagde jeg og Nora iste i går. Men fortalte ikke så mye om det, for det hadde jeg tenkt til å skrive om nå. Nora kan nemlig en utrolig god oppskrift på iste som vi lagde, den smaker himmelsk hver gang. Om dere vil kan jeg lage en video en gang om hvordan man lager denne istee, fordi det er litt vanskelig å forklare med ord. Også er det jo en god unnskylding for endelig å lage en videoblogg, haha.

Men her har dere iallefall selve oppskriften, så har dere den på papir:

Ingredienser:

1/4 godt modnet lime

Ca. et halvt brett isbiter

Smaksirup (samme hvilken type sirup bare det passer til teen)

Te

Ellers:

1 shaker (Koster ca. 200,- for en god shaker)

Smaksirupene koster rundt 70 for en liten og 180 for stor sirup

Steg 1: Først deler man limen opp i fire like store deler. Selfølgelig må man også trekke en kopp med te, ta en te du liker spesielt godt. Velg en te som ikke er så svak, og trekk den lenge så teen blir nærmest bitter. Jeg valgte mangote, min favorittte, som er en forholdsvis svak te, da måtte jeg trekke den ekstra lenge.Steg 2: I det man venter på at teen trekker heller man i omtrent en spisesje med smaksirup. Derreter en spiseskje med en en annen smaksirup, vi hadde to, derfor gjorde vi dette. Har du bare èn smaksirup så bruk en og en halv skje med sirup. Og det er veldig viktig å ha smaksirup, ellers er essensen med denne isteen litt borte. Dessverre finnes ikke disse sirupene over alt. Nora måtte for eksempel kjøpe sin i Sandes utenfor Stavanger.Steg 3: Når teen er trukket ferdig skal man ta oppi isbiter i sirupblandingen. Det er vanskelig å forklare hvor mange isbiter man trenger, men bare se på bildet under her. Husk at man burde ta isbitene oppi rakst slik at de ikke skal smelte. Når man da har isbiter, smaksirup og lime i en shaker kan man helle i den varme til lunkne teen. Deretter setter man på lokket og rister. Men før du gjør dette, få med deg dette for det er VIKTIG: Rist èn gang, for så å åpne trykket. Så kan man sette det på igjen og riste videre noen ganger, med mindre det fremdeles er trykk. Åpne og lukk mellom ristingene helt til trykket er borte, ellers kan lokket sprette av og isteen lande på gulvet.YUMMI! Seriøst, det er så nydelig jeg har lyst til å lage det en gang til, hehe. Håper du får til oppskriften, så kanskje jeg poster en video en gang, for som sagt er kanskje dette litt vanskelig å forstå, alt avhenger på en måte på bildene. 

Hva syntes du? Kan du lage hjemmelaget iste?

  Postet: 08.05.2012
 • Klokken: 18:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
FREEDOM

Elsker denne sangen! Ny sang fra Birdy, dere må også se musikkvideoen, det er den fineste på lenge..

 Eller kan vel kanskje ikke kalle det frihet enda, men er iallefall ferdig med første tentamen for våren i 9.klasse! Bare tre igjen, og den andre er i morgen. Dagen i dag har egentlig vært en veldig fin dag. Det gikk bra på tentamen, og ble ferdig en time før tiden. Da jeg kom hjem skulle jeg bare opp en tur, og det endte med at jeg la meg ned på det varme badegulvet med Molly på fanget og tok en blund. Lå der et kvarter og sovnet nesten før Molly ville ut på tur. Følte meg mye kvikkere etterpå, og steden for å gå med hodet ned ute på tur med Molly siden det regnet, så danset jeg seriøst rundt og hørte på beste spillelisten på mobilen min, somheter "favoritter", naturligvis. Er glad i dag, og selv det at vi skal ha fisk til middag kan ikke dra meg ned, haha.

Vanligvis er tirsdager den dagen i uken jeg ikke har noe jeg skal gjøre, men tre uker fremover blir det en treningsdag. Ettersom vi har egentrening på skolen. Dessverre må jeg ute og jogge i dag, og så skrive logg, både for i dag og treningen i helgen, æsj, er ikke noe glad i jogging. 


Hverdagsbilder..

Gratulerer med frigjøringsdagen, forresten! Koselig å se flagg i morges på veien til skolen og tenke at for 67 år siden feiret de i dag. Det bringer et smil om munnen. Altså, vanligvis ville det ikke det. Jeg er nok en vedlig pessimistisk person sånn egentlig. Haha.

Har du en bra dag i dag?

  Postet: 08.05.2012
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Nora-dag

Etter å ha vært hos frisøren i dag har jeg hatt skikkelig Nora dag. Det har vært utrolig koselig, særlig etter å ikke har sett henne på en uke, hehe. Vi satt og pratet da jeg egentlig skulle øve til engelsktentamen. Litt synd det, men det går sikkert bra, øvde litt i helgen. Hadde jo egentlig planlagt alt jeg skulle skrive til engelsktentamen, jeg gjør alltid det, til alle "skrive-historier" tentamener. Men med denne går det jo altså ikke ettersom temaet og forberedelsesheftet hadde så utrolig kompliserte og rare oppgaver. Får bare prøve meg frem i morgen! Her er iallefall en liten bildesamling fra dagen med Nora.

Vi satt hele tiden nede på rommet mitt og pratet, som vanlig. Vi pleier å ta igjen det gamle på mandager. Før vi bestemte oss for å dra på butikken for å kjøpe lunsj til skolen i morgen. Ville ha noe ekstra ettersom det er tentamen for meg.


Lille stesøster, haha.

Da vi kom hjem lagde Nora iste til meg mens jeg så på og tok bilder. Har tenkt til å skrive om dette i morgen, men nå er det natta. Stor dag i morgen. Og vet der hva det beste er? Jeg skal ha med hjemmelaget iste, jippi! God natt.

Hva gjorde du i dag?

  Postet: 07.05.2012
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Hårfarge før og etter
Dette ble resultatet etter timen hos hårfrisøren. Er ikke store forskjellen, men jeg er utrolig fornøyd. På før-bildet ser man klart at det er en del ettervekst, fæl, gråfarget i kontrast med den varme bruntonen. I tillegg var håret mitt skittent som bare det, ettersom en ikke egentlig burde vaske håret rett før man skal farge det. Men nå ser håret mitt veldig fint ut, er som sagt veldig fornøyd. Etterveksten er borte og erstattet med en litt mørkere brunfarge enn resten av håret, for å skape dybde. Også har jeg fått noen lyse striper, så nå ser det ikke så veldig farget ut, mer naturlig.

Hva syntes du om resultatet?

 

  Postet: 07.05.2012
 • Klokken: 20:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Hos frisøren

Sitter hos frisøren nå og ser inn i speilet rett overfor meg. Hår henger ut med brun masse tett inntil hårbunnen og annet ligger i lag med lag med folie. Om noen få minutter får jeg se resultatet av stripingen og fargingen av etterveksten. Gleder meg!

Hvordan tror du det blir?

 

  Postet: 07.05.2012
 • Klokken: 16:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
MINE FAVORITTBLOGGER

Jeg er en person som elsker å lese, og jeg finner all min inspirasjon ved å se på bilder og å lese. Så mitt favorittlesestoff er da bøker, magasiner og blader og ikke minst blogger. Det er så fint å lese blogger, fordi det blir mer personlig og ikke minst er det helt gratis! Nå tenkte jeg da å lage et innlegg hvor jeg viser dere mine absolutt favorittblogger, som gir meg mest inspirasjon i hele verden og som jeg leser på en daglig basis. Dette er blogger som jeg har lest over en tid, så jeg vet at de er veldig bra blogger. Naturligvis er det flere blogger jeg titter innom støtt og stadig, men dette er da mine favoritter. Det er forresten ingen rekkefølge, alle bloggene jeg skriver om her er akkurat like gode!

Mira Jakobsen

Mirajakobsen.femelle.noDenne bloggen er virkelig helt formidabel. Mira blogger om livet hennes, men gjør det på en sånn måte at man har lyst til å lese alt. Hun forteller om de små tingene i livet, og skriver på en koselig måte. Likevel er det beste med hele bloggen bildene hennes. Mira er en ung fotograf og tar fantastiske bilder. I tillegg tar hun bilder av alt. Ikke bare av seg selv og natur slikt som dere ser over her. Men virkelig alt, og hvert eneste bilde forteller en historie.  Alle bildene oser av inspirasjon, og det er så fint å se på. Om man trykker seg inn på bloggen hennes og bare leser ett innlegg er man lost i denne bildeverdenen. Denne fotobloggen er nok den beste i hele Norge og er verdt å sjekke ut.

Ingvild Eriksen

Ingvildhappy.blogg.noDet er mange blogger jeg leser hvor forfatteren av bloggen skriver bra. Men ingen skriver så bra som Ingvild. Tenk at noen setninger i en blogginnlegg kan være så vakkert? Jeg drømmer jeg bort hver gang jeg besøker denne fantatsike bloggen, for alt Ingvild skriver blir så levende og vakkert. Hennes form for hverdagsblogging er å skildre tankene hennes og å fortelle på en fin måte hvordan hennes dag har vært. En dag kommer Invild til å være kjent for sine fantastiske bøker, det er jeg sikker på. 

Hanne

hhvm.blogg.no

Hanne sin blogg er en inspirasjonsblogg, og en urolig bra en også! Hun skriver ting og legger ut de mest inspirasjonsfylte bildene fra hele nettet og samler dem på bloggen sin.  Flittig i fotoredigering er hun også, for stadig vekk er det flotte kollasjer eller nydelige sitater og skrift på bildene. Jeg elsker denne inspirasjonsbloggen og har ikke funnet en bedre enda.

Thea

Itsthea.femelle.no

Denne bloggen skrives av ei 20 år gammel jente som bor i London akkurat nå. Hun går på den skolen jeg drømmer om å gå på i den alderen. Det er nok en av grunnene til at jeg syntes det er såp interresant å lese om hennes liv i London på den skolen. Thea skriver om et liv som er litt utenom alle andre sitt siden hun bor i utlandet, og hun skriver om mote og tips. Jeg elsker å lese om alt hun gjør både når hun er i England og i USA. Det er også fine bilder på denne bloggen, selv når det er webcamera bilder så ser det flott  ut. Om du ønsker å lese om utlandet er dette den perfekte blogg.

Omana

Fridaysecrets.comFridaysecrets er også en inspirasjonsblogg, med det fineste navnet i hele verden. Omana som eier bloggen er en person som elsker å finne inspirasjon via bilder, og de hun finner deler hun på bloggen. Det fineste jeg kan lese på hennes blogg er disse vakre forhåndskrevne innleggene hun legger ut. Hun skriver så vakkert om kjærlighet og sorg, jeg simpelthen elsker det. Disse forhåndsskrevne innleggene kommer i alle former. Noen ganger skriver hun brev, som fra en person til en annen, eller hun lager lister. Alt er funnet på naturligvis, og det er bare skikkelig fint å lese.


Ja, dette var da alle mine favorittblogger. Jeg anbefaler virkelig at dere sjekker ut disse fantastiske bloggene. I dag har jeg brukt over to timer på å lage dette innlegget, nettopp fordi dere skal få noen gode lesetips og fordi disse bloggene virkelig fortjener annerkjennelse. Alle bildene i dette innlegget kommer fra bloggene jeg nå har skrevet om, så jeg eier ingenting annet en tekst! Alle bildene er også linket, naturligvis.

Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 06.05.2012
 • Klokken: 14:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16
 • Copyright ©
This is a good morning

Since I have my English mid-term test this forthcoming tuesday, I was thinking I could write a whole post in English. I'm not very fond of practising for hours on my grammar, and thought this was a better idea. My morning started with a great breakfast. I simply love warm rolls with egg and salmon on. When I was done eating I really wanted to sit down and read in my book, too bad I read it out last night, and the next book in the series lays in my room at my moms. 


I took a few pictures of Ruffen this morning...

I'm not really sure what to do today, but since it's sunday I already have a lot to do. Every sunday I move from one of my parents do the other. It's ok, really, it just occupy every sunday I have. Haha. So this sunday, like every other sunday, I have to pack almost all of my stuff and clean my room. First I have to clean my room here, since I'm leaving, and then I have to clean my room at my moms since I forgot to clean it last week, ugh.

 But I think that in between all this packing and cleaning up and such, I'm going to make a post of my favourite blogs. And write a little about the blogs that I read on a daily basis where I get my inspiration. Would that be nice? I hope so.


And I tried new angles while taking the pictures.. (Canon Eos 1000D, Lily)

By the way, the song at the top of this post is a cover of the song "Somebody that I used to know" by Walk off the earth. That is the song that gave me the inspiration to wirte this post: Now you're just somebody that I used to know

How do you practise for your mid-term test? What do you think of the puctures?

  Postet: 06.05.2012
 • Klokken: 12:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Beste desserten i hele verden

Etter middagen fikk jeg et stor glass i handen som var kaldt å holde rundt. En herlig dessert fylt med deilig vaniljeis, søt krem og masse, masse deilig karamell. Det er den beste desserten jeg noen gang har smakt. Jeg kjenner fremdeles smaken av myk karamell, fremdeles lunken, blandet med kald is. Sølvi lagde nemlig en form for tilsørte bondepiker, bare med smeltet karamell i stedet. Det var bare så utrolig godt, jeg må lære meg å lage det selv. 

Klarte å knipse noen bilder av denne herligheten før jeg bare måtte spise i vei, ellers hadde isen smeltet.

 

Ser det ikke nydelig ut? Har du smakt noe lignende?

  Postet: 05.05.2012
 • Klokken: 22:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Bilder - Brusflasker

Når jeg tar bilder, prøver jeg å få dem så lyse og fine som mulig. Jeg tar gjerne bildene ute, for å få rikelig med lys. Men i går tenkte jeg at jeg skulle prøve å ta bilder i en litt mørkere atmosfære. Så jeg tok med kameraet på restauranten vi var på i går.

Jeg er sikker på at det er flere en meg som har sett hvordan Maren Vik tar nydelige bilder både med mye lys og i mørket. Hvordan bildene i mørket blir så mystiske. Så jeg har fått litt inspirasjon fra Marenviks.blogg.no og prøvde meg frem for å ta mørke bilder som får frem sterke farger, med brusflasker som motiv. Fantaen var min brus, så derfor er det nesten bare bilder av den, haha. Ja, så har jeg prøvd dette og. Har naturligvis tatt bilder inne med dempet lys før, men da har jeg som regel brukt blits for å få de lyse likevel. Men nå fikk jeg prøvd meg litt på dette. Jeg syntes det gikk ok for å være første gang.

Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best?

  Postet: 05.05.2012
 • Klokken: 18:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Better than Botox

Ble vekt i tolvtiden av ordene "Sorry for at jeg vekker deg, men du skal til frisøren snart, mamma har ringt", det var da lillebror som veldig forsiktig prøvde å vekke meg. Han vet at jeg hater å bli vekt på lørdager, haha, jeg blir bare skikkelig irritert, selv om jeg kanskje snart hadde våknet uansett. Men likevel gikk jeg opp og ordnet meg, så bled jeg med Mamma, Terje og Morten til City Nord på kafe med søskenbarnet mitt og tante. Det var skikkelig koselig, har ikke sett dem på en stund, så det var veldig fint å gå rundt på kjøpesenteret med søskenbarnet mitt. Fikk også kjøpt meg en ny børste. har en fra før av, den fantastiske Kicks børsten som jeg har fortalt om før her på bloggen. Men fant en børste med mye tretagger som var på salg, betalte bare 25 kr! 

Litt senere fulgte jeg Morten og Terje inn på subway mens mamma var på blomsterbutikk, fordi bruttern hadde selfølgelig ikke spist frokost før vi dro (det hadde ikke jeg heller, men pytt pytt) så han skulle kjøpe seg noe mat. Der fant jeg en smoothie som så god ut og kjøpte den. Den viste seg å være helt himmels. En av de beste smoothiene jeg har smakt, og jeg elsker smoothie. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver om dette. Men ble bare så positivt overrasket, haha. Smoothien inneholdt både eple, mango, banan og appelsin. Det sto oppskrift på baksiden, så denne smoothien skal jeg helt klart lage hjemme. Selve smoothien kom fra Froosh, men het faktisk "Better than Botox", digger navnet. Og ved å drikke den har jeg nå dekt 2 av 5 porsjoner med frukt for dagen. Jippi!Har hatt en herlig dag til nå. Det var fint hos frisøren, som vi tok helt til slutt før jeg nå kom hjem. Fikk stusset litt og slikt. Man ser ikke store forskjellen, men skal tilbake på mandagen for å farge det og stripe før konfirmasjonen. Har jo nå en lys ettervekst som ikke akkurat ser så fint ut på bilder. Gruer meg litt til å se resultatet, men håper det blir fint :)

Liker du smoothie? Hvilken hårbørste har du?

 

  Postet: 05.05.2012
 • Klokken: 15:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Dagens antrekk

Gikk for mørke klær med et fint, blomstrete skjerf i herlig lillafarge. Også var jeg så heldig å få låne Sølvi sin lysebrune skinnveske. Elsker den allerede, håper virkelig jeg får låne den en annen gang, den var akkurat stor nok og bare skikkelig fin, rett og slett. Ikke minst bøylen min med perler på, som jeg ikke har brukt på en stund.

Skjerf Beck Sonder Gaard Veske Nova

Hva syntes du?

  Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 21:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Svømmebassenget

Rett etter skolen kom jeg meg hjem og begynte å pakke svømmetøy. For jeg, Tonje og Margrethe bestemte oss for å dra til bassenget i dag. Det var egentilig i forbindelse med skolen. Fordi vi har egentrening hjemme, der vi skal sette opp treninger vi gjør på fritiden også skal vi skrive logg og slikt. Men da vi var ferdig med å svømme 500 meter, så  var det rett  til skliene (for min del, det er så gøy!) og stupebrett og det dype bassenget. Vi hadde det veldig morsomt. Men både jeg og Tonje hadde dårlig tid så vi gikk i dusjen ca halv seks. Likevel kom jeg meg ikke hjem før klokken syv, dusjing og ordning tar litt tid, hehe. 

Har iallefall hatt en veldig fin dag, selv om skoledagen var fullstendig grusom. Vi ble overrasket med en fremføring som alle trodde skulle være på mandagen. Og siden jeg ikke kunen det jeg skulle si og ikke hadde gjort ferdig powerpointen måtte jeg nøye meg med middels karakter. Duste naturfag.

Ured,
Red.
Canon Eos 100D

Nå er det rett til resturanten/kafeen "En kopp" med fattern og lillebror. Vi skal spise tacobuffet, gleder meg! 

 

Hva var best, uredigert eller redigert? Har du svømt i det siste?

  Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 19:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
The definition of a perfect morning

Kom meg bare  ikke over dette vakre bildet. Siklet over det i hele går. Det var virkelig utrolig nydelig! Selv om jeg ikke liker kaffe, haha. Sitatet og bildet er alt fra Kristine May på flickr. Jeg eier ingenting, bare deler noe fint med dere. Ha en finfin dag!

Likte ikke dere dette nydelige bildet?

  Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 07:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Now you're just somebody that I used to know

Vet det blir veldig mange engelske titler på blogginnleggene mine. Men jeg simpelthen elsker det språket, og denne gangen passer det faktisk til (for en gangs skyld), for jeg har skrevet noen engelske ord, bare plottet dem inn med noen bilder. Og ta-da! Så ble det en slags liten indre monolog, som tatt ut fra en sang, eller en historie, eller noe slikt.


 

 I didn't even ask for the kiss, I took it from your lips like it was mine before you even shared it.

 

 

I didn't even need your love, it just felt good in those moments when the breeze was blowing a little colder.

 

 

Those moments we shared, was mine to command. I had the control, I just let you play the game.

 

 

Those words we whispered in each others ears, were only air drifting out between my lips, and somehow it created the false love we also shared.

 

Now you're just somebody that I used to know.

Or at least I have to think that way, 'cause it hurts too bad otherwise.

 

Tekst: Lily

Bilder: fridaysecrets.com // Tumblr // Weheartit

Hva syntes du?

  Postet: 03.05.2012
 • Klokken: 20:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
A beutiful morning

Ok, kanskje ikke så fantastisk. Det regner og er kaldt som selve vintermorgenen ute.Og selv om jeg gjerne skulle hatt en time ekstra på å sløve, drikke te og kose meg denne morgenen. Må jeg stresse ut døren ti over åtte. Vet dere hva? Jeg gleder meg til sommerferien. Og til niende klasse er over. Egentlig gleder jeg meg bare til hele ungdomskolen er over og jeg forhåpentligvis kommer inn på Media og Kommunikasjon.

Denne dagen er vel egentlig en helt vavlig dag. Men klokken halv seks er det volleyballturnering, og jeg kommer haltede etter de andre en halvtime for sent fordi jeg også har pianotime. Men det går sikkert fint. Jeg gleder meg faktisk veldig. Har ikke spilt volleyball på lenge pga. konfirmasjonsundervisning og mye annet de siste ukene. Så det blir godt å se laget igjen, håper bare vi klarer å vinne for en gangs skyld.

Disclaimer: Bilde lånt på flickr.com

Jeg finner merkelig nok ut at det er nå på morgene jeg har best tid til å skrive her inne. Selv om det strengt tatt er den travleste timen på dagen.

Ha en flott dag!

Har du god tid på morningene?


 

  Postet: 03.05.2012
 • Klokken: 07:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Colors of the day

Dagens farger. I tillegg har jeg oransj genser. Woo-whoo. Skikkelig gladfarger i dag, det får kompensere for at jeg fremdeles er syk men må på skolen og hardpukke til prøve i morgen.

God morgen, og ha en kjempefin dag!

Hva syntes du om bildene?

 

  Postet: 02.05.2012
 • Klokken: 08:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
My future is a dream

Internettet har vært borte i hele dag, men nå funker det, og jeg håper det fortsetter å gjøre det!

Selv om jeg fremdeles var syk i dag, hoppet jeg inn på badet og tok verdens raskeste dusj da jeg fikk medling om at Karoline, Martine og Mell skulle komme innom. Det er siste dagen deres i Bodø (nå sitter de på flyet hjem til Oslo, dessverre) og de skulle komme på besøk en liten stund før flyet skullet gå. Det var et utrolig latterfullt og morsomt besøk. Vi drakk te og spiste brownies fra butikken. Alle hadde forskjellige tekopper og vi pratet alle veldig høyt ettersom det bare var vi som var hjemme.  Deretter satte vi oss ned og tegnet og skrev. Vi fikk nemlig den beste tanken på lenge. Vi planla nærmest hvordan hele vårt liv ville blitt om vi alle hadde flyttet sammen i ett stort hus. Det var vidunderlig, og bare sitte der full av inspirasjon og kreativitet og bare tegne og skrive med gode venner.Min fremtid på noen hvite ark, hehe.

Nå må jeg nesten kjappe meg, må planlegge hvem som skal sitte hvor til konfirmasjonen, stress, stress, stress!

Har du noen gang tegnet fremtiden din med venner?

  Postet: 01.05.2012
 • Klokken: 19:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits