Friday feelin'

Først nå kan jeg ta helg, etter å ha hatt en lang skoledag, ryddet rommet, støvsugd hele nederetasjen, tørket støv og vasket badet. Og skal jeg si dere noe? Nå skal jeg virkelig ta helg. Med høy musikk, pc'en i fanget, tumblr og blogg i fanene og bare slappe av. Er rett og slett utslitt etter gårsdagen, for da hadde vi et dagsprosjekt på skolen som tok ELLEVE TIMER. Kan ikke si annet en at det er deilig å ta helg. Skal nyte ostesufflé med familien og Noske Talenter i kveld. Selv om jeg syntes det er ytterst pinlig å se på i starten, rett og slett fordi jeg blir flau over at skikkelig dårlige folk går ut på scenen med den selvsikkerheten. Også får de nei uten nøling, hehe. Enkelt og greit, oppskriften på en god helg er: Familie, koseklær, TV, blogg, tumblr, venner og god mat! Jeg har kommet godt i gang med min med blogg, tumblr og mug-brownie (kake i en kopp)


Herlig, herlig brownies med smeltet sjokolade på toppen. Tar fem minutter og lage og smaker himmelsk.Hunden min er en katt. Molly sitter i vinduskarmen med sin ugreide pels og vokter over huset og hagen.Smeltet sjokolade. Kjenner smaken på tungen...Vil bare klemme denne nusselige hårdotten.

Har du mye husplikter? Hva er helg for deg?

    Postet: 14.09.2012
  • Klokken: 18:10
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©

POSTET AV:  Lyra
15.09.2012   17:03
Masse plikter. Gjør ingen fordi jeg er en Lazy Sod. cxVil du si noe om "Friday feelin'" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits