Mon grand secret

Går rundt og er skikkelig spent for tiden. Har denne hemmeligheten som jeg gleder meg noe vanvittig til å fortelle dere om. Det er noe bloggrealetert og jeg tror det kommer til å bli kjempebra. Så dette opptar jo en del av tiden min, håper å ha alt klart i løpet av helgen, men tror nok det ikke blir før i neste uke. Gled dere!

Ellers ble faktisk pappa og stemoren min gift i dag, sprøtt hæ? Det var en overraskelse til jeg kom hjem, selv om jeg visste jo at de skulle gjøre det da, og de hadde bare dratt ned på kontoret nå i formiddag. Likevel ble det et lite sjokk da jeg trodde jeg skulle hjem å gjøre husarbeid, så ble det heller å bytte til litt finere klær og dra på restaurant. Så nå har jeg altså en stemor, er ikke det rart når sånne ting plutselig skjer? Sølvi og Pappa hadde det iallefall kjempemorsomt siden de ikke hadde fortalt noen om at de skulle gjøre det i dag, så de smilte og lo for hver gang en overrasket melding kom inn på facebook etter statusoppdatering. Det jeg syntes er best med hele greia er at jeg ikke trenger å si "Ja, det er kjæresten til pappaen min" som er tre ord for mye. Nå kan jeg bare si "Dette er stemoren min", myyye enklere.

Så har egentlig vært en super dag med skole, null lekser, pianotime, restaurant, to desserter (først på restauranten og deretter is på 7-eleven fordi det er sånne ting pappa og Sølvi kan finne på nå som de er gift) og se på at hunden min Ruffen spiser is, fordi vi kjøpte en spesielt til ham. Kos!


Drakk deilig te mens jeg holdt på med disse "hemmelige" planene mine etter skolen i dag.Også ble jeg overlykkelig da jeg fant nutella i skapet hjemme! Jeg er så mongo at jeg ikke visste at man faktisk kunne finne Nutella her i Bodø, så måtte ta meg en skje med det samme.


Fine, røde roser som kom på døren. Gratulerer med brullypet Pappa og Sølvi!

Kunne foreldrene/foresattene dine funnet på noe sånt? Hva tror du overraskelsen min er?

    Postet: 20.09.2012
  • Klokken: 21:19
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 4
  • Copyright ©

POSTET AV:  CECILIE
20.09.2012   22:07
NEIII! Det kunne de garantert ikke! Haha!!

Åhhh, neii. Du må si det! Er nå utrolig spent!
POSTET AV:  Hanne - Legg meg til som venn!
20.09.2012   22:12
// det er desverre mange som blander hunden min med terrier rasen, men egentlig er det en dvergschnauzer :)

Elsker naturella :)
POSTET AV:  Sarah - sarahohme.blogspot.no
21.09.2012   07:27
Nutellaaa <3 Haha, gratulerer, liksom, jaa, gratulerer! <3
POSTET AV:  Lyra
22.09.2012   10:50
WOW nå ble jeg ordentlig overrasket o-o

Det hadde jeg ALDRI venta! Gratuler dem fra meg! c:

Du hadde tydeligvis en begivenhetsrik dag i går. jeg satt bare og hadde tv-maraton hvor jeg byttet mellom family guy, simpsons, så southpark, og etter det var det bare et digert mellomrom til neste familyguy hvor jeg så på cartoon network.. jeg er så voksen hahahah.Vil du si noe om "Mon grand secret" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits