To kafeturer

Er det noe jeg liker så er det å dra på kafeer. Å sette seg ned ved et bord med en god venn eller familiemedlem overfor seg. Drikke god juice eller kakao med rundstykke eller et kakestykke og bare slappe av. Alle de menneskene som sitter rundt deg og går forbi deg. Hvor forskjellige de er fra deg, og hvordan du kan hente inspirasjon fra de de gjør, hva de spiser, hvordan de ser ut og hvilket kroppsspråk de har. Jeg syntes det er fasinderende å titte rundt med, og se på omgivelsene. En kafe er virkelig et av de neste stedene man kan dra for å få inspirasjon til fotografering og skriving. Så da var jeg overlykkelig i dag da jeg kunne kle meg i litt finere klær en jeg vanligvis bruker, og legge fotokamera, skriveboken min og blyant i den brune skinnvesken min. For så å dra ned til byen på kafe. Kan ikke si annet en at jeg har hatt en fantastisk lørdag til nå.Vi startet med å dra på Mon Ami, en fransk inspirert kafe og restaurant nede i byen, hvor jeg spiste deilig sjokoladefondant med krem og vaniljeis, og mamma klarte å velte kaffen sin utover bordet og strømpebuksen min. Jeg gledet meg over å kunne ta så mange bilder, for vi var hele syv stykker på kafe og alle hadde forskjellige ting. Både milkshake, kake, muffins og kaffe. Jeg elsker virkelig å ta bilder av mat! Før vi siden skilte lag, Nora dro på butikker med sin venninne Silje, Morten dro på butikker med sin kompis Simen og jeg slo følge med Mamma og Terje til dit de skulle. Helt til Margrethe kom og jeg kunne dra innom de butikkene jeg ville. Vi gikk fort gjennom regnet med hennes regnjakke over hodene våre, lo og flirte til vi kom inn på butikker som Ark og Ludvigs bruktbokhandel. Gikk med sakte skritt gjennom bokhyllene med rader med gamle og glemte bøker oppå hverandre, og stabler med tegneserier som flere en to hender har bladd i. Jeg brukte dagen på å la pekefingeren trykke på utløser knappen på kameraet for å forevige minner om mat, bøker og folk, og føttene mine ble til slutt slitne av all gåingen.Da var det fint at da vi egentlig var på vei hjem, så stoppet mamma utenfor Cielo Kaffebar og sa ordene "Kan vi ikke ta oss en iskaffe her?" Gjett hvor mye glede som spredte seg gjennom kroppen min av de ordene? Se ble det både sjokoladefondant, iskaffe og en rekke fine matbilder på meg i dag. Og jeg sitter igjen i stolen på rommet mitt med slitne føtter og et smil om munnen.


(c) Alle bilder er tatt i dag, av meg med Canon Eos 650D og macrolinse fra Sigma, ikke lån/ta bilder uten tillatelse, og all videredeling skal også inneholde informasjonen om hvor bildene er fra

Hva gir deg glede på en lørdag? Hva er finest med kafeer syntes du? Liker du å ta bilder av mat? 

    Postet: 15.09.2012
  • Klokken: 17:15
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©

POSTET AV:  unni ♕
16.09.2012   11:39
du er så flink, både til å ta bilder og å skrive! Elsker det :-D

Det er forskjellig fra lørdager til lørdager, men for det meste er det håndballkamper, gode venner eller blide kunder i butikken, hehe :-)
POSTET AV:  Ingvild
20.09.2012   15:01
Dette var et kjempefint og inspirerende innlegg! <3 Fikk så lyst til å dra på kafè nå...og skrive. Det er fantastisk! Drikke kaffe, milkshake eller noe annet godt og kose seg skikkelig, gjerne med en god venn, som du sier..eller bare alene. Er fint, det også.Vil du si noe om "To kafeturer" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits