Tegninger

Jeg har noen tegninger jeg har laget som jeg vil vise frem. Tegningene eller designene er laget på nettstedet Gosupermodel.no, en veldig bra side foresten. Jo, her er de:

Aller først: Det er copyright på alt!Dette er min vanskelige versjon av en alveprinsesse. Hun tror jeg er en av de beste jeg har laget, selv om jeg aldri har vært særlig flink på skygge, bølger og grier, så selve kjolen er kjempe enkel med to farger. Men det er jo helt greit det, er det ikke? 


Dette er en jente med en gammeldags kjole, jeg satt henne sånn at hun er ute i naturen.Dette er en enkelt type av en alveprinsesse. Hun er en sølvalv, bare så dere vet det.Havfruen er en smule merkelig. Det er min verson av én type havfrue. Håper du liker min rare fantasi.

 

  Postet: 24.04.2010
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Prøver å lære meg sang

Prøver å lære meg denne nydelige sangen. Skal prøve på piano senere, vet du hvor man kan finne notene?  Postet: 23.04.2010
 • Klokken: 19:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Cedric møter Harry og Cho igjen

H

Haha,  jeg ler meg ihjel. Særiøst. Cedric skulle
aldri ha megt seg med vampyrene. Til og med
Fenris Vargar er bedre. Men må si. Liker Bella
bedre en Cho. Cho er et egoistist sippetryne.
Men så liker jeg Ginny bedre en både Bells og
Cho så HP vinner. Se på øynene til Harry. Ser ut
som om han ser mot nesa. Og ansiktet til Cho
er helt forvridd. Bella derimot ser veldig lik ut.
Men hvordan i svarte fikk Eddy rødt hår? Han
har jo faktisk rødbrunt. Ronny har rødt hår.
Noen må definitivt ha mistforstått. Lurer foresten

på hvilket hus Bella ville kommet i om hun var

på galtvort. Hun ville foresten ikke kommet inn,

hun er vel en sånn uregistrert animagus. Jah,

ingen liker de som  menger seg med Rita Slita

så, to bad Bella. Uansett. Bella kunne kanskje

vært Bellatrix sin datter! Eller neeeih. Hun er jo

verken ond eller kul, så nix, det passer ikke.

Men hva med.. hmm...  kanksje Grimst sin datter!

Det hadde jo eid serien da. (Twilight serien altså.

Ingenting eier HP.)


Haha, nå var mye HP Twilight prat ferdigskrevet. Bare måtte få det ut et sted. Ah, føler meg lettere.


  Postet: 22.04.2010
 • Klokken: 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Bibliofil

*mer om dette ufattende spennende temaet senere*


Måtter bare sette det inn, ellers hadde jeg glemt ordet! :D


  Postet: 22.04.2010
 • Klokken: 19:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Silke på tørr hud

Å gud. Vakker musikk, så vakkert! Jeg ser ut på solen som er på vei mens jeg hører på en så vakker musikk. Alt blir plutselig mere vakkert og jeg ønsker plutselig å reise til Canada. Bare ligge på gresset i en av de store skogene der og bare la musikken fylle meg men glede, sorg, lengsel, vakkerhet og alt annet ubeskrivelig.
Jeg får lyst til å danse! Jeg vil danse og hoppe og springe i bærføttene, med en kjole som slenger rundt meg. Krokus over alt og musikken i meg. Det er som en silkeglatt berøring på et sommertørr hud. VAKKERT.


  Postet: 22.04.2010
 • Klokken: 19:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Herlig men uvented Torsdag

Jo, vanlig vis starter treningen min klokken fem. Og vi hadde spist pizza til middag, mamma skulle bort og jeg kjeda meg allerede. Jeg var alt litt forsein, og lurte på hvorfor min veninne som jeg går til trening med ikke kom så jeg dro til henne. Hun fortalte meg at det ikke var trening i dag så jeg dro. Istedefor å dra rett hjem dro jeg heller til treningshallen for jah, vet ikke egentlig. Men gadd ikke henge der, så dro hjem. Der tok jeg meg et stykke sjokoladekaka mamma lagde dagen før, satte meg ute på hverandaen med en herlig bok og leste. Har lest Eragon før, men hadde ikke noe annet å lese. Synd jeg ikke føler like spenning som da jeg leste den først. Været er så nydelig ute. Det er sol, varmt og favorittblomsten min er kommet frem, krokkus (bildet under). Egentlig er jeg glad for at det ikke ble noe trening, selv om jeg syntes det var ergelig først siden jeg hadde gledet meg sånn.Beklager at jeg ikke tok bilde selv, men kameraet mitt har ikke lenger noe minne igjen, og uansett er jeg lat. Krokusen vår er uansett (andre uansett.teh) ikke kommet helt ut enda. Beklager. Igjen. Men jeg lagde nå en bedre ramme. Som et tynt plaster på såret.

  Postet: 22.04.2010
 • Klokken: 19:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Nytt utseende

Det andre utseende var jo da midlertidig, og nå er det et nytt et. Bildet er fra mitt kamera tatt av meg,så stjeler du eller kopierer du det så vil jeg bli lite blid, kanskje jeg til og med anmelder deg. Om du spør meg pent om å få låne det så kanskje jeg sier ja, men vær så snill. Spør først.

Også foresten: Herreter vil alle som kopierer, stjeler eller hermer etter mine historier og dikt bli politianmeldt. Jeg finner deg uansett, så ikke stjel. Naturligvis, blir du inspirert av meg og mine historier, så er jo det kjempefint! Og det er jo bare bra. Men ikke herm, vær så snill.


  Postet: 21.04.2010
 • Klokken: 19:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Ordnet litt

Foresten så har jeg ordnet litt på det aller første i Evelynn og reisen til Qwelex, du vet. Jeg skal reskrive hele historien, den er dessverre hundre ganger for barnslig til at jeg tross alt er 13 år så det er på tide. Dessverre sitter jeg meget fast. Har dere noen ideer? (Ønsker IKKE tips til hva jeg skal skrive, det må jeg klare selv, lurer bare på om du har noen bra vendiger, og måter å skrive det på.)


Det ble fra slik:

 

Evelynn gikk sakte i gjennom den svarte skogen, lyktene var nesten sluknet nå og det var bare små, nesten urørlige flammer igjen. I dag var det nøyaktig åtte år siden foreldrene hennes hadde dødd, og denne morgenen hadde Evelynn og tanten hennes som hun nå bodde hos, tent små lykter som de hadde hengt i trærne. Det var kveld, eller rettere sagt natt. Klokken var alt ti og tanten hennes, fru Pallamon hadde lagt seg alt. Evelynn pleide og minnes denne dagen, foreldrene hadde vært utrolig viktig for henne og hun var bare fem da de ble borte for henne. Evelynn hadde ikke fått vite hvordan de døde, men hun hadde på følelsen av at det ikke var en hvilken som helst ulykke.¨

Til slik:

Evelynn gikk sakte og tenksommelig gjennom den mørke skogen, lyktene som hun og tanten hadde hengt opp flere timer før, var nesten sluknet, og hadde bare små urørlige flammer igjen. I dag var det nøyaktig åtte år siden Evelynn mistet foreldrene sine, og denne dagen hadde Evelynn og tanten hennes, fru Pallamon, som gikk under navnet Pal eller tante, hadde mintes foreldrene hennes med å spise favoritt maten til moren hennes, som også var Evelynns favorittrett. Nemlig furkelfisk. En deilig, søtsalt fisk som ble tilberedt av alle mulige bær, karse og agurk.

Som du ser er endringene ikke ferdige enda, har jo som du ser ikke engang skrevet den der lille snutten ferdig en gang. Jeg er skuffet over meg selv.


  Postet: 21.04.2010
 • Klokken: 17:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Pianoskole på meg! - Kanskje..

I dag søkte jeg endelig om å få lære å spille piano!!!
Jeg er sjukt glad akkurat nå. Jeg har jo ventet på dette siden i fjord, kanskje jeg virkelig kommer inn!! Jeg er jo kjempeglad i piano, og har alltid likt å spille det, og naturligvis høre på annet klassisk. Jeg er lei av å bare kunne Lisa gikk til skolen helt perfekt, jeg vil bli bedre! Har jo fått litt undervisning av min gode veninne Lyra, for har jo spillt fiolin siden hun var født liksom, og moren hennes jobber som fiolinist, hun er også flink i piano, så jah, nå kan jeg litt noter, og noen sanger. Jeg håper virkelig jeg kommer inn.


  Postet: 21.04.2010
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Vanskelig tekst

Jeg har et kapittel i en tekst her som jeg bare ikke klarer å gjøre noe med, den er så.. så innviklet og barnslig liksom. Vil ha noe mere vokstent. Altså ble resulatet mitt ikke det jeg forventet. Så jeg håpte, at kanskje dere kunne hjelpe meg med noen konstruktive tilbakemeldinger og råd. Helst rett på sak og ikke innviklet, da blir det bare værre.

Jo, her er teksten: 
 

Evelynn gikk sakte i gjennom den svarte skogen, lyktene var nesten sluknet nå og det var bare små, nesten urørlige flammer igjen. I dag var det nøyaktig åtte år siden foreldrene hennes hadde dødd, og denne morgenen hadde Evelynn og tanten hennes som hun nå bodde hos, tent små lykter som de hadde hengt i trærne. Det var kveld, eller rettere sagt natt. Klokken var alt ti og tanten hennes, fru Pallamon hadde lagt seg alt. Evelynn pleide og minnes denne dagen, foreldrene hadde vært utrolig viktig for henne og hun var bare fem da de ble borte for henne. Evelynn hadde ikke fått vite hvordan de døde, men hun hadde på følelsen av at det ikke var en hvilken som helst ulykke.

*

Evelynn våknet neste morgen av at fuglene sang. Sangen var vakker og det var ingen andre en lemon fugler som kunne synge så vakkert. Evelynn gikk ut i den lyse skomringen av dag og den varme brisen lettet på det silkemyke håret hennes. Hun gikk ut i skogen og enset ikke at tanten hennes stod i dør åpningen og sukket dystert. Skogen var nemlig ikke til og spøke med, om natten kunne det være temmelig skummelt og være der. Det finnes skapninger og ting der som kan få selv den modigste til å bli redd, men også nydelige, vakre vesen. Evelynn gikk lenger inn i skogen og hun stoppet ikke før hun kom til et stort tre, treet var mye større en de andre, og grenene strakte seg langt, langt av sted. Evelynn klatret lett opp og satte seg på en stor og tykk gren som ikke ville brekke med det første. Når var oppe så snudde hun seg mot trestammen, et kort øyeblikk kunne det vel ha sett ut som om hun skulle til å dunke hodet i den tykke tremassen. Men hun stakk hånden inn og fisket frem en skinnede medaljong av ren gull. Hun børstet vekk håret fra skuldrene å tok den på seg. Hun klatret ned av treet igjen og begynte og gå videre inn i skogen bare for og og trimme på beina. Plutselig kjente hun en snikende følelse på seg, som om noen så på henne. Evelynn stoppet. Det raslet lavt i den nermeste busken. Evelynn rettet blikket mot busken. Hun kjente reddheten fylle henne, og hun ville egentlig bare bort, men da hun prøvde fikk hun ikke til, hun var som limt fast til bakken. Plutselig stakk det to mystiske reveører opp fra busken og en lav, hvesende banning hørtes fra busken. Evelynn ble redd. En rev som bannet? Det var ikke så veldig normalt, ikke en gang til å være denne skogen her. !!!! (neste del på gSm) Evelynn så for seg en stor rev som kunne sluke henne i en eneste jafs. Men det som kom opp var en jente på omtrent samme alder som henne selv, med mørkt brunt hår og øyne i samme farge. Men det var ikke øynene og håret som Evelynn tenkte på, men de store, brune reve ørene som stakk opp av hodet hennes og den lange, prektige halen som svinset frem og tilbake bak henne. Evelynn var helt forskrekket og klarte ikke få ut annet en et lite «Oj..» hun viste at det fantes merkelige skapninger ute i skogen men ikke slikt som dette!

Evelynn tok til oppfattelsen igjen og fikk seg til og si noe.

«H-hallo?» Spurte Evelynn spakt.

Revejenta satte plutselig opp et stort smil.

«Heisann du!» Strålte hun ubeskrivelig glad, merkelig nok.

«Hvem.. eller hva er du?» Spurte Evelynn.

Den merkelige revejenta ungikk spørsmålet om hva hun var og svarte heller;

«Jeg er revejenta, hvem er du?»

«Jeg er Evelynn» Svarte Evelynn fremdeles litt spakt.

«Men altså, revejenta. Eh.. Hva ER en revejente?» Fortsatte Evelynn og klødde seg rødmende i nakken med den høyre hånden.

«Revemenneske. Litt rev, og litt menneske» Svarte hun kort.

«Åh, ok.» Sa Evelynn, selv om det ikke egentlig hjalp henne noe veldig å forstå hva revejenta var for noe. De visste ikke helt hva de skulle si eller gjøre, men det ende i at revejenta skulle vise Evelynn hvor hun bodde. Hun førte Evelynn til noe som kunne minne om et lite revehi. Vel så koselig var det. Det var til og med et lite bål, og over hang det en diger kjøttbit. Revejenta var ikke akkurat menneskelig men noen ting fikk en jo til og tro det. Hun hadde jo menneskekropp og hun grillet maten sin og hun kunne jo tenne bål. Ja, hun virket ganske normal for Evelynn. Revejenta var jo ikke helt nytt for henne for det fantes jo mange andre enda mere merkelig skapninger i denne skogen.

«Vil du ha?» Revejenta hadde visst begynt og spist av kjøttestykket og nå spurte hun om Evelynn også ville ha.

«Nei takk..» svarte Evelynn fort.

«Jeg må nesten gå jeg nå, men vi kan jo kanskje treffes en annen gang» Sa Evelynn og begynte og traske mot utgangen.

«Hade» Svarte revejenta med en munnfull kjøtt i munnen.

*

Når Evelynn hadde kommet hjem til den lille hytta uten for skogen gikk hun rett inn og der satt tanten hennes.

«Neimen, der er du jo! Er du klar over at klokken er seks?» Sa tanten strengt mens hun så på en merkelig armbånsur. «Beklager, jeg glemte visst bort tiden.» Svarte Evelynn trøtt.

«Du burde ha på deg armbåndsuret jeg ga deg til fødselsdagen din. Den kan komme til nytte» Tanten hørtes litt streng ut men det ble fort et smil om munnviken hennes.

«Så, er du sulten?» Fortsatte tanten hennes. Først nå merket Evelynn hvor sulten hun var, hun hadde ikke spist noe som helst i hele dag så hun takket ja og tanten satt en stor tallerken med en stor fin bolle på bordet. Når hun var ferdig gikk hun opp og la seg. Den natten sov ikke Evelynn godt, hun drømte at hun løp fra noe. Hun var ute i skogen og hun løp fra noe stort og pesende som var hakk i hel.

«Nei, nei...» Skrek Evelynn med en stemme så rusten og sliten, at skriket nesten ikke hørtes, selv om det var så høyt.

  Postet: 08.04.2010
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Gyptergøyneren

Innledning: Jeg bodde på barnehjem hele mitt liv fra jeg ble født. Et grått gammelt barnehjem for normale folk, jeg visste jeg hadde en onkel, og en tante også, men de kunne ikke ha meg, for jeg var for liten. For liten til å bli gøyner, slik som de var. Gyptergøynere var de, sånne som bodde på havet og drev handel. Men nå var jeg stor nok. Nå kunne jeg bli gyptergøyner. Jeg hadde aldri møtt dem. Utenatt da jeg var liten. Noe jeg naturligvis ikke husker. Så nå skulle jeg rives ut av det normale og bli kjent med noe ukjent, presentert av noen ukjente.

Skal skrive mere. Dette er en historie da, og jeg skal skrive et og et kapittel i hvert innlegg. Dette var bare en kort innledning. Hva syntes dere?


 

  Postet: 07.04.2010
 • Klokken: 22:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Robpat video

video:let me sign robpat

Haha, denne digsen her lagde jeg i påsken, da jeg ikke hadde noe annet å finne på. Helt idiotisk siden Robert synger som om han har drukket for mye (min mening, trengs ikke leses) og det er jo litt teit tekst. Men jeg liker å fundere over slike sanger, du kan jo fundere du og? Foresten: Navnet filmen robpat, eid ikke sant? Høres ut som en robot. Jah, han synger jo som en. "spokeeeeh *hes* witth *hes* a voice that *hes* distrupted *hes* the sky *hes*" Haha Cx
  Postet: 07.04.2010
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Lyra - Kate Bush

Dette er min arbeidsang. Når jeg skriver må jeg lytte litt på denne her, den gir meg massevis av inspirasjon.

  Postet: 07.04.2010
 • Klokken: 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
En god nyhet!

En god nyhet!
Jo, nå tror jeg at jeg har funnet noen som kan "trykke" historiene mine. Men det står at de trykker:

> Medlemsblad
> Manualer
> Flyveblad
> Plakater
> Saksdokumenter

m.m

Så jeg er litt usikker om det funker. Men skal nå ringe, men først må jeg nok "skrive om" historien min litt, og ikke minst gjøre den ferdig, hehe.

Så hva tror dere?

Har også funnet noe litt mer profesjonelt. Det heter Panthera Publish. Men vet ikke mye om det, skal lese litt.  Postet: 07.04.2010
 • Klokken: 17:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Ny blogg - Skriveblogg

Hei, hei, og hjertelig velkommen til min blogg. Jeg vil starte introduseringen med å fortelle at dette ikke er en blogg hvor jeg skal brette ut om livet mitt til en hver tid. For dette er en skriventblogg. Jo, for jeg har jo da et utrolig sterkt ønske om å bli forfatter, og jeg er veldig glad i å skrive historier, noveller også videre. Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut historier og sånt her, og ting angående det. Det blir ikke bare historier, altså, så jeg tror nok dette blir en grei blogg.
Håper du blir en som titter innom i blandt.  Postet: 07.04.2010
 • Klokken: 17:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits