Jane Austens "Emma"

Det jeg skal til å skrive nå er faktisk en synd. En ubegripelig en også! Jeg har altså sett filmen "Emma" uten å ha lest boken. Jeg har jo alt lest "Pride and Prejudice" og må si, det er litt langsommelig for min barnslige interresse, jeg er jo bare et barn?

Den var iallefall helt fantastisk bra. Jeg rotet meg litt bort i starten, med alle de underlige navnene, men det gikk bra og jeg nøt hele filmen. Karakteren "Emma" er helt genial og perfekt laget, så Jane Austen er en flott forfatter. Filmens kulisser og musikk var også flott. Jeg anbefaler filmen ;)

Ps: Beklager dårlig innlegg, kanskje jeg endrer på det ;D

♥Lily

  Postet: 24.01.2011
 • Klokken: 18:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Harry in Winter - Piano

Noen som vet hvor jeg kan finne notene til denne sangen i pianoverson? Jeg har veldig lyst å lære meg den, uunderstand..

Veldig kort blogginnlegg, men kort og enkelt funker vel det og ;) 

  Postet: 23.01.2011
 • Klokken: 22:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
New Look

Uhu, jeg kjedet meg. Så jeg lagde en header men den ble jo helt gigantisk så jeg ga opp og skulle lese en bok, men gadd ikke (hallo?) så jeg skrev dette innleget. Det fjerde innlegget faktisk. De andre gadd jeg ikke å publisere.. Kremt, så nå sitter jeg her, skal til å spise pai og bokhaugen med alle de 16 bøkene jeg skal lese roper "leeeeeees" til meg. Men æsj, jeg GIDDER IKKE. Bluhæ.


Wellwell, jeg skal snart legge ut et innlegg med bilder og hendelser som skjedde før i deg. Eller ikke hendelser, men ting jeg og Sølvi gjorde. Eller, ikke ting, men en greie. Eller, ikke det heller foresten. Samma det. Sølvi er stemoren min forresten, haha, tenk at jeg nerder te med henne istedefor å nerde andre ting med Ora? Heh, jeg digger å nerde. Men samma. Nå må jeg gå, ikke at du bryr deg, men..

Uff, se på dette våset her? Dette språket er virkelig ikke passende i denne bloggen, det skal ikke skje igjen! Håper jeg :S Men nå MÅ jeg virkelig gå. Vi snakkes snart. (Håper jeg, ikke så sikkert at du er her da, men det er jeg!)

 

♥Lily

  Postet: 22.01.2011
 • Klokken: 19:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Drømmerom

Tumblr_leo9k5nwmz1qeczzlo1_400_large 

Heh, dette rommet skal jeg så kopiere. Det ser ut som rene drømmen. Vel, iallefall for en som meg. Kanskje det trenger litt rydding, og jeg ville iallefall tørket litt støv av de stakkars bøkene. Hehe. Hva med deg? Hva er ditt drømmerom?

  Postet: 21.01.2011
 • Klokken: 18:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Bookproblemo

Vell, siden jeg ikke har spesielt lyst til å legge ut bilde av meg selv på denne bloggen, og det ikke finnes ett eneste forbannede bra bloggheader bilde så er jeg vell stuck med dette horrible designet. Ikke at det bryr meg så mye sånn egentlig, men vil jo veldig gjerne ha bloggen fin, og når jeg ikke får til det blir jeg irritert. og det at jeg blir irritert, ja, det er det som bryr meg!

Forresten; Jeg ditcher signaturen min og bare slutter med det, folk kan tro jeg "følger trenden" og haha, jeg er ikke særlig innterresert i det, ikke at du skjønner det, kan jeg forstå? Det kan være det samme ;P

 Tumblr_lf1xtwab1x1qbdznpo1_500_large Farwell! (I guess)

  Postet: 21.01.2011
 • Klokken: 18:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Farris sang: Fri som fuglen

Den nyeste farris reklamen, hvor mannen flyr over skogen selv om han bare venter på bussen. Jeg lurer på hvor man kan finne piano notene til den sangen som er i bakgrunnen. Vet du?

  Postet: 17.01.2011
 • Klokken: 22:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
En novelle

En novelle som handler om lykke. Eller ulykke kanskje?


Laila sitter på en bjelke på det lille kottet. Hun teller sekundene, hun har kommet langt. 3400 sekunder omtrent. Om ikke lenge, på det 4000 sekundet kan hun gå ut, og da er alt greit igjen. Sånn er det med pappaen til Laila, når han blir trist da går Laila til kottet, for da blir pappaen glad igjen. Laila er lykkelig. Hun er 9 år og veldig lykkelig. Hun får ikke alt hun har lyst på, hun har ikke mamma, men hun er lykkelig likevell. Pappaen til Laila, han er ikke lykkelig, selv om han skulle ønske han var det. Laila vet at pappaen hennes ikke er lykkelig. Han er trist, for Lailas mamma er død. Hun er død og blir ikke levende igjen. Og det vet Laila også, og hun er også trist, men hun er likevell lykkelig. For uansett om noen blir borte i livet så vil Laila fremdeles føle lykke. Og Laila vet at det syntes mammaen hennes også. Men det vet ikke Lailas pappa, han tror han må være trist. Trist og alene og sur på alt og aller rundt seg. Han er litt egoistisk i blandt, syntes Laila. Men hun sier det ikke, for det er ikke snillt, det vet hun.

Laila går ut av kottet, hun har tellt til 4000 nå. Det tok lang tid, men det gjør ingenting, for Laila vet at nå er pappa glad igjen. Laila går ut i stuen og der sitter pappa i sofäen, han har et sørgmodig smil om munnen. Laila smiler trist tilbake, det er lurt har hun lært, helt av seg selv. For visst Laila er glad når pappa er trist så blir han liksom enda mer trist. Og det vil ikke Laila.

"Lille venn, Laila kom hit" Sier han, han strekker ut hendene.

Laila setter seg i fanget hans og han bysser henne frem og tilbake. Laila sovner, og pappa gråter litt, han er trist fremdeles.

Laila leker og lever som normalt i noen uker, men så blir pappa trist og litt sint igjen. Han kjefter for seg selv og vil helst at Laila ikke skal være i nærheten, og da vet Laila at hun burde gå til kottet.

Laila teller til normale 4000 og så går hun ut, Laila er glad, Laila er lykkelig. Pappa er glad, det vet Laila. Laila går ut i stuen, men pappa sitter ikke i sofäen og smiler sørgmodig. Pappa ligger på gulvet, pappa puster ikke. Laila er ikke lenger glad, Laila er trist. Trist som pappaen var før, for bare en stund siden. Før pappa dro fra Laila og lot henne være alene. Laila gråter, stryker på pappas hode å snakker trøstende til ham som om han fremdeles var der, sier at nå får han være med mamma så lenge han vil. Laila er trist, for mamma og og pappa er borte, og pappa ville heller være med mamma enn med Laila. Da blir Laila skuffet. Laila føler ikke på lykke akkuratt nå, og kanskje hun vil bli som pappa? Aldri føle lykke igjen kanskje, men det vil ikke Laila tenke på, ikke nå


Hva syntes du? Hva burde den hete? Det lurer jeg på ;)
  Postet: 13.01.2011
 • Klokken: 22:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits