Yesterday's feelings

I går var jeg egentlig skikkelig stolt av meg selv! Klarte å gjøre om en vanlig, fæl mandag om til en strålende dag, selv om jeg gjorde noen av de tingene jeg liker minst. Rett etter skolen dro jeg på en joggetur, hadde gruet meg hele dagen, men visste jeg måtte gjøre det for å øve til neste ukes utholdenhetstest på skolen. Og selv om jeg trodde det kom til å bli grusomt, så var det ikke så ille. Og jeg følte meg virkelig stolt av meg selv da jeg satt på trappa utenfor huset og pustet tungt, fordi jeg hadde fullført joggeturen min og målet mitt som var å jogge uten å stoppe en eneste gang i mellom. 

Så kunne jeg sette meg ned med nyvasket hår og en kopp kakao og begynne med leksene. Da ble jeg enda mer stolt av meg selv da jeg faktisk gjorde ferdig forrige ukes mattelekse! Ok, høres kanskje ikke ut som noe å være stolt av siden det tross alt var sist ukes lekse. Men for meg er det ingen selvfølge å bli ferdig. 

Etter det kunne ingenting gå galt. Følte meg super ette rå ha gjort masse lekser, også kom Tonje på besøk og vi lagde smoothie og så på Castle. Jeg elsker virkelig slike serier, og Castle er spesielt bra siden Beckett og Castle er så søte sammen. Liker også NCIS, CSI Miami, NCIS Los Angeles,CSI New York og masse mer. Dere skjønner tegninga, blir aldri lei! Senere på kvelden spiste jeg og Tonje toast og drakk kakao og bare hadde det varmt og koselig nede på rommet mitt med pledd tullet rundt oss og en annen episode med NCIS Los Angeles på TV'en. Høres ut som en super mandag, ikke sant?I dag skal jeg bare prøve å fortsette i samme stilen. Skal prøve å få gjort litt mattelekse nå så blir det Greys Anatomy i kveld!

Liker du serier som NCIS og CSI? Hadde du en fin mandag i går?

    Postet: 18.09.2012
  • Klokken: 16:46
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 4
  • Copyright ©

POSTET AV:  Sarah - sarahohme.blogspot.no
18.09.2012   18:59
SKulle gjerne vært med jeg, altså! <3

sv: Takk, takk. Hehe, har ikke vært i noe syden-land siden ... 2002 (?)
POSTET AV:  Lyra
18.09.2012   20:09
den var faktisk ikke så veldig ille i går! cx

morra mi lagde pizzasnurrer, og jeg satt på rommet til lillebroren min og stirra inn i et akvarium, liksom. Har funnet ut at den reka jeg har oppi der (som faktisk er en reke..) og heter Mr. Handsome, er en evil genious... en av fiskene som var døde hadde forsvunnet, og jeg er ganske sikker på at min evil genious mr. Handsome har dratt han inn i den derre hula han alltid(skummelt nok) er i, og spist han bit for bit... o-o
POSTET AV:  CECILIE
18.09.2012   20:46
Haha, høres slitsomt, men artig ut.. Håper du hadde det hyggelig! JAAA! Elsker slike serier! ADDICDED!
POSTET AV:  Ingvild
20.09.2012   15:02
Wii, du har samme mattebok som jeg hadde på ungdomsskolen! ^^ :D Liker du matte, btw?Vil du si noe om "Yesterday's feelings" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits