All you need is curls

Følte håret mitt så helt forferdelig ut i går kveld, men orket ikke vaske håret ettersom jeg har trening nesten rett etter skolen i dag og håret vil bare bli overvasket og tørt. Så jeg krøllet det! Jeg elsker virkelig å ha håret mitt i bølger og krøller, og det slår jo aldri feil med litt fall og krus i håret. Så da var det min måte og føle meg ok i dag.

Skal jogge til treninga i dag (noe som er et godt stykke, pleier å bli kjørt!) noe jeg IKKE tror blir like fint som på mandagen. Gleder meg ikke akkurat, for å si det sånn. Men lovte meg selv at jeg skulle ta to joggeturer denne uken, for jeg vil ha karakteren 5 på joggetesten på mandagen. Æsj, hva gjør man ikke for gode karakterer? Ønsk meg lykke til. Og ha en super duper dag!

Liker du å krølle håret ditt?

    Postet: 19.09.2012
  • Klokken: 07:55
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©

POSTET AV:  CECILIE
19.09.2012   15:29
Åhhh... Så utrolig pent!!!! Du kler det! :*
POSTET AV:  Lyra
19.09.2012   18:52
Du kjørte bil... <:

SV: I know! han er litt sånn creepy, men han er MIN creepye lille køddunge c':
POSTET AV:  Ingvild
19.09.2012   18:58
Hadde jeg hatt tid, ville jeg krøllet håret mitt HVER dag. Krøller er noe av det fineste som fins!Vil du si noe om "All you need is curls" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits