Tips til hva man kan gjøre inne en høstdag

Nå går det jo mot høst, og jeg har funnet ut at jeg er ganske flink til å slappe av inne når det er surt og kaldt ute. Og siden jeg er så flink til det, så kan jeg jo dele mine tips til dere. Jeg har tatt i betrakning at noen ikke liker bøker, for eksempel, eller ikke syntes te er noe godt. Selv om det er det jeg helst ville gjort, sittet og lest og drukket te på en kald høstdag!Se på en serie. Akkurat nå har jeg ikke så mange penger å rutte med, men når den tid kommer skal jeg dra ned på videosjappa og kjøpe meg sesong 1 av The Vampire Diraies. Det vil bli koselig å bare sette seg i en godstol med pledd, eller til og med legge seg i senga med dyne. Så kan man se på favorittserien sin på PC'en. Du kan egentlig se hva du vil, det vil sikkert være minst like morsomt med noen episoder med Castle eller CSI, bare husk at serie er best, for da kan man se et par episoder i slengen og så vente til dagen etter. En film ser man ut alt for fort og hvis man serr en ny film hvert dag kan det bli slitsomt i lengen. En serie er fin for da kan man glede seg til å se neste episode osv.. Smart, hva?

Lag noe godt. Jeg skulle kanskje skrevet "bake" her, men det ville egentlig blitt feil. For jeg er ikke en person som er spesielt glad i å bake kaker eller lage en stor middag. Jeg gjør det enkelt, og da kan jo du også gjøre det. I stedet for å lage oreokake som tar over et døgn, så kan du jo kjøpe ferdigppose og steke en brownieskake på maks tyve minutter. Eller lage noe annet sånn som mug-brownie (skrevet om det på bloggen tidligere, du kan søke etter innlegg i søkefeltet), smoothie eller kanskje iskaffe, for det er simpelthen nydelig! Alt trenger ikke være så avansert for å smake godt.

Sett på musikk og les i blader. Mange som ikke liker å lese bøker, men det er jo fremdeles herlig å sette på glad musikk og bla igjennom blader med mote og -interiørtips. Så kan man bli inspirert av bilder og velskrevne artikler.

Male eller skrive. Fint å sette i gang sine kreative sider når man ikke har mye å tenke på å gjøre. Om du så ikke vil ta fatt malepenselen eller begynne på en roman, så kan du jo skrible ned noen ideer, eller skrote litt på et ark med gråblyanten din. Jeg er sikker på at du kommer til å bli fornøyd med deg selv når tentamen eller nye Kunst og Håndverk prosjektet starter på skolen.

Nettshoppe. Slev om du ikke kjøper noe, så er det veldig morsomt å trykke seg rundt på sider som selger ting og tang, sminke eller klær. Jeg liker iallefall å tenke at "åh, en sånn vil jeg ha", selv om jeg vet at jeg ikke har noen planer om å kjøpe det.

Besøk med venner. Jeg pleier ofte å invitere venner over for å prate, spise kjeks og drikke deilig, deilig te. Det er utrolig koselig! Også får man helt andre samtaler en de man har i friminuttet på skolen, så ingen unnskylding for at du har pratet med dem allerede den dagen. En annen god ide er å invitere til filmkveld, og enten be de ta med noe godt å spise selv, eller servere noe enkelt som gulrøtter og dip.

Utføre DIY-prosjekt. Se på youtube om du finner noen morsomme, eller smarte ting du kan gjøre. Det kan være alt fra å fikse neglene med neglelakk til å strikke en hel ganser eller lage en kjole ut av et gammelt skjørt. Mange muligheter, og mange flinke folk som har lagt ut videoer med tips og hjelp.

Lese en bok og drikke te. Sist, men ikke minst må jeg jo ha med dette punktet her. Ingenting slår å sette seg ned med en god bok man lever seg helt inn i, og en varm kopp med te med sukker og honning. Så kan man kose seg i timesvis.Hva syntes du om tipsene?

    Postet: 11.09.2012
  • Klokken: 17:16
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 8
  • Copyright ©

POSTET AV:  Sarah - sarahohme.blogspot.no
11.09.2012   19:22
Det hørtes jo veldig koselig ut! Jeg praktisk talt elsker å høre på musikk og lese blader samtidig. Det er så koselig, og jaa...

sv: Tuuusen takk! <3 Det har du også, absolutt <3
POSTET AV:  camillavie
11.09.2012   20:09
Gode tips!:)

-Hadde vert koslig med kommentar tilbake
POSTET AV:  CECILIE
11.09.2012   20:14
Er ekspert selv på å se på serier, selv om det er varmt eller ikke! Haha.
POSTET AV:  Hanne - Legg meg til som venn!
11.09.2012   20:21
Herlig liste! La den faktisk til som bokmerke på dataen min nå :)
POSTET AV:  Merethe
11.09.2012   21:43
Der var det mange gode forslag :-) Skal huske på de en dag jeg kjeder meg!
POSTET AV:  Karoline
11.09.2012   22:22
Mange gode tips :) Jeg pleier å se på serier om jeg ikke har noe annet å gjøre.
POSTET AV:  unni ♕
12.09.2012   11:40
likte disse tipsene :-D De var litt andre enn det folk pleier å tipse om :-D
POSTET AV:  Ingvild
13.09.2012   09:54
Stikker innom her senere i høst for å bli inspirert...igjen <3 Så fine punkt, gledergledergleder meg til høsten!!! Og den setningen "Lese en bok og drikke te" er bare gklfdodlgjoidfbjpdbjoidbjodif <3 <3 <3 <3 <3 <3 Lovelovelove. Sånn skal det være! I dag skal jeg på biblioteket og jeg gleder meg såå mye. Skal på jobb da, men ah, å gå rundt der nede er så herlig. Bare se på bøker, lese litt bakpå, kanskje låne noen osv. Iih.Vil du si noe om "Tips til hva man kan gjøre inne en høstdag" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits