Sweet Paul - En inspirasjonskilde!

Denne fantastiske mannen er en av mine forbilder. Kreativiteten hans trår over alle grenser. Han er genial og full av gode ideer. Jeg ble førsk "kjent" med Sweet Paul gjennom å ha lest magasinet hans "Sweet Paul Magazine" som er fylt med alt det beste i livet. Han har oppskrifter på alt fra å lage en kreativ lampe til en hel matrett. Han kan utrolig mye og lærer gjerne videre. Via bloggen hans sweetpaul.typepad.com skriver han om det interessante han foretar seg. Han kommer med gode ideer til kreative ting man kan lage hjemme. Hvem vil vel ikke lese om hvordan man kan lage verdens fineste smykker, alene i sitt eget hjem? Eller hvordan man lager nydelig mat fra andre kulturer og land? Sweet Paul er virkelig noen man burde se til om man har en kreativ sjel. Selv liker jeg ideene hans og han selv veldig, veldig godt.

 

Håper dette ble et litt annerledes blogginnlegg. Jeg prøve så godt jeg kan å forbedre bloggen min og innleggene mine hele tiden, slik at jeg etter hver dag kan si at jeg er fornøyd med innsatsen jeg har gjort på bloggen. Kom gjerne med tips til meg, jeg elsker å høre hva dere mener!

Har du hørt om Sweet Paul? Likte du denne type innlegg?

    Postet: 23.10.2011
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Inspirasjon
  • Kommentarer: 4
  • Copyright ©

POSTET AV:  Erika- kommenterer ofte tilbake
23.10.2011   21:16
fin innlegg :)
POSTET AV:  marychenugaranjan
23.10.2011   21:27
Fin blogg :)

Kommenter gjerne tilbake :)
POSTET AV:  Humaine
23.10.2011   21:28
Inspirasjon er viktig det :)
POSTET AV:  Lilly her :- )
23.10.2011   21:28
Oii, det må jeg sjekke ut :D

Utrolig fint navn du har forresten ;)Vil du si noe om "Sweet Paul - En inspirasjonskilde!" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits