My favourite "We heart it" pictures

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see.

John Burroughs
Jeg er en sånn person med egne mapper for "weheartit bilder", "tumblr bilder" og "flicr bilder". Det er sånne fine bilder med en historie og sjarm som gjør at jeg liker dem ekstra godt. Og i tillegg har jeg enkelte tilfeller hvor jeg bare føler en veldig trang til å være systematisk. Disse bildene dere nå ser er da mine favoritter, og jeg er veldig kresen og nøye når det gjelder slikt, og lagrer bare de bildene som virkelig gjør et inntrykk på meg. Så faktisk, jeg deler en liten del av meg her, noen jeg forsåvidt gjør hver dag allerede, heh.

Hvilke er dine favoritter? I dare you to tell me..

 

  Postet: 07.03.2012
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
The Girl and The Lion - inspiration

http://thegirlandthelion.tumblr.com/ er min nye tumblr favoritt. Som jeg elsker den siden, som jeg elsker de bildene, som jeg elsker den inspirasjonen! Alle bilder tilhører http://thegirlandthelion.tumblr.com

Hva syntes du om bildene? Ble du inspirert?

  Postet: 11.02.2012
 • Klokken: 19:14
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Only 'cause I miss summer

Disclaimer: Alle bildene er fra http://studdedhearts.blogspot.com/

Jeg bare elsket disse bildene, de får meg til å kjenne en gnagende lengsel etter sommeren som nesten gjør vondt. Jeg vil ha varme!

 Herlig, sant?

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 09.02.2012
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
The Boys Who

Er det bare meg, eller kan dere kjenne dere igjen i at dette er noe dere også tenker? Drømmegutten beskrevet med vakre bilder, det er det det er  


Bilder fra:  theboyswho.tumblr.com  Kollasj av: Lilyls.blogg.no

Hva syntes du?

  Postet: 30.01.2012
 • Klokken: 17:37
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Cinemagraphs

I just love them so much 

Cab-window-429_large

Light-moving-with-air-cinemagraph_large

Jamie4_large

Tumblr_lp3xse3zwm1qzcq51o1_r2_500_large

Cinemagraph-leaves-moving-with-cycle_large

Tumblr_lrddbg8uqe1qzcq51o1_r3_500_large

Tumblr_lnnxhqc20a1qzcq51o1_500_large

Chelsea-hotel-traffic_large

Jacksonfintercinemagraph_large

Hvilket likte du best?

  Postet: 27.01.2012
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Kreative meg - En flom av inspirasjon

Jeg må si det. Jeg elsker å surre rundt på det vide internettet. Alt jeg kommer over, både av sitater, bilder med mening og flotte ting på webbutikker. Det er virkelig herlig.

Dette nydelige bildet har jeg nå satt på ønskelisten. Det er fra epla.no

Produktbilde 

Håper at det kanskje kan pryde veggen på det nye rommet mitt også, dette bildet er også fra epla.no

Produktbilde

Dette bildet av Emma Watson har jeg nå fått skrevet ut hjemme, på fotopapir. Så snart skal jeg henge det fint opp på murveggen på nyrommet mitt. Bildet er fra weheartit.com

Tumblr_lx8csyq5y31qd5k8xo1_500_large

Sammen med det ene forbildet mitt, Emma, har jeg også enda et bilde av et om enda større forbilde, J.K Rwoling selv. Jeg skal henge opp disse to bildene på rommet mitt for å hjelpe meg å huske på disse flotte menneskene som har utrettet så mye. (bilde fra samme sted som sist)

764434-10-1325956716561_large

Og sist men ikke minst skal jeg skrive ut dette flotte bildet som jeg også har hatt på bloggen tidligere. Jeg akter å lage et slags separat kollasj av bilder på veggen over sengen min.

Tumblr_lsabod2p2h1qdewlao1_500_large

Og en slik flott kollasj skal jeg lage på mitt rom. Inspirasjonen er fra den fantastiske bloggen http://blog.grahnat.se/

 

Og en flott kalender også fra epla.no ønsker jeg meg, med dette interessante, nydelige bildet.

Produktbilde

Ikke minst har jeg utrolig lyst på denne klokken, som er fullstendig hjemmelaget fra en bok, av Hilda fra fra webbutikken hennes http://shop.grahnat.se Se så fantastisk!

Image of Book clock, Vackert väderImage of Book clock, Vackert väder

Så dere ser, denne dagen har feid unna med en god dose inspirasjon. Håper dere også ble inspirert av min ville inyternettsurfing.

(Til sist vil jeg si beklager for veldig forskjell på bildestørrelse, men det er på grunn av formatet bildene er lagt ut på alle internettsidene de kommer fra)

Ble du inspirert?

  Postet: 07.01.2012
 • Klokken: 19:18
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Soverom inspirasjon

1. desember overtar vi huset, og jeg har begynt å tenke på hvordan jeg skal innrede det. Jeg ønsker en lys, inspirerende, drømmende men ren stil. Her er noen bilder som er en god inspirasjonskilde for meg!

_Sveinung Bråthen (orginal format)

Jeg liker denne stilen veldig godt, men syntes kanskje den er litt for ren. Ønsker derfor selv og ha innslag av mørkere brun eller indigo farger. Bildene er fra boligpluss.no og de er bilder fra en konkurranse om Norges fineste hus, det er masse fint der! Anbefaler dere å se på denne nettsiden om du trenger inspirasjon til interiør.

Hva syntes du?

  Postet: 09.11.2011
 • Klokken: 22:41
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 10
 • Copyright ©
Lily & Sev (Background picture)

Jeg har faktisk hatt samme bakgrunnsbilde på dataskjermen siden først jeg fikk bærtbar pc. Og det er noen årsiden nå! Så jeg tenkte jeg skulle dele mitt absolutt favoritt bilde. Tegnet på datamaskinen, i alle fall.

Det er som noen av dere skjønner et Harry Potter inspirert bilde, eller en såkalt fanart. Jeg elsker virkelig denne fanarten av Lily og Severus som barn. Settingen, elementene og fargene i bildet uttrykker så mye kjærlighet, sorg og drømmer. Jeg falt pladask for dette underverket for flere år siden, og føler fremdeles smilet brer seg hver dag når jeg åpner lokket på datamaskinen. Er jeg alene om dette?


Jeg vet faktisk ikke hvem som har laget dette kunstverket. Beklager, jeg vet det ikke er mitt og jeg ikke har noen ære for dette. Skulle gjerne fått tak i kunstnerens navn, men det er mange år siden jeg lagret dette bildet på datamaskinen, så jeg vet dessverre ikke.


Nå ser jeg på Grey's Anatomy, ha en fabelaktig kveld.

Likte du dette bildet?

  Postet: 08.11.2011
 • Klokken: 22:12
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Tips om bloggskikk!

Bloggerskikk, et ganske nytt ord. Jeg har laget tips før om hvordan man kan blogge bra (selv om jeg ikke er noen proff, vel og merke!) og nå tenkte jeg og skrive noen tips om hva jeg syntes er viktig innen bloggverden. For det er nemlig ikke greit å blogge i vei uten og tenke på omverden. Heller ikke å ikke bry seg om leserne.


Brukte 1 time på å lage "pattern" i photoshop, første gang jeg bruker det! :D

 Først og fremst er det viktig å kommentere andre blogger. Selv om de ikke har kommentert din. Søk etter temaer, les blogger, kommenter og vi hva du mener om saken, delta.

Også å svare på kommentarene du får er et must. Om man har dårlig tid, kan man enkelt skrive "sv: Takk", men om du ikke har det og sitter og slapper av, er det mye bedre å heller svare litt lengre, vise at det betyr noe! Det beste er vel kanskje og heller kommentere bloggen til leseren. Delta i det h*n interreserer seg i, det er mye hyggeligere for leseren, og den kommer mest sannsynelig tilbake til bloggen din.

Ikke heng ut. Det er gasnke enkelt og henge ut folk, for så å unnskylde seg og si at man ikke bryr seg om hva folk mener om det. Bare ikke gjør det. Det gjør ingen ting for å bedre situasjonen og det gir ingenting positivt for felleskapet.

Jeg blir litt sjokkert over at folk tar så lett på å kopiere fra andre. Selfølgelig, ting på nettet burde deles, sendes videre og oppdages. Men det er ikke greit å kopiere alle bildene fra en annen blogger og det eneste du gjør er å skrive nederst i innlegget at bildene er fra der og der. Man må spørre! Det kan hende at bloggeren som eier bildene ikke ønsker at de skal vises av andre bloggere, og da må det respekteres. 

Fortell om kildene til din inspirasjon. Har du fått opp øynene for et tema etter at du leste innlegget på en blogg, så fortell om det. Ikke bare skriv om temaet, skriv om hvordan du fikk øynene for det, og skriv hva denne personen har gjort for å få deg engasjert!

Forresten, vil bare tilføye en ting anående å kopiere fra andre blogger. Jeg føler det er greit å låne bilder eller lignene, profilere andre blogger. Det er først når man kopierer ferdige arbeid eller veldig mye fra en blogg eller nettside at det er et must å spørre om lov :)

Er du enig i disse tipsene? Følger du dem selv?

  Postet: 06.11.2011
 • Klokken: 15:55
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 18
 • Copyright ©
Få bort trøttheten på 1-2-3!

Er du trøtt og sliten etter skole eller jobb? Ligger du fremdeles på sofaen og daffer og føler deg giddelaus? Her er løsningen, følg disse få punktene og du vil straks føle deg kvikkere.1. Først skyller du hendene dine i vann som er det kaldeste som kommer ut av springen

2. Du går ut på trappen eller verandaen og rister tar flere dype åndedrag og rister litt på kroppen

3. Finn frem et strikk og sett håret ditt opp en høy hestehale, eller om du ikke får til det kan du bare sette det opp i kliper, bare det ikke henger på skuldrene eller fremfor ansiktet

4. Så er det bare å påføre litt leppomade eller leppestift, eventuelt pusse tennene

5. Sist men ikke minst, sett på litt fengene musikk, jeg anbefaler denne sangen her


Disse punktene vil jeg si "funker fjell", som jeg pleier å si. Du vil nå føle deg kvikkere! Husk og ikke sett deg ned på sofaen igjen, det er fare for at virkningen da avtar.

Føler du deg kvikkere og mer våken?

  Postet: 01.11.2011
 • Klokken: 18:40
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
WONDERFUL WEEKEND

Å våkne opp og det er solskinn ute

Lage frokost i pysjen for deretter å spise den i sengaDaffe lenge i senga til man føler seg skikkelig uthvilt

Føle seg våken og ren etter en dusjSitte i hagen med en god bok for å få frisk luft

Dra på kafe, med venner eller med boken

Sitte på datamaskinen resten av kvelden

Høre på musikk til man sovner

Dette er planen min for helgen. Vet ikke helt om den er gjennomførbar, men ah, det hadde vært deilig med en slik helg! Bildene er linket alle sammen, og ingen er mine.

Hørtes det ikke ut som en fin helg?

 

  Postet: 28.10.2011
 • Klokken: 14:01
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Sweet Paul - En inspirasjonskilde!

Denne fantastiske mannen er en av mine forbilder. Kreativiteten hans trår over alle grenser. Han er genial og full av gode ideer. Jeg ble førsk "kjent" med Sweet Paul gjennom å ha lest magasinet hans "Sweet Paul Magazine" som er fylt med alt det beste i livet. Han har oppskrifter på alt fra å lage en kreativ lampe til en hel matrett. Han kan utrolig mye og lærer gjerne videre. Via bloggen hans sweetpaul.typepad.com skriver han om det interessante han foretar seg. Han kommer med gode ideer til kreative ting man kan lage hjemme. Hvem vil vel ikke lese om hvordan man kan lage verdens fineste smykker, alene i sitt eget hjem? Eller hvordan man lager nydelig mat fra andre kulturer og land? Sweet Paul er virkelig noen man burde se til om man har en kreativ sjel. Selv liker jeg ideene hans og han selv veldig, veldig godt.

 

Håper dette ble et litt annerledes blogginnlegg. Jeg prøve så godt jeg kan å forbedre bloggen min og innleggene mine hele tiden, slik at jeg etter hver dag kan si at jeg er fornøyd med innsatsen jeg har gjort på bloggen. Kom gjerne med tips til meg, jeg elsker å høre hva dere mener!

Har du hørt om Sweet Paul? Likte du denne type innlegg?

  Postet: 23.10.2011
 • Klokken: 20:30
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Emma Watson - Forbilde

Siden jeg ikke har noe å blogge om, jeg sitter bare her med gode venner, ser på tv og surfer på nettet, så tenkte jeg å si noe om et av mine forbilder - Emma watson.

Jeg må si, om noen hadde spurt meg om hvem jeg ville vært lik, så ville det vært Emma Watson. Hun er tålmodig, smart, vakker, hyggelig og hun prater godt for seg. Elsker også hvordan hun kler seg og hvordan hun tenker på livet.

 

Image and video hosting by TinyPic

Bilder: Wherever on the internet Collage: Lilyls.blogg.no

Liker du Emma Watson? Hva liker du da?

  Postet: 17.09.2011
 • Klokken: 15:07
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
BLOGGTIPS - Inspirerende pekepinn

Jeg har lest mange bloggtips selv, men syntes egentlig det florerer av mange av de samme tipsene der ute. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive ned noen ting som jeg håper er litt nytt. Dette er tips som iallefall gjør at en blogg blir slik at jeg har lyst til å lese den selv, og jeg tror flere vil si seg enig i det. Jeg er ikke den beste bloggeren selv, og mange av disse tipsene burde jeg følge bedre selv, men jeg har laget de for dem som ønsker en liten pekepinn, eller trenger motivasjon. Håper du liker dem!


Om du lager ett innlegg om innkjøpene dine, så ikke sett inn bilde av de alle fem bikiniene du kjøpte på salg og skriv "fine?" under. Da får du få kommentarer, og det er som oftest av bloggere som bare ønsker kommentarer på sin egen blogg. Ta heller et litt fint bilde av favoritten av bikiniene og fortell litt om hvorfor du liker den. Da blir innlegget mye mer utfyllende. Ønsker du likevel å legge inn bilde av alt, så kan du lage et fint collage på linje under et større bilde. Dette tar ikke så fryktelig mye mer tid, og du får et veldig gjennomtenkt og bra innlegg.Om du ikke får tid til å blogge på lenge, eller du ikke har så lyst, ikke sleng inn et innlegg hver dag om hvor utrolig lei deg du er. Ta heller en bloggpause, og om du føler for det, kan du komme tilbake mye bedre og sterkere senere!

 Skriv ditt eget. Det er veldig vanskelig til tider, men prøv å ikke gjør som alle andre gjør suksess av. Lag deg et mål om hvordan du vil ha bloggen din, og gå inn for at den skal bli bra. Noen blogger jo bare om forskjellig de driver med, og ikke for å komme noe videre med bloggen, men det er også viktig å gjøre det til sitt eget der også, da får du mer glede ut av det selv :)Tenk på hva du skriver. Ville du likt å lest det om fem-ti år? Ville du tenkt tilbake og sagt til deg selv da at; Ja, jeg er glad for at jeg skrev nettopp det? Om svaret er nei, så brude man lete litt dypere i seg selv for å kunne skrive noe som ikke bare man selv, men andre vil ha glede av å lese.

Bilder. Dette er vel noe alle tipser om, og egentlig alle følger det rådet også, men det handler også litt om hvilke bilder du publiserer. Prøv å varier litt, ikke bare ha bilde av deg selv, eller bare tullebilder med deg og vennene. Noen ordentlige bilder, noen tullebilder, noen bilder av natur osv, ting du liker selv. Da blir bloggingen mye bedre, og du vil ha glede av å ta bildene og å formidle dem også :)

Og sist men ikke minst...

Husk å ikke bare bry seg om hvor mange som besøker bloggen daglig, og ikke bli drevet av det at du skal få mange lesere. Blogg fordi du liker det, blogg fordi du vet at du får noe godt ut av det selv, blogg fordi du lærer av det og koser deg når du gjør det. Den dagen bloggen ikke gir DEG noe, så slutt, eller ta en pause. Det er mye bedre enn å havne i en ond sirkel hvor du bare skal prestere :) 


Likte du tipsene? Har du noen tips jeg burda ha med?

  Postet: 14.09.2011
 • Klokken: 17:01
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits