NY BLOGG

Les den nye bloggen min her: atinybitbeautiful.com

Antrekk, foto, hverdag og masse inspirasjon!

 

  Postet: 14.07.2013
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
FALL INTO AUTUMN - FOTOSHOOT

SE RESTEN AV BILDENE PÅ MIN NYE BLOGG :)

Dette er bare en smakebit av noen bilder jeg har tatt i dag. Se resten på den nye bloggen min atinybitbeautiful.com og kommenter gjerne der! :) Modell: Nora Kristine Grytøyr Nansmork

  Postet: 29.09.2012
 • Klokken: 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16
 • Copyright ©
Ny blogg og nytt domene!

Ja min kjære lesere, nye og gamle. Nå skal jeg fortelle dere om denne hemmeligheten som jeg har gått rundt med i flere uker. Nemlig at jeg har fått meg en ny blogg! Jeg har i flere måneder planlagt dette, og nå i de siste ukene har jeg virkelig gått inn for å realisere ønsket mitt. Nemlig å ha en selvstendig blogg som går litt utenfor de vanlige hverdagsbloggene. Jeg vil altså fortsette å blogge som vanlig, bare med flere kreative innlegg, bilder, videoer, tips og triks, DIY's og masse, masse annet. Og selvfølgelig med et helt annet domene. Jeg gleder meg virkelig til å starte opp dette, og gjør allerede det nå, i det jeg publiserer dette innlegget. Jeg vil ikke lengre blogge på blogg.no men håper dere vil følge meg med den nye bloggen.

Bloggen heter atinybitbeautiful.com, og tittelen kom jeg på fordi som dere vet så liker jeg å blogge om de fine tingene i livet, alt fra gode bøker til inspirerende bilder. Så med den nye bloggen blir det enda mer fokus på det, gjennom faste ukentlige og månedlige "temaer" jeg vil blogge om, og slikt. Det blir altså en hverdags, kreativ OG inspirasjonsblogg. Jeg gleder meg iallefall kjempemye! Jeg skal også sette opp en bloglovin for denne bloggen, så det blir enklere å følge den. A Tiny bit Beautiful <

 
 

  Postet: 23.09.2012
 • Klokken: 19:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12
 • Copyright ©
Mon grand secret

Går rundt og er skikkelig spent for tiden. Har denne hemmeligheten som jeg gleder meg noe vanvittig til å fortelle dere om. Det er noe bloggrealetert og jeg tror det kommer til å bli kjempebra. Så dette opptar jo en del av tiden min, håper å ha alt klart i løpet av helgen, men tror nok det ikke blir før i neste uke. Gled dere!

Ellers ble faktisk pappa og stemoren min gift i dag, sprøtt hæ? Det var en overraskelse til jeg kom hjem, selv om jeg visste jo at de skulle gjøre det da, og de hadde bare dratt ned på kontoret nå i formiddag. Likevel ble det et lite sjokk da jeg trodde jeg skulle hjem å gjøre husarbeid, så ble det heller å bytte til litt finere klær og dra på restaurant. Så nå har jeg altså en stemor, er ikke det rart når sånne ting plutselig skjer? Sølvi og Pappa hadde det iallefall kjempemorsomt siden de ikke hadde fortalt noen om at de skulle gjøre det i dag, så de smilte og lo for hver gang en overrasket melding kom inn på facebook etter statusoppdatering. Det jeg syntes er best med hele greia er at jeg ikke trenger å si "Ja, det er kjæresten til pappaen min" som er tre ord for mye. Nå kan jeg bare si "Dette er stemoren min", myyye enklere.

Så har egentlig vært en super dag med skole, null lekser, pianotime, restaurant, to desserter (først på restauranten og deretter is på 7-eleven fordi det er sånne ting pappa og Sølvi kan finne på nå som de er gift) og se på at hunden min Ruffen spiser is, fordi vi kjøpte en spesielt til ham. Kos!


Drakk deilig te mens jeg holdt på med disse "hemmelige" planene mine etter skolen i dag.Også ble jeg overlykkelig da jeg fant nutella i skapet hjemme! Jeg er så mongo at jeg ikke visste at man faktisk kunne finne Nutella her i Bodø, så måtte ta meg en skje med det samme.


Fine, røde roser som kom på døren. Gratulerer med brullypet Pappa og Sølvi!

Kunne foreldrene/foresattene dine funnet på noe sånt? Hva tror du overraskelsen min er?

  Postet: 20.09.2012
 • Klokken: 21:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
All you need is curls

Følte håret mitt så helt forferdelig ut i går kveld, men orket ikke vaske håret ettersom jeg har trening nesten rett etter skolen i dag og håret vil bare bli overvasket og tørt. Så jeg krøllet det! Jeg elsker virkelig å ha håret mitt i bølger og krøller, og det slår jo aldri feil med litt fall og krus i håret. Så da var det min måte og føle meg ok i dag.

Skal jogge til treninga i dag (noe som er et godt stykke, pleier å bli kjørt!) noe jeg IKKE tror blir like fint som på mandagen. Gleder meg ikke akkurat, for å si det sånn. Men lovte meg selv at jeg skulle ta to joggeturer denne uken, for jeg vil ha karakteren 5 på joggetesten på mandagen. Æsj, hva gjør man ikke for gode karakterer? Ønsk meg lykke til. Og ha en super duper dag!

Liker du å krølle håret ditt?

  Postet: 19.09.2012
 • Klokken: 07:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Yesterday's feelings

I går var jeg egentlig skikkelig stolt av meg selv! Klarte å gjøre om en vanlig, fæl mandag om til en strålende dag, selv om jeg gjorde noen av de tingene jeg liker minst. Rett etter skolen dro jeg på en joggetur, hadde gruet meg hele dagen, men visste jeg måtte gjøre det for å øve til neste ukes utholdenhetstest på skolen. Og selv om jeg trodde det kom til å bli grusomt, så var det ikke så ille. Og jeg følte meg virkelig stolt av meg selv da jeg satt på trappa utenfor huset og pustet tungt, fordi jeg hadde fullført joggeturen min og målet mitt som var å jogge uten å stoppe en eneste gang i mellom. 

Så kunne jeg sette meg ned med nyvasket hår og en kopp kakao og begynne med leksene. Da ble jeg enda mer stolt av meg selv da jeg faktisk gjorde ferdig forrige ukes mattelekse! Ok, høres kanskje ikke ut som noe å være stolt av siden det tross alt var sist ukes lekse. Men for meg er det ingen selvfølge å bli ferdig. 

Etter det kunne ingenting gå galt. Følte meg super ette rå ha gjort masse lekser, også kom Tonje på besøk og vi lagde smoothie og så på Castle. Jeg elsker virkelig slike serier, og Castle er spesielt bra siden Beckett og Castle er så søte sammen. Liker også NCIS, CSI Miami, NCIS Los Angeles,CSI New York og masse mer. Dere skjønner tegninga, blir aldri lei! Senere på kvelden spiste jeg og Tonje toast og drakk kakao og bare hadde det varmt og koselig nede på rommet mitt med pledd tullet rundt oss og en annen episode med NCIS Los Angeles på TV'en. Høres ut som en super mandag, ikke sant?I dag skal jeg bare prøve å fortsette i samme stilen. Skal prøve å få gjort litt mattelekse nå så blir det Greys Anatomy i kveld!

Liker du serier som NCIS og CSI? Hadde du en fin mandag i går?

  Postet: 18.09.2012
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Living like there's nothing left to lose

En sang jeg blir skikkelig glad av å høre på - Fant den på Unni sin nydelige blogg - "Between the Raindrops" av Lifehouse og Natasha Bedingfield

Er midt i en vanvittig spennende "bok", en fanfiction av The Hunger Games, noen som har skrevet en fjerde bok, og den er f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Er i skikkelig lesehumør og har lukket døren til rommet mitt og sitter bare å leser helt alene, stopper bare for å trykke på play på sanger, ellers er det stille og rolig med blikket mitt som danser frem og tilbake på bokstavene på skjermen som forteller en vanvittig bra historie. Lå oppe til langt på natt i går og leste, noe jeg fikk svi for i morges. Heldigvis klarte jeg å våkne opp da jeg og Mamma gikk en lang tur med Molly (hunden min) og besøkte tanten og søskenbarnet mitt. Nå skal jeg bare lese videre, og håper på at jeg ikke må avbryte midt i en spennende scene når jeg skal besøke bestemor og bestefar senere i dag.Bare noen bilder jeg knipset da vi var på vei hjem fra byen i går..

Har du lest The Hunger Games? Liker du fanfictions? Ha en nydelig søndag videre!

  Postet: 16.09.2012
 • Klokken: 16:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
To kafeturer

Er det noe jeg liker så er det å dra på kafeer. Å sette seg ned ved et bord med en god venn eller familiemedlem overfor seg. Drikke god juice eller kakao med rundstykke eller et kakestykke og bare slappe av. Alle de menneskene som sitter rundt deg og går forbi deg. Hvor forskjellige de er fra deg, og hvordan du kan hente inspirasjon fra de de gjør, hva de spiser, hvordan de ser ut og hvilket kroppsspråk de har. Jeg syntes det er fasinderende å titte rundt med, og se på omgivelsene. En kafe er virkelig et av de neste stedene man kan dra for å få inspirasjon til fotografering og skriving. Så da var jeg overlykkelig i dag da jeg kunne kle meg i litt finere klær en jeg vanligvis bruker, og legge fotokamera, skriveboken min og blyant i den brune skinnvesken min. For så å dra ned til byen på kafe. Kan ikke si annet en at jeg har hatt en fantastisk lørdag til nå.Vi startet med å dra på Mon Ami, en fransk inspirert kafe og restaurant nede i byen, hvor jeg spiste deilig sjokoladefondant med krem og vaniljeis, og mamma klarte å velte kaffen sin utover bordet og strømpebuksen min. Jeg gledet meg over å kunne ta så mange bilder, for vi var hele syv stykker på kafe og alle hadde forskjellige ting. Både milkshake, kake, muffins og kaffe. Jeg elsker virkelig å ta bilder av mat! Før vi siden skilte lag, Nora dro på butikker med sin venninne Silje, Morten dro på butikker med sin kompis Simen og jeg slo følge med Mamma og Terje til dit de skulle. Helt til Margrethe kom og jeg kunne dra innom de butikkene jeg ville. Vi gikk fort gjennom regnet med hennes regnjakke over hodene våre, lo og flirte til vi kom inn på butikker som Ark og Ludvigs bruktbokhandel. Gikk med sakte skritt gjennom bokhyllene med rader med gamle og glemte bøker oppå hverandre, og stabler med tegneserier som flere en to hender har bladd i. Jeg brukte dagen på å la pekefingeren trykke på utløser knappen på kameraet for å forevige minner om mat, bøker og folk, og føttene mine ble til slutt slitne av all gåingen.Da var det fint at da vi egentlig var på vei hjem, så stoppet mamma utenfor Cielo Kaffebar og sa ordene "Kan vi ikke ta oss en iskaffe her?" Gjett hvor mye glede som spredte seg gjennom kroppen min av de ordene? Se ble det både sjokoladefondant, iskaffe og en rekke fine matbilder på meg i dag. Og jeg sitter igjen i stolen på rommet mitt med slitne føtter og et smil om munnen.


(c) Alle bilder er tatt i dag, av meg med Canon Eos 650D og macrolinse fra Sigma, ikke lån/ta bilder uten tillatelse, og all videredeling skal også inneholde informasjonen om hvor bildene er fra

Hva gir deg glede på en lørdag? Hva er finest med kafeer syntes du? Liker du å ta bilder av mat? 

  Postet: 15.09.2012
 • Klokken: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Danseprosjekt

Solen skinte da jeg, Tonje og Conny møttes utenfor skolen for å møte Aleksandra nede på hotellet hvor faren hennes jobber. Vi hadde med alt av utstyr, PC, kamera, stativ, ladere og klærne vi skulle danse i. Det eneste som manglet var inspirasjon. Hvordan i huleste skulle vi klare å lage en dans, filme den og redigere til klokken ni på kvelden? Vi var omtrent tappet for alle ideer og inspirasjon til i tolvtiden, da vi bare måtte ta en lunsjpause. Heldigvis kom vi på noe etter det og vi kunne begynne å lage en dans.

Vi hadde da fått en oppgave fra skolen som skulle være et dagsprosjekt hvor vi skulle lage en dans og lage en dansevideo ut av dette. Det var en utrolig morsomt oppgave, og vi hadde det sinnssykt morsomt med å danse og filme, men pauser for å drikke iskaffe og spise boller. Eneste var at da dagen var omme i går hadde vi holdt på i elleve timer til sammen, med bare to superkorte pauser, den ene for å spise lunsj og den andre for middag. Da vi endelig var ferdig i titiden på kvelden var vi mildt sagt dauslitne og jeg og Tonje ville bare sove i evigheter. Underveis i prosjektet fikk vi flere problemer, og mange ganger ville jeg bare gråte og rope ut i sinne. Men resultatet ble bra, og det var noe nytt og spennende! Det var en ganske så fin dag i går, sett bort i fra stresset og problemene.

Musikken vi brukte for å lage dansevideoen. Sangen Lights av Ellie Goulding. Liker sangen, men etter å ha øvd til den i flere timer og hatt den på replay 1873494057430 ganger er jeg litt lei av den.


Jeg har blitt vanvittig glad i iskaffe i det siste. Det smaker så godt! Så, til deg Sølvi: Håper du har alt klart til neste uke! Iskaffe morgen og kveld, for sure!Må ærlig si jeg ble fornøyd med dette bildet. Fikk slik inspirasjon da Tonje lente seg mot vinduet, og lyset kom på den måten. Skulle gjerne hatt en hel fotoshoot der og da, men det var det jo ikke tid til.Boller med sjokolade i..Verdens tøffeste genser som Conny hadde! Hun er en utvekslingsstudent på skolen vår fra Tyskland. Hun kom til Norge for å lære norsk, og er skikkelig flink til det allerede.

Tonje fikk en ide, og ville vise det med det gamle "lyspære over hodet" trikset. Noe hun synlig misforstod litt.

 Har du hatt et veldig tidskrevende prosjekt på skolen før? Har du noen gang laget en dansevideo?

  Postet: 14.09.2012
 • Klokken: 21:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Friday feelin'

Først nå kan jeg ta helg, etter å ha hatt en lang skoledag, ryddet rommet, støvsugd hele nederetasjen, tørket støv og vasket badet. Og skal jeg si dere noe? Nå skal jeg virkelig ta helg. Med høy musikk, pc'en i fanget, tumblr og blogg i fanene og bare slappe av. Er rett og slett utslitt etter gårsdagen, for da hadde vi et dagsprosjekt på skolen som tok ELLEVE TIMER. Kan ikke si annet en at det er deilig å ta helg. Skal nyte ostesufflé med familien og Noske Talenter i kveld. Selv om jeg syntes det er ytterst pinlig å se på i starten, rett og slett fordi jeg blir flau over at skikkelig dårlige folk går ut på scenen med den selvsikkerheten. Også får de nei uten nøling, hehe. Enkelt og greit, oppskriften på en god helg er: Familie, koseklær, TV, blogg, tumblr, venner og god mat! Jeg har kommet godt i gang med min med blogg, tumblr og mug-brownie (kake i en kopp)


Herlig, herlig brownies med smeltet sjokolade på toppen. Tar fem minutter og lage og smaker himmelsk.Hunden min er en katt. Molly sitter i vinduskarmen med sin ugreide pels og vokter over huset og hagen.Smeltet sjokolade. Kjenner smaken på tungen...Vil bare klemme denne nusselige hårdotten.

Har du mye husplikter? Hva er helg for deg?

  Postet: 14.09.2012
 • Klokken: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Lately

Dagene går fort når man er på skolen. Man skulle egentlig trodd de ville snegle seg forbi, siden man står opp mye tidligere en i feriene og har mye mer å utrette før dagen er omme. Men sån føler ikke jeg det. Skolearbeid, treninger og lekser tar tid. Ja, til og med venner tar tid. Eller heller; man må ta seg tid til dem. I ferien kan man bare møres, for man vet den andre ikke har nose spesielt å gjøre den heller. Nå må man planlegge. Plutselig dukker det en trening opp, eller så er det masse skolearbeid som skal gjøres. Jeg vet iallefal at de eneste fridagene jeg har er tirsdager og lørdager. Tirsdag er den eneste dagen uten husplikter, trenigner eller pianotimer. Likevel ender det opp med at det er den dagen jeg må sette meg ned å gjøre lekser, rett og slett fordi det er da jeg har tid. Heldigvis er lørdagene fri, da skal jeg ikke på skolen, skal ikke gjøre husarbeid, og heller ikke pakke, noe jeg må bruke hele søndagen til, for det er da jeg flytter mellom foreldrene mine.

Og så, når jeg har disse fridagene, så må jeg utnytte de så mye som mulig. Lørdagene er klar familiekveld, men tirsdagenen er litt mer varierte. Noen ganger vil jeg helt sitte alene hjemme på rommet mitt med en bok, te og PC'en. Mens andre ganger vil jeg være med venner. Slik som i går, da dro jeg med en hel gjeng ned til kinoen og så Tina og Bettina. Egentlig kunne jeg gjerne sett en annen film, som sikkert hadde vært mye bedre. Men så er det jo fint å bare se noe morsomt med venner i blandt. Jeg kjøpte potetgull midt i uken og så på kino med Mell, Øystein, Charlotte (emescee.blogg.no) og to andre som er venner av Charlotte. Det ble koselig, selv om jeg måtte stresse hjemover for å bli ferdig med nynorskleksen (eller som Tina og Bettina sier; SPYNORSK, haha) viste seg at jeg ikke ble ferdig med den før i ellevetiden, men så satt jeg jo også å så på Privat Praksis også, hehe.

Ripsbær vi spiste her om dagen med vaniljesaus, namnam.

På slutten vil jeg bare si at jeg har virkelig lyst til å vinne i denne giveawayen: http://trieutran.blogg.no/1347400135_11092012.html?c=1347437504098 på Trieu Tran sin blogg, det er sååå mye fint der.

Og gjerne vinne denne konkurransen her også: http://merethebr.blogg.no/1347371882_konkurranse.html for som dere vet så ble jo min selvutløser stjålet med kameraet mitt i sommerferien min,og jeg må nesten ha en ny en for å ta bilder. Så da v il det være fint å vunnet den i en konkurranse.

Hva har du gjort i det siste? Syntes du uken går fort eller sakte?

  Postet: 12.09.2012
 • Klokken: 18:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tips til hva man kan gjøre inne en høstdag

Nå går det jo mot høst, og jeg har funnet ut at jeg er ganske flink til å slappe av inne når det er surt og kaldt ute. Og siden jeg er så flink til det, så kan jeg jo dele mine tips til dere. Jeg har tatt i betrakning at noen ikke liker bøker, for eksempel, eller ikke syntes te er noe godt. Selv om det er det jeg helst ville gjort, sittet og lest og drukket te på en kald høstdag!Se på en serie. Akkurat nå har jeg ikke så mange penger å rutte med, men når den tid kommer skal jeg dra ned på videosjappa og kjøpe meg sesong 1 av The Vampire Diraies. Det vil bli koselig å bare sette seg i en godstol med pledd, eller til og med legge seg i senga med dyne. Så kan man se på favorittserien sin på PC'en. Du kan egentlig se hva du vil, det vil sikkert være minst like morsomt med noen episoder med Castle eller CSI, bare husk at serie er best, for da kan man se et par episoder i slengen og så vente til dagen etter. En film ser man ut alt for fort og hvis man serr en ny film hvert dag kan det bli slitsomt i lengen. En serie er fin for da kan man glede seg til å se neste episode osv.. Smart, hva?

Lag noe godt. Jeg skulle kanskje skrevet "bake" her, men det ville egentlig blitt feil. For jeg er ikke en person som er spesielt glad i å bake kaker eller lage en stor middag. Jeg gjør det enkelt, og da kan jo du også gjøre det. I stedet for å lage oreokake som tar over et døgn, så kan du jo kjøpe ferdigppose og steke en brownieskake på maks tyve minutter. Eller lage noe annet sånn som mug-brownie (skrevet om det på bloggen tidligere, du kan søke etter innlegg i søkefeltet), smoothie eller kanskje iskaffe, for det er simpelthen nydelig! Alt trenger ikke være så avansert for å smake godt.

Sett på musikk og les i blader. Mange som ikke liker å lese bøker, men det er jo fremdeles herlig å sette på glad musikk og bla igjennom blader med mote og -interiørtips. Så kan man bli inspirert av bilder og velskrevne artikler.

Male eller skrive. Fint å sette i gang sine kreative sider når man ikke har mye å tenke på å gjøre. Om du så ikke vil ta fatt malepenselen eller begynne på en roman, så kan du jo skrible ned noen ideer, eller skrote litt på et ark med gråblyanten din. Jeg er sikker på at du kommer til å bli fornøyd med deg selv når tentamen eller nye Kunst og Håndverk prosjektet starter på skolen.

Nettshoppe. Slev om du ikke kjøper noe, så er det veldig morsomt å trykke seg rundt på sider som selger ting og tang, sminke eller klær. Jeg liker iallefall å tenke at "åh, en sånn vil jeg ha", selv om jeg vet at jeg ikke har noen planer om å kjøpe det.

Besøk med venner. Jeg pleier ofte å invitere venner over for å prate, spise kjeks og drikke deilig, deilig te. Det er utrolig koselig! Også får man helt andre samtaler en de man har i friminuttet på skolen, så ingen unnskylding for at du har pratet med dem allerede den dagen. En annen god ide er å invitere til filmkveld, og enten be de ta med noe godt å spise selv, eller servere noe enkelt som gulrøtter og dip.

Utføre DIY-prosjekt. Se på youtube om du finner noen morsomme, eller smarte ting du kan gjøre. Det kan være alt fra å fikse neglene med neglelakk til å strikke en hel ganser eller lage en kjole ut av et gammelt skjørt. Mange muligheter, og mange flinke folk som har lagt ut videoer med tips og hjelp.

Lese en bok og drikke te. Sist, men ikke minst må jeg jo ha med dette punktet her. Ingenting slår å sette seg ned med en god bok man lever seg helt inn i, og en varm kopp med te med sukker og honning. Så kan man kose seg i timesvis.Hva syntes du om tipsene?

  Postet: 11.09.2012
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
So much pretty

So much pretty, my eyes need a break..

--> to Brooklyn.
bartown howl
Kyler Jewelry- Neon
brooklyn style

 

Forstuet fingeren min i gymtimen i går, og det gjør sinnssykt vondt å skrive. I tillegg har jeg matteprøve i dag. STRESS! Vil bare si tusen millioner takk for tilbakemeldinger i går, skal helt klart ta de med videre. Og ha en strålende dag! (Jeg skal iallefall prøve)
Hva syntes du om disse kollasjene?
  Postet: 11.09.2012
 • Klokken: 08:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
Summer reads video

Husker dere før sommerferien? Da skrev jeg på bloggen at jeg skulle lage en video om de bøkene jeg fikk lest denne sommeren, og nå har jeg gjort det! Det er en middels lang video, i forhold til hvor mye jeg hadde å fortelle om, og det er nok mest fordi jeg prater så sinnssykt fort, beklager så mye for det! Men det er da en video om bøkene jeg har lest i sommeren og en liten anbefaling av dem, slik at dere kan finne noen nye bøker å lese utover høsten og vinteren. Kos dere med videoen!

Bøkene jeg forteller om i videoen (rekkefølgen jeg leste dem i også):

Tilbake til Tall Oaks, av Kathleen Grissom

Fade out, av Rachel Caine

Kiss of death, Rachel Caine

City of Bones, av Cassandra Clare

Din Godhet, av Linda Olsson

A Tiny bit Marvellous, av Dawn French

Arven, av Christopher Paolini

The Distant Hours, av Kate Morton

+ at jeg leste ferdig Pride and Prejudice av Jane Austen i starten av sommerferien, men denne tok jeg ikke med i videoen fordi jeg hadde starten med den lenge før sommerferien, også glemte jeg uansett å ta med boken til pappa. Denne er veldig kjent (norsk tittel; Stolthet og fordom) så det er mye bedre anbefalinger på nettet enn det jeg noen gang kunne sagt.

 Husk, kommenter hva du syntes, jeg døøør etter tilbakemeldinger. Dette er jo egentlig den aller første, ordentlige videobloggen jeg har hatt (om du ser bort fra de få, kleine sekunden jeg pratet i romvideoen) så jeg vil veldig gjerne vite hva du syntes. Pratet jeg for fort (okei, det vet jeg at jeg gjorde, dessverre) Hadde jeg nok lys? Hva syntes du om starten av videoen? For lang? For kort? Jeg vil vite det, og du som ser på er den eneste som kan gi meg tilbakemelding :)

Hva syntes du om videoen? Har du lest noen av de bøkene?

  Postet: 10.09.2012
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Instagram Lately


Her er bildene jeg har tatt, og publisert på Instagram den siste uken. Har blitt helt hekta, det er jo så morsomt! Ikke like fint som Tumblr'ing og blogging, men ganske ålreit likevel. 

Og den videoen jeg skulle publisere i dag tar usannsynelig lang tid å laste opp på youtube, så den kommer i morgen. Tenk det, jeg begynte å laste den opp klokken halv tolv i morges, og nå er den på 61 %, jeg blir gaaal! Men det går fint, og gleder meg til dere får se den i morgen.

Har du Instagram? Hva syntes du om bildene?

  Postet: 09.09.2012
 • Klokken: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Simplicity

If God made the world and everything around it, who made God? Someone says he made himself, but who is "he" if "he" is not yet made. If there is no he, he can't make himself. So many questions, who will answer them for me? -Lily

Untitled

Jeg syntes dette bildet var så fint. Jeg fant det gjennom Tumblr og kom til Flickr brukeren som har lagt det ut og fotografert det. Er det ikke et nydelig bilde? Det er et eller annet med det som jeg liker veldig godt. Brillene, genseren, koppen og håret, det bare passer så godt sammen.

De siste dagene har gått unna fort, sist skoleuke raste forbi i så raskt tempo at jeg er overrasket over at jeg fikk plass til alt jeg gjorde i den uken. Har allerede unnagjort prøver, fremføringer og litteratursamtalerm og kjenner godt på kroppen at dette er tiende klasse, og at alt jeg har lært i de ti årene jeg har hatt med skolegang skal bevises dette året. Jeg har en matteprøve på tirsdag, og for de som kjenner meg, så vet de at jeg ikke hater noe i verden mer en det. Matte er faktisk det teiteste, og verste jeg kan finne på å gjøre. Jeg hater det hinsides all fornuft, kan ikke engang sette ord på den forbitrende følelsen jeg føler mot det faget og alt det inneholder. I tillegg til at jeg hater faget, så er jeg også ganske dårlig på det. Derfor må jeg jobbe enda mere med det, verdens ondskapsfulle karme, eller hva? Så siden jeg har prøve på tirsdag har jeg lovet meg selv å sette meg ned i dag, og jobbe. Og hele dagen i morgen skal brukes til å regne ut oppgaver og gjøre skrive fasit, utenom en liten pause med trening. Math is a dramaqueen, it can't seriously have that many problems.. Jeg gruer meg til i morgen, og i overimorgen.Egentlig ser jeg ikke frem til dette skoleåret i det hele tatt, og gleder meg bare til at jeg kan gå ut av grunnskolen og starte på Media og Kommunikasjon, hvor jeg kan jobbe med det jeg faktisk interesserer meg for. Og jobbe mot det jeg faktisk vil her i livet

Nå har jeg trykket ned mange unødvendige bokstaver med tastaturet mitt, og formet det i ord og lange setninger som sikkert er helt uinteressant for resten av verden. Men så er det jo bevist at mennesker liker å prate om seg selv, og dette er en blogg.. Også ville jeg så gjerne vise dere det bildet over her, i et eller annet innlegg!

Om ikke lenge skal jeg legge ut videoen med bøkene jeg leste i sommer, og anmeldingene. Skal bare laste opp på youtube, så kommer den. Jeg skulle gjerne skrevet "gled dere!" men jeg vet ikke helt om det er så mye å glede seg til. I tillegg er det noe jeg har planlagt i det siste som snart skal utføres og jeg er helt giiira! Dette er noe dere kan gled dere til.

Hva likte du med dette bildet?

 

  Postet: 09.09.2012
 • Klokken: 11:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Iskaffe og bowling

Har hatt skikkelig fin familietid i dag. Startet med felles frokost før jeg, pappa og Morten dro til byen på kafe. Hvor jeg drakk iskaffe igjen, har seriøst blitt helt hekta, det er jo SÅÅÅ godt. Skal nok trygle Sølvi om hun kan lage det igjen i dag, også må jeg lære meg oppskriften. Icecoffe everyday from now on! Etter kafetur så dro vi ned til bowlingen, det er utorlig lenge siden vi har spilt bowling, og da var bare så deilig å ha litt tid med lillebroren min og pappa. Det beste med hele bowlingen var likevel at jeg vant. Tenk det? Jeg, som alle sier har null muskler klarte å sikte og hive den kula så jeg fikk opptil flere strike, og vant over pappa som har en personlig rekord på 250. Jeg ruler, sånn totalt.


O, deilige iskaffe fra Java kaffebar. Dette er lillebroren min, Morten. Eller "Burgerbroren din" som Ingvild sa i en skypesamtale. Hun er så KUL!Jeg møtte på noen venner av både mamma og pappa, og måtte jo låne hatten til Andreas. Han er tydeligvis like fotogen som meg, haha.Fine, fine ballonger..Og bowlingsko. Jeg synte heller de ligner mer på klovnesko. Hvorfor må de absolutt være røde og blå??What can I say? Jeg er simpelthen en fantastisk bowlingspiller. 

Har du et godt forhold til faren og søskene dine (om du har)?

  Postet: 08.09.2012
 • Klokken: 16:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Before I die

Det er mange ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør, her er 60 av dem..


Read all of the Jane Austen's novels.

Fall deeply and madly in love.

Write a book.

Be kissed in the rain.

Travel around Europe with a boyfriend.

Meet Emma Watson.

Try everything from Starbucks.

Be on the cover of a fashion magazine.

Take a cooking class.

Have a child.

Magic is might.

Have a conversation with J.K Rowling.

Create a popular blog.

Go to Greece. ✓

Dance in the rain.

Become a known journalist.

Go shopping in London, Paris and New York.

Learn how to make jam.

Own, at least, one pair of Jeffrey Campbells.

Open a small coffee shop (with books and magazines).

Walk the streets of Madrid.

Untitled

Cut my hair as short as Emma Watson did after the HP movies.

Learn how to speak fluent french.

Get a British boyfriend who'll read "Pride and Prejudice" to me.

Be truly happy.

Have a british accent.

Live in a house in the country with my family.

Learn how to play an instrument.

Learn how to play the piano perfect.

Grow old with someone I love.

Meet the actors from Harry Potter.Be someone's first love.

Read all of the Harry Potter books.  ✓ 

Talk to an old person and listen to all of the stories she has to tell.  ✓ 

Do something crazy with my hair.

Have my first kiss.

Do something really good for charity.

Read all of Jodi Picoult's books.

Have a library in my house.

Live in London. 

Be an author.

Good Morning!

Read all the books on the list "50 books to read before you die".

Get married.

Name my kids after people I love or/and look up to.

Have a whole wall filled with pictures of good memories.

Go to a Taylor Swift concert.

Go to Italy ✓ 

Have dipdyed hair.

Have a beautiful wedding.

Finish a Wreck This Journal.

Paint something pretty.

258/365 Mansfield Park

Write a poem book.

Be a good hobby photographer.

Own a Polaroid camera.

Have a cat.

Pet a monkey.

Have someone tell me they want to spend the rest of their life with me (boyfriend).

Feel that my life is perfect.

Fulfill at least one of my biggest dreams.

Get Tumblr famous

Own an old, but beautiful car in a pretty colour

Disclaimer: Ingen av bildene i dette innlegget er mine, og alle er linket til den rettfulle eieren.

Hva vil du gjøre før du dør? Nevn 3 ting!

  Postet: 07.09.2012
 • Klokken: 15:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
Do you?

Har brukt ettermiddagen på å skrive en lang liste jeg har koset meg skikkelig med. Men så ble det så sent, så jeg sparer det til helgen så kan flest mulig lese det. Snart skal jeg drikker iskaffe og gå igjennom notatene mine om William Shakespeare og Romeo and Juliet mens jeg hører på enda mer musikk fra Ben Howard. Koselig kveld!

Så en liste da jeg trykte meg igjennom Flickr og tenkte det ville bli morsomt å fylle den ut selv. (Orker ikke oversette spørsmålene fra Engelsk til norsk, men svarer på norsk)

1. Thing you cannot leave the house without? iPhonen min, og en leppestift eller lipsyl.

2. Favorite brand of makeup? Qlinique, har nøytral øyenskygge og enkel maskara derfa, og elsker dem!

3. Favorite flower? Krokkus, hundekjeks og andre blomster med fine blader!

4. Favorite clothing store? Alle butikker med fine klær.

5. Favorite perfume? Er ikke sikker, syntes Daisy av Marc Jacobs lukter godt, og en frisk prafyme fra Cleen. Men har ingen parfyme selv, så vet ikke.

6. Heels or flats? Flats.

7. Do you make good grades? Ja, jeg gjør i grunnen det. Er utrolig opptatt av å gjøre det bra på skolen, det kommer tross alt til å påvirke resten av livet mitt. Og hva er vitsen med å leve om man ikke gjør det beste ut av det?

8. Favorite colors? Fargene fra blå til rosa.

9. Do you drink energy drinks? Nei, men får ganske mye energi fra juice og te!

10. Do you drink juice? Juiceelsker delux!

11. Do you like swimming? Tja, det er ikke selve svømmingen som er min favoritt, men å være under vann og bare flyte er noe av det fineste jeg kan gjøre, så stille og behagelig.

12. Do you eat fries with a fork? Ja, og med fingrene?

13. Favorite moisturizer? En liten tube fra Simple. Den er billig, og utrolig bra, enkelt.

14. Do you want to get married later on in life? Ja, ja, ja, ja!

15. Do you get mad easily? Jepp, jeg er super temperamentsfull. Men blir ikke sint, egentlig, blir egentlig bare veldig fort irritert.

16. Are you into ghost hunting? Nei. Jeg jakter dem ikke, vil helst ikke ha noe med dem å gjøre.

17. Any phobias? Lyden når noen filer neglene, og får frysninger av klistremerker som man har på frukt. Selv om den "fobien" jobber jeg for å bli kvitt nå.

18. Do you bite your nails? Nei, ikke med mindre jeg "må", at en negl er sprukket, brukket eller slikt. Det er vel mer at jeg piller på neglene og ødelegger dem hele tiden. Klarer ikke å ha lange negler..

19. Have you ever had a near death experience? Nei, tror ikke det. Men har opplevd at jeg har glemt å se til begge sider før jeg har gått over en vei og akkurat kommet meg ut av veien før en bil dundret forbi.

20. Do you drink coffee? Nei, men i kveld skal jeg smake iskaffe for FØRSTE GANG I MITT LIV. Det blir kos.

 

Nå har du kanskje lært noe nytt om meg?

Gjør du noen av disse tingene?

  Postet: 06.09.2012
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Dancing in the rain with a chunky, green sweater

Vi hadde skriveøkt på skolen i dag, og det var deilig å bare sitte der å skrive. Å sette ørepluggene i øret me dlav musikk og isolere seg fra de andre elevene. Bare falle ned i en egen verden. Ble ikke hundre prosent fornøyd med novellen min, sånn egentlig. Likte ikke selve historien, og det ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Men ble fornøyd med at jeg ble ferdig før tiden. Vanligvis sitter jeg der når tiden er ute og sier "vent litt, snaaart ferdig" og egentlig skulle jeg ønske jeg kunne få seks timer til å skrive på. Vel, vel. Det går sikkert greit. Da jeg kom hjem tok Tonje noen bilder av meg med den fine, grønne genseren min, og det var virkelig morsomt å ta bilder i det regnråpene splattet ned.
Tok dette bildet av meg selv, for så å ta bilde av kameraskjermen som hadde vanndråper på seg og redigerte det i Instagram.


Dråpebilde tatt av TonjeGenser Topshop // Støvler Lulu // Bukse Massimo Dutti // Smykke Har dessverre glemt det

Hva syntes du om antrekket og bildene? Har du skrevet en fortelling i det siste?

  Postet: 05.09.2012
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Keep your head up

Ah, sitter alene i stolen min og vifter med armene og danser til sangen som runger i ørene mine fra ørepluggene mine. Første minuttene med stillhet og alenetid og jeg tar meg små pauser mellom ordene jeg trykker inn på dataen for å vifte vidt og bredt med armene, i takt med den herlige musikken. "Keep your head up, keep your heart strong. No, no, no, no." Jeg synger med på det jeg kan og snufser innimellom. Ble jo selvfølgelig syk i helga, men det går bra, skal bare ta det litt rolig på treninga i dag. Nå trykker jeg "replay" på sangen, så starter den nydelige gitarspillingen på nytt. Deilig, deilig. De har rett, de som sier man får et rush av bra musikk. Nå fikk jeg lyst til å danse, i et mørkt rom med flakkende lys og bare sokker på føttene, så jeg kan bevege meg fritt.  Åååå, nå kommer refrenget igjen "No, no, no, no!"  Heeerlig.

Også holder fremdeles ettersmaken av en god bok på å flyte ut av meg. Så jeg sitter med den tankegangen som lurer bake i hodet, hvor slutten av boken spilles på nytt og på nytt gjennom hodet. Gode bøker og fine sanger, det er nok for å ha et lykkelig, lykkelig liv. Tror jeg, da. Ja, boken jeg leste ut i gårkveld var en ubeskrivelig fin bok. Og endte helt uventet! Herrejesus for en fin, men også trist slutt. Ja, veldig trist. Kate Morton er bare en vidunderlig forfatter, og skal helt klart lese hennes to andre bøker. Jeg vil også skrive bøker som henne! Om vakre London, om store slott, og facinerende mennesker. Det må være veldig fin. Shit, shit, under en halvtime til trening. Jeg har ikke kledd på meg treningsklær enda!

Men jeg er så glad! Før jeg logget meg inn på bloggen var jeg egentlig slapp og sliten. Så ikke frem til lekser og slikt som venter etter treningen. Men så logget jeg inn, og der var det så mye fint å lese, så mange morsomme, og nydelige kommentarer. Og med musikken på øret ble alt bare fint, fint, fint! Så tusen milliarder takk, for dere som har skrevet de kommentarene mens jeg var borte i helga har gjort denne dagen FANTASTISK! Skulle ønske jeg kunne klemme dere alle sammen, en lang og god klem. Så glad er jeg. 

Skjønner meg egentlig ikke på den videoen, men sangen er fin, syngingen er fin, videoen er fin og den sklien ser morsom ut!

Si meg tre ting som gjør deg glad akkurat NÅ!

  Postet: 03.09.2012
 • Klokken: 18:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Endringer på designet

Mellom all pakkingen til treningshelgen og rydding av rom og vasking av bad, ja, mellom alt det så fikk jeg tid til å gjøre noen endringer på designet! Jeg har tenkt på det en stund, hvordan jeg vil ha det, og jeg ville ha en liten endring nå som sommeren er over. Ikke at denne er så mye mer "høst-aktig", men jeg likte det. Litt usikker på blandingen av rosa og grått, men isåfall kan jeg bare endre det senere. Elsker det nye sitatet mitt i bakgrunnen, for det er så sant! Kommer helt klart til å lese Harry Potter om og om igjen, resten av livet. Og Alan Rickman er en utrolig smart mann. Alan Rickman er han som spiller Severus Snape i filmene, han har også spilt i andre filmer som Love Actually og Pride and Prejudice (som jeg kommer på). Digger han.


Det gamle designetDet nye designet

Nå skal jeg pakke ferdig tingene mine så er det ikke lenge til jeg sitter i bilen. Ha en fin helg!

Hva syntes du om endringen i designet? Hva likte du best, det gamle eller det nye?

  Postet: 31.08.2012
 • Klokken: 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Younger now than we were before

Jeg sitter og ser ut av vinduet inne på Nora sitt rom. Man har godt overblikk og ser ut mot hustakene og den travle gaten der nede. Det blåser så mye at trærne blafrer og svinger frem og tilbake i takt med hverandre. Det slår meg hvor fort tiden går, er det ikke bare noen uker siden alle trærne var grønne og frodige? Nå ser jeg gult, og rødt over alt. Bladene ligger på bakken, hvorfor? Skal ikke de sitte fast i trærne, og svaie forsiktig i en svak sommerbris? Om de så blir gule er det bare solen som skinner så sterkt på dem. Det kan ikke være høsten som er kommet, jeg vil ikke. Dagene blir bare kortere og kortere, og kaldere og kaldere. Ut fra høytalerne fra Nora sin PC strømmer sangen "Never Say Never" av The Fray og jeg syntes den teksten bare blir enda mer fin jo oftere jeg hører den. Sånn er det med mange sanger. Fra vinduet om står på gløtt kommer lyden av vinden som fyker og så kræsjer i hverandre og lager lyder som om noen skyter i ei pute, sånne dempede slamrelyder. Vinden klarer ikke bestemme seg for hvilken rettning den skal ta og trærne blir herset med som et mobbeoffer blir. 

(6/365)

The lift offDisclaimer: Linket

Mine tanker på en torsdag. Ellers har jeg fått meg linser (jippi!), men glemte å ta de av meg i tide, så skulle ha gjort det for flere timer siden, i følge optikeren. Oops. Også har jeg nå laget meg Flickr bruker, og nå er det mye enklere å følge med på de talentfulle fotograferne der inne, i tillegg til at jeg poster mine egne bilder. Tror det blir fint. I morgen drar jeg på hytta, for så å pakke sammen sovemadrass og pledd og sette meg i en bil med volleyballaget mitt for å dra på treningssamling. Jeg er senterspiller nå, og trenger øving, tror det blir greit, jeg! Bare glad denne uken er over snart, den har ikke vært så veldig bra, og håper neste uke blir mye, mye bedre.

Tusen takk for alle de fine, og lange kommentarene jeg har fått i det siste, det er så morsomt og fint å lese alt det dere skriver til meg, føler liksom at jeg kjenner dere, håper dere fortsetter. God natt!

Har du Flickr? Begynner høstfølelsen og krype seg inn på deg og?

  Postet: 30.08.2012
 • Klokken: 22:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Ti ting på en onsdag

Jeg kom på disse, litt spesielle tingene ved meg og mine tanker og ville dele dem med dere.

1. Jeg elsket å skrive dikt for noen år siden, skrev dikt hele tiden og noen ble ikke så verst. Nå skriver jeg aldri dikt. Og de jeg skriver, er elendige.

2. Navnene jeg skal gi til ugnene mine er alt bestemt, og får jeg ikke så mange blir det dobbelnavn. Navnene er: Hedvig, fordi det er vakkert. Lily, fordi jeg føler jeg vil bringe navnet "mitt" videre. Snorre, fordi bestefar og pappa heter det, og må nesten la det gå videre i arven, Sara, bestemor heter det til mellomnavn og det er bare så ubeskrivelig nydelig og minner meg bare om hvor glad jeg er i bestemor. Og Tom, om jeg får en til gutt, for det heter pappa til fornavn, og fordi det er et pent navn.

3. Favorittfargene mine er blå og rosa og alt imellom de fargene, som lilla og indigo.

4. Min aller største frykt er at jeg skal bli alene og misslykket. Verste scenarioet er meg, alene i en dritleilighet, jobber på rimi og hele familien min har dødd i en tragisk ulykke eller forlatt meg fordi jeg er så horribel. Altså, det er veldig viktig for meg å følge drømmene mine og ha familien rundt meg hele livet.

5. Jeg vil veldig, veldig gjerne ha en katt. Enten en oransje en med mye pels, en grå katt med lang, lang pels og stor, fluffy hale eller en helt snøhvit en med kort pels.

6. Jeg vil gi ut en bok med sitater en gang i livet mitt. 

don&#8217;t run away

7. Det beste jeg vet å drikke er appelsinjuice med isbiter og te med honning og sukker.

8. Jeg liker ikke mennesker. Eller, jeg blir inspirert av dem og ser opp til mange, men de fleste jeg møter er jeg fiendtlig innstilt mot, kan ikke noe for det.

9. Jeg kan nok aldri gifte meg/dele livet mitt med en person som ikke liker bøker.

10. Elsker ballett, og skulle gjerne gått på dansetimer, men det er alt for sent å starte nå.

Fortell noen ting ved deg! Hva vil du kalle ungene dine? Hva er din favorittdrikke?

 

  Postet: 29.08.2012
 • Klokken: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tiredness

Cover av Hurt av Christina Aguilera (Hopp til 0.16 i sangen for å skippe pratingen)

Når du sitter oppreist men sakte, sakte synker du sammen, til du halvt lener deg, halvt holder deg oppe i sofaen, og øynene blafrer av anstrengelsene for å holde seg oppe. Da vet du at du er sliten. Nora feiret bursdagen sin i dag, familie og venner av henne kom på besøk og vi feiret med kake og is. Jeg klarte meg til kakene var oppspiste og magen var mett, men det endte til slutt med at jeg lå i et hjørne og tok opp en meter av sofaen (selv om det var dårlig plass) og halvsov. Burde kanskje ikke, men sånn ble det. Og selv om jeg nå skulle sittet med mattebøkene i fanget og jobbet flittig så klarer jeg ikke. For jeg er dritsliten og bare ufattelig trøtt. Skal legge meg skikkelig tidlig i dag, ikke lenge til faktisk og prøve å sove i over seks timer, for en gangs skyld. Jobbet i hele går med skolearbeid og skal gjøre en siste innsats nå så er jeg ferdig med nesten alt av ukens lekser. Så er det bare fremføring å forberede, labrapport å skrive og 100 000 000 000 matteoppgaver igjen. JIPPI, GLEDER MEG!Rufset til håret mitt og tok bilder av meg selv, GUD jeg er tragisk.

Blir sur og irritabel når jeg er sliten, så nå har jeg jo selvfølgelig ikke tatt med i betrakningen at jeg og Tonje hadde en suuuper formiddag på kjøpesenteret etter skolen å shoppet klær. Kjøpte meg et søtt rosa skjerf, som jeg kan tulle rundt halsen for bedre dager.

Har dere mye skolearbeid?

  Postet: 28.08.2012
 • Klokken: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Chervil flowers

Fint med musikk med litt fart i om morgen, da blir iallefall jeg mer våken. Dette er den nye sangen til Taylor Swift - We are never ever getting back together

Morgenene er ikke deilige lengre, som de var i sommerferien. Været ute er kaldt, følelsen av at vinteren ikke er så langt unna som jeg vil kryper innpå meg, jeg fryser og kler på med tykkere klær. Gymtimene har startet opp igjen for fullt, og nå vet jeg det sikkert; jeg hater å trene. Sukk, vil bare sove i to timer til, minst.

I går kjente jeg meg helt vanvittig slite, tenk det, starten på andre skoleuke etter ferie og jeg er dødssliten allerede. Vil bare ta ferie på nytt igjen. Satt i hele går med skolearbeid, fikk ikke slappet av før jeg tok et superkort bad på kvelden. Ikke for det, Henrik Ibsen og William Shakespeare er utrolig interessant å lese og jobbe om, og gleder meg til å bli fylt opp med kunnskap om dem. Men å jobbe flere timer sånn som jeg gjorde i går, det vil jeg absolutt ikke gjøre igjen!. (Selv om det må jeg jo, før prøver, fremføringer, tentamener og til slutt eksamen. Stress!)Tatt med macrolinse og Canon Eos 650D (tok disse bildene på lørdagen)

Jeg tror Hundekjeks blomstre er en av mine favoritt blomster. Elsker de små, hvite bladene. Så er det iallefall noe fint å tenke på denne morgenen. Ha en fin dag!

Savner du ferie?

 

  Postet: 28.08.2012
 • Klokken: 08:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Summer Bucket list check

Husker dere dette innlegget? Det var en liste over ting jeg ønsket skulle skje eller jeg skulle gjøre for sommerferien. Nå har jeg gått igjennom listen og dette er hva jeg har gjort og ikke gjort!

1. Lese fire bøker, to norske, to engelske = Har lest mange, utrolig fine bøker i sommerferien. To norske jeg har lest: Tilbake til Tall Oaks (461 sider) av Kathleen Grissom og Din Godhet (277 sider) av Linda Olsson, nydelige, fantastiske bøker begge to. To engelske jeg har lest: City of Bones (442 sider) av Cassandra Clare og A Tiny Bit Marvellous (390 sider) av Dawn French. Det kommer en video på bloggen om disse bøkene og de andre jeg har lest i sommerferien om en liten stund, gled deg!

2. Dra til utlandet = Jeg har opplevd veldig mye herlig i sommerferien, både vært i Sverige, Tyrkia og København! Opplevelser jeg vil ta med meg resten av livet.

3 Kjøpe det aller fineste klesplagget jeg kan finne i København = Ja, det har jeg virkelig gjort! Har fått flere nye favorittplagg som jeg kjøpte i København.


4. Fly høyt over skyene = Jeg er egentlig veldig glad å reise med fly, syntes det er vakkert å se på alle skyene, og at man nesten føler man er i himmelen. Har fløyet ekstremt mye i ferien, både til Tyrkia, til Gardemoen på mellomlanding og til Køben.

5. Stå opp grytidlig og få med meg soloppgangen (eller en form for, siden solen aldri går ned her i Bodø) i alle fall en gang =Vel, kan ikke si jeg har prioritert dette, og det skulle jeg ønske jeg gjorde! Jeg har sett uttalige, nydelig solnedganger da vi var i Tyrkia. Så brått og se at lyset ble borte på noen sekunder i det solen sank ned under horisonten. Tror jeg fikk med meg soloppgangen i Tyrkia, men akkurat den morgenen var jeg mest stresset over at kameraet mitt var stjålet.

6. Fullføre en novelle = Nei, det har jeg ikke. Men jeg har fått mange ideer og håper på å få bruk for dem!

7. Fortsette på Ilja-historien, en "roman" jeg har skrevet på i to år nå men ikke kommet så langt på = Ja, og jeg har nå offesielt skrevet starten på historien min. Dette er nå fjerde gangen jeg skriver starten, blir aldri fornøyd!


8. Spise masse, masse, masse is! = JAAA! Gud, det var deilig med all inclusive og is dagen lang i Tyrkia, hehe. Og isen jeg spiste i København var ikke så verst den heller.

9. Dra på tivoli i København = Ja, og det var også der jeg fullførte neste punkt..

10. Møte en snill person, bli kjent med en jeg aldri har møtt før = Møtte Nicole og Maria på Tivoliet i København. Det var to søstre fra Israel og vi ble ganske godt kjent på den tiden vi var sammen der. Det meste jeg husker fra Nicole var at hun sa "We're gonna die!" flere ganger før vi tok en karusell, hehe.11. Få en fin solkysset hud slik at jeg kan gå i hvite, fine kjoler uten å føle at vi går i ett! = Elsker å bli brun om sommeren, og denne gangen fikk jeg i tillegg solbleket hår!

12. Ha med kamera over alt og fotografere mye fint og bli inspirert = Jeg har nok tatt flest bilder denne sommerferien en jeg noen gang har gjort.

13. Gå med skjørt og kjole så ofte jeg kan = Det er så deilig å gå i kjole om sommeren, og denne gangen har jeg også kjøpt meg et nytt skjørt.

Har du fullført noen av dine ønsker for sommeren?

  Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Send eg mine tanker kjenner du de då

Kaizers Orchestra - Hjerteknuser

 

Elsker Kaizers, og klarer ikke helt bestemme om jeg liker Hjerteknuser eller Ompa til du dør best, haha. Det minner meg så mye om minner med familien.

Har for det meste vært ganske alene denne helgen, har vært sliten. Merket ganske godt på kroppen at skolen har startet og jeg må opp tidlig om morgen og prestere hele dagen. Særlig når jeg følte at skolestart kom som et pang, og nå er jeg midt oppi alt, må tenke på fremtidige prøver, og sette meg ned og lese i skolebøker og forberede meg til neste time også videre... Haha, det er hardt. Liker skolen, sånn egentlig, bare liker ikke at det føles ut som om livet tar opp 90% av livet mitt, eller, kanskje det gjør det, vet ikke, jeg suger i matte, haha.

Men det har egentlig vært ganske herlig å sitte her hjemme. Jeg er en person som liker å være alene, i perioder. Og nå har jeg jo nesten fått rommet mitt helt i orden, og det er utrolig deilig å sitte her nede i stedet for oppe i sofaen i stua med resten av familien som tråkker rundt i huset. Har også vært på innkjøp av nattbord, gardiner og litt andre ting i helga, nå mangler det vel egentlig bare å legge opp gardinene så skal jeg vise dere hvordan det ser ut, jeg gleder meg skikkelig, og det har vært en morsom prosess å endre rommet mitt så mye. Gikk fra å aldri være her inne, bare om nettene, til å sitte her hele dagen omtrent. Rart, er det ikke?

Ellers satt jeg i går hele dagen alene, lagde meg en sunn lunsj og følte at livet var skikkelig deilig med eplebiter, et gammelt Kamille-blad jeg ikke hadde fått lest ut og vannglass med isbiter (elsker å tygge på isbiter) Og det var forsåvidt greit med eple, men mot slutten så ble jeg bare kvalm av alle de eplebitene, haha. Jeg som trodde jeg var så sunn også holdt jeg på å brekke meg av eple og vann, jaja. Også viste det seg at jeg alt hadde lest de beste artiklene i Kamille-bladet, så koste meg heller med tre episoder av Greys Anatomy, og det slår jo aldri feil!

Selv om jeg liker å være alene, var det så godt å komme meg ut en tur, og i nitiden dro jeg på filmkveld til en kompis som heter Filip, med Margrethe, Charlotte og Tonje. Vi så The Hunger Games (kan aldri se den for ofte!) og døde nesten av latter da vi hadde sett den ferdig og slo på "Pinlige Sykdomer" på TV.

I tillegg har jeg funnet ut at håret mitt har blitt grått i det siste. Kan ikke håret mitt bare bestemme seg for hvilken farge det skal ha? Brunt, blondt eller grått?

Det beste med hele mitt sunne måltid var at jeg kunne fotografere det, haha, jeg tror jeg vil bli matfotograf i mitt neste liv.

Min nye genser som jeg kjøpte i København. Er blitt skikkelig glad i myke og gode gensere i det siste.

Liker du Kaizers? Liker du helst å være alene, eller i en stor folkemengde?

  Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 13:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Raindrops in my hair

Jeg er en person som liker regn. Å kjenne hvordan kalde dråper drypper ned på nesetippen og i håret, hvordan klærne og håret til slutt bli fuktige, for deretter våte. Sånn stille regn, sånn rolig regn hvor man kan se vanndråpene falle ned fra langt der oppe. Sånn regn, det er fint det. Men her i Bodø har vi ikke sånn regn. Om det først regner i Bodø (og det er ikke så rent sjeldent) så er det også en voldsom vind, og regnet skyter ned skrått og treffer deg i bakhodet som bittesmå piler. Vinden i Bodø røsker i klær, river i håret ditt og drar regnet med seg så du blir våt over alt, til og med nedi støvlene. Sånn er det med regnert her jeg bor, og når det nå er regn så holder jeg meg helst inne, med PC'en i fanget, eller boken min. Og siden internettet ikke har fungert de siste dagene, så har det mest vært musikk på mobilen, i sofaen med familien og "Mord og Mysterier" eller med den tørre nesa mi i boken min. Eneste regnet duger til her i Bodø er om du ønsker å kle på deg tett regntøy og danse i regnet mens du synger høyt. Eller vente til regnet stilner litt så du kan ta dråpebilder. Begge to syntes jeg høres akkurat like fine ut.


(c) Bilder tatt med Canon Eos 650D og Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro 

Hva syntes du om bildene? Hvilket regn har du i din hjemby?

  Postet: 25.08.2012
 • Klokken: 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Cheap Monday

 

Blitt hekta på denne coverversjonen av "Break Even" av Maddi Jane

Syntes det er så morsomt å dra ut å ta bilder av antrekket mitt, fordi jeg har fått så mange nyde klær i det siste. Dette er for eksempel første gangen jeg bruker denne genseren, go jeg elsker den virkelig! Den har superdeilig stoff på innsiden, er varm og jeg syntes den mørkelilla(ish'e) fargen er veldig fin. Også er det så lettvint å bare hive seg på seg en genser om morgenen og fremdeles føle at antrekket er planlagt.
Genser Cheap Monday // Bukse Carlings // Armbånd Tilbehør fra et magasin for lenge siden 

Har du en god genser du er glad i?

  Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Beautiful breakfastes

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne lage god mat. Sånn, vært skikkelig flink til det. Da skulle jeg laget god mat hele tiden, ikke bare middager, men også små måltider. Hadde vært fint å kunne våkne, egentlig føle det er en dårlig dag i vente, men fikse det med god frokost eller lunsj. Så trenger man ikke nøye seg med brødskive og salami for resten av livet.


Kollasj laget av meg, bilder fra forskjellige sider, flickr, tumblr og lignende men samlet fra Weheartit.com

Hva er din favorittfrokost? Er du flink til å lage mat? 

  Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 07:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Wonderstruck

Jeg husker for et års tid tilbake, jeg raidet gjennom Taylor Swift's spilleliste og hørte på alle mine favorittsanger da jeg tilfeldigvis kom inn på en reklamevideo. I startet trodde jeg det var en ny sang med den fineste musikkvideoen noen gang, så jeg ble virkelig interessert, og det viste seg å være en reklamefilm for Taylors nye parfyme, Wonderstruck. Jeg ble så inspirert av den videoen. En hel historie datt ned i hodet mitt, og historien utspilte seg foran øynene mine. Til den dag i dag inspirerer den videoen meg og historien som jeg en gang kom på er der fremdeles, allerede skrevet halvveis ned på papiret. Alt den gangen da jeg så den videoen visste jeg at, den parfymen skulle jeg prøve! Og nå kommer den snart ut, og blogg.no har lansert en konkurranse om å vinne denne parfymeflasken, noe jeg ser på som den beste konkurransen hittil. Jeg tenkte iallefall agt det ikke kan skade å melde seg på. Siden jeg har visst om Taylor Swift har jeg elsket henne og musikken hennes. Hun skriver så fint om kjærlighet og vennskap, og til og med triste minner og hendelser blir uttrykt med nydelige vers og melodier.Jeg ha rjo sagt det tidligere, at en av de tingene jeg virkelig vil oppleve, og helt klart skal gjøre før jeg dør er å dra på en Taylor Swift konsert. Jeg sitter og ser på videoen fra en av konsertene hennes satt sammen til musikkvideo til Sparks Fly og vil bare virkelig, virkelig oppleve noe så villt og fantastisk! Også vil jeg veldig gjerne prøve ut den nye parfymen hennes, haha.
Liker du Taylor Swift? Har du hørt om denne parfymen?


sw12ws
  Postet: 21.08.2012
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Live your own path

Live your own path, create your own destiny. Jeg syntes budskapet på T-skjorten min er så fint, og det blir enda bedre når selve trykket også er pent å se på. Jeg følte meg veldig fin med de nye klærne mine første skoledag. 

Cardigan New Yorker // T-skjorte New Yorker // Klokke Urban Outfitters // Buksethights Carlings // Sko Converse


Hva syntes du om dagens antrekk?

  Postet: 20.08.2012
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Oatmeal cookies

Første skoledag var bedre en forventingene, men så var jo forventingene veldig dårlige da. Ble positivt overrasket da vi fikk beskjed om at vi har fått ny lærer, og hun virker kjempegrei. For å fortelle historien kort, så har hver klasse to lærere. I åttende fikk vi to lærere, den ene fikk ny jobb og sluttet. I niende ble det mye frem og tilbake med forferdelige vikarer som ikke lærte fra seg noe som helst, men til slutt fikk vi en supersnill lærer som varte hele niende, før hun ble gravid og gikk ut i barnepermisjon. Nå har vi da fått enda en ny lærer, i tiende, og hun virker som en veldig dyktig lærer. I tillegg har vi den andre læreren, som vi har hatt i tre år, samme forbarskede læreren. Jeg er sikker på at han rett og slett misliker meg, men så er det jo gjensidig da. For å beskrive mine følelser mot denne læreren kan du jo lese noe jeg postet på tumblrbloggen min for en stund siden: "My math teacher kind of reminds me of Severus Snape. Except my teacher has no excuse, he?s just plain evil and would do much better of with Voldy than in the classroom.", hahaha, jeg syntes faktisk den var kjempebra og er stolt av meg selv.


Så koselig hadde vi det...

I løpet av skoledagen bestemte jeg og Tonje oss for å være sammen etter skolen og bare lese og slappe av. Så da vi ble ferdig med skolen så dro vi hjem til meg, fant oppskrift på kjeks og begynte å bake havrekjeks. Da de var ferdige satte vi oss nede på rommet mitt, i sofaen og stolen, men varme, hjemmelagde havrekjeks, jordbær og vaniljete og hver sin bok. Tonje leste Dødslekene og jeg leste The Distant Hours. Kjeksene var nydelige, teen var god, og vi koste oss rett og slett kjempemye. Her er oppskriften vi brukte, som er lånt fra http://silje-sin.blogspot.no/ (Hvordan hennes beskrivelse av oppskriften er: http://silje-sin.blogspot.no/2009/05/oppskrift-pa-havrekjeks.html)
6 dl små havregryn (vi brukte store, det går like fint!)

2 dl melk

2 dl hvetemel

50 g margarin

1/2 ts salt

1 ss sukker

2 ts bakepulver


Nystekt havrekjeks...

1. Mål opp havregryn og hell melken over, la det trekke sammen i ca. 15 min

2. Smelt margarin og bland alt i en deig

3. Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klart to stekebrett

4. Kjevle deigen til den blir 1/4 cm tykk, eller så tykk du vil ha den. Vi erfarte at tynne kjeks smaker sprøere og bedre, men tykkere smaker bedre med ost eller syltetøy, så alt etter smak

5. Trykk ut runde former med et glass. Dypp glasset i hvetemel slik at deigen slipper glasset

6. Du må sikkert kjevle deigen på nytt og på nytt for å få brukt alt

7. Stek kjeksen til de er gylne (fra 12 til 15 minutter, alt etter om det er tynne eller tykke kjeks)

Så er de ferdige, og de smakte herlig med både blåbærsyltetøy, hvitost og te!

Har du bakt havrekjeks før?

  Postet: 20.08.2012
 • Klokken: 17:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Daisy style

Nora har den utrolig gode parfymen Daisy av Marc Jacobs. Og av parfymeflasken og den søte, men friske lukten ble jeg inspirert til denne stilen og dette antrekket her. Som vanlig er polyvore perfekt til å få utrløp for sine ideer, og til å skaffe nye!

Daisy style

 

Hva syntes du?
  Postet: 19.08.2012
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Opp ned, bak, fram, speilvendt

Det er deilig å bo i Bodø by nå, når Parken festivalen er her. Elsker virkelig den festivalen, ikke at jeg liker all musikken der (nærmere 30% av den) men det er så morsomt  at den er i Rensåsparken og man kan høre musikken i hele sentrum. Det er også ganske digg å ikke være på Parken (sånn som meg) for da er det nesten ingen i gatene, og veldig få biler. Jeg gikk tur med Molly for litt siden, og siden jeg ikke møtte på en eneste sjel så var det bare å synge med på "Opp ned, bak, fram, speeeeeeeilvendt" og "Det har'kke nokka, nokka, nokka, nokka å siiii, det har'kke nokka, nokka å siii" fra Sirkus Eliassen. Haha, jeg liker virkelig ikke musikken deres, men en ting skal de ha, den fenger! Ellers har jeg vært utrolig slapp og sliten både i går og i dag. Jeg har reagert på noe, jeg aner ikke hva, og i går kveld hovnet føttene mine opp. Det var altså så vondt å gå, jeg måtte sitte i ro hele tiden. Jeg trodde egentlig at det kom til å gi seg til i dag. Men da jeg våkne ti morges hadde jeg opphovnede føtter og skikkelig, skikkelig hovne fingre. Det kjentes ut som når du snører en hyssing rundt fingeren veldig stramt og blodet pumper i det øverste leddet. Den følelsen hadde jeg i begge hendene. I tillegg følte jeg meg som Tante Maggen i Harry Potter og fangen fra Azkaban, som Harry blåser opp i starten av boken. Det var faktisk helt jævlig. Jeg tok zyrtec i morges, så det gikk noenlunde greit da jeg og Nora var ute på en shoppingrunde så Nora kunne få seg litt nye klær til skolestart, men nå er jeg så utmattet og føttene værker sånn at jeg bare skal sitte i sofaen, drikke opp smoothien min og se The Hunger Games resten av kvelden. Det er i sånne øyeblikke jeg elsker å være alene (forutenom Molly eller Ruffen, mind elskelige hunder) og bare slappe av. Det er så deilig å ikke høre lyder fra andre i huset, men bare ha helt stillhet og følelsen av å være alene. Nå skal jeg bare nyte den en liten stund før Nora kommer hjem en tur (det er rart, hun bor her hun og, men siden hun er hos moren denne uken så kommer hun jo egentlig på besøk til meg som en venninne) og etterhvert når familien kommer hjem til middag.Smoothie (hjemmelaget oppskrift), The Hunger Games film, og nydelige, enkle armbånd som jeg fant på BikBok (bokstavelig talt, noen hadde glemt dem i prøverommet, HAHA)

Hva syntes du om bildene? Liker du festivaler?

 

  Postet: 18.08.2012
 • Klokken: 20:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Malerprosjekt

Siden jeg ikke har hatt så mye å gjøre i dag, bestemte jeg meg for å sette meg ned å male. Så da startet jeg prosjektet mitt med å finne noe å male, tegne det ned og så male. Vel, det var ikke så enkelt som jeg trodde det kom til å blir. Jeg kom faktisk så langt til å være halvferdig med å male før jeg skjønte at, ja, dette ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Haha, dere aner ikke hvor vanskelig det er å få perfekt hudfarge når alle fargene jeg hadde var rød, gul, hvit, svart og blå.

Først tegnet jeg selve hodeformen, og enkle trekk som munn, nese, øyne og brynene. Og svakt hvordan håret skulle være.Så var det å begynne å male. Til dette punktet var jeg faktisk utrolig fornøyd, og hadde jobbet så mye med rett hudfarge. Og leppene og leppefargen syntes jeg passet perfekt.

Slikt ble resultatet. Helt greit, bortsett fra at det er en helt hvit bakgrunn (aner ikke hva jeg skal gjøre med det?) og håret er flatt, feil farge og absolutt ikke slik jeg hadde tenkt. Og jeg lover dere, det ser ikke like fint ut i virkeligheten. Det er rart hva man kan gjøre med et kamera og fotoredigering. Haha.

Har dere noen malerprosjekt på gang? Hva syntes du om maleriet mitt?

  Postet: 17.08.2012
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Autumn outfits

Nå som det snart er skolestart og høsten (dessverre) ligger rett rundt hjørne er det på tide å bytte ut de sommerlette toppene med Chunky gensere, shorts med lange jeansbukser og de bare føttene må få sokker og sko. Jeg har satt sammen noen bilder av mine favoritt gensere, jeansbukser og sko for høsten. 

Sweaters

 

Jeans

 

Shoes

 

Jeg gleder meg utrolig til jeg kan kle på meg min lilla/burgunder Cheap Monday genser fra Urban Outfitters (samme som øverste bildet), den nye buksetightsen fra Carlings (lignende bildet i midten) og mine lilla converse (nederste bildet)
Har du noen favoritter til høst og skolestart? Hva syntes du?
  Postet: 17.08.2012
 • Klokken: 14:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Harry Potter Maraton

Til nå har vi sett førstefilmen og spist taco, og nå har Harry nettopp møtt Weasley familien. Det kommer til å bli en koselig overnatting med Tonje og Mell og selvfølgelig alle mine beste venner som flimrer på skjermen..

Har du hatt Harry Potter maraton før?

  Postet: 16.08.2012
 • Klokken: 19:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Lily halskjede

Jeg så endelig Nora igjen, etter fire uker fra hverandre. Fire uker!? Det er ganske mye. Så det var utrolig deilig å se henne igjen, tenk så mye vi hadde å prate om. Så ble jeg invitert over på te og kjeks på lørdag, fint, hva? Nora har vært i Bulgaria i ferien, og hun har gitt meg det søteste halskjedet noen gang. Et  smykke hun kjøpte i Bulgaria, av en mann som vrir om ståltrå sånn at det til slutt blir fine ord, eller navn. Gjett hva det står på mitt halskjede?Er ikke det bare nydelig? Det er helt klart mitt nye favorittsmykke.

Hva syntes du om halskjede?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 20:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
Fine ting

Untitled

Tekanne med gule blomster

Untitled

Dr.Martens og andre perfekte sko 

Untitled

Liten, gul tekopp

Panini & Earl Grey Blue Star

Tekanne med tilhørende tekopp, har en sånn selv, og det er så fint

keys

Gamle nøkler

Department of Coffee and Social Affairs

Sykler med spesielle kurver, sånne har de mange av i København.. Savn.

Mushroom soup

Tekopper så store man kan bruke dem som suppeskåler

Disclaimer: Alle bildene er linket

Ah, det finne så mange fine ting her i verden, og så mange fine fotografier av fine ting. Jeg tenkte det fortjente litt oppmersksomhet. Som mange vet (og dere sikkert har skjønt) så elsker jeg å ta bilder av ting. Små ting, store ting, lange ting, brede ting. Fine ting og stygge ting. Det er nok min favoritt innen foto.

Hva syntes du om disse fine tingene?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Moodboard

Jeg elsker moodboards. Man får en ide til et fotografi, eller en hel fotoshoot, også kan man bare plante hele ideen på skjermen ved et moodboard. Et helt brett med bilder som bare symboliserer akkurat det man har i tankene. Er ikke det flott? Jeg fikk denne ideen til en fotoshoot, men siden jeg verken har rekvisittene jeg trenger til fotoshooten eller en modell så måtte jeg nøye meg med å fylle inn ideen og inspirasjonen min på et moodboard. Så kan jeg hente frem ideen og inspirasjonen til den gangen jeg kanskje har både rekvisitter og modell. Smart, eller hva? 

Moodboard

Hvert for seg passer kanskje ikke noen av bildene til akkurat den ideen jeg har, men alle bildene sammen blir helt perfekt! 

Hva syntes du om Moodboards? Likte du dette?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Glasshusrotte

Betegnelse på glasshusrotte = Det man kaller ungdommene som henger i Glasshuset (kjøpesenter/gågate med tak) uten grunn. Bare sitter på benkene hele dagen for å henge med venner. 

Var sammen med Margrethe i hele går og Tonje deler av dagen. Hadde det utrolig fint i byen og drakk milkshake på Cielo Kaffebar, og gikk rundt i butikker med Tonje og Margrethe, selv om både jeg og Tonje var blakke. Fant iallefall endelig bursdagsgave til mamma, veldig sent, men ble ordentlig fornøyd! I dag blir det byen igjen, men denne gangen med mamma og lillebror, bestefar har bursdag i dag, så det blir en del bursdagsgaver akkurat nå. Gleder meg til feiring i ettermiddag, bestefar lager den beste bløtkaken som finnes!

Leppestift fra IsaDora til noe med 100 kr Simple fuktighetskrem for ansiktet til 30 kr fra Vita (Margrethe kjøpte denne til meg, er hun ikke grei?) Formula A.10.0.6 Strips til 69 kr på Vita

Ble litt skuffet over leppestiften, egentlig, den var helt ulik en den jeg prøvde på butikken, selv om jeg dobbelt og trippelsjekket at jeg kjøpte rett. Irriterende, for jeg har lenge ønsket meg en lys leppestift, men denne blir bare litt for.. vet ikke helt, lyserosa? Leppene blir helt hvite. Heldigvis kan jeg blande den med andre leppestifter, så det går bra.
Og så bursdagsgaven jeg og Morten (lillebroren min) gav til Mamma, hun elsker jo hjerter og sølvfarge så da syntes jeg dette var et så fint sett, som jeg fant på A&C.

Har du kjøpt noe i det siste?

  Postet: 15.08.2012
 • Klokken: 11:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Yesterday with my besties

Dagen i går var helt fantastisk! I går, før Tonje og Margrethe kom på besøk begynte jeg å skjære opp agurk og gulltrot i strimler, med dipp til. Da Margrethe kom hadde hun med seg tre, store sjokolademuffins og det endte med et stort bærebrett med tre glass med vann, en stor tekanne, honning, sukker, tre sjokolademuffins, stor dippskål og et glass med gultrot og agurkbiter. Vi hadde det utrolig koselig, der vi satt i sofaen i kjellerstuen med alt dette gode å pakke i oss, mens vi så på en fransk tegnefilm som het "Illusjonisten". Interessant film, og utrolig fin! Senere satt vi bare og pratet og pratet, tror aldri vi kan få nok å prate om! Helt til jeg måtte pakke tingene mine og dra til mamma (flytter hver søndag). Det som var så bra da, var at Tonje og Margrethe ble med meg. Så endte vi nede på rommet mitt hos mamma, hørte på musikk, pratet, fikset håret til hverandre (mest fordi jeg hadde veeeldig lyst til å prøve å slette Mell sitt hår, haha) og bare hadde det morro til langt ut på kvelden da de måtte dra hjem. Ja, jeg kan kalle det en vellykket dag. Vi fikk også avtalt en del ting til senere i uken, så nå har jeg masse å gjøre før skolen starter igjen!


Har du hatt en fin stund med vennene dine i det siste?

  Postet: 13.08.2012
 • Klokken: 12:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Elsker denne dagen

Jepp, jeg tror helt klart at ved å være positiv helt fra man våkner av gjør at man får en bedre dag! Jeg er en negativ person, jeg må innrømme det. Glasset er alltid halvtomt for meg, men i dag våknet jeg og tenkte, yes, det skal bli en bra dag. Og til nå, ser det veeeldig sånn ut. Det er også noen som sier noe om en god frokost gjør dagen bedre, eller noe sånt? Det kan også hende. For i dag, da jeg gikk opp til kjøkkenet fant jeg varme, amerikanse pannekaker og sirup som ventet på meg. Herlig, sant?

Så alt i alt har jeg en ganske deilig dag. Jeg sitter i sofaen med håret i våte fletter for å prøve å få krøller og Ruffen ved siden av meg. Tre amerikanske pannekaker ligger i magen min med litt sirup og sukker, og jeg har en avtale med Tonje og Margrethe om ikke lenge. Det er så utrolig lenge siden jeg så Mell sist, så det kommer til å bli skikkelig bra, selv om vi bare sitter og prater. Snart kommer de til meg så kan vi sitte i kjellerstuen og drikke te, prate og kanskje se en film. Ah, nå gleder jeg meg bare mer og mer! I tillegg har jeg to nye bøker å glede meg til. Da jeg og Sølvi var på Gardemoen så vi "Emma" av Jane Austen og "Wuthering Heights" av Emily Bronte tilbare 49 kr per stykke, så da ble det nye bøker på meg. Gleder meg noe vanvittig til å lese begge, men skal først lese ferdig "The Distant Houres", som også er en veldig fin bok. Kommer anbefaling av den boken, så skriver ikke så mye nå. Nei, nå kommer gjestene mine snart, må ordne te og slikt. Har sittet å skrevet tekstmeldinger til begge to i lang tid nå, så tror det ender på Harry Potter film, ah! ELSKER DENNE DAGEN.

Har du lest noen av disse bøkene?

  Postet: 12.08.2012
 • Klokken: 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Sunday Morning

Deilig å ligge i sengen med Pc'en i fanget og scrolle gjennom side etter side på tumblr, fine bilder som glir forbi og forsvinner igjen, men legger igjen inspirasjon. Deilig å kjenne det er søndag, og at det ikke er noen spesielle planer for dagen, bare slappe av, være med de man er glad i og nyte siste delen av sommerferien. Deilig å ikke stresse med å komme seg ut av sengen. Deilig å tenke på hva man kan lage til frokost, for man har så god tid, det kan være noe spesielt. Deilig å være litt alene. Deilig å leve.


FreeingBilder er linket

Hvordan er din søndagsmorgen?

 

  Postet: 12.08.2012
 • Klokken: 12:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
New Teacup

Jeg vet ikke helt om ordet "sommerferie" er den perfekte beskrivelse på været utenfor døra nå for tiden. Det regner, og bare ved å tenke på det sinnssykt tykke skylaget jeg og Sølvi måtte fly igjennom i går for å lande i Bodø, tilsier at det ikke vil lette med det samme. Men det er forsåvidt greit for meg, jeg har andre planer, som høres mye koseligere ut en å være ute, og da bryr jeg meg ikke med været. Snart skal jeg og Tonje være sammen, har ingen planer klar, for Tonje hadde til og med glemt avtalen vår og måtte bare "hoppe i dusjen, men skal være kjapp!", haha, hun er så søt. Men det går jo greit naturligvis. Også er det Fajitas med familien i kveld, vi skal sitte i sofaen og se på Håndball VM for kvinnene. Jeg gleder meg! Selv om jeg aldri, aldri har hatt noen interesse for sport, nesten ikke Volleyball en gang (og jeg har spilt Volleyball med et lag i tre år nå) så er det jo utrolig morsomt å følge med de norske jentene våre siden det er så flinke! 

Ellers har jeg kost meg med en god kopp te i morges, den vanlig jordær og vanilje. Det som ikke er vanlig er den nye, fine tekoppen. Jeg elsker den! Og for dere som kjenner meg, eller har lest bloggen min en stund vet dere at jeg virkelig har en ting for tekopper. Samler på dem, og jo mer unik, jo bedre. Denne koppen er veldig unik, og har et lite fat det står på med en superfin hank. Så ja, jeg startet dagen med å ta ti bilder av en tekopp...

Forresten vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk i går, kort eller lang, det gjør at å blogge blir så uendelig mye bedre og meningsfyllt. Takk, takk og takk!

Hva syntes du om tekoppen? Skal du se Håndball VM i dag?

  Postet: 11.08.2012
 • Klokken: 13:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
And to you... If you have stuck with Harry until the very end

Jeg sitter her med hovne øyne og salte tårer smurt ut over i hele ansiktet. Egentlig burde det ikke være lov til å skrive et eneste ord i den tilstanden jeg er i nå. Jeg sitter med så mange følelser inne i meg, total glede, men også total sorg. Etter å ha sett en helt ubeskrivelig fantastisk video. En fanvideo laget om Harry Potter, med de vakreste klippene og den beste sangen man kan tenke seg. Tenk det, at for noen få minutter siden visste jeg ikke hvilket innvirkning det vill ha på meg å trykke på den play-knappen. Hvor mange følelser som ville bli brakt til live igjen. Alle de uttallige følelsene som stormet gjennom kroppen da jeg leste Harry Potter bøkene for første gang. Det er umulig for uteforstående å forstå hvor mye Harry Potter og Jo Rowling sin verden har hatt på meg. Harry Potter er en stor del av livet mitt, det må jeg innrømme, og det kommer alltid, alltid til å være det. Sånn som en kjent tumblrblogger (Letterstomrpotter.tumblr.com) skrev: "Jeg vil ikke tvinge ungene mine til å like Harry Potter bøkene, men det vil være en dyp sorg om de ikke gjør det." Folk pleioer å komme bort til meg å spørre i vantro stemme "Hvorfor LIKER du egentlig de bøkene?" og jeg har ikke noe godt svar jeg kan gi dem. Det er vanskelig å beskrive, for det er jo selfølgelig en så stor og meningsfull grunn til det, men jeg vil ikke kaste bort så lang tid på å forklare noe så vanskelig å forklare til noen som ikke vil forstå det uansett. Det er det samme som å spørre noen "Hvorfor vil du leve?", man kan sikkert svare på det spørsmålet, men det vil aldri være et godt nok svar, vil det?Noen ganger undrer jeg hvordan jeg taklet livet før jeg leste Harry Potter. For etter at jeg leste dem for første gang gikk jeg inn i det jeg liker å kalle "Harry Potter-perioden" min, hvor Harry Potter var på hjernen min i 20 av døgnet 24 timer. Denne perioden varte vel i litt over et år. Etter dette har det bare glidd ut en slags Harry Potter-tilstedeværelse. Hvor bøkene alltid er der bake, i hodet mitt. Og popper opp stadig vekk ved at jeg tenker på noe, eller forbinder det med noe. Den serien er så praktfull. Hver historie i selve hovedhistorien er så ubeskrivelig vakker og gir så mye mening til hele livet, at jeg knapt skjønner det selv. Karakterene i den boken vil alltid være mine beste venner. De ordene som er trykt på alle sidene i bøkene har en dypere mening, en mening som omfavner hele verden og alles liv. Mange sier de liker sitater, som handler om livet, og kjærlighet. Men om du leser mellom linjene i Harry Potter bøkene vil du finne alle dine favoritter gjemt mellom permene. De klokeste menneskene jeg kjenner er de jeg har møtt i HP, men også de menneskene har feil, og det beskriver så godt at ingen er perfekte. Det er så mye kjærlighet, og sorg, og glede i de bøkene at jeg blir like overveldet hver gang jeg tenker på det.
Jeg tror egentlig ingen skjønner hvor dypt min kjærlighet for disse bøkene går. Kanskje bare de som har det på samme måte, de andre "potterheads" ute i verden. Familien min og vennene mine har også kanskje en liten anelse, når de ser meg hver dag sitte i et hjørne for meg selv, og plutselig begynne å le eller lage lyder av sorg og glede når jeg har mine "Harry Potter-stunder". Vel jeg har bablet en del nå. Men det jeg ville frem til var at den videoen under her, den må du se, den er fantastisk og vakker og helt ubeskrivelig fin. Også ville jeg bare linke til noen sider som iallefall jeg liker å være inne på om dagene for å få en liten prosjon med Harry Potter.

 http://letterstomrpotter.tumblr.com/ = Del aller, aller beste siden for å få en liten dose Harry Potter i form av små brev som blir sendt fra den ene karakteren til den andre. Man blir helt opplsukt, bare ved å tenke på hvor mange timer jeg har brukt der blir jeg lykkelig!

http://snapesdesire.tumblr.com/ = Bilder, gifer og litt forskjellig som beskriver både filmene, bøkene og andre ting rundt HP

 http://harrypottergif.tumblr.com/ = Her er de aller beste gifene (bevegende bilder) du kan finne, personene bak denne bloggen lager nye ofte, og alle er fra Harry Potter! Kan man be om mer?

http://fuckyeahharrypotter.tumblr.com/ = Vakre, vakre bilder. En blanding av bilder, gifer, fine ord og lignende. Det er så nydelig.

http://weheartit.com/search?utf8=%E2%9C%93&ac=0&query=harry+potter&commit= = Weheartit, rett og slett. En samling fra hele verden

Andre tips:

- Hør på lydbøkene, det er helt fantatisk å sette seg ned å bare høre historien bli fortalt til deg..

- Les fanfictions, aahh, jeg kan anbefale deg så mange gode! Disse er de to best jeg har lest noen gang: Her og her, det er litt lange, men verdt tiden!

- Tumblr, tumblr, tumblr.. Jeg har tumblr på mobilen og med det samme jeg har internettforbindelse ser jeg på HP bilder og leser rundt om kring

- Videoer på youtube. I tillegg til den jeg nå har vist dere burde dere se denne og denne.

- Harry Potter filmmaraton.

- DIY Harry Potter inspirerte klær. Jeg har for eksempel laget denne T-skjorten: Her

- Prat med andre HP nerder, skulle gjerne tipset til Pottermore, men det er jo en skuffelse siden det ikke er chat. Galtvortskolen.net er derimot et anne alternativ!

 


Uff, etter dette innlegget er jeg helt følelsesmessig utmattet. Jeg vet ikke helt hva dette er.. Jeg som skriver masse vrøvl, eller en nyttig guide for andre Potterheads? Samme det, det måtte ut.

Elsker du Harry Potter? Har du flere tips som jeg eller andre kan ta i bruk?

 

 

  Postet: 10.08.2012
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Copenhagen Love

Brolagte gater - Fargerike hus - Nydelige sykler over alt - Blomster oppover veggene og i fine bed - Lamper i gatene - Gamle, vakre husCopyright: Alle bildene er fotografert av meg(med unntak av bildene av meg som er tatt av Sølvi), med kameraet Canon Eos 650D, flest bilder med standarlinse og noen med Sigma 50mm 1:2.8 DG Macrolinse

Kom hjem fra København i dag, men lengter allerede tilbake til den vakre, vakre byen. Sol som tittet gjennom skyene, fine kafeer over alt, de flotteste bygningene jeg har sett på lenge (spesielt det gamle biblioteket, elsk!) og best av alt, alle de menneskene med fine antrekk som sykler rundt på gammeldagse sykler som bare dansker kan. Etter de få dagene jeg var i Købehavn lærte jeg meg å kjenne byen en del, og jeg kunne kommet meg frem og tilbake alene, både midt i sentrum og litt utenfor som om jeg hadde bodd der et år. Jeg skal helt klart tilbake!

Hva syntes du om bildene fra København?

  Postet: 10.08.2012
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
Last night of sleep on Denmarks grounds

Har syklet rundt i hele København - Øm i pekefingeren etter å ha knipset så mange bilder - Sett så mye fint - Forelsket meg i Københavns gater og bygninger - Vært på tivoliet - Beste sukkerspinnet i hele verden - Og beste slush med appelsinsmak - Vondt i hodet etter alle karusellene - Og mest av alt, vil ikke dra hjem, er så lykkelig her!

Jeg sa til Sølvi i går; Om himmelen er noe lignende dette her, så kan jeg dø akkurat nå. Vel, jeg vil jo ikke dø, men jeg vil gjerne være her litt lengre! Det er innmari trist å tenke på at i morgen tidlig ser jeg mitt siste syn av København, iallefall for nå. For en ting vet jeg, det er ikke mitt aller siste! Kommer iallefall hjem med noen handleposer med fine, nye ting. Visste ikke at shopping i fine gater og butikker man aldri har sett før kunne bringe så mye glede. Hehe. 

Har så mange bilder og vise dere! Skulle gjerne vist enda flere nå, men rekker ikke å redigere flere, og hasteredigering blir bare feil. Det har vært en lang dag, og nå har jeg brukt hele kvelden på å pakke, så er veldig klar for å legge meg for å sove. Selv om jeg vet at det blir min siste natt i Danmark, dessverre..

Vil du se flere bilder fra København?

  Postet: 09.08.2012
 • Klokken: 23:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Innkjøp fra København

Først vil jeg bare si noen ord; Jeg satt i senga med dyna trekt over meg, halvferdig med å skrive dette innlegget her da brannalarmen plutselig gikk. Overrasket som jeg var begynte jeg å lete etter sokker til skoene, da Sølvi sa til meg "Drit i sokkane, me må komma oss ut!". Vi gikk ganske rolig ned trappene (vi har hotellrom øverst, i femte etasje), men da vi kom til omtrent tredje etasje begynte vi å lukte noe svidd, og det kom røyk ut av gangene. En mann foran oss dyttet frem ungene sine og sa "Kjapp dere, vi må ut!", og da begynte jeg og Sølvi å gå raskere. Omtrent da kom brannvesenet. Vi ventet først i resepsjonen, jeg i T-skjorte, jeans og bare føtter. Før brannmennene kom inn og vi måtte helt ut av bygget. Så sto vi der, jeg oppå føttene til Sølvi for ikke å bli så veldig kald på tærne, og vi ventet for å finne ut, brenner det? Hvorfor er det røyk? osv.. Men nå sitter vi oppe på hotellrommet igjen, det lukter fremdeles svidd i omtrent hele bygningen, men det brenner tydeligvis ikke og brannvesenet har dratt. Så alt er greit. Tilbake til innkjøpet mitt fra i dag, som sagt, elsker butikkene de har her, så mye annerledes og nytt fra det vi har i Norge!Brun klokke fra Urban Outfitters, 220 DKK Bok "Wreck this Journal" fra Urban Outfitters, 94.94 DKK skrevet av Keri Smith Kortermet cardigan fra New Yorker, 179 DKK T-Skjorte med print fra New Yorker, 79 DKKBlå skjorte Topshop, 399 DKK

Grønn genser Topshop, 449 DKK


Grå cardigan med knapper bake og framme fra Topshop, 449 DKK Framsiden

 


Baksiden


Svart bukse Topshop, 449 DKK

Hva syntes du om innkjøpet?

  Postet: 08.08.2012
 • Klokken: 21:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
KBH shoppingdag

Syntes jeg og Sølvi var flink i morges, vi kom oss ut av hotellrommet i titiden allerede. Etter frokost og stelling. Egentlig hadde vi planer om å sykle rundt i byen i dag og besøke glypoteket. Men da vi kom inn til sentrum fristet butikkene så veldig, og uansett er det meldt bedre vær i morgen. Selv om det alt er supert vær, vi har gått med skjorts i hele dag. Så nå har vi tatt oss en times pause inne på hotellrommet etter å ha vært innoms store og små butikker. Butikker som jeg nå har lagt for elsking, det er så synd vi ikke har disse i Bodø! Eller kanskje det faktisk er bra, for da blir det ekstra spesielt om man først tar en tur til København eller Stockholm (eller andre storbyer, naturligvis) Min favorittbutikk til nå er Urban Outfitters, det var en så fantastisk butikk! De hadde tusen, kule klesplagg og mange nydelige bøker. Jeg fant "Wreck this journal" der, lykke, lykke! Og gjett hva jeg også så? Instax kameraet som jeg skrev om her hvor bildene kommer ut rett etter man har tatt dem, som et polaroid kamera. Men jeg valgte å ikke kjøpe det her, jeg vil heller bruke pengene jeg har spart opp nå på andre ting i København, for Instax kameraet kan jeg kjøpe hjemme i Bodø, på Internett. 

Inne på butikken hadde de rader med utsillinger av gamle, fargerike kameraer og hyller med CD plater jeg aldri har hørt om før. Jeg holdt nesten på å bruke opp alle pengene mine der inne, men heldigvis stoppet Sølvi meg. Selv om jeg helt klart skal tilbake til Urban Outfitters før vi drar hjem til Bodø igjen. Andre butikker har vi også vært på, og jeg har kjøpt meg et og annet klessplagg. Pluss et helt antrekk, faktisk! Gleder meg til å starte på skole med nye klær (les: med nye klær, jeg gleder meg ikke til å starte på skole, haha)

Vi hadde en liten stopp på "Joe & The Juice", en søt, men stappfull kafe hvor de selger sinnsykt god juice, og de hadde mange og velge mellom!

Ah, er ikke det et herlig syn?

¨

Hadde vært morsomt å ha et kamera i en så frisk farge.Også alle disse kule CDplatene, skulle virkelig ønske jeg kunne sette meg ned å lytte på dem i stedet for å bare beundre coveret!

Nå skal vi snart ut igjen, gå et stykke og se litt, og besøke parken utenfor glypoteket, eller en annen park. Gleder meg, og har tenkt til å ta med både notatbok og kamera. I kveld skal jeg vise dere innkjøpene mine, som jeg også gleder meg veldig til, jeg har kjøpt meg den nydeligste klokken på UO og også klær jeg er kjempefornøyd med. Følg med!

Har du vært på Urban Outfitters? Likte du disse kameraene?

  Postet: 08.08.2012
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Framme i Køben

Trøtte og glade sitter jeg og Sølvi og sløver på hotellrommet etter en lang og utrolig fin dag. Lykken over å pakke ned noen få klesplagg og sette seg på flyet til Gardemoen, og enda større lykke da vi var på på et tok fra Kastrup flystasjon og inn til København. Og selv om vi ikke har vært her så veldig lenge har vi sett mange fine byggninger, enda flere syklister og framsiden på Tivoliet. Ikke minst spist middag, til vi ble så mette at vi nå er helt utslitte. I morgen skal vi stå opp tidlig, tidlig og komme oss ut i byen, det blir deilig å leie sykler og sykle rundt i byen. Vi vil også innom glypoteket og en fin park. Det beste hadde vært om vi hadde funnet en bortgjemt, liten, vakker kafe hvor vi kan sitte og lese i bøkene våre, jeg kan ta bilder og notater og bare føle på lykken. Jeg gleder meg sånn!
Hva syntes du om bildene? Har du vært i København før?

  Postet: 07.08.2012
 • Klokken: 23:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Kameralykke og reiselykke

Jeg er så glaad! I dag drar vi, til København, åh, det skal bli så herlig, herlig, herlig! Jeg gleder meg virkelig til å sykle gjennom gatene, besøke biblioteket, shoppe på vintagebutikker og spise på vakre kafeer utsmykket med pent intreør. Og ikke minst til å ta mange, mange bilder, for nå har jeg kamera i boks. Etter at mitt ble stjelt (les om det her) sa var jeg helt fortvilet over å ikke ha kamera i København, men pappa var effektiv og ringte forsikringen og alt i går dro vi på elkjøp og kjøpte det splitter nye Canon Eos 650D, som er enda nyere en det jeg hadde før, 600D. Dette nye kameraet har mye bedre filming og touchscreen. Jeg virkelig elsker det, aah. Kamerahjertet mitt dunker tusen slag når jeg tenker på det.

Mitt nye Canon Eos 650D ligger nå trygt i den nye kamerabagen og er klar til å bli med meg på reise til denne fine byen!

Nå må jeg nesten dusje og pakke ferdig, jeg har fremdeles et lite problem, jeg aner ikke hvilke klær jeg skal pakke, jeg vet det er shortsvær, men siden de fleste shortsene og lette klærne er til vask etter Tyrkiaturen står jeg litt fast. Om dere har noen tips, kommenter gjerne, jeg må ha kofferten klar til i tolvtiden! Stress, stress, stress. Men lykkestress, da, for jeg skal jo tross alt til København!

Har du noen tips til hva jeg skal pakke? Har du hørt noe om dette nye kameraet innen Canon?

  Postet: 07.08.2012
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Mens jeg var borte

Jeg må si jeg er en heldig, heldig person. De to ukene jeg var i syden og nøt varmen satt min kjære bestevenn her i Bodø og skrev innlegg etter innlegg på denne bloggen. Og for dere som leste bloggen de to ukene, så vel hvor utrolig flink hun har vært! Jeg er så glad, for ikke nok med at Tonje har fått enda flere lesere på bloggen, men hun har skrevet mange nyttige og fine innlegg som lesere kan finne frem til senere ved å søke dem opp. Er ikke det fint? Og jeg måtte nesten le da jeg leste en av svarene hennes på spørsmålsrunden. Har Tonje møtt noe negativt med bloggingen? Njaa, det å blogge? Haha, du er nå god, Tonje. Jeg er iallefall ekstremt takknemlig, og jeg kan ikke tenke meg til at noen andre i verden har en bedre bestevenn en det jeg har.

Untitled

the water

Untitled

Untitled

it was raining all day long. we felt dull from the scent of flowers in my garden.

Disclaimer: Bildene er lånt (og linket) fra Annija Mui?ule på flickr. Flickr, er en fin ting det!

Så nå er København neste, kan ikke tro at jeg i morgen på denne tiden vil være i et helt nytt land, i en vakker by jeg lengter etter å se for første gang! og hva enda bedre er, gjett hva jeg har fått meg? Nytt kamera. Så nå står mitt nye kamera på lading, og jeg er virkelig kjempeglad for å kunne ta med det til København og kan blogge derfra med fine bilder.

Hva syntes du om Tonje sin (fantastiske) blogging disse to siste ukene?

Tips: Om det noen gang blir tid for ros og skryt på denne bloggen er det nå!


  Postet: 06.08.2012
 • Klokken: 16:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Rader på rader med solsenger i en by hvor solen skinner 330 dager i året

Så er jeg, Lily, hjemme igjen fra den toukers lange Tyrkia ferien. Jeg sitter her og nyter en skål med havregrøt, noe det føles ut som jeg ikke har spist på veldig, veldig lang tid. Jeg sitter med en følelse av at jeg savner varmen, er litt glad for å være hjemme, gleder meg helt vanvittit mye til å dra til København i morgen (JIPPI! Herregud, tenk det, i morgen!?) og et stikk av sorg. For noen har nemlig stjålet kameraet mitt. Tenk det! Og jeg og Sølvi som drar til København i morgen! Heldigvis har jeg det gamle kameraet mitt, Canon Eos 1000D, men linsen min (27-500mm) og kamerabagen min er borte. Jeg må nesten fortelle hele historien for at dere skal skjønne.

Og forigårs på kvelden hadde jeg og familien pakket alt klart og jeg hadde lagt fram kamerabagen, vesken og skoene mine som jeg skulle ha på meg på flyet. Rett før jeg la meg tok jeg vesken min inn på selve soverommet i leigliheten for å høre på musikk på mobilen, det er jeg iallefall glad for at jeg gjorde. Den natten (natten før vi reiste hjem, altså) syntes Sølvi at hun hørte at det gikk i en dør, og lillebroren min Morten våknet opp og trodde det var Pappa som gikk med koffertene, så han gikk faktisk helt ut i korridoren og ropte "Pappa!", og da hørte han noen springe ned trappene i full fart (Vi hadde hotellrom i den aller øverste etasjen). Morten gikk bare og la seg igjen, trøtt som han var. Morgenen etter sto alle klare til å forlate hotellrommet og gå ned i resepsjonen for å vente på bussen da jeg spurte hvor pappa hadde lagt kamerabagen min. Det viste seg at den var borte. Og da vi hadde våknet den morgenen sto døren inn til hotellrommet åpen. Etter å ha rapportert til resepsjonen om tyveriet fant vi merker på døren. Tenk det, noen hadde da brytt seg inn døren til hotellrommet hvor vi som, tatt kamerabagen min og dratt. Det er ganske ekkelt å tenke på at det var noen der inne på natten, og at det er såppass enkelt å komme seg inn på rommet. Nå håper jeg bare å få erstattning for det som er stjålet og kjøpe nytt kamera, så får jeg bruke mitt gamle i København.

Ellers har vi hatt en fin ferie, selv om vi nok aldri kommer til å dra på All-inclusive hotell igjen, æsj, hvor lei vi ble av den maten! Og at vi måtte lete hotellet rundt etter rent bestikk. Haha. Fine dager i solen har det blitt, og det har vært deilig å ligge på en solseng i varmen og lese bok etter bok. Jeg gleder meg til å fortelle dere om bøkene jeg har lest i sommerferien etter ferien er slutt!

Glad jeg tok noen bilder med mobilen også i løpet av ferien..

Det er så synd, alle de 600 bildene jeg tok i Tyrkia er borte for alltid. En stygg tyvfjært (beste skjellsordet jeg har) av en person sitter sikkert med kameraet mitt nå og prøver å selge det, minnekortet med alle bildene ligger i en eller annen søppelkasse i Antalya. Det er synd, det var mange fine bilder der, bokeh, vanlige turistbilder, familiebilder og bildene til den nye headeren jeg skulle lage. Jaja, det kommer nye bilder, minnene lagrer jeg i minnebrikken oppe i hodet, den kan ingen stjele. 

Har du blitt frastjålet noe i Syden noen gang? Har ikke Tonje vært flink til å blogge mens jeg var borte? :)

  Postet: 06.08.2012
 • Klokken: 12:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Tom for ideer!

Nå er det ikke mange dager igjen å blogge, så om du har noen ønsker om hva jeg skal blogge om de siste 4-5 dagene, så er det bare å legge en kommentar i kommentarfeltet. Fordi jeg har nemmelig gått tom for ideer! Blir utrolig taknemmelig for ideer og ønsker.Vær så snill, kom med ønsker!

  Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 14:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
Black and White

Dette er noen ordentlige bilder av Luis, den eldste katten min.Hva syntes du?

  Postet: 31.07.2012
 • Klokken: 12:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Today's outfit

Topp fra B.young
Bukse fra Bikbok

OMBRE NAILSNeglelakk fra Primark

Hva syntes du?

  Postet: 28.07.2012
 • Klokken: 21:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
 • Copyright ©
"Tropisk Papegøye"

Hva syntes du om sminken? 

  Postet: 27.07.2012
 • Klokken: 12:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
You only live once, but if you do it right, once is enough

Hvilket bilde likte du best?

 

  Postet: 27.07.2012
 • Klokken: 00:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Water on fire

Hva syntes du?


  Postet: 26.07.2012
 • Klokken: 13:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
I love you. You're my only reason to stay alive... if that's what I am.

Replay - Cover - Tyler Ward feat. Julia Sheer 

Speak Now - Taylor Swift 

Fast Car - Cover - Boyce Avenue

Ah, for en deilig dag det har vært i dag, har bare slappet av, uten å føle at jeg ikke har utrettet en ting, for det har jeg. Både vært i byen og tatt ut pengene som jeg og Sølvi har spart opp til København turen. Som jeg gleder meg! Tenk det, i overimorgen drar jeg til Tyrkia (glede, glede, glede!) i to uker, og nesten rett etter jeg har kommet hjem reiser jeg og Sølvi til København. Jeg tror jeg gleder meg mest siden jeg aldri har vært på en sånn tur før, har jeg dratt et annet sted en vanlige sommerferier som sydentur eller lignende så har det vært med hele familien. Så nå blir det noe nytt, og det gleder jeg meg til.

I dag har jeg også fått satt de nye møblene på rommet mitt på plass. Og med nymalt, brun vegg, nye møbler og et ommøblert rom måtte jeg bare invitere Tonje med ned. Det var så koselig å sitte der i en stol og se på Twilight - New Moon med en skål med sjokoladeis i hendene. Når jeg satt og så på den filmen vill jeg bare veldig, veldig gjerne lese bøkene på nytt. På samme måte som jeg også vil lese Harry Potter bøkene nå igjen, selv om det ikke er så veldig lenge siden sist jeg leste alle syv bøkene. Gode bøker vil man virkelig lese om og om igjen, akkurat likt som at man godt kan se favorittfilmene tusen ganger og gråte akkurat like mye hver gang på de triste delene. Det nye halskjedet mitt, som jeg elselskelsker.. Bilde fra da jeg og Sølvi malte veggen i går, i sorthvitt bare for å terge dere. For dere må nesten vente til videoen av rommet etter sommerferien, hehe. Og listen min inne på notatene på mobilen min. Jeg har lasten ned uttallige sanger til mobilen i dag for å ha noe nytt å lytte på på stranden i Tyrkia, men fremdeles føles det ikke ut som om det er nok musikk, håper bare ikke jeg blir dritlei alle sangene tredje dagen...

Gleder du deg til romvideoen? Har du musikktips til meg? Er du glad i Twilight?

  Postet: 20.07.2012
 • Klokken: 22:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
I want: Fuji Instax Wide Instant Camera

Er det bare meg, eller er sånne små, uperfekte bilder med tykk hvit ramme utrolig sjarmerende? Jeg simpelthen elsker den polaroid stilen med kornete bilder av små detaljer, bilder som man henger rundt i huset fordi det er minner. Ah, det er virkelig inspirerende, og av det får jeg skikkelig lyst på et polaroid kamera! Dessverre er ikke det å få kjøpt nesten noen steder, men jeg har funnet dette, et Instax Wide kamera fra Fujifilm, hvor du tar bildet og det kommer ut på film med det samme. Høres ikke det fint ut? Med det i handet kan man skape hundrevis (så lenge man har nok film!) av vakre minner som man kan henge opp i kollasjer, limme inn i scrapbøker, samle på i album eller vise frem på andre kreative måter. Nå fikk jeg veldig, veldig lyst på dette kameraet!

Alle bilder fra http://photojojo.com/store/awesomeness/fuji-instax-210/ hvor man også kan kjøpe dette kameraet

Nå skulle jeg ønske at penger vokste på trær, og at jeg hadde en hel plantasje rett utenfor i hagen.

Hva syntes du om dette kameraet?

  Postet: 19.07.2012
 • Klokken: 15:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
 • Copyright ©
Urtehagen

Jeg er en person som elsker cafeer. Det er en stor lykke for meg å finne en café med vakre omgivelser og en ro hvor det er mulig å tenke og bli inspirert. Cafeer som til nå har gjort inntrykk på meg er "Café du verden" her i byen, og en café jeg fant i Oslo med en av mine beste venner Lyra (som bor der), dette var en café med få stoler, utsikt mot en travel gate i Oslo, de solgte te og varme bakevarer og best av alt.. Denne cafeen befant seg inne på en bokhandel. Det er også andre cafeer slash små restauranter som har gjort inntrykk på meg, sånn som da vi var i London og Paris, cafeer jeg ikke husker ved navn eller et spesielt trekk. Og blandt alle disse fine cafeene, som jeg veldig gjerne vil tilbake til, har jeg da funnet en til. Nemlig Urtehagen, en ubeskrivelig vakker liten café inne i Misvær, hvor vi har hytte.Vi besøkte denne cafeen nå sist vi var på hytta, og jeg ville heller skrive om dette stedet alene i stedet for å tilføye det i innlegget om hytteturen.Urtehagen er en så spesiell café fordi eieren som har cafeen bodde der som barn, og hun ble oppvokst i det huset. Når man kommer inn i den lille cafeen kan man først se noen hyller hvor hun selger honning, hårkurer og kremer. Ute i urtehagen lager hun sin egen honning, og bier svermer rundt. Hun selger hjemelagde brownies, brus i glassflasker og pizza som hun baker i steionvn. Fint, hva? Da jeg kom inn på cafeen så jeg en skrivepult med gamle bøker og en skrivemaskin. Over skrivepulten hang det et bilde av to eldre menn, da jeg spurte om dette bare var til pynt fortalte hun meg at det faktisk var oldefaren hennes og hans bror. Det er ikke noe du ville sett i en helt vanlig café, er det vel?Utenfor det lille, hvite huset gikk det stier belagt med steiner, og blandt stiene var det store bed med urter. Flate steiner stakk opp med ordene "Eplemynt" og "Reiner" som er navn på forskjellige urter' Ærlig talt er det himmelen for en som liker å fotografere, sånn som meg. Og tenkt det, denne kafeen er helt alene, det er ingen andre kafeer på mils avstand, med mindre du regner med den lille bua som er åpen i slalombakken på vinterstid. Jeg må si jeg likte Urtehagen veldig godt.

Er du glad i cafeer? Hvorfor, fortell meg! Hva syntes du om bildene? Tror du at du ville likt Urtehagen?

  Postet: 19.07.2012
 • Klokken: 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
This or that

This or thatLaget av meg i polyvore.

 

Hvilket outfit likte du best? Jeg tror faktisk jeg likte begge to like godt, og det er i sånne øyeblikk man bare vil at pengesedlene skal poppe opp fra "nowhere" og inn i pengeboken. Hadde vært fint å ha disse to antrekkene i klesskapet, så kunne jeg velge fra hvordan humør jeg har når jeg våkner. Hva syntes du?
This or that?
  Postet: 18.07.2012
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
London Tea

Goood Morning. Jeg våknet opp av vekkerklokken min i dag, slik skal det absolutt ikke være i en sommerferie, etter min mening, haha. Men jeg måtte opp så jeg skulle rekke de forskjellige tingene jeg skulle gjøre nå på "morningen" før jeg skal være hos frisøren om nøyaktig en time, hehe. Jeg sitter her og skriver klokken 12:30 og skal helst sitte på frisørstolen på "Frisørsalong 1" eller hva det nå en heter om en time. Og helst i tide og ikke for sen. Ellers håper jeg at jeg og Sølvi kan dra ut å kjøpe maling i dag. Jeg føler at planen om å ordne på rommet går veldig fort, og det føles bra. Jeg tror jeg har bestemt meg for farge, en slags sandfarge eller kafelattefarge. Jeg tror det blir fint ettersom det passer til sofaen og stolen og at om jeg blir lei av fargene på rommet en gang kan jeg enkelt skifte. Eller tilføre en knæsj farge for å få litt mer liv i rommet. I tillegg har jeg kjøpt meg en duk da vi var i Sverige og så har jeg jo alt vist dere et bilde. Jeg gleder meg, jeg!


Bildene tok jeg i går, av tekoppen min med Canon Eos 600D og Sigma macrolinsen min..

Fremdeles er jeg helt i ekstase etter å kan trykke meg rundt på tumblr, blogger, flickr og weheartit. Et godt eksempel er at i går natt klokken halv ett satt jeg fremdeles oppe i stua med datamaskinen på fanget da jeg sa til meg selv "nå må jeg gå å legge meg, ellers kommer jeg meg aldri opp i tide i morgen", men da jeg lå i sengen hadde jeg iPhonen min i handen inne på Safari, lastet ned den nye weheartit appen og hadde så mange tanker og følelser som boblet rundt i hodet mitt at jeg trodde jeg aldri kom til å få til å sove. Haha, Internett er en fin ting, det.

Skal du til frisøren i sommerferien? Hva syntes du om London Tea bildene?

 

  Postet: 18.07.2012
 • Klokken: 12:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Kanelsnurrer og hyttefølelse

Så var jeg endelig hjemme fra hytta. Etter noe som kjennes ut som flere år. Det er nesten så jeg tror at hytta vår er som Narnia, jeg føler vi har vært der uendelig lenge, men så har egentlig dagene gått ganske fort hjemme i Bodø. Ikke for det, jeg har hatt det utrolig fint på hytta. Spesielt de første dagene, hvor det var sol, og utrolig varmt. Og jeg satt på verandaen hele tiden med iste og en helt oppslukende bok. Det var så fint å lage kanelsnurrer, for det har jeg aldri laget før. Så fikk vi kaffebesøk av alle de andre i hyttefeltet, og det er jo alltids koselig. Senere den dagen ble vi invitert til å spise reker hos noen andre i hyttefeltet, og selv om vi ungdommene ikke fikk reker i det hele tatt, men heller Pizza, så viste det seg å bli en utrolig god middag likevel. Og jeg, Nora, Morten og tremenningen min Camilla (http://millamora98.blogg.no/) satt inne og så på film, mens jeg misunnet Camilla fordi deres hytte har internettilgang. For som dere kanskje har skjønt, etter at det ikke har vært noen blogginnlegg her siden jeg sa jeg skulle på hytta, så har det seg sånn at internettet vi prøvde ut på hytta ikke fungerte. Hverken Ice.net eller Telenor, og det er jo ganske skuffende. Jeg hadde virkelig håpet at det ville gå, at jeg kunne ha Internett på hytta. Men det gikk altså ikke. Jeg var så desperat at jeg og Nora tok med datamaskinen og trådløst Internett og kjørte ut på havet med båten, bare for å få bedre tilgang, haha, men det virket heller ikke.

Jeg har drukket så mye iste de siste dagene har jeg nesten har mistet smaken på andre drikker..

Det er deilig å lese noen slukebøker iblandt, som jeg liker å kalle dem. Bøker som er fylt med spenning så man bare sluker dem helt og blir ferdig med dem på null komma niks. I tillegg vil man veldig, veldig gjerne lese neste bok.. NÅ.Likevel har det vært noen fine dager uten Internett også. Sims 3 blir en god venn uten Internett og jeg og Nora fikk besøk av Marthe Eline (http://martyel.blogg.no/) og Tonje, det som er så fint med disse to er at Tonje er en av mine beste venner og Marthe er en av Noras beste venner. Og Marthe Eline og Tonje er søstre! Sykt hva? Haha, det er ikke så sykt, men veldig heldig for oss, for da går alle fint sammen. Vi hadde to utrolig fine dager på hytta. Jeg og Nora hadde lagt madrasser inne i anekset vårt så alle kunne sove på en stor flate. Vi spilte Sims, snakket og hørte på musikk til langt på natt, badet i jaquzzi og sist men ikke minst besøkte vi den vakreste cafeen i hele verden som jeg nesten må lage et eget innlegg om, så fint var det der. 

Kanelsnurrer, det skal jeg helt klart lage flere ganger!

Her ser dere den søteste chihuahuaen jeg vet om. Dette er Corter, hunden til en av hyttenaboene våre. Dessverre er Corter syk og har problemer med diverse ting, i tillegg begynner han å bli gammel og sliten. Men søt og snill er han!Og en ting til.. En ting jeg har insett er at jeg har savnet bloggen så utrolig mye.. Jeg har blitt fylt opp med inspirasjon og tenkt tanken "dette må jeg blogge om" tusen ganger. Og tumblr, hvor inderlig jeg har ønsket å trykke på den blå appen med en hvit "t" på mobilen. Alle disse små ikonene på mobilen min, Goodreads, blogg.no, Tumblr og en app til som heter Emma fan, det har faktisk vært et savn å ikke kunne trykke meg inn på de på grunn av at jeg ikke har hatt trådløst nett. Så nå føler jeg meg rett og slett lykkelig, med datamaskinen på fanget. Og selv om jeg gleder meg inderlig til å dra på sydenferie til Tyrkia i to uker nå på søndagen, så gruer jeg meg nok litt til tiden uten blogg og tumblr. Jeg får nyte tiden når den er her, også gleder jeg meg til sol og varme om bare få dager.. Herlige liv!

Hva har du gjort de siste ukene?

  Postet: 17.07.2012
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Dream with wide eyes

Jeg må si at det beste jeg kan drikke om morgenen er et kaldt glass med herlig appelsinjuice med isbiter. Det er så deilig å våkne, lese noen kapitler i boken jeg har for tiden for så å gå ut i solskinnet med et glasset med appelsinjuice i handen. Lese blogger om omrgenen, finne ut hva man skal ha på seg, se på fine bilder fra tumblr og wehartit. Det er en fin start på dagen, selv om denne dagen starter ganse så sent, så er det fint, for det er tross alt sommerferie. Ellers skal jeg bare prøve å nyte sommeren og det at jeg har fri, selv om jeg er en smule irritert over at alt nå må jeg pakke sakene og kjøre til hytten. Jeg ber bare om at det blir fint vær, det er allerede uutholdelig nok å ikke kunne gjøre det jeg vanligvis gjør. Som å se på fine bilder, lese tekster, blogge, lese andres blogger også videre. Det er ikke det at jeg er avhengig av internett, bare det at.. Jo, jeg er fullstendig og helt totalt, ukontrollert avhengig av internett. Jeg blir faktisk trist hver gang jeg går inn på mobilen min, for jeg vet at jeg ikke kan trykke meg inn på appene "Blogg", "Tumblr", "Good Reads" og "Youtube". Livet blir fort litt mørkere av det, selv om jeg vet at det er ganske patetisk av meg. Jeg bare blir så lykkelig av internett, hahahahaha, herregud, skjønner ikke hvor patetisk jeg høres ut.Vi har iallefall fått lånt med oss et modem, eller hva det nå en heter (intelligensen strekker ikke til på sånt), fra Ice.net og jeg håper virkelig, virkelig, virkelig at vi snart har internett på hytta. Det kommer til å bli enda mer herlig å tiblringe tid der. For jeg elsker å være på hytta, med den flotte skogen bak meg og utsikt mot det fine vannet som går ut til havet. Høye gresstrå, deilig sommervarme og bare det at hytta er et flott sted å være. Men for dager med striregn og ikke humøret på topp ville det vært veldig fint med internett og en pc i fanget. Så ja, jeg håper dette lille ekperimentet vil funke.

Er du avhengig av internett?

  Postet: 07.07.2012
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Første steget i oppfriskningen av rommet mitt

Så var Sverigeturen over, etter en lang, og jeg understreker lang kjøretur hjem i dag. Og siden vi drar til hytta igjen alt i morgen våknet jeg i dag og ville utnytte dågen så mye som mulig. Og det har jeg! Har bare en liten kort tur innom her hjemme før jeg skal ut igjen. I løpet av dagen har jeg  tatt en tur til byen, besøkt Tonje, vært på middagsbesøk hos pappa og sist men ikke minst begynt på mitt interiørprosjekt om å ordne alt på rommet mitt hos pappa. Jeg og Sølvi har lagt en plan, og jeg ser virkelig fram til å få ordnet opp på rommet. Om du har lyst til å se videoen av rommet mitt kan du gå inn her.

Planer for "oppussing" av rommet mitt:

- Male vindusveggen

- Ommøbelere sengen

- Flytte ut skrivepult og rød stol

- Få en sittegruppe med stol, bord og sofa

- Nye gardiner

- Andre ting som pynt, duker og puter

Vi setter i gang med malingen av den grønne veggen alt i sommerferien. Jeg vet ikke helt hvilken farge, men jeg tror det blir noe lignende gammelrosa eller dus lillafarge. Iallefall noe rolig,  ikke en veldig sterk farge. I tillegg er jeg veldig lei av grønt og knæsj rosa. Så i dag tok vi altså det første steget innen romforandringen, og vi har fått flyttet ned en av stolene, ordnet litt i bøkene mine og bokhyllene og ikke minst lagt denne planen for hva vi skal gjøre med rommet og hvilken rekkefølge.

Via uttallige sider i forskjellig ineriørblader har jeg blitt inspirert til å ornde på rommet mitt. I løpet av bilturen hjem i går leste jeg ut hele Maison - Interiør magasiner på hele 210 sider. Jeg kan ikke si annet en at jeg har virkelig, virkelig lyst til å bare flytte rett inn i sommerboligen til Kongen og Dronningen her i landet. For et nydelig hus! Med engelsk inspirert interiør og en hel park av en hage. Akkurat et slikt hus vil jeg ha som voksen, men en mann jeg elsker, flere bøker utgitt og tre små barn. Sånn ser jeg for meg drømmelivet, helt klart. 

Og fra disse bladene, ikke bare Maison, men også andre som KK Living har jeg blitt inspirert til en litt romantisk, dus stil på rommet, og jeg gleder meg til å pynte med puter og nye, luftigere og lyse gardinger. I slutten av sommerferien reiser jo jeg og Sølvi til København, og jeg håper og se noe fint i butikkene der, eller iallefall bli inspirert til nye ting på rommet. Tror denne planen blir veldig morsom å gjennomføre!Hva syntes du om det første steget i romforandringen?

  Postet: 06.07.2012
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Silver Laquer

Jeg har lenge ønsket meg en neglelakk i sølv, og på kjøpesenteret i går fikk jeg endelig kjøpt meg en! Flere ganger har jeg swtt inspirerende bilder hvor personene har hatt sølv neglelakk som nesten har vært som et speil, det var fra det jeg fikk ideen om å skaffe meg en neglelakk i skinnende sølv. Jeg kjøpte da en fra O.P.I og er kjempefornøyd. 


Neglelakk O.P.I 150,-

Hva syntes du om neglelakken?

  Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 18:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Soldag

For øyeblikket har jeg lagt boken min "Pride and Prejudice" fra meg på gresset ved siden av meg. Solen steker og jeg lar føttene stryke frem og tilbake i det nylagte gresset. Bostavelig talt, noen svenske folk har vært her i hele dag og lagt grønt gress på jorden. Selv om det er en kald bris som blåser forbi titt og ofte er været varmt og jeg sitter her i bikinien og prøver å samle opp litt real brunfarge. Jeg har et glass Sprite ved siden av meg som snart heller over til å bli lunkent i stedet for deilig og kaldt. Jeg tenker over hvor himla vanskelig det er å se hva man skriver på en dataskjerm ute i dagslys. 

Når jeg tenker over det, så er denne blomsten her utrolig stygg. Sånn egentlig, ikke akkurat fotomateriale.

Så her sitter jeg nå da, med den orasnje puta bake meg og boken på gresset.

For litt siden prøvde mamma og ta et bilde av Molly, men Molly, som til tider er dum som et brød er helt uanfengt av at mamma prøver å få oppmerksomheten hennes mot kameraet med kysselyder.

Også dette bildet her, til min snille pappa. Han har fkatisk brusdag i dag, og jeg ønsker han all lykke. Jeg er kjempeglad i deg pappa, og vet at du leser bloggen min så da tenkte jeg å dedikere det bildet til deg. Gratulerer så mye med å fylle 39 år, igjen, og igjen, og igjen!

Har du en solrik dag?

 

  Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
July Inspiration

Det er juli, en ny, herlig måned og supervær. Det er da man blir inspirert av disse bildene av vakre klesplagg. Så jeg bestemte meg for å lage mitt eget inspirasjonsbilde, tror også det kan kalles moodboars. Det setter meg iallefall i den rette stemningen! Syntes alle disse klesplaggene og tilbehørene var så fine, er ikke så sikker på om jeg ville hatt på meg noen av de selv, slikt som det svarte skjørtet, de runde solbrillene eller den rosa kjolen. Men det er fine klesplagg likevel! Så dette er min juli-fashion-inspirasjon.

 

July Inspiration

Likte spesielt T-skjorten til venstre med det vakre motivet fra pullandbear.co.

Hva likte du best på bildet? Hva er din juli inspirasjon?

  Postet: 03.07.2012
 • Klokken: 22:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
The little things in life

Jeg trykker rundt på alle disse fine internettsidene, weheartit, flickr og utallige blogger. I søken etter den perfekte inspirasjon. Eller bare inspirasjon i det hele tatt, sånn at jeg for en gang skyld kan skrive et innlegg på denne bloggen som jeg liker å skrive. For ikke en gang den mest selvopptatte personen i verden orker å ramse opp hendelsene fra dagene sine, om og om igjen. Så her har jeg skrevet ned noen få ting jeg liker, både sånne ting jeg tenker på ofte og helt tilfeldige som egentlig sjelden streifer tankene mine. Ok, det er egentlig ganske selvopptattlignende det og, men hallo, det er en blogg. 

- Filmen "Se opp", den er nydelig

- Korte engelske tekster med mye mening, vet det er klisjefylt, men jeg bare liker det så godt

- Å ta bilder i sollys. Det er noe helt annet en å fotografere i skygge, eller i mørket

 This Little Town I Call Home

- Trær med blomster

- Gode hårdager

- Plutselig få en ide til en novelle/historie sånn helt ut av det blå

I'm Only Human

- Parker, jeg simpelthen elsker parker

- Kjærlighet på film

- Hatter, bare spør de som kjenner meg, jeg elsker hatter. På skolen har noen gutter i klassen laget en sang om meg og hatten min, hehe, spesielt

Hva er det du liker? Skriv gjerne noen punkter i kommentarfeltet!

  Postet: 03.07.2012
 • Klokken: 11:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Jordgubbar och familj


Her i Sverige er det fine dager i halvt nydelig og halvt litt kjølig vær. Det beste med hele tingen er å ha besteforeldrene mine rundt meg, har aldri vært på ferie med dem før og elsker tanken ved at en kort spasertur leder meg til hytten de sover på. Middagene er en hyggelig affære, for vi samles hele gjengen rundt bordet og har god mat og drikke foran oss. 

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 02.07.2012
 • Klokken: 22:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Flower Skirt

Frisk vind i håret - Barnelatter fra svømmebassenget her nede - Bare tær - Enkle klær over bikinien - Høye trær utenfor hytta

Singlet med blonder Cubus Skjørt Vera kr 74.50 Bikini Calzedona i Spania

Nå er det bassenget som står for tur, det er utendørs basseng så jeg håper det er varmt ettersom noen mørke skyer lurer på himmelen. Blir herlig med en slapp dag ute på campingplassen her. Og gleder meg til å gå rundt i det nye, fargerike skjørtet mitt.

Hva syntes du om antrekket?

  Postet: 02.07.2012
 • Klokken: 13:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Jeg er i himmelen

Denne dagen her, den er nydelig. Den er vakker og hele livet kan bare være som akkurat i dag. Det er helt rart å tenke på at i morges stod jeg opp, trøtt og irritert på et helt annet hotell, på et bittelite hotellrom og visste at fotballkamp og regnvær sto for tur. Tenk det, at en dag kan endre seg så drastisk. For nå sitter jeg på hvite lakener inne på en "luksus"hytte i Skellefteå, på den aller mest fantastiske campingplassen jeg noen gang har sett, både bilder og i livet. Det er badebasseng her som bare kan måle seg med fine strender på de beste sydenplassene. Gresset er grønt, det er trampoliner, sklier og flotte trær. Jeg har ikke sett alt enda, men jeg vet at denne ferien her, i Sverige, vil bli deilig.

Å være i Piteå var egentlig veldig fint. Noen minus var at været var dårlig konstant, badelandet var fullpakket og hele Piteå var oversvømt av fotballfolk. Men det var jo tross alt derfor vi var der; fotball. Bare at bruttern har knekt tommelen og ikke kunne spille (han er keeper)  så vi har hatt en våt ferie med mange hyggelige mennesker og venner fra laget hans, både spillere og foreldrene deres. Dagene har regnet bort i bading på havsbadet (vi drar aldri tilbake dit under fotballturneringen, haha), shopping og spising på cafe og restauranter. Så nå er vi her, v'æret er fint, hytta er perfekt (kan ikke påpeke det ofte nok) og ikke minst er Molly (hunden min) kommet med besteforeldrene mine som har hytte et stykke unna. Herlige liv!

Fine kaker og boller med kremtopper og flagg i blått med gule striper.

Stor buffe på kvelden, show med kjempeflinke sangere og mange, mange fine folk og morsomme ungdommer på min alder som jeg spilte kort med og gikk rundt på hotellet og stranden, sent på kvelden i regnet.

Et av mine innkjøp, et supersøtt skjørt med store lommer og blomstermønster som var på -50% så jeg betalte bare 74.50 svenske kroner.

Og i tillegg til å kjøpe uendelig mange iser og annet godt kjøpte jeg denne duken på salg til 45 kroner som jeg kan ha på rommet mitt. Gleder meg!

Ellers begynner været å bli litt kjøligere siden det er kveld. Jeg har nå brukt 3 timer på dette innlegget med pauser hvor jeg har sett meg rundt på campingplassen her, spist middag og irritert meg over at dette.internettet.er.skikkelig.treigt. Jepp, snart blir jeg gal. Nå står jeg faktisk ute på verandaen bare for å få signal nok til å laste opp bildene, håper bare det blir bedre i morgen *krysser fingrene*

Hva gjør du akkurat nå?

 

 

  Postet: 01.07.2012
 • Klokken: 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Blue and yellow

Det har vært en lang og fin dag i Sverige. Vi startet dagen på hotellrommet, jeg og Nora har et eget rom for oss selv, og gikk ned til en utrolig bra frokost. Er det bare meg, eller er hotellfrokoster generelt herlige frokoster? Jeg elsker å gå ned i en lys spisesal, ta et fat og ha uendelige muligheter å velge mellom. Elsker å kunne ta meg varme pannekaker med krem og sukker til frokost og ikke bry meg om at det er usunt fordi det er ferie, og med den fine følelsen av at man ikke trenger å rydde opp etter seg.

Vi har nærmest brukt hele dagen på badelandet her, Pite Havsbad. Egentlig skulle vi til stranden, men dessverre er det ikke akkurat sydentemperaturer. Så jeg, Nora og to venninner har fliret og plasket i vann i hele dag, haha. Det var faktisk en sklie der som var skikkelig morsom, så ja, jeg følte meg som et lite barn.

Nå for litt siden kom vi hjem fra sentrum her i Piteå, hvor vi har spist deilig pizza fra «beste pizzeria i staden», som en svensk fyr fortalte oss. Og så har vi vært en del i butikker, shopping er merkelig nok mye morsommere i et annet land (eller annen by) en hjemme, selv om det er samme Cubus og BikBok som hjemme. Har en del svenske penger, og har da kjøpt meg en ny bikini, helt vanlig, hvit, med blonder.

Ellers er Piteå veldig preget av fottball og mange, mange, MANGE folk som spiller fotball. De er over alt, og alle har på seg treningsklær, haha. Føler meg nesten litt rar som går rundt i vanlige klær og har vanlig ferie, helt uten noen form for trening.Hva er feriestestedet ditt for sommeren?

  Postet: 29.06.2012
 • Klokken: 19:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
In the forest at night

Mellom pakkingen, besøk hos venner og familie og middagsspising på restaurant har jeg nå meldt meg på en fotokonkurranse fra Canon. Jeg har meldt meg på med et bilde jeg tok disse dagene på hytta og har gitt det tittelen "In the forest at night" og håper virkelig på mange stemmer. Likevel syntes jeg det er morsomt bare å være med i konkurransen.

STEM HER

Og del gjerne på facebook, jeg har jo ikke facebook selv så har ingenting imot at andre gjør det, hihi.

Hva syntes dere om bildet?

ix8vip
  Postet: 27.06.2012
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Følelsen av ferie

Oppskrapte ben med blåmerker på vei til å få en flaskegrønn farge, sånn er det når man valser rundt i shorts og korte kjoler i både høyt gress, i fjæra og vassende i saltvannet. Følelsen av sommerferie er når du spiser sen frokost og har grillmat til middag flere ganger i uken. Det er også når man ikke har noen bekymringer, annet en at været kanskje blir dårlig til uken. Alt du tenker på er reisen du skal på, eller minnene du har fra reisen du nettopp har vært på, kort eller lang, kanskje bare en sykkeltur med blå himmel og varm bris. Jeg forbinder sommerferie med mange ting, grilling, hyttetur, familien, reise, varmt vær, og også å lese. I løpet av sommerferien kan jeg ha opptil flere leseperioder, hvor tankene mine nærmest lever i boken, selv når jeg ikke leser og gjør noe helt annet. Jeg har nettopp kommet ut av en sånn periode, hvor jeg bare har lest. Jeg leser hele dagen i solstolen, jeg leser om natten når resten av familien sover, det første jeg gjør om morgenen er å åpne boken. Jeg har nettopp vært oppslukt i boken «Tilbake til Tall Oaks», en nydelig roman om slavehandel, tobakksplantasjer, forskjellen mellom svarte og hvite og Lavinia, en hvit jente som vokser opp i en svart familie. Det er virkelig en rørende bok, og jeg skal helt klart lese neste bok som forfatteren Kathleen Grissom gir ut.
Livet på hytta har vært herlig, atmosfæren har vært avslappet, men det har ikke vært noen late dager. Vi har våknet i elleve-tolv tiden og hatt mange planer foran oss. Besteforeldrene mine har vært på besøk, med jordbær og fløte, Sankthansaften ble feiret i fjæra med grilling og stort bål med alle de andre hyttene i hyttefeltet. Jeg, mamma, Terje, Morten og Nora har tatt en lang kjøretur til Sørfolda, hvor foreldrene til Terje bor, og vi har feiret morens bursdag. En av dagene var vi også på båttur, til en strand i nærheten hvor vi grillet pølse og slappet av. Tiden på hytta har vært skikkelig deilig, og selv om været bare ble kaldere og kaldere de siste dagene vi var der, så har jeg hatt virkelig sommerfølelse. Gleder meg til å komme tilbake til hytta senere i sommer, men nå er det Sverige som står for tur.


Nå er det bare å pakke ned sakene igjen, sommerkjoler, shortser og T-skjorter, kameraet og solbriller, for alt i morgen kjører vi til Sverige. Jeg tar med Pc'en og gleder meg til å oppdatere dere om hvordan jeg har det i Sverige, jeg er veldig spent, for jeg har faktisk aldri vært på ferie i Sverige i sommermånedene. Jeg forbinder Sverige med slalom og mye snø, så det vil bli en ny opplevelse!

 Hva er dine planer for sommeren? Har du hytte?

  Postet: 27.06.2012
 • Klokken: 14:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
First day of summer

Tenk at første dag i sommerferien er her, den er nå, det er sommerferie. Det er en uvant tanke, likevel tror jeg at sommerfølelsen kommer seg snikende innpå meg nå. Herlig med fri og mange fine planer foran seg.

Selv om det er fri, ingenting jeg må møte opp på så våkent jeg relativt tidlig, av mamma som vekte meg. Jeg, Nora og mamma lagde planer om å dra på svømmebassenget, og det gjorde vi. Etter litt trening og en tur i det varme bassenget dro vi ut, vi hadde ingen planer om å være der lenge. Derimot brukte vi heller tiden på en kafe rett i nærheten av svømmehallen og spiste frokost der. Utrolig koselig med et glass juice et annet sted en hjemme. 

Nå sitter jeg og Nora på trampolinen, vi har spist mug-brownie (som rett og slett er kake man lager i mikrobølgovnen) og hoppet masse. Solen skinner for en gangs skyld, og man fryser ikke om man ikke har på seg jakke. Det er fint, det! Eneste minuset er at når vi nå sitter her og nyter sommeren så reiser tiden fra oss og vi får bare enda strammere skjema til å pakke ferdig før vi kjører til hytta.Ble ganske fornøyd med mange bildene av Nora, jeg prøver å øve meg på portrettbilder, og Nora er så ufattelig fotogen. Gleder meg til å ta enda flere bilder på hytta, hvis jeg bare klarer å finne kameraladeren!

Hva syntes du om bildene?

  Postet: 22.06.2012
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Summer bucket list

Tenk at nå er det sommerferie, to måneder med ekte lykke før et strevende skoleår starter opp igjen. Jeg har tenkt til å nyte disse månedene til det fulle, med fine reiser og hodet fylt med surrende inspirasjon. Til dette har jeg laget en liten liste, jeg elsker jo å lage lister, og denne listen er over ting jeg ønsker å få gjort i løpet av sommeren. Håper jeg får gjort alt!

1. Lese fire bøker, to norske, to engelske

2. Dra til utlandet

3 Kjøpe det aller fineste klesplagget jeg kan finne i København

4. Fly høyt over skyene

5. Stå opp grytidlig og få med meg soloppgangen (eller en form for, siden solen aldri går ned her i Bodø) i alle fall en gang

6. Fullføre en novelle

7. Fortsette på Ilja-historien, en "roman" jeg har skrevet på i to år nå men ikke kommet så langt på

8. Spise masse, masse, masse is!

9. Dra på tivoli i København

10. Møte en snill person, bli kjent med en jeg aldri har møtt før

11. Få en fin solkysset hud slik at jeg kan gå i hvite, fine kjoler uten å føle at vi går i ett!

12. Ha med kamera over alt og fotografere mye fint og bli inspirert

13. Gå med skjørt og kjole så ofte jeg kan

Tretten punkter, fordi tretten er et lykketall, og fredag er min yndlingsdag, så altså, elsker fredag den trettende! Men dette er da min liste for sommeren, ting jeg håper å få gjort, og som jeg skal prøve å gjøre. Kjenner jeg blir i litt mer sommermodus av dette, hva tror du?

Hva er din Summer Bucket list?

  Postet: 21.06.2012
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Summer feeling

Så var det skoleåret over. Tror ikke helt at det har gått opp for meg enda. På veien hjem fra siste skoledag i dag så regnet det, jeg frøys, og ærlig talt føltes det mest som en etterlengtet fredag midt på høsten i kulde og drittvær. Altså ikke helt som sommer. Heldigvis har været bedret seg litt, man kan til og med se blå himmel sprike mellom de store, mørke, tunge skyene. Men jeg skal prøve å være positiv, snart skal vi til Sverige, det blir superfin sommer da. Og i morgen drar vi til hytta, håper bare at solen står høyt på himmelen, med solstråler som stryker oppover huden og gjør det varmt over alt, ute, inne og i havet. Det hadde vært fint det!

Jeg vil ut på havet med båten og fiske, jeg vil sitte ute på verandaen på hytta med lette klær og en bok i fanget, jeg vil hoppe uti havet fra bryggen og bade, jeg vil springe rundt i det høye gresset og le hele dagen, helt enkelt; Jeg vil ha sommer og sol! Rart å tenke det egentlig, når skolen offisielt har erklært sommerferie, hehe. Håper solen skinner snart, jeg er utålmodig.

Jeg gleder meg virkelig til å dra på hytta, kunne virkelig vært der hele sommerfeiren, to hele måneder, om bare vi hadde hatt internett, haha, det er sinnsykt hvor avhengig jeg er av det. Klarer meg ikke uten tumblr, blogg og lignende over lang tid, selv om det er godt å være unna det i perioder. Det er det man har hytta til! Og mye annet da.

Har du sommerfølelsen enda?

  Postet: 21.06.2012
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Melkebaren

Om noen år skal jeg sitte akkurat slik som nå, på en myk barstol ved et bord ved vinduet, på en liten kafe med utsikt mot gågaten i sentrum. Om noen år skal jeg ha en liten nett pc foran meg, og hundrevis av sider foran meg med boken min, som en dag blir verdenskjent. Haha, det er iallefall lov å drømme!

Mannen som jobbet der lagde utrolig fine hjerter i kaffen, og måtte bare dra opp mobilen for å ta bilde av det. Surt at jeg ikke tok med kamera!


Av en eller annen mystisk grunn har jeg bare vært sliten og slapp i dag, ok, kansje ikke så mystisk. Det er nok på grunn av det triste været. Er lei av regn og skyer, gi meg sommervær! Men selv om jeg går i trenings slash daffeklær så var det virkelig en boost på humøret å dra på denne yndige lille melkebaren "Cielo" og føler at jeg vil spasere ut med frisk inspirasjon..

Hva gir deg inspirasjon denne dagen?

 

  Postet: 20.06.2012
 • Klokken: 18:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Dyrevennlig sminke

Jeg er en person som ikke bruker så veldig mye sminke, og sminker meg langt fra hver dag. Likevel har jeg nå sminke, og liker å sminke meg, og da er det et spørsmål som bare har blitt mer og mer viktig for meg: Hvorfor skal levende dyr lide for at vi skal gni ting inn i huden? For at vi skal påføre sminke på fjeset, for så å fjerne det etterpå. Når man tenker på det slik er det fullstendig tåpelig, hele greia. Sminke er fint, og utrolig morsomt å drive med, så lenge sminken ikke tester på dyr! Så derfor har jeg nå gått igjennom sminkemappen min og mappen min med andre produkter som neglelkakk og tannkrem, og er faktisk helt sjokkert.

Tenk at produkter som The Body Shop, som så høylytt reklamerer for at de er vennlige mot dyr og miljø, egentlig ikke kan stå for det? The Body Shop er nemlig et merke som eies av L'oreal, og L'oreal er alt annet en dyrevennlig? Jeg går inn på den lokale The Body Shop butikken her i byen og finner et produkt for huden som sier det er miljøvennlig og ikke tester produket på dyr. Jeg kjøper dette produktet med god samvittighet. Det jeg ikke vet er at litt av pengene jeg nettopp har brukt går til eieren L'oreal, og da har jeg dermed støttet L'oreals dyretesting. Det er faktisk skikkelig ille.

Så jeg anbefaler dere å gå igjennom sminkemappene deres, finne frem en liste over dyretestingverstinger og luke ut produktene som tester på dyr. Jeg har tenkt til å forstette å bruke produktene jeg alt har, sånn som deodoranten min som er forholdsvis ny og som ikke en gang er halvtom fra Hugo Boss, men den dagen den deodoranten er tom skal jeg aldri kjøpe en Hugo Boss deodorant igjen. Så vet du det!


Produkter fra Qlinique og Dior er bra merker som ikke tester på dyr, dette liker vi!

Sminke jeg ikke skal kjøpe igjen pga dyretesting:

MaXfactor

Estèe Lauder

HR: Helena Rubenstein

Hugo Boss

Colgate (Tenkt å teste TANNKREM på dyr, det er sykt)

Vaseline Intensive Care

Lancôme

Lano

 

Sminke jeg skal prøve å holde meg unna:

Sunsilk (elsker denne sjampoen og balsamen, beste jeg har prøvd, ergelig at de tester på dyr!!)

The Body Shop

Biotherm

 

Ting som er usikkert pga forskjellige lister:

Chanel

Sunsilk

L'Occtaine

Guerlain

 

 
Produkter fra Estèe Lauder, Helena Rubenstein og Hugo Boss har jeg ikke tenkt til å kjøpe igjen, for disse er testet på dyr, fyfy!Ja, det var det. Jeg er faktisk utrolig skuffet. Særlig over sjampoen og balsamen min som jeg syntes er så bra, og nå føler jeg at jeg må ut å finne en ny en. Tenkte iallefall at jeg ville få frem dette her, for det er veldig viktig, det er så unødvendig at merker som tjener så vanvittig med penger, sånn som Lancôme, L'oreal og lignende tester på dyr, når det er mange andre måter å sjekke om produktene er bra eller ikke. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være sånn.

Ble du engasjert til å tenke dyrevennlig av dette innlegget? Vet du om noen verstinger innen dyretesting?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 20:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Red berries and melted chocolate

På værmeldingen i går meldte de overskyet og ikke akkurat sommervarme, men det er jo kanskje like greit, for da jeg gikk til skolen i dag kunne jeg bli positivt overrasket! I ensten hele dag er det vært fint vær, slapp skoledag, langball/baseball i gymtimen og utrolig koselig besøk av Tonje etter skolen. Dette er min andre dag som jeg kan bruke på å være med noen av mine beste venninner, og i dag hadde jeg og Tonje det utrolig koselig med god mat, musikk, morsomme videoer og forskjellig.

På vei hjem fra skolen syklet jeg og Tonje innom butikken og kjøpte jordbær, sjokolade og av alle ting muffinsformer! For i dag, på et av mine tumblrbesøk kom jeg over et fint bilde av jordbær, dekket med smeltet sjokolade i små former og tenkte; dette skal jeg lage! Og så gjorde jeg og Tonje det. En time senere kom vi ned til et ryddig og fint rom (pakket bort rotet mitt i all hast) med to fat, mange muffinsformer fylt med røde, store jordbær og myk, varm sjokolade og to glass med hjemmelaget iste. Tenk at mat kan være en så stor glede! Underveis i spisingen var det mange ting vi ble enig om, dette skal vi virkelig lage igjen, og at neste gang må Nora lage iste, for jeg er visst ikke like flink som jeg trodde, hehe. Så har hatt en koselig dag selv om himmelen nå er overskyet og lite sommerlig igjen.Har dere sol hjemme hos dere?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 18:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Detail work

I går kveld gjorde jeg noen små endringer på designet, ble liksom aldri 100% fornøyd sist gang. Hehe, jeg som liksom skulle holde meg til blått, jaja, nå er det nok passelig rosa igjen. Men så passer vel dette mer til sommeren som fohåpentligvis kommer nå (selv om det regner her i byen). Har også lagt inn et lite element fra Harry Potter, og liker det virkelig! Har alltid hatt lyst til å ha et fullt design basert på denne flotte bokserien (og filmene) men hadde jeg hatt det på bloggen så tror jeg nok det hadde blitt veldig misledende. Nå har jeg jo da denne rundingen på bakgrunnen, og selv om det er minimalt med Harry Potter budskap så syntes jeg det ble veldig fint, egentlig. Så med mindre dere virkelig hater det så er mitt lille Harry Potter element kommet for å bli. I tillegg har jeg fått kommentarer på at headeren jeg hadde tidligere ikke stod i stil til resten av designet, så nå håper jeg at denne er bedre. Si ifra om det er andre ting jeg kan fikse på, eller om dere har noen ideer til nye endringer!

tumblrbilde

Og ellers ha en god morgen, håper dere får en super dag og at iallefall dere har litt solskinn og varme i deres by.

Hva syntes du om den lille endringen på designet?

  Postet: 19.06.2012
 • Klokken: 07:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Høyt opp i skyene hører man motordur

På søndags morgen våknet jeg, ekstremt groggy, av at Noras mamma vekte meg med ordene "faren din står nede i gangen". Jeg var fullstendig på tur, så trøtt at jeg ikke helt skjønte hvor jeg var eller hva jeg gjorde. Sjanglende ned trappen kom jeg, i pysjen, til en litt irritert pappa. "Vi avtalte at du skulle være hjemme halv ti, flyshowet har startet", åja, det var det. På søndagen skulle jeg på flyshow, det var planen. Da var det kanskje ikke lurt å ligge oppe halve natten og prate med Nora. Men sånn ble det. Jeg fikk kommet meg hjem, fått på meg litt ordentlige klær, og med kameraet over skulderen kjørte vi til flyplassen, hvor flyshowet var. Da visste vi ikke hvor vill denne opplevelsen ville være.Flyshowet er et show som har blitt avholdt noen ganger i Bodø med noen års mellomrom, og på søndagen var det altså show, hele dagen. Flyvere med flyene sine har fløyet inn til Bodø hele uken, jagerfly, jumbojetfly, små akrobatfly, helikoptre, seilfly og til og med et slags gammeldags trefly. For å være ærlig finnes det ingen andre ord for dette en dritkult. Showet startet klokken ti og varte utover kvelden til klokken åtte cirka, men vi dro litt tidligere. Rett og seltt fordi vi var kalde, jeg var ekstremt trøtt etter fem timers søvn og det hadde regnet i to timer i strekk. Nesten over hele flyplassen var det utstilt store og små fly, racerbiler og andre biler, det var stands, og aktiviteter som crossykling, flysimulator og sånn bilkjøring, haha, husker ikke hva det heter. Sånne små biler som kjører veldig fort, aner ikke jeg, men er ikke helt min greie iallefall.

Image and video hosting by TinyPic

 Selve showet med flyene var helt vanvittig bra, og flyverne som er av verdensklassen gjorde de mest spektakulære triks. Jeg syntes virkelig synd på de som ikke har sett noe lignende. Triks som at seks jagerfly splittet opp for så å kjøre rett mot hverandre i voldsom fart og kjøre igjennom hverdandre med bare to meter fra hverandre, det er virkelig fantatsisk. Eller triks som at to svenske damer sitter oppå flyvingene når flyet er høyt, høyt, oppe i luften. En mann steg opp i skyene med flyet sitt, og pauset motorene så han rett og slett falt nedover, før han slo dem på igjen og sirklet rundt i luften, to sekunder på hver "lup" med snuten av flyet rett ned. Det er rett og slett litt sykt. Det var så mange flinke flyvere på det showet, og så mye forskjellig og kult å se at denne opplevelsen vil jeg ikke være foruten.

 

Det er egentlig få ord som kan beskrive den opplevelsen jeg hadde i går, på flyshowet. Den dagen var så lang, så vanvittig lang, og det skjedde så mye. Ute i regnet hele dagen, vått og kaldt, flydur konstant og å prøve å ta kameraet opp fra jakken i de periodene det ikke regner så veldig mye, bare for å knipse så mange bilder som mulig av det fantastiske som skjedde oppe på himmelen. Det var så mye kult og også noe veldig fint. Rolig musikk som flommet ut av høytalerne i det en ung gutt, verdensmesteren i det han driver med, som svever rundt over himmelen i sitt lange og storslåtte seilfly. Det var virkelig fint, det.

Image and video hosting by TinyPic

 Så for og si det sånn, selv om Ørlandet har tatt fra oss kampflybasen, er Bodø fremdeles flyby nr. 1!

Var du på flyshowet i helga? Har du vært på noe lignende?

 

  Postet: 18.06.2012
 • Klokken: 17:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Sunny day

I byen med lillebror - Brus - Youghurtis med jordbærstrøssel - Prøverom - Ny shorts - Rockekonsert 

Jeg har hatt en så nydelig dag, og kjenner meg bare så glad! Har gjort utrolig mye i dag, og nå ligger jeg bare ute på verandaen i den nye shortsen og singlet med en skål popcorn og et tomt brusglass fordi jeg ahr drukket det opp, hehe. Været er nydelig og det er utrolig varmt!

Har du en fin dag?

  Postet: 16.06.2012
 • Klokken: 15:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Shorts

Sola skinner og det er SÅ fint vær, seriøst, har skikkelig sommerfølelse og det er D-E-I-L-I-G! I morges klarte jeg endelig å komme meg opp tidlig (for meg å være) og klokken ti over ti var jeg ute i hagen og luket ugress, fordi pappa har lovet meg 300 kr for å ta hele hagen, noe som er fullstendig umulig. Men, men, jeg skal prøve, har lyst på penger til sommeren, hehe, is er dyrt! Løp ut til en gressplen litt unna huset mitt i bare crocks, shorts og en genser, og spiste is til frokost, herlig liv, altså! Nå skal jeg bare stelle meg, prøve å se anstendig ut og så dra til byen med vesle lillebror, trenger en ny shorts til sommeren og neste helg er jeg på hytten alt, så now is the time. Håper dere har en super sommerdag i finværet, om dere har finvær da..

Tumblr_m5f5t63wmj1rvtleko1_500_largeTumblr_m5mq2xkx8w1qfv39ho1_500_largeTumblr_m5momsinro1rv1vrmo1_500_largeTumblr_m49tg95oow1qmiswlo1_500_large

Inspirasjon til shorts, haha. Lurer på hva jeg kommer hjem med, eller om jeg kommer hjem med noe.

Har du shorts til sommeren?

  Postet: 16.06.2012
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Hva syntes du jeg skal gjøre med rommet mitt?

Annenhver uke, når jeg er hos faren min, så er jeg minimalt på soverommet mitt. Jeg går ned på kveldene, sover, og går opp igjen neste morgen, uten noen planer om å komme ned igjen før dagen er omme. Men nå ønsker jeg en forandring, jeg er ganske lei av hvordan rommet mitt ser ut og vil totalforandre det. Nye farger, ommøbølering, andre møbler, ja, ganske mye. og da lurer jeg på om du har noen gode ideer til hvordan jeg kan ordne på rommet, og til det har jeg laget en liten video.

Har du noen ideer?

  Postet: 15.06.2012
 • Klokken: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Tiden flyr når man har det fint

Det er så fint når man tror man har lite å gjøre om dagene, sånn at det nesten heller over til å bli kjedelig, så får man en overraskende telefon fra noen man ikke hadde tenkt på, så plutselig har man mange planer og mye fint å se frem til. Sånn var det i dag, Nora ringte og kom innom etter skoletid, det var kjempekoslig syklet bort til butikken og kjøpte to mangoer, en til hver, en boks med friske bringebær og en herlig youghurt is med et trekk av bær, som Nora insisterte på at jeg skulle kjøpe. Det er jeg glad for, for den var virkelig god, en klar favoritt for sommeren! Vel hjemme satte jeg og Nora oss på gresset, spiste is og skjærte opp hver vår mango og spiste med kniven. Det var synd at tiden var så knapp, Nora måtte dra nesten med det samme siden hun skal reise bort i helgen. Men det betydde at jeg fikk bringebærene helt for meg selv, hehe. Ser på klokken nå og ser at tiden har fløyet nærmest ut av vinduet. Solen skinner, det var kjempekoselig med Nora, skoledagen var avslappet og helt ok og jeg har laget en bitteliten videoblogg som jeg sitter og redigerer nå. Kom nemlig på noe på vei hjem fra skolen og tenkte jeg skulle lage en video av det, så vi får se, da.

Hva har du gjort på denne fredagen så langt? Hva er din favorittis for sommeren?

  Postet: 15.06.2012
 • Klokken: 18:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Flowertree

Te, tvtitting, film, pianospilling og skolearbeid er ord som kan beskrive dagen i dag. Det har vært en rolig og ekstremt behagelig dag. Jobbet litt med et naturfagsprosjekt etter skolen, spiste deilig wok hos Tonje krydret med masse, masse karri, og dro på pianotimen min. Er stolt over å endelig ha lært meg Fur Elise ordentlig på piano, uten bokstaver (kan jo ikke noter så bruker fingerbokstaver) og uten hjelp. Så nå har jeg iallefall lært meg en sang på disse to årene med pianotimer, haha, jeg lærer ikke så fort, og er fryktelig dårlig til å øve. Etter pianotimen har jeg kost meg hjemme med den herlige teen som vi kjøpte for noen dager siden som jeg også drakk i går, og sett på The Big Bang Theory, haha, det er et så morsomt program, men ekstremt slitsomt i lengen.. Som de prater! Nå har jeg nettopp trykt meg over til en Canal+ kanal og ser på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, LYKKE! Så herlig å se Dobby, Hermione og de andre igjen, selv om jeg nesten ser dem hver dag, gjennom bilder på nettet, hehe, for en nerd jeg er.


Nå kommer snart Tonje innom, bare for å slappe av, håper vi kan fortsette å se film. Er virkelig slapp disse dagene, kroppen har tatt fullstendig sommerferie, selv om været ikke skulle tilsi det, det regner i ett sett, kun avbrutt av overskyet eller glimt med sol.

Gleder du deg til sommerferie?

 

 

  Postet: 14.06.2012
 • Klokken: 19:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
Feels like home

Etter at jeg fikk en kommentar fra Ingvild om sangen "Feels like home", har jeg lullet meg inn i en slags melankolsk tilværelse hvor jeg mimrer tilbake til den nydelige boken "My Sister's Keeper". Ettersom denne vakre sangen er fra filmatiseringen av boken. Har en stor tekopp ved min side fylt med herlig rød jordbær og vanilje te, en av mine favoritter og lytter bare til Edwina Hayes myke stemme som flyter inn øregangen via ørepluggene mine. 

Husker da jeg leste slutten på "My Sister's Keeper", hadde rundt 150 til 200 sider igjen og la meg godt til rette i sengen min på hytta. Da jeg bladde rundt og begynte på siste kapittel tenkte jeg inne i hodet mitt "nei, nei, nei", det var som om noe var i gjæret, noe fint kanskje, en lykkelig slutt, eller det motsatte. Alt før jeg leste de siste setningene begynte jeg å gråte, tårer sildret ned kinnene og jeg kunne ikke stoppe de. Da jeg klappet sammen boken for siste gang gjennom leseprosessen klemte jeg den hardt inntil brystet og la meg i fosterstillig og bare gråt og gråt og gråt. Mamma sin kjæreste kom inn etter en halvtimes tid, for å finne meg hulkende i senga. Han ble jo naturligvis helt bestyrtet, hva hadde skjedd? Jeg prøvde å forklare han gjennom hulkene "Det var ikke sånn den skulle ende, det var ikke sånn det skulle være, det er feil, bare så feil!" og gråt i enda en halvtime til hulkene til slutt stilnet. Den boken der, den var faktisk bare helt jævlig trist. Beklager ordspråket, men det er det eneste som kan beskrive det. Uff. Men fremdeles en vakker bok, og så veldig, veldig bra! Anbefaler deg å søke opp "My Sister's Keeper" på google og finne boken, dra en tur til biblioteket eller nærmeste bokhandel og skaffe den. Sett deg ned, ha en god kopp te, eller noe annet å drikke eller spise, og bare les. Jeg lover deg en fantastisk leseropplevelse.Something in your eyes, makes me want to lose myself

Makes me want to lose myself, in your arms

Something in your voice, makes my heart beat fast

Hope this feeling lasts, the rest of my life

 

It feels like home to me, it feels like home to me

it feels like I'm all the way back, where I belong

Har du lest "My Sister's keeper", eller sett filmen? Hørt denne fine sangen før?

  Postet: 13.06.2012
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Run away with me

Bukse fra Cubus Genser 199,- fra Cubus Sko Converse

Det er en frihet å ta bilder med kamerastativ og fjernutløser, elsker det! Så mye enklere, og morsommere. Trykker på den lille knappen og gjør masse tull foran kameraet, hehe, det er skikkelig gøy. I går fikk jeg jo denne genseren som dere vet, og liker den skikkelig. Den er så myk på innsiden og virkelig kul. Jepp, jeg digger den. Og kjempetøff med converse og hestehale, etter min mening. Endelig et bilde på bloggen med meg med briller. Bruker jo briller hver dag, med mindre det er helg og jeg ikke trenger dem, blir jo sliten av å ha dem på også, men vanligvis tar jeg brillene av før jeg tar bilder til bloggen. Vet ikke helt hvorfor, har bare blitt sånn. 

Hva syntes dere om klærne og bildene? Bruker dere briller?

  Postet: 13.06.2012
 • Klokken: 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Forrest freaking Gump

Lærerne våre ga oss oppgaver for flere uker siden, og NÅ, etter mange utenom det vanlige skoladager, ja nå skal vi ha alle disse fremføringene, innleveringene og samtalene om ditt og datt. I tillegg har hodet mitt tatt fullstendig sommerferie, så jeg henger ikke med i det hele tatt. Vi har en gruppesamtale i morgen om filmen Forrest Gump, som jeg har skrevet om for lenge siden på bloggen, og alt skalforegå på engelsk. Jeg fant ut nå, klokken 9 at jeg skulle øve. Så sitetr jeg og gjør det da. Siden resten av dagen har jeg for det meste sløst bort, trist det, egentlig, har ikke gjort noe som kommer til å ha betydning for noen eller noe, så sånn er det.

Men med all den tiden foran dataskjermen har jeg nesten fullført redigeringen på en video av mange klipp fra Cheerleading showet, som jeg tenkte at jeg skulle poste den. Også har jeg spist herlig, forfirskende vannmelon!

Og i treningsbuksa med fett hår og skitten genser svingte jeg en kort tur innom City Nord, Sølvi skulle innom en bokbutikk, og på kjøpesenteret fant jeg ut at det var 30 % rabatt på alle klær inne på Cubus. Så gjett hva jeg fikk meg? En ny genser! Kjempemyk og fin var den også. Gleder meg til å bruke den til shorts, jeans eller bare som kosegenser.

Nå, før jeg sier god kveld må jeg bare si tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg ser dere, dere som kommer tilbake hele tiden, Ingvild, Sarah, Ingeborg, Lyra, Birgitte, Marthe Eline og alle dere andre som jeg vet leser bloggen min men som jeg ikke nevner her i frykt for å glemme noen, TUSEN TAKK! Jeg blir bare så utrolig glad at jeg må uttrykke det, og selv om jeg tror dere aldri vil skjønne hvor utrolig mye jeg setter pris på det, så nevner jeg det likevel, dere gjør at dette blir så uendelig mye mer morsomt å drive med! Så takk, igjen.

Har dere mange fremføringer og innleveringer på skole i siste liten før sommerferie?
  Postet: 12.06.2012
 • Klokken: 21:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
Å lukte bål

Det er mange lukter som er veldig fine. Lukten av nyklipt gress på en varm sommerdag, lukten av blomstre og lukten av en person du er veldig glad i, sånn som lukten bare bestemor har. Å lukte bål er ikke en av disse luktene. Når det er et bål i nærheten, og det er sol og du pølser på et grillspyd eller marshmallows, da er det en kjempefin lukt. Men når du kommer hjem, sliten, lei av naturen og bratte, bratte, nedover og oppoverbakker med ben som værker så mye at du har lyst til å amputere dem. Da er det ikke en fin lukt. Skoledagen var ok, kjempemorsomt å være med Filip, Carlotte, Even og Tonje, men lærere som kjefter på deg fordi du går deg vil i skogen og de ikke gadd å vente på deg, det var ikke så morsomt. Heller ikke de forbannede bratte stiene og sko som er knytt så hardt at du stopper blodsirkulasjonen bare sånn at de ikke skal gli av deg. Haha, jeg er faktisk veldig takknemlig for at det er over, og selv om det var en fin tur, og jeg sikkert kan gå opp og ned det fjellet igjen, så vil jeg ikke gjøre det med lærerne og skoletrinnet på slep. Ja, så var det ikke helt på slep da, de var jo tross alt milevis foran oss.

Hva er dine favorittlukter?

 

  Postet: 12.06.2012
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
All I can do is be me, whatever that is

Noen sanger jeg hørte for første gang i dag, eller for første gang på lenge, og syntes var virkelig fine: 

Lenka - The Show

Janet Devlin - Your SongEn blanding av blomster, antrekksbilder, selvdiggerbilder og litt stilig også siden blidene er kornete og litt spesielle! Hehe. Eller hva er din mening?

Snart sykler jeg til en hall her i byen med Tonje for å se på et cheerleadingshow, egentlig er det bare vanlig opptreden fra en treningsgruppe i byen, men vi tenkte vi skulle ta en tur. Har egentlig litt lyst til å starte på cheerleading, savner turning så veldig! Har gått på turn i mange, mange år, men sluttet på grunn av dårlig miljø og startet på volleyball med vennegjengen. Etter tre år er jeg fremdeles livredd for ballen og har ikke noe særlig god spenst, vet ikke helt om det er min greie. I tillegg er jeg sikker på at treneren rett og slett ikke liker meg, nylig fortalte han meg at jeg ikke er opplegger lenger (det eneste jeg får til innen volleyball) og at jeg burde skjerpe meg til neste sesong. Dessverre har jeg prøvd nå i alle årene, og jeg blir bare ikke bedre, haha. Så vi får se!

Har du hørt noen fine sanger i det siste?

  Postet: 11.06.2012
 • Klokken: 17:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
The sky is the limit

Halve tentamen i dag gikk til å hvile øynene mine ut vinduet, hvor en gigantisk, kritthvit, myk sky svevde, rett i nærheten. Det var egentlig ganske sinnsykt. For den var så stor, og himmelen var så blå, kontrasten var interessant. Etter jeg kom hjem har jeg slappet av og trykket meg gjennom tumblrblogg etter tumblrblogg og trykket alt for mange ganger på knappen "reblog", det er så masse fint! Vakre bilder, og nydelige sitater. I tillegg har jeg kjørt bort til byen igjen, hvor skyen svevde over fjellet, og fotograferte den. Den store skyen var ikke like stor nå, men har iallefall bilde av den, og minne i hodet av den virkelige størrelse, hehe.

Her ser dere den fine skyen bak hustakene. Den var fem ganger større da jeg satt på skolen under tentamen.Det er så irriterende når man tar et bilde også når man kommer hjem så finner man ut at fokusen er en anelse feil. Argh..

Har du sett en så stor og hvit sky før?

  Postet: 11.06.2012
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Monday comes too soon

Jeg skulle ønske at jeg kunne knipe øynene mine hardt igjen og legge meg ned i fosterstilling så skulle tiden ha stoppet. Men den vil den ikke. Alt jeg gjør nå, tar av tiden min, klokken tikker av gårde og det er så alt for sent allerede. Det er så mye jeg må gjøre, vil gjøre. Og mandag kommer, så alt for fort. Fy, som jeg gruer mer, det skulle ikke vært lovlig. Det er ikke egentlig så mye jeg gruer meg til, av selve tentamen. Jeg har visst lenge at den kommer. Det er bare det at jeg vil utsette de, og utsette den, og utsette den, og bare unngå den for alltid. Men det kan jeg ikke, og i morgen sykler jeg til skolen, vel vitende om at jeg har fem timer med bare teite matteoppgaver som er viktig for karakteren foran meg. Og jeg liker det ikke.

Dagen i går var såå fin, og jeg glemte for et øyeblikk hele tentamenen. Så jeg fikk ikke gjort noe matte da heller. Vel, vel.. Jeg koste meg iallefall, jeg gjorde noe ut av dagen, jeg levde. Tonje, Nora og jeg fikk sett filmen "One Day" og spist jordbær og marsmhallows dyppet i smeltet sjokolade. Filmen var så... lik boken. Helt lik faktisk. Og selv om jeg ikke gråt da jeg leste boken, eller da jeg så filmen så ble jeg så utrolig trist. Og da rulleteksten kom så flommet tårene. Jeg begynte virkelig å hulke, og Nora og resten av familien stod rundt meg og lo og pekte. Men hallo, den historien er så urimelig trist, det må være lov å gråte. Også blir jeg veldig følsom av filmer, gråter hver gang det er noe trist.
Alle bildene ble tatt i går, av meg // Canon Eos 600D // SIGMA 50 mm 1:2.8 DG Macro // Copyright

Hva syntes du om bildene? Hvilket bilde likte du best?

 

  Postet: 10.06.2012
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits