Strawberry friday

De siste dagene har ikke vært noe greie. Jeg har levd i pysj hele tiden og for det meste ligget i sengen, og noen ganger, hvis jeg har følt meg litt bedre har jeg klart å komme meg opp i stuen, for så å ligge i sofaen og se på tv der. Jeg har vært så slapp, sliten og dårlig at jeg ikke har klart å lese, sitte på dataen eller gjøre noe annet en å ligge i senga med lukkede øyne og slukket lys på rommet.
Noen stunder har riktignok vært veldig fine. Som da Tonje kom på besøk den første dagen, og senere når Nora, Margrethe og Tonje satt hos meg. Og i går var jeg til og med på kino, og så The Hunger Games. Det var helt fantastisk! Jeg hadde nemlig ikke feber i går, var bare urimelig svimmel og kunne ikke gå noe sted uten og ta meg for så jeg ikke skulle besvime eller falle. Men følte meg sakte men sikkert bedre ut over kvelden og tenkte at jeg skulle på skolen i dag. Og i en kinosal sitter man jo bare i ro, så jeg gledet meg veldig til å dra. Men da jeg kom hjem fant jeg ut at det kanskje ikke var så god ide alikevel, for da hadde jeg fått feber igjen og følte meg kvalm. Så der ser dere, syk i dag og. Men det hadde jeg sikkert vært uansett. Er like svimmel og tror ikke det hadde vært noe bra og valse rundt på skolen sånn her. Håper bare jeg blir ordentlig frisk til påskekos på hytta i ferien.Bildene av jordbær er faktisk fra nå nettop, så herlig som det høres ut. Nora kom hjem med en boks jordbær, så vi har kost oss med det. Og selv om jeg sitter inne og sollyset er ute har jeg fremdeles en følelse av vår og sommer.

Hva har du gjort de siste dagene?

  Postet: 30.03.2012
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Er det mulig?

I går kveld følte jeg meg egentlig ikke så bra. Var sliten og hadde vondt i hodet da jeg så på en episode av serien "Touch". Det var enda verre i morges, men jeg tenkte det ikke gjorde noe. Sto opp ti på halv åtte, bare tyve minutter til jeg måtte gå til skolen. Og var så sliten at jeg ikke gadd å bytte genser, så var på skolen med pysjgenseren, en gammel cardigan, urent ansikt og ustelt hår. I løpet av dagen følte jeg meg faktisk mye bedre og tenkte at jeg sikker bare var sliten. Men så.. Under kontaktmøtet jeg hadde rett etter skolen begynte jeg å hakke tenner og skjelve som en gal. Måtte bare unnskylde meg og si at jeg frøys, men det var egentlig ikke tilfellet. Jeg bare skalv av kulde selv om jeg ikke var så veldig kald. Var nesten på gråten da kontaktmøtet var over, for jeg følte meg virkelig ikke bra. På vei hjem fra skolen holdt jeg på å dette sammen flere ganger, og skalv mer en jeg noen gang har gjort. Så siden jeg kom hjem har jeg ligget i sengen med høy feber og vært utrolig varm men likevel hatt frysninger.

Dette er bare så utrolig typisk siden det snart er påskeferie (og jeg vil være frisk for å gå på skitur på hytta!), at det i dag er pengeinnsamling for kirkens nødhjelp som jeg veldig gjerne ville delta på og i morgen er det innlevering til skolen og fremføring i engelsk. Så alt jeg sier er, er det mulig? Tydeligvis.. Men det er surt.

 
Er du syk? Hva syntes du om bildene?

  Postet: 27.03.2012
 • Klokken: 17:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Blue and brown eyes

Volleyballturneringa var ikke akkurat så bra. Jeg vet ikke en gang hvilken plass vi kom på fordi vi bare tapte og vant ingenting, nesten, vi spilte heldigvis ganske bra på slutten! Bare at det var litt i seneste laget for noen ok plassering. Men selv om selve spillingen ikke gikk så bra, så hadde laget det utrolig fint ellers. Veldig fint på resturant og sykt morsomt når vi turnet inne på klasserommet. 

De øverste øynene er til Cecilie og det nederste er Camilla sine. Utrolig snille folk og gode volleyballspillere! Vet egentlig ikke hvem som har tatt bildene, det er bare folk som har lånt kameraet, og jeg klipte ut øynene fra bildene. Har de ikke nydelige øyne?

Hva syntes du om øynene?

  Postet: 26.03.2012
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Hårfrisyre - Hot or not

Image and video hosting by TinyPic

Bilder fra helloitsvalentine.com // Gif av Lilyls

Så, hva syntes du om hårfrisyren. Jeg vet ikke helt selv egentlig. Syntes det var utrolig fint på disse bildene og på måten hun gjorde det med klær, briller og slikt. Men så vet man ikke om det ser like fint ut til vanlig. Hva tror du?

Hot or not?

  Postet: 22.03.2012
 • Klokken: 21:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Første tegn

I dag da jeg gikk tur med Molly så jeg det første tegnet på noe virkelig etterlengted. Det første tegnet på vår. Kan dere gjette hva det er? Det er de fineste gåseungene, som man kaller det. Det som kommer før bladene på trærne. Jeg husker som liten, så var det om å plukke flest gåsunger, så la vi dem i en bøtte og samlet dem. Ikke for en spesiell grunn, bare for å holde dem og kjenne den deilige "pelsen", som vi kalte den. Dette var to tidlig barneskole og barnehage, da.Canon Eos 1000D

Jeg er lei av å reise, samtidig som jeg gleder meg til å komme meg bort. Er bare så sliten og kjenner jeg virkelig ikke har lyst til å begynne på pakkingen. Også er det så mye kjøring i morgen. Så nå skal jeg laste ned enda flere sanger på mobilen, øve til fremføringen jeg har om Anne Frank i morgen og dessverre begynne pakkingen.

Ha en fin helg og en fin torsdagskveld!

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 22.03.2012
 • Klokken: 19:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Great Gandhi

Sitter på den beste indiske restyranten i byen. Ikke at jeg har prøvd noen annen, forsåvidt tror jeg ikke det er flere heller. Har også vært på biblioteket i nesten en time og prøvd å øve litt på prøven vi har i morgen om Islam og Jødedom. Fikk ikke gjort så masse, dessverre, selv om biblioteket er det desidert beste stedet og øve. Det er alltid stille der og ingen forstyrrende elementer (bortsett fra alle de gode bøkene) det er bare synd at de stengte klokken tre!


// Mobilbilde forstørret

Liker du indisk mat?

  Postet: 21.03.2012
 • Klokken: 15:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Simple innbydelser

Det var en gang en person som bestemte seg for å scrappe innbydelsene til mat og helse oppgaven. Det var da meg, og ikke en god ide. Ikke nok med at det tok evigheter, men det så verken elegant ut eller avansert ut. Det så ut som om jeg hadde limt på noe i hui og hast og maks brukt fem minutter. Men jeg satt jo i over en halvtime, og det ser fremdeles ikke spesielt proft ut.

Jaja, fine ble de nå iallefall..

Vi har nemlig en oppgave i mat og helsen, der vi skal servere et toretters måltid til en annen gruppe. Og tild et trenger vi innbydelser og en plan. Vi blir bedømt på alt, og siden verken jeg eller folkene på gruppen min er noen masterchefer, så prøver jeg å trekke oss litt opp med spesielle innbydelser..

Har kjøpt det brune papiret på panduro, og motivene, eller bildene på fremsiden (det er ingen bakside enda, forsåvidt) har jeg klipt ut fra et innpakkningspapir. Innpakkningspapiret fikk jeg fra Coop Prix. Jeg falt for det og tenkte "det skal jeg lage innbydelsene av", og slik ble det. 

Resten av dagen går til prøveøving, det er så mange prøver denne uken! Og til å se frustrerte fruer. Jippey!

Hva syntes du om innbydelsene?

  Postet: 20.03.2012
 • Klokken: 17:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
New books

Jeg sitter og spiser hjemmelagede kjeks (nesten, da, det er kjøpepose, men likevel, nam!) og koser meg foran tv'en. Jeg har gjort ferdig nesten alle leksene for uken, noe some er utrolig fint ettersom denne uken kommer til å bli tidenes mest stressende uke noensinne. 

Men det jeg egentlig skulle skrive om var mine nye bøker. Jeg har nemlig startet på en ny serie som heter "Morganvilles Vampires" og da gikk jeg til innkjøp av de to første omnibusene på Amazon.com. Et omnibus er en samling av tre bøker i serien. Altså; første omnibus = De tre første bøkene osv. Har lest første boken i serien som heter "Glass House" og den var utrolig spennende, det var en ny vri på de vanlige vampyrbøkene og jeg elsket måten forfatteren Rachel Caine beskrev karakterene. Ingen Mary Sues, ingen karakterer som lignet for mye på det man tidligere har lest. Så jeg gleder meg egentlig bare til å starte og lese.

 

Har du lest Morganville Vampires?

  Postet: 19.03.2012
 • Klokken: 18:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Flower pillow teapot

Det kunne vært en ganske fin ting, det. En flower pillow teapot, det høres ut som noe koselig som gjerne kunne stått på hyllen min, eller kanskje ikke.

Jeg har iallefall fått noen nydelige, nye ting. I bursdagsgave fra Tonje fikk jeg det herlige blomstrete dekselet til mobilen min og boken Destined som jeg hadde ønsket meg. Boken er i serine A house of Night, en serie jeg egentlig begynner å bli lei av, men så må man jo bare lese den ferdig.

Og i familiebursdagen hadde jeg også fått noen greier fra Åhlens, men jeg var ikke helt fornøyd, så jeg valgte å bytte det inn til den finfine puten og en helt enkel tekanne som ligner mystisk mye på en jeg har fra før. Men hva kan jeg si, jeg kan aldri få nok tekanner!Bok, deksel, tekanne og pute, alle utrolig fine. Så tusen takk til de som gar gitt meg disse tingene eller muligheten til å få tingene (når det gjelder tekannen og puten)

Hva syntes du?

  Postet: 18.03.2012
 • Klokken: 16:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Bursdagsfeiring i går

Hele dagen min var fullpakket, helt fra jeg sto opp om morgenen til jeg la meg under dynen igjen. Var nesten ikke hjemme, og når jeg var det var det totalt stress. Jeg hadde sovet veldig dårlig om natten, så mamma måtte dra meg opp av senga litt over tolv for å få meg i dusjen. Jeg måtte bare løpe for å få ting gjort, og etter å ha hevet i meg en youghurt dro vi til byen. Vi hadde nemlig noen gaver fra bursdagen min som jeg skulle bytte. Og tenk, jeg fikk mange nye fine ting! Gleder meg til å vise dere. Vi besøkte også bestemor og bestefar, som var utrolig hyggelig, har virkelig savnet besteforeldrene mine. 

                  Tonje var totalt linselus i går, jeg tror det er omtrent 80 bilder fra bursdagen bare av henne.. Haha..


Og Margrethe var heller fornøyd med å ta bilder..

Og da vi endelig kjørte inn i innkjørselen hjemme, med handleposer fra Coop Prix, tingene fra byen og en leiefilm, var alt klokken seks. Tenk det, og det var en time til jeg skulle ha gjester. Og mens andre tenker at jeg aldri kom til å klare det, så tenkte bare jeg "Hmm, jeg har litt dårlig tid, men jaja". Og jeg og mamma gjør et utrolig bra team. Jeg lagde muffinsrøre, hun lagde pannekaker. Og da muffinsene sto i ovnen pyntet jeg meg, sminket meg og ryddet rommet. Og da gjestene kom var alt klart. Vi er virkelig gode!
Bursdagen var veldig, veldig fin. Hadde det utrolig koselig med de nærmeste vennene mine, Tonje, Mell og Charlotte. Vi spiste pannekaker med krem og syltetøy, jeg åpnet gaver og ser nå frem til å spise sjokoladen jeg fikk og lese boken fra Tonje. Mobilen min ser alt fin ut med et nytt deksel. Muffinsene vi spiste i går var også gode, om jeg får si det selv og sist men ikke minst var filmen vi så, What's your number?, utrolig fin og ganske morsom.


Pannekakene var utrolig gode, praise to my mother..


Så alt i alt var lørdagen en fin dag, minus alt stresset og at jeg til slutt følte meg vanvittig trøtt etter den dårlige natten. Men vellyket kan jeg kalle bursdagsfeiringen, og det er det beste!

Hvordan feirer du bursdagene dine?

  Postet: 18.03.2012
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Hverdagslykke

Hverdagslykke er når du kommer hjem til denne sprudlende søtnosen her..

Være på mobilen når man kjeder seg.. Alt fra Tumblr og Lookbook til spillet Temple Run..Å henge med de flotte bestevennene mine som finner på så mye morsomt, særlig når man tar opp et kamera..

Andre fine ting er at jeg snart har et kamerastativ å ta bilder med, etter som vi bytter bursdagsgaven min til det. Og at jeg ahr blitt invitert til en filmkveld med pizza, komedie og venner.. Det blir fint! Så kan jeg bare se bort fra magevondt og skiftende humør fra det månedlige besøket og heller bare kose meg denne fredagen.

Hva er hverdagslykke for deg?

  Postet: 16.03.2012
 • Klokken: 15:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
I'll travel the ocean to be with you
Canon Eos 1000D // Lily

Jeg kan vel kalle dette "å komme tilbake". For himmelen er blå om man ønsker det, og sole skinner om man tenker det. For alt handler om hvordan stemningen er i ens eget sinn, sant? 

I morgen skal jeg invitere de nærmeste vennene på et lite bursdagselskap. Vi skal bare spise muffins, prate og kose oss. Håper jeg iallefall!

Hva syntes du om bildene?

 

  Postet: 16.03.2012
 • Klokken: 07:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
HADE DOFFEN

I forigårs mistest jeg noen jeg er veldig glad i. Jeg kaller det å miste, for selv om det var så og si planlagt var det ikke ordentlig planlegging. Det var noe som måtte skje og vi visste det, men jeg tror ikke egentlig det gikk opp før meg før akkurat da jeg sa det siste hadet. For det er nemlig slik at vi ikke kunne beholde den vesle hunden min, Doffen, som dere kunne lese om tidligere og om hvor glad jeg ble da vi fikk skjønningen. Vi hadde han i rundt to måneder, men det føles ut som om jeg har hatt han et helt liv. Fra første dagen hørte han liksom til. Ikke sånn som med den andre hunden min, Molly (som jeg har hos mamma, Doffen hadde vi hos pappa) for hun ble vi ikke ordentlig vant til før etter en måned, i alle fall. Men Doffen hørte bare til, og selv om vi egentlig bare hadde han på prøve, så godtok vi liksom ikke at han kanskje kunne dra, og vi lurte sikkert oss selv.

For å forstå dette bedre, må jeg nok forklare litt mer. Doffen er en 6 år gammel hund som hadde levd hos en familie med mange barn. Denne familien var ikke snille mot Doffen, og de mishandlet han rett og slett. Da vi hørte om dette fra hundeomplasseringen så ville vi veldig gjerne ta i mot Doffen. Vi hadde ikke planlagt å få noen hund og egentlig hadde ikke pappa så veldig lyst. Etterhvert ble jo alle kjempe optimistiske, og vi følte oss veldig klare, det var vi nok også. Men etter en stund når vi hadde hatt Doffen, skjønte vi at det ikke kom til å gå. Doffen var så utrolig snill, men han har blitt preget av misshandlingen, noe som gjorde at han noen ganger ikke var seg selv. Han bet oss og knurret, og etter hvert ble vi redde for at han kom til å skade andre. Og det verste ville være at vi måtte avlive han.

Så nå er han tilbake på hundeomplasseringen, og forhåpentligvis kommer han til en veldig snill, enslig person som kommer til å ta vare på Doffen.


Private bilder

Så for de som i den siste tiden har merket at jeg ikke har tilbrunget mye tid på bloggen, så skjønner dere nå at jeg bare har vært utrolig trist og lei. Men jeg skal prøve å kose meg igjen, for jeg er utrolig glad i livet, og blir veldig glad av å skrive her inne. Så får jeg heller ta vare på minnene og se på bildene av den fineste og mest kosete hunden jeg noen gang har møtt!

Har du noen gang mistet et kjæledyr på noen måte?

  Postet: 15.03.2012
 • Klokken: 16:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
FifteenTenk at tiden har fløyet så vanvittig fort. Det ene øyeblikket sitter jeg i husken på barneskolen, med alle de små ungene rundt meg og ikke en bekymring i hodet. Og så er jeg nå her, med prøver til langt over knærne og tankene på store valg jeg må ta i nær fremtid. Men jeg klager ikke, tvert i mot. Jeg er veldig fornøyd med livet akkurat nå, og ekstra bedre er det når det er en så fin dag i dag. Bursdagen min!For femten år siden ble jeg født, den 13. mars klokken halv tolv på natten som første barnet i familien. Tre år senere, den 12. mars, satt mamma hjemme og feiret bursdagen min. Hun var da høygravid og de viste seg at hun ville føde dagen etter, samme dato som bursdagen min. Så lillebroren min ble født på min bursdag, så det betyr at nå, tolv år senere, feirer vi bursdagen vår sammen. Koselig, eller hva?

Nå skal jeg kose meg med familien min, spise en herlig oreokake som den søteste, snilleste stesøsteren aka venninnen i verden har laget og bare nyte livet!


Alle bilder private (c) Lilyls (bilder av meg som liten)

Har du bursdag på samme tid som noen av søsknene dine? Hva syntes du om bildene?

 

  Postet: 13.03.2012
 • Klokken: 20:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Nastygal inspiration

Jeg syntes bildene de har på forsiden er så utrolig kule. Det er så fint at bildene er litt uperfekte på en måte. At det ikke er helt skinnende hud, photoshoppet kropp og spesielle kulisser. Men litt sånt enkelt og fint.

Nasty Gal Vintage, BB Dakota, MinkPink, UNIF, Cheap Monday, vintage dresses, Jeffrey Campbell Shoes + More!

Alle bilder: Nastygal.com

Hva mener du om bildene?

  Postet: 09.03.2012
 • Klokken: 16:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Have a very blue friday

I dag var jeg teknisk sett ikke på skolen. Men jeg hadde en form for undervisning likevel. For det var nemlig den årlige volleyball turneringen mellom ugdomsskolene her i byen, og jeg var med på laget fra vår skole. Vi vant alle kampene, kom til semifinalen og vant den før vi kom til finalen. Der tapte vi dessverre, til stor ergrelse for oss. Men bedre lykke til neste år!

Etter at jeg har kommet hjem har jeg bare lest i KK, sittet i sofaen og halvsovet (er ekstremt sliten) og såvidt tittet litt på bilder og sett på blogger, samt bladd igjennom uendelige sider på Nelly.com. Herlig fredag, så langt!

Mobilbilde (c)

Hva syntes du om bildet?

  Postet: 09.03.2012
 • Klokken: 15:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
I'm having a very grey but very happy thursday

It might be boring, but I like it

Opplevd en følelse av mestring i gymmen på skolen - Brukt to timer på å synge av full hals - Dratt til byen - Blitt skuffet av at boken jeg så veldig vil lese enda ikke har kommet ut - Vært med venninne for å kjøpe neglelakk - Lært meg å lage wok med nudler - Slitt meg gjennom en pianotime og nesten sovnet - Planlagt bursdagsfeiringen min - Lest blogger- Blogget - Lagt ut bilder - Slappet av

Tumblr_m0kcex4h911rrrf0lo1_500_large

Tumblr_m0kucurtlo1qlsb8uo1_500_large

Tumblr_m0dlnxqhxt1qia0zgo1_500_large

Jeg har faktisk en veldig fin dag, og koser meg i mitt eget selskap her jeg sitter alene foran dataskjermen. Egentlig hadde jeg tenkt til å lage brownies i dag, men så fant jeg ut at jeg ville spare goden til senere. Så kan jeg heller kose med meg Alcatraz senere, som plaster på såret for min ubeskrivelige lathet. Jeg gidder ikke en gang å komme meg opp av stolen for å lage noe godt som jeg selv kan spise.

Har du en litt sån grå, kjedelig men fin dag?

  Postet: 08.03.2012
 • Klokken: 20:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Hvorfor skal vi ikke skryte?

Det er veldig stort fokus på selvtillit nå for tiden. At man må ha god selvtillit, at man må føle at man kan gjøre noe uansett hva som går dårlig. Og det er veldig fint at det er sånn, at folk oppmuntrer andre til å tenke bra om seg selv, for ja, alle er flinke i noe, og det er alltid noen som er glade i dem, uansett!

Men likevel merker jeg, og andre er jeg sikker på, at det er bare ikke ok å skryte av seg selv. Et veldig godt eksempel er noe jeg kan ta ut i fra skolehverdagen. Om jeg får karakteren 6 på en prøve, blir jeg naturligvis veldig fornøyd. Men med det samme jeg sier; "Yes, jeg fikk seks! Tenk det? Ja, det er ikke så vanskelig, for jeg jobbet jo så bra. Sånn særiøst, jeg jobbet utrolig bra og fortjente dette helt utrolig mye!" Ærlig talt tror jeg ikke jeg ville innrømmet noe sånt en gang. Jeg ville nok ikke strødd om meg med skryt om meg selv, for nå for tiden gjør man bare ikke det. Har man selvtillit og ikke er redd for å vise at "Ja, jeg er faktisk veldig klar over at jeg er flink i mange ting", da er man plutselig selvgod. Og viser du selvtilliten din, da er det ikke en ovveraskelse å få slengt i tryne et; "Du er så j*vlig selvgod, vet du det?" og akkurat det, det er det jeg syntes er så utrolig teit.

Tumblr_lrqghmusvu1r3tyeyo1_500_large

Skal man ikke kunne fortelle andre hva man er god i uten å være en selvgod skrytepave? Vi nordmenn burde virkelig slutte å være så sjalu og mistenksom og heller la andre få skryte så mye de vil, for hva er egentlig galt i det? Hva er galt med å fortelle andre at man er flink i det ene og det andre, eller at man har fint hår, eller fine klær, eller hva som helst. Det er ingenting galt i det.

Men når sant skal sies, jeg er faktisk utrolig dårlig til akkurat dette selv. Jeg er så veldig klar over det, men fremdeles syntes jeg det er helt naturlig å tenke: "For en selvgod skrytepave", når for eksempel en klassekamerat skryter over hvor utrolig flink de er i ett eller annet. For javell, så er den personen en kløpper i fotball, men det er ikke "kult" å gå rundt og si "Jeg eier helt sykt i fotball".Så jeg tror alle burde ta seg en tur til i tankene sine og tenke over hvordan man vil oppføre seg ute blandt folk. Vil man være med på å bryte ned egen og andres selvtillit ved å se ned på de som er stolte av seg selv? Nei? Da burde man gjøre noe med det!

Hva mener du? Er du enig?

  Postet: 08.03.2012
 • Klokken: 20:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
En normal dag i mitt liv

Cigarettes are like hamsters, perfectly harmless until you stick them in your mouth and light them on fire.

- Unknown


Å dra på seg jakke og sko og traske av gårde til skolen, trøtt som bare det. Spise brødskive med leverpostei og paprika til lunsj og prøve å tvinge i seg en halvliter med vann når man sårt skulle ønske det var herlig, kulsyrefylt brus i stedet. Sånn er en del av min normale dag. No more, no less. Men det er egentlig ikke så ille. Jeg kunne ikke tenkt meg et liv fylt med bare ekstraordinære dager. Dette er helt fint, vanlige dager også noen spesielle, minneverdige.

Hva er en normal dag for deg?

  Postet: 07.03.2012
 • Klokken: 16:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
My favourite "We heart it" pictures

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see.

John Burroughs
Jeg er en sånn person med egne mapper for "weheartit bilder", "tumblr bilder" og "flicr bilder". Det er sånne fine bilder med en historie og sjarm som gjør at jeg liker dem ekstra godt. Og i tillegg har jeg enkelte tilfeller hvor jeg bare føler en veldig trang til å være systematisk. Disse bildene dere nå ser er da mine favoritter, og jeg er veldig kresen og nøye når det gjelder slikt, og lagrer bare de bildene som virkelig gjør et inntrykk på meg. Så faktisk, jeg deler en liten del av meg her, noen jeg forsåvidt gjør hver dag allerede, heh.

Hvilke er dine favoritter? I dare you to tell me..

 

  Postet: 07.03.2012
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Winter Vacation part. 2

Å sitte i en god sofa, tullet inn i pledd, herlige tøfler på de alt varme føttene og sist men ikke minst, en bok hendene som man bare ikke klarer å legge fra seg. Dette er sånn jeg kan beskrive andre delen av vinterferien, den delen jeg tilbrangte på hytta, ved havet, skogen og fjellet. Etter denne vinterferien kan jeg virkelig kjenne at jeg har fått "ladet batteriene", som de sier. Det er ikke lurt å sitte i ro for lenge og heller ikke å være i for mye aktivitet. Jeg har heldigvis fått gjort begge deler. Masse aktivitet, masse avslapping. Thumbs up, med andre ord! 

 
Hytte outfit nederst til høyre. Det er så herlig med pappa sin godgenser, ugreid hår og varm lue. Jeg levde en uke i den genseren (ok, nesten iallefall)

Hadde en kjempe fin ferie og koste meg i vinterværet, så nå er det bare og se frem til påskeferien.

Hva syntes du om bildene? Hadde du en fin ferie?

  Postet: 06.03.2012
 • Klokken: 19:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Winter Vacation part. 1

Jeg må først si tusen takk for alle kommentarene! Jeg skal svare på de og alle spørsmålene deres nå så fort som mulig. Jeg har ikke fått gjort det i ferien siden jeg ikke har hatt noen form for internett, som dere vet. Takk, igjen! Det betyr veldig, veldig mye.

Det var utrolig fint å være i Sverige. Masse snø, sol og tid til å slappe av. Det er så koselig å våkne opp om morgenen og spise herlig frokost, tilbringe dagen ute i morsom aktivitet med små pauser på en stille kafe med kake og kakao. Og selfølgelig kveldene, da vi dro på resturant med mange folk, og jeg hadde med kamera og en bok. Også kunne vi enten prate med de andre barna, som også var litt yngre enn meg og Nora, eller så kunne jeg lese eller fotografere i resturantene. Det kan jeg kalle en vellykket ferie.

Siste dagen på resturant så bestile jeg noe jeg egentlig var litt skeptisk til, nemlig en form for skalldyr spaggethi. Det viste seg å være en suksess. Det smakte skikkelig godt, og i tillegg var det et kunstverk av et måltid. Jeg elsker når mat ser bra ut, for da er det så fint å ta bilde av. Mat og fine detaljer er det jeg liker best å fotografere, det kan jeg nok skrive under på. Bilde av skalldyr spaggethien er nederst til venstre.Hva syntes du om bildene?

  Postet: 05.03.2012
 • Klokken: 15:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits