Kreative meg - En flom av inspirasjon

Jeg må si det. Jeg elsker å surre rundt på det vide internettet. Alt jeg kommer over, både av sitater, bilder med mening og flotte ting på webbutikker. Det er virkelig herlig.

Dette nydelige bildet har jeg nå satt på ønskelisten. Det er fra epla.no

Produktbilde 

Håper at det kanskje kan pryde veggen på det nye rommet mitt også, dette bildet er også fra epla.no

Produktbilde

Dette bildet av Emma Watson har jeg nå fått skrevet ut hjemme, på fotopapir. Så snart skal jeg henge det fint opp på murveggen på nyrommet mitt. Bildet er fra weheartit.com

Tumblr_lx8csyq5y31qd5k8xo1_500_large

Sammen med det ene forbildet mitt, Emma, har jeg også enda et bilde av et om enda større forbilde, J.K Rwoling selv. Jeg skal henge opp disse to bildene på rommet mitt for å hjelpe meg å huske på disse flotte menneskene som har utrettet så mye. (bilde fra samme sted som sist)

764434-10-1325956716561_large

Og sist men ikke minst skal jeg skrive ut dette flotte bildet som jeg også har hatt på bloggen tidligere. Jeg akter å lage et slags separat kollasj av bilder på veggen over sengen min.

Tumblr_lsabod2p2h1qdewlao1_500_large

Og en slik flott kollasj skal jeg lage på mitt rom. Inspirasjonen er fra den fantastiske bloggen http://blog.grahnat.se/

 

Og en flott kalender også fra epla.no ønsker jeg meg, med dette interessante, nydelige bildet.

Produktbilde

Ikke minst har jeg utrolig lyst på denne klokken, som er fullstendig hjemmelaget fra en bok, av Hilda fra fra webbutikken hennes http://shop.grahnat.se Se så fantastisk!

Image of Book clock, Vackert väderImage of Book clock, Vackert väder

Så dere ser, denne dagen har feid unna med en god dose inspirasjon. Håper dere også ble inspirert av min ville inyternettsurfing.

(Til sist vil jeg si beklager for veldig forskjell på bildestørrelse, men det er på grunn av formatet bildene er lagt ut på alle internettsidene de kommer fra)

Ble du inspirert?

    Postet: 07.01.2012
  • Klokken: 19:18
  • Kategori: Inspirasjon
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©

POSTET AV:  Sandra og Cassandra ♥
07.01.2012   23:02
Fin blogg ♥ ha en fin dag videre :-)
POSTET AV:  Siv og Ane
07.01.2012   23:06
utrolig masse fint, enig i at både JK Rowling og Emma Watson er forbilder :)
POSTET AV:  tambao
07.01.2012   23:22
kjempe fine bilder! Jeg ble helt klart inspirert!Vil du si noe om "Kreative meg - En flom av inspirasjon" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits