Living like there's nothing left to lose

En sang jeg blir skikkelig glad av å høre på - Fant den på Unni sin nydelige blogg - "Between the Raindrops" av Lifehouse og Natasha Bedingfield

Er midt i en vanvittig spennende "bok", en fanfiction av The Hunger Games, noen som har skrevet en fjerde bok, og den er f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Er i skikkelig lesehumør og har lukket døren til rommet mitt og sitter bare å leser helt alene, stopper bare for å trykke på play på sanger, ellers er det stille og rolig med blikket mitt som danser frem og tilbake på bokstavene på skjermen som forteller en vanvittig bra historie. Lå oppe til langt på natt i går og leste, noe jeg fikk svi for i morges. Heldigvis klarte jeg å våkne opp da jeg og Mamma gikk en lang tur med Molly (hunden min) og besøkte tanten og søskenbarnet mitt. Nå skal jeg bare lese videre, og håper på at jeg ikke må avbryte midt i en spennende scene når jeg skal besøke bestemor og bestefar senere i dag.Bare noen bilder jeg knipset da vi var på vei hjem fra byen i går..

Har du lest The Hunger Games? Liker du fanfictions? Ha en nydelig søndag videre!

    Postet: 16.09.2012
  • Klokken: 16:26
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©

POSTET AV:  Ingvild
17.09.2012   11:30
Er den boka utgitt?? :D
POSTET AV:  unni ♕
17.09.2012   12:19
så bra du likte sangen, hehe :-D

Høres utrolig deilig ut å bare bruke dagene på å lese. Skulle ønske jeg var flinkere til det!Vil du si noe om "Living like there's nothing left to lose" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits