Danseprosjekt

Solen skinte da jeg, Tonje og Conny møttes utenfor skolen for å møte Aleksandra nede på hotellet hvor faren hennes jobber. Vi hadde med alt av utstyr, PC, kamera, stativ, ladere og klærne vi skulle danse i. Det eneste som manglet var inspirasjon. Hvordan i huleste skulle vi klare å lage en dans, filme den og redigere til klokken ni på kvelden? Vi var omtrent tappet for alle ideer og inspirasjon til i tolvtiden, da vi bare måtte ta en lunsjpause. Heldigvis kom vi på noe etter det og vi kunne begynne å lage en dans.

Vi hadde da fått en oppgave fra skolen som skulle være et dagsprosjekt hvor vi skulle lage en dans og lage en dansevideo ut av dette. Det var en utrolig morsomt oppgave, og vi hadde det sinnssykt morsomt med å danse og filme, men pauser for å drikke iskaffe og spise boller. Eneste var at da dagen var omme i går hadde vi holdt på i elleve timer til sammen, med bare to superkorte pauser, den ene for å spise lunsj og den andre for middag. Da vi endelig var ferdig i titiden på kvelden var vi mildt sagt dauslitne og jeg og Tonje ville bare sove i evigheter. Underveis i prosjektet fikk vi flere problemer, og mange ganger ville jeg bare gråte og rope ut i sinne. Men resultatet ble bra, og det var noe nytt og spennende! Det var en ganske så fin dag i går, sett bort i fra stresset og problemene.

Musikken vi brukte for å lage dansevideoen. Sangen Lights av Ellie Goulding. Liker sangen, men etter å ha øvd til den i flere timer og hatt den på replay 1873494057430 ganger er jeg litt lei av den.


Jeg har blitt vanvittig glad i iskaffe i det siste. Det smaker så godt! Så, til deg Sølvi: Håper du har alt klart til neste uke! Iskaffe morgen og kveld, for sure!Må ærlig si jeg ble fornøyd med dette bildet. Fikk slik inspirasjon da Tonje lente seg mot vinduet, og lyset kom på den måten. Skulle gjerne hatt en hel fotoshoot der og da, men det var det jo ikke tid til.Boller med sjokolade i..Verdens tøffeste genser som Conny hadde! Hun er en utvekslingsstudent på skolen vår fra Tyskland. Hun kom til Norge for å lære norsk, og er skikkelig flink til det allerede.

Tonje fikk en ide, og ville vise det med det gamle "lyspære over hodet" trikset. Noe hun synlig misforstod litt.

 Har du hatt et veldig tidskrevende prosjekt på skolen før? Har du noen gang laget en dansevideo?

    Postet: 14.09.2012
  • Klokken: 21:35
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©

POSTET AV:  Cecilie...
15.09.2012   14:39
Når du er ferdig med prosjektet, mååå du legge ut video!
POSTET AV:  Alexandraep
15.09.2012   16:55
Herlig design du har! + Ja, har hatt veldig mange tidskrevende prosjekter på skolen før. Men ikke slike prosjekter, hørtes morsomt ut :)

- takk for kommentaren
POSTET AV:  Ingvild
20.09.2012   14:59
Ah, ja, jeg husker danseprosjektet vårt i 10ende...skrekk og gru. Men vi hadde det hylende morsomt, da!Vil du si noe om "Danseprosjekt" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits