Lily & Sev (Background picture)

Jeg har faktisk hatt samme bakgrunnsbilde på dataskjermen siden først jeg fikk bærtbar pc. Og det er noen årsiden nå! Så jeg tenkte jeg skulle dele mitt absolutt favoritt bilde. Tegnet på datamaskinen, i alle fall.

Det er som noen av dere skjønner et Harry Potter inspirert bilde, eller en såkalt fanart. Jeg elsker virkelig denne fanarten av Lily og Severus som barn. Settingen, elementene og fargene i bildet uttrykker så mye kjærlighet, sorg og drømmer. Jeg falt pladask for dette underverket for flere år siden, og føler fremdeles smilet brer seg hver dag når jeg åpner lokket på datamaskinen. Er jeg alene om dette?


Jeg vet faktisk ikke hvem som har laget dette kunstverket. Beklager, jeg vet det ikke er mitt og jeg ikke har noen ære for dette. Skulle gjerne fått tak i kunstnerens navn, men det er mange år siden jeg lagret dette bildet på datamaskinen, så jeg vet dessverre ikke.


Nå ser jeg på Grey's Anatomy, ha en fabelaktig kveld.

Likte du dette bildet?

    Postet: 08.11.2011
  • Klokken: 22:12
  • Kategori: Inspirasjon
  • Kommentarer: 0
  • Copyright ©
Vil du si noe om "Lily & Sev (Background picture)" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits