BLOGGTIPS - Inspirerende pekepinn

Jeg har lest mange bloggtips selv, men syntes egentlig det florerer av mange av de samme tipsene der ute. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive ned noen ting som jeg håper er litt nytt. Dette er tips som iallefall gjør at en blogg blir slik at jeg har lyst til å lese den selv, og jeg tror flere vil si seg enig i det. Jeg er ikke den beste bloggeren selv, og mange av disse tipsene burde jeg følge bedre selv, men jeg har laget de for dem som ønsker en liten pekepinn, eller trenger motivasjon. Håper du liker dem!


Om du lager ett innlegg om innkjøpene dine, så ikke sett inn bilde av de alle fem bikiniene du kjøpte på salg og skriv "fine?" under. Da får du få kommentarer, og det er som oftest av bloggere som bare ønsker kommentarer på sin egen blogg. Ta heller et litt fint bilde av favoritten av bikiniene og fortell litt om hvorfor du liker den. Da blir innlegget mye mer utfyllende. Ønsker du likevel å legge inn bilde av alt, så kan du lage et fint collage på linje under et større bilde. Dette tar ikke så fryktelig mye mer tid, og du får et veldig gjennomtenkt og bra innlegg.Om du ikke får tid til å blogge på lenge, eller du ikke har så lyst, ikke sleng inn et innlegg hver dag om hvor utrolig lei deg du er. Ta heller en bloggpause, og om du føler for det, kan du komme tilbake mye bedre og sterkere senere!

 Skriv ditt eget. Det er veldig vanskelig til tider, men prøv å ikke gjør som alle andre gjør suksess av. Lag deg et mål om hvordan du vil ha bloggen din, og gå inn for at den skal bli bra. Noen blogger jo bare om forskjellig de driver med, og ikke for å komme noe videre med bloggen, men det er også viktig å gjøre det til sitt eget der også, da får du mer glede ut av det selv :)Tenk på hva du skriver. Ville du likt å lest det om fem-ti år? Ville du tenkt tilbake og sagt til deg selv da at; Ja, jeg er glad for at jeg skrev nettopp det? Om svaret er nei, så brude man lete litt dypere i seg selv for å kunne skrive noe som ikke bare man selv, men andre vil ha glede av å lese.

Bilder. Dette er vel noe alle tipser om, og egentlig alle følger det rådet også, men det handler også litt om hvilke bilder du publiserer. Prøv å varier litt, ikke bare ha bilde av deg selv, eller bare tullebilder med deg og vennene. Noen ordentlige bilder, noen tullebilder, noen bilder av natur osv, ting du liker selv. Da blir bloggingen mye bedre, og du vil ha glede av å ta bildene og å formidle dem også :)

Og sist men ikke minst...

Husk å ikke bare bry seg om hvor mange som besøker bloggen daglig, og ikke bli drevet av det at du skal få mange lesere. Blogg fordi du liker det, blogg fordi du vet at du får noe godt ut av det selv, blogg fordi du lærer av det og koser deg når du gjør det. Den dagen bloggen ikke gir DEG noe, så slutt, eller ta en pause. Det er mye bedre enn å havne i en ond sirkel hvor du bare skal prestere :) 


Likte du tipsene? Har du noen tips jeg burda ha med?

    Postet: 14.09.2011
  • Klokken: 17:01
  • Kategori: Inspirasjon
  • Kommentarer: 7
  • Copyright ©

POSTET AV:  maline
14.09.2011   17:06
fine tips! :)
POSTET AV:  Hitlm.blogg.no
14.09.2011   17:16
kult !bra blogg !

hadde blitt veldig glad om du ville komentert tilbake :-D
POSTET AV:  Louise
14.09.2011   17:16
Tusen takk for tipsene ! de var utrolig bra :)!
POSTET AV:  kragfoss
14.09.2011   17:17
Veldig gode tips :)

Deilig å lese noen andre tips enn; ha bilder i hvert innlegg, blogg hver dag osv...
POSTET AV:  litjlina
14.09.2011   17:17
SV: tusen takk, alle har forskjellig musikksmak ;)

brae tips!
POSTET AV:  saggyy.. legg meg til som venn ! <3
14.09.2011   17:26
Fin blogg :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3
POSTET AV:  karoline
14.09.2011   17:31
bra tips!Vil du si noe om "BLOGGTIPS - Inspirerende pekepinn" ?


God dag, kveld, natt eller morgen, kommer an på når du leser. Jeg er ei jente på 15 år som elsker å skrive, tar notater dagen lang og skriver lister, liker å ta bilder og ser et motiv over alt, kan sitte på datamaskinen en hel dag i strekk, skulle ønske jeg bodde litt utenfor London i et stort hvitt hus med utrolig stor hage og en liten landsby rundt (med en kirkegård rett i nærheten), og jeg har denne bloggen fordi jeg vil skrive og ta bilder og trenger et sted å ha det, sånn at det gir mening det jeg driver med. Jeg elsker å logge på hver dag og skrive, og håper du vil like å lese.

Blogger jeg leserSøk i bloggen

hits